Bij Efté Coating blijven mensen graag langere tijd

ervaringsverhaal

Efté Coating in Eindhoven, onderdeel van Kamp Coating Groep, kreeg er afgelopen jaar meer dan 1 hectare aan productieruimte bij. In verschillende poedercoatlijnen en natlakcabines krijgen allerhande metalen voorwerpen er de perfecte afwerking. Het personeel werkt in de volledig nieuwe hal met moderne apparatuur, in een prettig klimaat en een nette en opgeruimde omgeving. Door een grote vraag naar productiekrachten kan AB Werkt veel voor Efté Coating betekenen. “AB Werkt begrijpt onze mentaliteit en snapt waar wij behoefte aan hebben.”

Harold Verschuren onderhoudt sinds een half jaar de contacten met de accountmanager van AB Werkt: “Wij zijn een productiebedrijf en voor ons is het interessant om een gezonde flexibele schil te hebben. Het werven van productiemedewerkers is niet eenvoudig en we hebben niet het hele jaar door dezelfde hoeveelheid werk. Het is dankzij AB Werkt makkelijk afschalen in rustige tijden en opschalen als we het in één keer druk krijgen.”

Langere tijd blijven

Die flexibiliteit is belangrijk voor Harold. “Maar tegelijkertijd zijn we steeds meer bezig met gestructureerde, inplanbare opdrachten. Terugkerende opdrachten ook. Daarmee kunnen we de productie optimaliseren en is het makkelijker om personeel langere tijd te behouden. Bovendien biedt de nieuwe hal nog veel groeimogelijkheden. Dat is goed, want mensen blijven graag lange tijd bij ons.”

Iedereen gelijk

“Ik ben hier pas een half jaar en ik weet niet zeker hoe het voor mijn tijd was”, gaat Harold verder. “Maar de mensen die via AB Werkt bij ons komen, zijn altijd goed gekozen. Mensen werken graag bij ons, of ze nu in vaste dienst zijn of uitzendkracht. Iedereen wordt op dezelfde manier behandeld. Personeelsuitjes of -feestjes zijn er bijvoorbeeld voor iedereen. Uitzendkrachten dragen vaak zelfs andere kandidaten voor. Het contact met AB Werkt is ook goed: korte lijnen, open en eerlijke communicatie. Het loopt allemaal ‘steady’.”

Ontvang de nieuwsbrief

Met vacatures én informatie over werk en solliciteren

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden