Personeel gezocht? AB Werkt staat voor je klaar.

Snel medewerkers nodig?

Neem contact met ons op

Als werkgever weet je als geen ander dat succes valt of staat met de inzet van de juiste medewerkers. AB Werkt is dé werkspecialist in de sectoren agro, groenvoorziening, food, industrie en logistiek. Je kunt bij ons terecht voor het vinden van de juiste vakkracht tot het opvangen van een piek met een groep flexwerkers. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

Je kunt erop rekenen dat we de allerbeste werknemers voor jouw bedrijf vinden. Aanpakkers, doorzetters, doordenkers en doeners. We ondersteunen je in alle opzichten: van werving en selectie tot het wekelijks betalen van het salaris, van het detacheren van medewerkers tot begeleiding bij ziekteverzuim. We bieden duurzame oplossingen, waarmee je bedrijf jaren vooruit kan.

AB Werkt voor jou als opdrachtgever

  • Specialist in industrie, food, groenvoorziening, logistiek en agro.
  • Fullservice. We hebben alle diensten in huis en zo altijd een passend antwoord.
  • Altijd in de buurt. Met kantoren in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.
  • AB Werkt is een coöperatie. Winst maken staat niet voorop. Een duurzame oplossing wel.

AB voldoet aan wet- en regelgeving én vindt geschikt personeel.

Aad Vermeer kwekerij in Haaren

Onze diensten: vind medewerkers in Limburg, Noord-Brabant en Zeeland

Personeel zoeken kan best een uitdaging zijn. Voor onze opdrachtgevers zijn we dé partner die meedenkt over de beste oplossing. Doordat we alle mogelijkheden in huis hebben, bieden we altijd een oplossing op maat.

Werving en selectie

Heb je een vacature waarvoor je graag de werving en selectie wil uitbesteden? We gaan samen met je aan de slag om de beste kandidaat voor de vacature te vinden.

Lees meer over werving en selectie

Uitzenden

Uitzenden via AB Werkt betekent dat wij alle zorgen rondom het werkgeverschap uit handen nemen. Snel, flexibel en tegen een scherp tarief. We zorgen ervoor dat je de op het juiste moment de goede mensen krijgt.

Lees meer over uitzenden

Detacheren

Je medewerker is via een detacheringsovereenkomst in dienst van AB Werkt. Dit kan voor één of meerdere dagen per week. Wij zorgen voor werving en selectie, de administratie, het opstellen van de arbeidsovereenkomst en de verloning.

Lees meer over detacheren

Bedrijfsverzorging

AB Werkt heeft een team van zo’n 55 bedrijfsverzorgers die klanten en leden helpen bij ziekte en/of vakantie. Deze bedrijfsverzorgers zijn agrarische specialisten die getraind zijn om verantwoordelijkheid te nemen, zelfstandig te werken en desgewenst een team te leiden.

Lees meer over bedrijfsverzorging

Payroll

Voor tuinbouwbedrijven bieden we de mogelijkheid om de medewerkers te payrollen. Wij nemen alle verantwoordelijkheid op het gebied van contracten en salarisadministratie over. En dit volledig conform de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB).

Lees meer over payroll

Digitaal uitzenden (E-Flex)

AB Werkt E-Flex is ons digitale uitzendbureau waarbij je als werkgever zoveel mogelijk zelf regelt. Dit scheelt aanzienlijk in kosten. Tegelijkertijd kun je erop vertrouwen dat alles rondom verloning volgens wet- en regelgeving verloopt.

Lees meer over E-Flex

Internationale medewerkers

Arbeidsmigranten zijn vaak onmisbaar om piekperiodes op te vangen. AB Werkt zorgt voor de flexibele en veilige inzet van internationale medewerkers in jouw bedrijf. Wij werken daarvoor samen met specialisten in met name Polen en Roemenië. Samen kijken we welke medewerkers passen bij de opdracht.

Lees meer over het werken met internationale medewerkers

Asbestsanering

Ga je een schuur of pand slopen waarin asbest is verwerkt? Denk bijvoorbeeld aan het dakbeschot, vloeren of asbestcement bij schoorstenen of op andere plekken. In Zuid-Nederland, waaronder Brabant en Limburg, is AB Werkt een goede partner als het gaat om asbestsanering.

Door onze flexibele inzet, goed opgeleide medewerkers, certificering, uitstekende service en kwaliteit ben je gegarandeerd van een snelle, correcte en veilige afhandeling voor de het verwijderen en afvoeren van het asbest. In het filmpje hieronder zie je hoe we te werk gaan.

Lees hier meer over asbestsanering door AB Werkt

Personeel in agro, industrie, food, groenvoorziening en logistiek

Dagelijks helpt AB Werkt opdrachtgevers aan gemotiveerde medewerkers voor hun bedrijf. Samen steken we graag de handen uit de mouwen. Het liefst vandaag nog!

We zijn dé werkspecialist in onderstaande sectoren.

Sectoren

AB Werkt is een betrouwbare partner

Onze klanten, echte ondernemers