Organisatie en coöperatie

088 - 99 11 500

Bel ons. Wij helpen je graag verder.

info@ab-werkt.nl

Via mail brengen we je in contact met de juiste persoon.

AB Werkt heeft zeven regiokantoren, verdeeld over drie provincies: Limburg, Noord-Brabant en Zeeland. Vanuit elk regiokantoor is een team van specialisten elke dag bezig om zowel opdrachtgever als medewerker optimaal van dienst te zijn.

In Herten-Roermond is het hoofdkantoor. Dit is de thuisbasis van de directie, de afdeling administratie, marketing & communicatie, HR en IT.

AB Werkt is een coöperatie

Coöperatie

AB Werkt is een coöperatie. Dit betekent dat het belang van onze leden voorop staat en het maken van winst geen primair doel is. We kijken vooral naar de belangen van onze klanten, leden én medewerkers.

Iedere ondernemer kan klant worden van AB Werkt en gebruik maken van onze diensten. Het lidmaatschap van de coöperatie is voorbehouden aan ondernemers uit de primair agrarische sector. Zij kunnen gebruik maken van de reductieregeling waarbij men zich tegen een relatief laag bedrag kan verzekeren van professionele hulp bij ziekte en ongeval.

Wat krijg je als lid van de coöperatie Bekijk ons jaarverslag van 2022

 

Aanmelden voor basislidmaatschap

 

 

AB Werkt wordt als coöperatie aangestuurd door het RVC+ model.

Het dagelijks bestuur van AB Werkt is in handen van onze algemeen directeur. Daarboven staat een Raad van Commissarissen die bestaat uit vijf leden, versterkt met twee externe deskundigen. Het bestuur is belast met de algemene gang van zaken, terwijl de RvC daarop toezicht houdt en het bestuur adviseert.

De leden van de coöperatie AB Werkt worden vertegenwoordigd via de Ledenraad. Deze Ledenraad is een belangrijke schakel tussen de ruim 4200 leden en het bedrijf. De Ledenraad denkt en praat mee over het reilen en zeilen van de coöperatie en kan zo invloed uitoefenen op het beleid van AB Werkt.

Overzicht RvC en Ledenraad

Wil je weten wie in de Ledenraad zit? Of wil je contact met een van de leden van de RvC? Klik dan hieronder op de buttons voor de contactgegevens.

Ledenraad Raad van Commissarissen

 

Vacature RvC

Voor onze organisatie zijn we op zoek naar een extra lid van de RvC. In deze rol houdt je met collega’s toezicht op het beleid, bestuur en de algemene zaken binnen AB Werkt. Daarnaast staat de RvC het bestuur met advies bij en treedt op als gesprekspartner. Dit alles met de belangen van AB Werkt en haar leden in het achterhoofd. Interesse?

Neem contact op met onze directie-assistent Ingrid Beurskens via ibeurskens@ab-werkt.nl of 06 – 46 40 12 73.

Naar de vacature