Wil jij aan de slag als Bedrijfsverzorger bij AB Werkt?

Stilstaan is geen optie in een boerenbedrijf. Dus wat doet een agrarisch ondernemer als hij ziek wordt? Als zijn manager plotseling wegvalt? Of als familiezaken even alle aandacht opeisen? Geen nood, de Bedrijfsverzorgers van AB Werkt staan klaar om in het gat te springen. Ze nemen tijdelijk de touwtjes in handen en zorgen dat het bedrijf doordraait. 

Vraag gelijk meer informatie aan!

 

Onervaren?

Kom je van de HAS of MAS of heb je affiniteit met de agrarische sector, houd je van uitdagingen en wil je veel ervaring opdoen? Dan is Bedrijfsverzorger het ideale beroep voor jou. In dit prachtige vak ga je aan de slag bij boerenbedrijven waar de regie door omstandigheden is weggevallen. Jij grijpt de teugels en zet al je kennis en ervaring in om de zaak draaiende te houden. Zo krijg je met alle facetten van het boerenbedrijf te maken.

BvZ rundvee BvZ geitenhouderij

BvZ varkenshouderij

Ervaren?

Barst je van de vakkennis, heb je zakelijk inzicht en heb je een stevige passie voor agrarisch ondernemen? Ons korps Bedrijfsverzorging kan ook ervaren krachten gebruiken. Ben jij het schaap met de 5 poten? Schroom niet! 

Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Zo word je Bedrijfsverzorger

Lijkt het je wat om een (collega-) agrarisch ondernemer uit de brand te helpen? Om ervaring op te doen bij een klein familiebedrijf of juist bij een grote onderneming. Of al je ervaring en vakkennis tot bloei te laten komen? In de functie van Bedrijfsverzorger leer je dagelijks enorm veel bij. AB Werkt helpt je waar nodig om je te ontwikkelen met gerichte trainingen. Alles is erop gericht om jou een moderne alleskunner te maken én de afwezige ondernemer zo goed mogelijk te helpen.

Werk met waardering

Voldoening uit je werk halen? Dat zit in dit vak wel snor. Je kunt al je talenten inzetten, blijft voortdurend leren en raakt nooit ‘vastgeroest’. Plus, je bent natuurlijk een held als het je lukt om de zaak draaiende te houden. En wat ook nooit weg is: voor dit werk kom je in vaste dienst bij AB Werkt (te beginnen met een jaarcontract) en ontvang je een goed salaris.

Plan een afspraak

Ben je benieuwd of het vak Bedrijfsverzorger iets voor je is? Neem dan vrijblijvend contact op met Jeroen Spierings. Hij vertelt je graag alle ins en outs. Bekijk samen of deze baan bij je past. Bij twijfel; gewoon doen!

Bel, mail of app Jeroen

T: 06 – 21 68 66 06
E: jspierings@ab-werkt.nl

‘Als ik ergens inval, dan zorg ik ervoor dat het bedrijf doordraait zoals de boer het gewend is. Als hij terugkomt, lijkt het alsof hij nooit is weggeweest.’

Pierre Dijkhof – Bedrijfsverzorger

Onze vacatures Bedrijfsverzorger

Bedrijfsverzorger Melkvee

Bouw mee aan de toekomst van de agrarische sector! Maak je klaar voor een dynamische functie en omarm de verantwoordelijkheden van een bedrijfsverzorger. Jouw inzet is ...

Bekijk deze vacature
 • West-Brabant
 • Fulltime
 • € 16.21 - 21.15
Solliciteer direct

Bedrijfsverzorger Melkvee

Bouw mee aan de toekomst van de agrarische sector! Maak je klaar voor een dynamische functie en omarm de verantwoordelijkheden van een bedrijfsverzorger. Jouw inzet is ...

Bekijk deze vacature
 • West-Brabant
 • Fulltime
 • € 16.21 - 21.15
Solliciteer direct

Bedrijfsverzorger melkvee

Jij neemt een melkveehouderij zelfstandig over. Een afwisselende, uitdagende baan waarin je jouw (werk)ervaringen binnen de agrarische sector uitbreidt. Binnen AB werkt kun je direct ...

Bekijk deze vacature
 • Zeeland
 • Fulltime
 • Vast
 • € 18.21 - 21.15
Solliciteer direct

Hoe ziet een werkdag bij een klein bedrijf eruit?

Toevallig begin je vandaag aan een nieuwe klus. De melding is net binnen: op een melkveehouder in jouw regio is paniek. De eigenaar ligt met spoed in het ziekenhuis. De zorgen zijn groot, vanwege zijn gezondheid én het voortbestaan van het bedrijf. Je ontvangt een briefing met de nodige details, maar om echt te weten wat er speelt ga je er natuurlijk gewoon op af.

De familie staat al klaar om je te ontvangen. Aan de keukentafel nemen jullie de situatie door. Meteen komen er allerlei planningen en afspraken ter sprake. Er is duidelijk behoefte aan overzicht, merk je. En aan regie. Dan maak je een rondje door het bedrijf, waarbij zelfs de buurman helpt om dingen toe te lichten. Mooi, toch? Als eerste gaan jullie de voersystemen en melkrobots langs. Want als het vee in orde is, is dat een grote zorg minder.

In het kantoor wordt je nog meer duidelijk over de planningen, lopende zaken en verplichtingen van dit bedrijf. In de agenda zie je dat er morgen een veearts op bezoek komt. Die afspraak kun je beter even verzetten. De voervoorlichters die over een uur op de stoep staan, moet je maar gewoon vriendelijk ontvangen. Zijn er financiële zaken die absoluut geregeld moeten worden? Dat is gelukkig niet het geval.

Alles draait nu om het stellen van prioriteiten; wat moet er direct gebeuren en wat kan er nog wel even wachten? Wiens hulp heb je nodig en wie kan er juist wel even aandacht aan pa geven? Je snelle en doortastende optreden heeft meteen effect: de paniek valt weg, en mensen halen opgelucht adem. Je ziet ze denken: “We gaan het redden.”

Onze vacatures voor Bedrijfsverzorger

Interesse? Laat je gegevens achter:

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden

Ontvang de nieuwsbrief

Met vacatures én informatie over werk en solliciteren

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden