Hoveniers en groenvoorziening

Heeft je bedrijf behoefte aan (extra) medewerkers? AB Werkt is ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van medewerkers in het groen. Of het nu gaat om die ervaren hovenier, medewerker groenvoorziening of meewerkend voorman. Bij AB Werkt kun je terecht voor een compleet pakket aan diensten voor de groenbranche. Wij zijn specialist voor personeel voor hoveniers en groenvoorziening 

Je eigen medewerker

Wij verzorgen in samenspraak met jou de werving en selectie. Via een detacherings– of uitzendovereenkomst gaat de medewerker op vaste basis bij je bedrijf aan de slag. De medewerker is als het ware je eigen medewerker waar je vervolgens zelf afspraken mee maakt over bijvoorbeeld werktijden en de uit te voeren taken. Formeel is de werknemer in dienst bij AB Werkt. Wij verzorgen naast de werving, de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en betaal je niet bij ziekte en vakantie van de medewerker. Zo heb je een betrokken medewerker, van hovenier tot bosmaaier, die verstand heeft van zijn vak. Een medewerker die niet meer weg te denken is uit je bedrijf.

Als je wilt, ondersteunt AB Werkt je bij het personeelsmanagement. Zo kunnen wij samen met jou de voortgang- en functioneringsgesprekken voeren met de medewerker(s), om zo te zorgen voor een optimale inzet binnen je bedrijf. We doen er verder veel aan om de medewerkers te binden en te boeien. Bijvoorbeeld door cursussen en trainingen aan te bieden of het organiseren van leuke evenementen.

Gemotiveerde uitzendkrachten

Voor alle voorkomende werkzaamheden kun je gebruik maken van onze uitzendkrachten. Flexibele medewerkers die zich inspannen om het werk op je bedrijf voor elkaar te krijgen. Aanpakkers met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit die je voor korte of langere tijd kunt inzetten. AB Werkt bemiddelt ook al jarenlang  succesvol buitenlandse medewerkers. Hiervoor hebben wij eigen wervingsorganisaties in Polen, Bulgarije en Roemenië zodat wij je op korte termijn kunnen voorzien van goed en gemotiveerd personeel. Zelfs als het om grotere aantallen gaat. AB Werkt zorgt voor prima huisvesting en begeleiding. Je kunt verder gebruikmaken van onze payroll-constructie. AB Werkt neemt je medewerker op contract, waarbij we het hele juridische werkgeverschap van je overnemen. Je betaalt een vast bedrag per gewerkt uur en heeft verder geen risico’s.

Toegevoegde waarde

Je eigen accountteam staat voor je klaar om samen met jou te kijken wat er nodig is. De accountmanager, accountbeheerder en recruiter houden regelmatig contact, zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en weten wat er bij jou op het bedrijf moet gebeuren. Zij zijn daarnaast ook het vaste aanspreekpunt voor de medewerker, beantwoorden vragen en voeren samen met jou voortgangs- en beoordelingsgesprekken. De voordelen van een vast accountteam is dat we je bedrijf goed kennen, we korte lijnen hebben en daardoor ook snel kunnen schakelen. Ons eigen opleidingsinstituut De Vakacademie verzorgt cursussen en opleidingen gericht op specifieke werkgebieden, bijvoorbeeld werken met een bosmaaier, veilig werken langs de weg of het halen van een VCA-certificaat. Daarnaast zorgen wij bij voldoende belangstelling succesvol voor de instroom van vakkrachten door het opzetten van leerwerktrajecten. Dit alles vanuit onze coöperatieve gedachte waarbij we niet gaan voor commercieel gewin maar investeren in een goede relatie en partnership met onze leden en klanten. 

Kortom: wij helpen met alles rondom personeel voor hoveniers en groenvoorziening

Laat hier je vacature in het groen bij ons achter en we nemen snel contact met je op.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 3 MB.