Vacatures zonder cv

blog

Vacatures zonder cv

Solliciteren kost veel tijd. Zie je ergens een vacature die je aanspreekt, dan moet je vervolgens een brief schrijven. En je cv moet ook nog eens op orde zijn.Wij kunnen ons voorstellen dat je dit veel werk vindt. Of dat je moeite hebt om een goede brief te schrijven. Daar ben je zeker niet de enige in. Waarom hebben ze geen vacatures zonder cv ?

Vind jij solliciteren lastig?

Misschien vind je het wel veel prettiger om met één druk op de knop te solliciteren. Dat kan. Een uitzendbureau zoals AB Werkt kan je dan helpen. Als jij laat weten wat voor werk je zoekt, kijken wij wat er aan werk is. Geen gedoe dus met het schrijven van brieven en het maken van een cv.

Er zijn ook vacatures zonder cv. Ofwel vacatures waar je geen bepaalde opleiding voor nodig hebt. Of speciale werkervaring. Wat telt bij vacatures zonder cv is dat je van aanpakken houdt en gemotiveerd bent.

Vacatures zonder cv: wat voor werk is dat dan?

In de meeste gevallen is dit werk waar je je handen uit de mouwen moet steken. Je krijgt dan tijdens het werken aangeleerd wat je moet doen en waar je op moet letten. Het soort werk kan heel gevarieerd zijn. Denk bijvoorbeeld aan werken aan een productielijn, schoonmaakwerk of het onderhouden van plantsoenen.

Wat misschien ook interessant voor je is, zijn de mogelijkheden die je hebt om via je werk een cursus of opleiding te volgen. Zo word je nog interessanter voor de werkgever. Denk bijvoorbeeld aan het halen van je vrachtwagenrijbewijs of een heftruckcertificaat. Ook uitzendbureaus hebben hier mogelijkheden voor.

Wat kan een uitzendbureau voor je doen?

Een uitzendbureau is een hele makkelijke manier om aan werk te komen. Of als je dat wilt ervaring op te doen bij verschillende bedrijven. Je solliciteert bij het uitzendbureau door het achterlaten van enkele gegevens zoals naam, mailadres en telefoonnummer. Het bureau bespreekt met jou in een persoonlijk gesprek wat je wensen zijn, welk werk goed bij je past en kijkt welke vacatures er zijn waar geen cv voor nodig is. Er zijn dus geen speciale eisen wat betreft opleiding of ervaring. Samen bekijk je wat je mogelijkheden zijn en wat je wensen zijn. Kun je misschien morgen al aan de slag. Supereasy toch?

Wil je meer weten over vacatures zonder cv? Klik dan hier.

Of wil je toch weten hoe je een goed cv maakt? Klik dan hier naar het blog dat we daarover hebben geschreven.

Meteen inschrijven kan ook! Klik dan hier. Uiteraard zonder cv 

Ontvang de nieuwsbrief

Met vacatures én informatie over werk en solliciteren

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden