Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio West-Brabant

Vind hier jouw vacature én jouw baan

In de regio West-Brabant bieden we jou als uitzendbureau een mooie hoeveelheid vacatures, zowel agrarisch als ook in de bouw, industrie, groen en foodsector. Maar ook in andere sectoren bieden we je een uitgebreide keuze in banen. AB Werkt Etten-Leur heeft regelmatig nieuwe banen. Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar de baan die bij jou past in regio West-Brabant.

Vacatures in West-Brabant

Etten-Leur ligt in de arbeidsmarktregio West-Brabant en er zijn volop vacatures voor technische en agrarische beroepen en industrieberoepen, verzorgende en dienstverlenende beroepen. Als je ook een baan wilt vinden die beter bij je past en zoals jij graag wilt werken: in de de regio West-Brabant zijn er meer dan genoeg te vinden. Kijk door ons ruime aanbod en je komt ongetwijfeld een vacature voor jouw gewenste functie tegen. Solliciteren gaat gemakkelijk online. Kijk ook ons naar onze interne vacatures voor een baan bij AB Werkt.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 29

Plaats/regio

Breda

Functieprofiel

Wij zijn opzoek naar een echte aanpakker, iemand die niet bang is om vies te worden en graag buiten werkt. Opleiding of ervaring is niet vereist, wel dien je interesse te hebben in de teelt van bomen en enige ervaring van bijvoorbeeld een tractor.
Je werkzaamheden zijn heel divers en zijn gedurende het jaar anders. Een greep om wat voor werkzaamheden het gaat zijn: Planten, gewasverzorging, rooien, sorteren, verzendklaar maken en alle andere voorkomende werkzaamheden.
Het gaat om een fulltime functie waarbij de grootste drukte in de winter is, in de zomer kun je daarom gewoon op vakantie. Flexibiliteit wordt wel gevraagd, maar dit krijg je dan ook terug.

Plaats/regio

Drunen

Functieprofiel

De werkzaamheden zijn erg afwisselend, bepalend door de drukte en het seizoen.
Je zal je voornamelijk bezighouden met teeltwerkzaamheden, oppotten, snoeien, schoonmaakwerkzaamheden, heftruck rijden, laad- en loswerk en nog veel meer!

Plaats/regio

Etten-Leur

Functieprofiel

Samen met de mensen van jouw kantoor in Etten-Leur werk je als kantoormanager aan het verder uitbouwen van de marktpositie van AB Werkt in de regio West- en Midden-Brabant. Je helpt klanten bij een goede en passende inzet van personeel en arbeid. Dit doe je door het acquireren van nieuwe klanten en het onderhouden van de uitstekende relaties met bestaande klanten. Daarbij spreek je de taal van de ondernemer en met je kennis van de arbeidsmarkt weet je wat er nodig is om de behoefte aan arbeid op de beste manier in te vullen. Hiermee slaag je er in jouw mensen te inspireren en te enthousiasmeren om op elke vraag een passend antwoord te hebben.
Vanuit jouw expertise speel je een actieve rol in het vertalen van de beleidsmatige en regionale doelstellingen naar regionale uitvoering volgens de geldende procedures en regelgeving. Je geeft op een coachende manier leiding om zodoende de regionale commerciële doelstellingen van de organisatie te realiseren. Jij kunt als geen ander een netwerk opbouwen en onderhouden en je houdt er van om uitgedaagd te worden om van AB Werkt in jouw regio een duurzaam succes te maken.
Jouw team bestaat uit accountmanagers, accountbeheerders, recruiters, en personeelsbeheerders voor internationale werknemers. Samen zijn jullie voortdurend bezig met het profileren van AB Werkt in de regio. Je wordt hierbij ondersteund door de regiomanager die als jouw sparringpartner meedenkt over het profileren van de organisatie in de markt en de optimale inzet van resources en middelen.
Wat doe je nog meer?
 • Je bouwt mee aan het verder uitbreiden van het netwerk van AB Werkt in de regio;
 • Je onderhoudt samen met de regiomanager- en accountmanagers relaties met keyaccounts;
 • Je ondersteunt bij het werven van grotere opdrachten, waarbij je een goede afweging maakt tussen kansen en risico’s;
 • Je creëert een omgeving waarin je team zich thuis voelt en tot optimaal resultaat kan komen;
 • Je ziet het als een uitdaging om je team te laten excelleren om het beste uit zichzelf én elkaar te halen en je pakt positie als voorbeeld voor commerciële gedrevenheid;
 • Je zorgt mede voor het aantrekken van kwalitatief goede en flexibele flex-medewerkers;
 • Je bent ook verantwoordelijk voor ‘goed werkgeverschap’ als het gaat om onze flex-medewerkers.

Plaats/regio

Boxtel

Functieprofiel

Als leerling/medewerker boomkwekerij ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de verzorging en het afleveren van de planten op de kwekerij. Er wordt veel zelfstandigheid van je verwacht en je komt te werken in een enthousiast en professioneel team.
De activiteiten bestaan uit;
• alle voorkomende teeltwerkzaamheden op de kwekerij;
• rooiwerkzaamheden en orders inpakken;
• bestrijden van ziekten, plagen en onkruiden;
• vermeerderingswerk ( het stekken en delen van planten);
• werken met machines en met je handen;
• in beperkte mate computer werk.

Plaats/regio

Steenbergen

Functieprofiel

Als Expeditie Coördinator ben jij het aanspreekpunt aan de expeditiebalie tussen diverse afdelingen binnen dit bedrijf en hebt contact met de chauffeurs van de vervoerders. Je kunt het overzicht goed bewaren over de goederen en de documentenstroom.
Andere verantwoordelijkheden zijn:
 • Controle van inkomende en uitgaande goederen en de daarbij behorende documenten;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de deadlines, in samenwerking met de meewerkend voorman (Loading) en intern betrokken afdelingen;
 • Optimale planning van klantorders, zodat efficiency in het warehouseproces wordt gewaarborgd;
 • Je waarborgt de traceerbaarheid van gegevens en documenten.
We zijn op zoek naar iemand die een parttime rol wil vervullen ter ondersteuning van de afdeling expeditie. Standaard start je om 16.00 uur en hier werk je 5 dagen per week, een 4 tot 10 uur per dag, waarbij de zaterdag tot de mogelijkheden behoort. In vakantieperiodes ga je fulltime aan de slag, vanwege vervanging van de vaste kracht.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

 Daarmee heeft de regio West-Brabant volop vacatures op allerlei gebied. West-Brabant bestaat uit