Jouw arbeidsvoorwaarden

Heb je een baan via AB Werkt, dan zijn je arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Zo werken we volgens diverse cao’s. Je uren geef je digitaal door en je salarisstrook is duidelijk en overzichtelijk. Uiteraard bouw je via ons ook je pensioen op.

Je persoonlijke portal

Zodra je start met werken, beschik je over een persoonlijke digitale portal. In deze digitale omgeving staan alle documenten die voor jou van belang zijn. Denk aan je getekende contracten en je jaaropgave. Ook je salarisstrookje vind je terug in deze portal. Zo heb je alles overzichtelijk bij elkaar.

Je eigen uren bijhouden

Registratie van je gewerkte uren gaat gemakkelijk via je portal. Elke week voer je zelf online in wanneer je gewerkt hebt. Je opdrachtgever geeft vervolgens digitaal goedkeuring. Daarna verwerken wij dit en betalen vervolgens je salaris uit.

Je salaris

Je ontvangt je salaris wekelijks op een vast moment. Wel zo gemakkelijk. Ben je via ons gedetacheerd, dan krijg je maandelijks je salaris. Je beloning wordt berekend aan de hand van de cao van het bedrijf waar je voor aan de slag gaat. Werk je voor langere tijd, dan doorloopt jouw contract verschillende fases. Lees er hier meer over. 

Je cao

Cao is de afkorting van Collectieve Arbeidsovereenkomst. Dit zijn allerlei afspraken tussen werkgevers en werknemers in een bepaalde branche of sector. Meer over cao’s vind je op de website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Voor de betaling van jouw salaris volgen we altijd de cao van de opdrachtgever. Valt jouw sector niet onder een cao, dan volgen we de ABU-cao voor uitzendkrachten.

Je eigen pensioen

Uiteraard zorgen we ervoor dat jouw pensioen goed is geregeld als je via ons werkt. Wanneer je begint met opbouwen van je pensioen en hoe hoog het bedrag is, is onder meer afhankelijk van je contract. Je accountmanager kan je hier alles over vertellen.

Voordelen voor jou

 • Je kunt via ons vaak snel weer aan de slag in een volgende baan, dankzij ons grote netwerk.
 • Je kunt je goed ontwikkelen via opleidingen, cursussen en workshops.
 • Je kunt het hele jaar door genieten van leuke evenementen die we voor je organiseren.
 • Je hebt regelmatig contact met ons. We voeren ook samen met jou beoordelings- en ontwikkelgesprekken.

Geen nummer, maar een persoon. Top bedrijf!

Frans uit Goes

In 4 stappen een baan bij AB Werkt

1 Vind jouw baan

Vind jouw baan

Schrijf je bij ons in, reageer direct op een vacature of neem contact met ons op. Samen zoeken we de best passende baan voor jou.

2 Kennismaking met AB Werkt

Kennismaking met AB Werkt

Dat kan bij ons op kantoor of digitaal. We gaan dieper in op jouw werkverleden en kijken welke job bij je past.

3 Op gesprek bij het bedrijf

Op gesprek bij het bedrijf

We stellen je voor bij een bedrijf en in een kennismakingsgesprek kom je erachter of het een match is. Zo ja, dan kun je aan de slag!

4 Een contract! Gefeliciteerd.

Een contract! Gefeliciteerd.

We verzamelen de laatste gegevens en maken je contract. Getekend? Tijd om je eerste werkdag te plannen!

Schrijf je in en zoek je baan!

Meer over de contractvormen van een uitzendbureau lees je hier

Ontvang de nieuwsbrief

Met vacatures én informatie over werk en solliciteren

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden