Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Venray

Vind hier jouw vacature én baan

Op zoek naar een vacature in de agrarische sector? Zoek nu bij AB Werkt naar jou droombaan in de varkenshouderij, melkveehouderij of pluimvee. Toch meer op zoek naar een baan in de industriële sector? Dan zit je bij ons ook goed, wij bemiddelen namelijk personeel voor diverse sectoren zoals de techniek, transport, logistiek, industrie, food, landbouw, bouw, groenvoorziening, fruitteelt en glastuinbouw.

Vacatures Venray en omstreken

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En zoek je een fulltime of parttime baan? Wij gaan graag aan de slag om de beste match te vinden tussen jou en je toekomstige werkgever. AB Werkt beschikt over dagelijks nieuwe vacatures. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures in het overzicht hieronder en solliciteer direct online. Liever een afspraak? Bel dan gerust naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 45

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Eiersorteer medewerker ben je verantwoordelijk voor voor het controleren en sorteren van de eieren op de eierband in het eierlokaal.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Klusjesman ben je verantwoordelijk voor alle klussen die gedaan moeten worden op het bedrijf. Hierbij kun je denken aan het onderhouden van de schermdoeken, het vervangen van de lagers en het onderhouden van de oppotlijn. Tevens kan je worden ingezet bij het uitvoerende werk zoals kaartjes bijsteken en oppotten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Parttime schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de verschillende groepsaccommodaties op het terrein van de vakantieboerderij. Je zorgt ervoor dat deze weer schoon en verzorgd zijn voor de volgende gasten. Daarnaast zorg je er ook voor dat het huis van de eigenaar wordt schoongemaakt. Klein onderhoud, zoals bijvoorbeeld een lamp vervangen, behoort ook tot jouw taken.
De accommodaties op het terrein bestaan uit grote en kleine groepsaccommodaties. Je werkt samen met één directe collega.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker zaadoogst ben je verantwoordelijk voor het oogsten van zaad van planten die gebruikt worden voor de vermeerdering. De planten staan zowel in de kas, als buiten in de vollegrond.
De werkzaamheden vinden zowel handmatig als machinaal plaats.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Parttime Medewerker Vleesvarkens ben je gedurende ca. 2 uur per dag verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
  • Controleren van de dieren (droogvoer) + aanpassingen doen in de voercomputer
  • Behandelen van de dieren waar nodig
  • Helpen bij laden/lossen
  • Evt. Bestellen van voer
Het betreft een SPF bedrijf, waardoor je niet werkzaam of woonachtig mag zijn op een ander varkensbedrijf.
Je verzorgt de dagelijkse controle van maandag t/m vrijdag en eens in de twee weken komen daar het weekend bij.
Pagina 1 van 9
 Volgende Einde
 

Venray is een plaats in de gemeente Limburg en ligt tussen Nijmegen en Venlo. In Venray wonen ongeveer 30.000 mensen en deze plaats speelt een belangrijke rol in de regio. Venray staat bekend als een agrarische gemeente. Verschillende bedrijven zoals de varkenshouderij, melkveehouderij en pluimvee zijn in regio Venray gevestigd. Niet alleen in de agrarische sector is werk te vinden maar ook in de industrie. Deze sectoren zorgen voor diverse werkgelegenheid in de regio Venray. Venray beschikt over twee grote natuurgebieden: Odapark en Vlakwater.