Personeel voor de logistiek en transport

Heeft je bedrijf behoefte aan (extra) medewerkers? Dan ben je bij AB Werkt aan het goede adres. We zijn ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van vakkundig personeel voor bedrijven in de sector logistiek en transport.

Of het nu gaat om die ervaren magazijnmedewerker, heftruckchauffeur of een groep inpakmedewerkers. Bij AB Werkt kun je terecht voor uiteenlopende medewerkers die uitstekend en snel inzetbaar zijn voor bedrijven in de logistiek en transport. Van detachering van toegewijd personeel tot flexibele uitzendkrachten of internationale medewerkers om piekmomenten op te vangen.

Partner voor personeel

AB Werkt is je partner op het gebied van alle HR-vraagstukken. Je eigen accountteam staat voor je klaar om samen met jou te kijken wat er nodig is. Zij zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en weten wat er bij jou op het bedrijf moet gebeuren.

Via AB Werkt profiteer je van vakkrachten met flexibele contracten. Naast werving en selectie kun je bij ons terecht voor de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Desgewenst ondersteunen we je ook bij het personeelsmanagement. Je kunt erop vertrouwen dat AB Werkt voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Diensten die we bieden