Schrijf je in bij AB!

Arbeidsvoorwaarden

Alles goed geregeld.

Als je werkt via AB Werkt, is alles goed geregeld. Zo werken we volgens diverse cao's en doorloopt je contract een aantal vaste fases. Je uren geef je door via urenbriefjes, je salarisstrook is duidelijk en overzichtelijk.

Je beloning wordt berekend aan de hand van de cao van het bedrijf waar je voor aan de slag gaat. Ga je voor langere tijd voor ons aan de slag, dan doorloopt jouw contract verschillende fases. Hoe dit er schematisch eruitziet, kun je zien door hier te klikken.

Salaris

Je krijgt wekelijks je salaris uitbetaald. Hiervoor vul je elke week een werkbriefje in. Deze laat je ondertekenen door de opdrachtgever. Ben je door je voorraad heen, bel dan met jouw vestiging of mail je accountmanager.

Je salarisstrookje sturen wij je per mail toe. Zorg er voor dat we altijd over een correct mailadres beschikken. Een uitleg over het salarisstrookje vind je hier.

Als uitzendkracht of gedetacheerde krijg je één vast uurloon. Overstappen van de ene naar de andere werkgever heeft dus nooit een negatieve invloed op je salaris. En dat is wel zo prettig!
Afhankelijk van de opdrachtgever krijg je ondermeer een kilometervergoeding en werkkleding is er ook veel aandacht voor scholing en veilig werken.

AB Werkt op Twitter