Dit zijn de voordelen van een baan via AB Werkt

Als AB Werkt vinden we persoonlijke aandacht en groei belangrijk. We doen er alles aan om een goede werkgever voor je te zijn. Dat doen we bijvoorbeeld via persoonlijke begeleiding. Maar ook door te kijken hoe we samen jouw ambities kunnen behalen.

Je krijgt persoonlijke begeleiding

Als je voor ons aan de slag gaat, koppelen we je aan een eigen accountmanager. Die heeft veel kennis van de arbeidsmarkt en kan de perfecte baan voor je vinden. Bij je accountmanager kun je ook terecht met vragen. Je accountmanager voert ook je voortgangsgesprekken – samen met de werkgever.

Je profiteert van de meerwaarde van een goede werkgever

AB Werkt is officieel je werkgever. En dat nemen we heel serieus. Uiteraard doen we alles volgens de wet. Maar we doen méér. We maken ons sterk voor leuk en afwisselend werk en voeren veiligheid hoog in het vaandel. En je profiteert van leuke extraatjes, zoals gezellige bijeenkomsten.

Je kunt je via ons ontwikkelen

Door jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen, houd je goede kansen op de arbeidsmarkt. We investeren daarom volop in je ontwikkeling. Zo kun je via AB Werkt cursussen en opleidingen volgen en workshops bijwonen. Dit alles passend bij jouw persoonlijke ambities.

Je krijgt volop kansen, van jong en oud

Wij hebben diverse leuke banen voor alle leeftijdsgroepen. Of je nou net van school komt of al jaren ervaring hebt. We hebben banen in de agrarische sector, food, industrie, groenvoorziening en logistiek. Heb je geen gerichte opleiding, maar wil je wel graag aan de slag? Ook dan zijn er volop kansen.

Je verdient een eerlijk salaris

Je salaris hangt af van je opleiding, werkervaring en de sector waar je in werkt. Je krijgt uitbetaald volgens de cao van die sector en als uitzendkracht of gedetacheerde krijg je een vast uurloon. Je kunt dus altijd vertrouwen op een eerlijk salaris dat past bij jouw situatie. Afhankelijk van je opdrachtgever ontvang je daarnaast een reiskostenvergoeding en werkkleding.

Lees de verhalen van onze medewerkers en klanten

Alles wat je wilt weten over solliciteren bij AB Werkt

Ontvang de nieuwsbrief

Met vacatures én informatie over werk en solliciteren

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden