Wij zijn AB Werkt

Onze missie

Mensen en bedrijven vooruit helpen via goed en eerlijk werk en door altijd en overal nauw samen te werken.

Onze visie

De kracht van samenwerken. Daar geloven wij in. Want samen krijgen we meer voor elkaar.

Met zowel werkgevers als werknemers. Of het nu gaat om het vinden van duurzaam werk of het realiseren van een totaaloplossing voor je bedrijf. Samen maken we meters, elke dag weer. We steken het liefst vandaag nog de handen uit de mouwen.

Als werkspecialist kijken we niet alleen naar de uitdagingen van vandaag, maar ook naar het werk van morgen. De arbeidsmarkt ziet er in de toekomst heel anders uit. We zetten stappen om daar samen met jou nu al op in te spelen.

Bekijk ons jaarverslag over 2022

Aandacht

Wij hebben altijd aandacht voor de mensen om ons heen. We gaan voor duurzame relaties en partnerschappen. We zijn solidair met elkaar en geloven dat we elkaar vooruit kunnen helpen door samenwerking en co-creatie.

We zijn betrokken bij en verbonden met onze omgeving. We zijn altijd dichtbij en bereikbaar.

Betrouwbaar

AB Werkt is betrouwbaar: wij geven jou vertrouwen en je kunt ons vertrouwen. Alleen zo kunnen we samen werken en groeien. We nemen onze verantwoordelijkheid, komen onze afspraken na en zijn eerlijk, duidelijk en transparant. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen: no-nonsense en nuchter. Je weet wat je aan ons hebt: als aanpakkers leveren we de resultaten die nodig zijn.

Waardevol

AB Werkt gaat voor inhoud en betekenis. We zijn vakkundig en professioneel en zetten onze kennis en ervaring graag in om altijd toegevoegde waarde te leveren, voor onze medewerkers, klanten en leden, én voor de maatschappij. We hebben een sociaal hart; steeds gaan we actief op zoek naar hoe we nog meer van betekenis kunnen zijn.

Toekomstgericht

Als AB Werkt zijn we volop bezig met de wereld van morgen en hoe we samen met onze medewerkers, klanten en leden kunnen inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Zo bieden we perspectief en creëren we mogelijkheden. We zijn innovatief en ondernemend en richten ons op gezamenlijke groei en ontwikkeling.

088 - 99 11 500

Bel ons dan voor meer informatie.

Laat je terugbellen

Eén van onze specialisten belt je zo snel mogelijk

Meer hierover weten?