Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Venray

Vind hier jouw vacature én baan

Op zoek naar een vacature in de agrarische sector? Zoek nu bij AB Werkt naar jou droombaan in de varkenshouderij, melkveehouderij of pluimvee. Toch meer op zoek naar een baan in de industriële sector? Dan zit je bij ons ook goed, wij bemiddelen namelijk personeel voor diverse sectoren zoals de techniek, transport, logistiek, industrie, food, landbouw, bouw, groenvoorziening, fruitteelt en glastuinbouw.

Vacatures Venray en omstreken

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En zoek je een fulltime of parttime baan? Wij gaan graag aan de slag om de beste match te vinden tussen jou en je toekomstige werkgever. AB Werkt beschikt over dagelijks nieuwe vacatures. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures in het overzicht hieronder en solliciteer direct online. Liever een afspraak? Bel dan gerust naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 27

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Als meewerkend voorman ben je dagelijks aan het werk in de kas waar de aardbeien worden geteeld. Je bent hierin verantwoordelijk voor de aardbeienteelt.
Tijdens het groeiseizoen bestaan jouw taken uit:
  • Klimaat regelen
  • Medewerkers aansturen (10-20 personen)
  • Zorgdragen voor de teelt
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden
Buiten het groeiseizoen ben je vooral bezig met werkzaamheden ter voorbereiding voor het nieuwe groeiseizoen. Hierbij kun je denken aan:
  • Gewasonderhoud
  • Opruimen van substraat en gewas in de kas
  • Schoonmaken van de kas
  • Opnieuw inrichten van de kas voor de nieuwe teelt
Tot jouw verantwoordelijkheid behoort ook het up-to-date houden van kennis m.b.t. de aardbeienteelt en aansluiten bij studiegroep(en).

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Als productie medewerker metaal ga je starten op de afdelingen kolommen. Op deze afdeling word je opgeleid en meegenomen in alle basisvaardigheden van het vak. Hierbij kan je onder andere denken aan het maken van een hechtlas en het lezen van de opgestelde tekeningen. Heb je verdere ambitie om door te groeien dan biedt dit bedrijf hier vol op mogelijkheden voor!

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Als medewerker bouwelementen ben je verantwoordelijk voor de productie van betonnen elementen die worden geproduceerd in demontabele mallen. Hierbij kan je denken aan o.a. gevelelementen, balkonplaten, kernwanden maar bijvoorbeeld ook balken en kolommen. Je werkzaamheden zijn:
• Het demonteren van malonderdelen;
• Schoonmaken van de gebruikte mallen;
• Het aanbrengen van diverse instortvoorzieningen;
• Het opbouwen van demontabele malonderdelen;
• Assisteren bij het storten van betonmortel in de mallen;
• Afwerken en schoonmaken van het stortoppervlak;
• Schoonmaakwerkzaamheden op je afdeling.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Het gaat om een familiebedrijf dat erg betrokken is bij haar medewerkers en de mogelijkheid biedt om het vak volledig te kunnen leren. Met de juiste motivatie en inzet krijg je daar dan ook de ruimte voor. Je gaat starten door mee te lopen met een ervaren medewerker. Deze neemt je mee in alle facetten van het vak zodat je uiteindelijk zelfstandig op pad kan als servicemonteur.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn.
De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een eindproduct.
Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

Venray is een plaats in de gemeente Limburg en ligt tussen Nijmegen en Venlo. In Venray wonen ongeveer 30.000 mensen en deze plaats speelt een belangrijke rol in de regio. Venray staat bekend als een agrarische gemeente. Verschillende bedrijven zoals de varkenshouderij, melkveehouderij en pluimvee zijn in regio Venray gevestigd. Niet alleen in de agrarische sector is werk te vinden maar ook in de industrie. Deze sectoren zorgen voor diverse werkgelegenheid in de regio Venray. Venray beschikt over twee grote natuurgebieden: Odapark en Vlakwater.