Techniek

Heeft je bedrijf behoefte aan (extra) medewerkers? AB Werkt is ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van medewerkers in de techniek. Of het nu gaat om die ervaren lasser, metaalbewerker of een allround technisch medewerker. Bij AB Werkt kun je terecht voor een compleet pakket aan diensten voor de techniek.

Meteen aan de slag? Laat dan je vacature bij ons achter:

Vacature aanmelden

Je eigen medewerker

Wij verzorgen in samenspraak met jou de werving en selectie. Via een detacherings– of uitzendovereenkomst gaat de medewerker op vaste basis bij je bedrijf aan de slag. De medewerker is als het ware je eigen medewerker waar je vervolgens zelf afspraken mee maakt over bijvoorbeeld werktijden en de uit te voeren taken. Formeel is de werknemer in dienst bij AB Werkt. Wij verzorgen naast de werving, de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en betaal je niet bij ziekte en vakantie van de medewerker. Je hebt zo een betrokken medewerker, van montagemedewerker tot machinebediende, met verstand van zijn vak. Een medewerker die niet meer weg te denken is uit je bedrijf. Desgewenst ondersteunt AB Werkt je bij het personeelsmanagement. Zo kunnen wij samen met jou de voortgang- en functioneringsgesprekken voeren met de medewerker(s), om zo te zorgen voor een optimale inzet binnen je bedrijf. We doen er verder veel aan om de medewerkers te binden en te boeien. Bijvoorbeeld door cursussen en trainingen aan te bieden of het organiseren van leuke evenementen.

Gemotiveerde uitzendkrachten

Voor alle voorkomende werkzaamheden kun je gebruik maken van onze uitzendkrachten. Flexibele medewerkers die zich inspannen om het werk op je bedrijf voor elkaar te krijgen. Aanpakkers met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit die je voor korte of langere tijd kunt inzetten. AB Werkt bemiddelt ook al jarenlang succesvol buitenlandse medewerkers. Hiervoor hebben wij eigen wervingsorganisaties in Polen en Roemenië zodat wij je op korte termijn kunnen voorzien van goed en gemotiveerd personeel. Zelfs als het om grotere aantallen gaat. AB Werkt zorgt voor prima huisvesting en begeleiding. Je kunt verder gebruikmaken van onze payroll-constructie. AB Werkt neemt je medewerker op contract, waarbij we het hele juridische werkgeverschap van je overnemen. Je betaalt een vast bedrag per gewerkt uur en heeft verder geen risico’s.

Toegevoegde waarde

Je eigen accountteam staat voor je klaar om samen met jou te kijken wat er nodig is. De accountmanager, accountbeheerder en recruiter houden regelmatig contact, zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en weten wat er bij jou op het bedrijf moet gebeuren. Zij zijn daarnaast ook het vaste aanspreekpunt voor de medewerker, beantwoorden vragen en voeren samen met jou voortgangs- en beoordelingsgesprekken. De voordelen van een vast accountteam is dat we je bedrijf goed kennen, we korte lijnen hebben en daardoor ook snel kunnen schakelen. 

Onze accountmanagers in de techniek

Joost Hessels Accountmanager 06 - 83 98 79 87 jhessels@ab-werkt.nl
Nick Martens Accountmanager 06 23 22 95 90 nmartens@ab-werkt.nl
Anke Venner Accountmanager 06 - 57 37 66 75 avenner@ab-werkt.nl
Willy Hubers Accountmanager 06 - 55 47 69 71 WHubers@ab-werkt.nl
Luuk van Esseveldt Accountmanager 06 - 25 63 66 64 lvanesseveldt@ab-werkt.nl
Heike Dirkx Accountmanager 06 - 11 29 46 66 hdirkx@ab-werkt.nl
Luc van Sloun Accountmanager 06 - 15 43 28 92 lvansloun@ab-werkt.nl
Chris Knoors Accountmanager 06 - 11 17 99 03 cknoors@ab-werkt.nl

Laat je vacature achter!

Heb je medewerkers nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat hieronder eenvoudig en snel je vacature bij ons achter. Onze accountmanager neemt dan contact met je op, zodat we je kunnen helpen.

Vacature aanmelden

Deze klanten gingen je voor