Werving & selectie

In nauw overleg stellen we een profiel waar de kandidaat aan moet voldoen. Door onze kennis van de arbeidsmarkt hebben we een reëel beeld wat de mogelijkheden zijn en kunnen we je daar dan ook goed over adviseren.

Op basis van dit profiel gaan onze gespecialiseerde recruiters aan de slag. Zij hebben een ruim bestand met kandidaten waar een eerste selectie van kan worden gemaakt.

Zit de geschikte kandidaat er niet tussen, dan zetten we verschillende wervingsinstrumenten in, zowel online als offline.

We stellen een shortlist samen van kandidaten die in onze ogen het meest geschikt zijn voor de functie. We hebben met al deze mensen een kennismakingsgesprek gevoerd. Wij stellen alleen mensen voor waar we zelf volledig achter staan die we ook al persoonlijk gesproken hebben.

Samen voeren wij dan vervolggesprekken met deze kandidaten waarna je een keuze kunt maken. Is extra inzicht nodig over de kandidaat, dan kunnen we een persoonlijkheidstest uitvoeren.

Heb je een keuze gemaakt, dan zijn er een aantal opties om de medewerker in dienst te nemen. Hierover maken we van tevoren goede afspraken zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

We geloven in diversiteit en werken niet mee met discriminatie. Werving en selectie op basis van bijvoorbeeld afkomst, sekse of leeftijd staan we dan ook niet toe.

Meer hierover weten?

Bekijk onze andere diensten

 

Twijfel je welke dienst het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.