Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Venray

Vind hier jouw vacature én baan

Op zoek naar een vacature in de agrarische sector? Zoek nu bij AB Werkt naar jou droombaan in de varkenshouderij, melkveehouderij of pluimvee. Toch meer op zoek naar een baan in de industriële sector? Dan zit je bij ons ook goed, wij bemiddelen namelijk personeel voor diverse sectoren zoals de techniek, transport, logistiek, industrie, food, landbouw, bouw, groenvoorziening, fruitteelt en glastuinbouw.

Vacatures Venray en omstreken

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? En zoek je een fulltime of parttime baan? Wij gaan graag aan de slag om de beste match te vinden tussen jou en je toekomstige werkgever. AB Werkt beschikt over dagelijks nieuwe vacatures. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze vacatures in het overzicht hieronder en solliciteer direct online. Liever een afspraak? Bel dan gerust naar ons regiokantoor in Horst 077- 39 808 83.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 27

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Als machinist ben je medeverantwoordelijk voor de recycling van o.a. dakafval. Hier wordt bitumen-granulaat ( korrels) van gemaakt dat wordt ingezet bij de productie van asfalt.
Je gaat starten in een klein team met informele werksfeer en een no-nonse manier van aanpakken. Samenwerken en betrokkenheid staat hier centraal.
Gedurende je werkdag zijn dit je voornaamste taken :
  • Het vullen van shredders en zeven
  • Overslag van containers
  • Sorteren van recycling materiaal
  • Onderhoud van je eigen machines

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Je bent dagelijks bezig met het oogsten van de rozen binnen de kas van dit bedrijf.
Naast het oogsten van de bloemen, ben je ook bezig met het sorteren en verwerken van de rozen in de loods.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

In de functie van Productiemedewerker Food houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden binnen het verwerkingsproces. Je zorgt ervoor dat alle visfilets worden uitgepakt en dat deze vervolgens worden gezout en gespoeld. Je legt de rooknetten op en zorgt voor het vullen en wisselen van de rooktunnels. Daarna ga je de gerookte zalm machinaal snijden en eventueel bijsnijden. Je verpakt de zalm en etiketeert de verpakkingen. Tot slot houd je de rendementen en de partijen bij.

Plaats/regio

Regio Noord Limburg

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Als meewerkend voorman ben je dagelijks bezig met aansturing van medewerkers in de kas en loods. Jij instrueert, controleert en stuurt medewerkers bij.
Daarnaast werk je zelf ook mee met de uitvoerende werkzaamheden, zoals oogstwerkzaamheden en gewaswerkzaamheden.
Kortom, een afwisselende functie!
Afhankelijk van jouw wensen, ervaring en motivatie gaan wij kijken welke vacature/bedrijf het beste bij jou past.

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Als medewerker recycling kom je op de recycling afdeling van dit bedrijf te werken. Daarbij start je met een interne opleiding, waarin je alle werkzaamheden krijgt geleerd die behoren bij het recyclen van de diverse grondstoffen. Na deze inwerkperiode kun je alle werkzaamheden zelfstandig uitvoeren, met de daarbij behorende kwaliteitscontroles.
Je zorgt dat het productie afval vanuit de productie middels een heftruck bij de recycling afdeling terecht komt. Daar verwerk je het afval in een van de maalmolens en wordt het product in bigbags gedaan. Deze verplaats je vervolgens weer naar de opslag waar de productie ze later weer kan pakken om nieuwe materialen mee te maken. Hierbij is het belangrijk dat je geen vermenging van grondstoffen krijgt en dat je zorgt voor een schone en opgeruimde werkomgeving.
Het bedraagt hierbij een functie met een hoge mate van zelfstandigheid. Uiteraard wordt je bijgestaan en geholpen door collega's van overige afdelingen binnen het bedrijf.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

Venray is een plaats in de gemeente Limburg en ligt tussen Nijmegen en Venlo. In Venray wonen ongeveer 30.000 mensen en deze plaats speelt een belangrijke rol in de regio. Venray staat bekend als een agrarische gemeente. Verschillende bedrijven zoals de varkenshouderij, melkveehouderij en pluimvee zijn in regio Venray gevestigd. Niet alleen in de agrarische sector is werk te vinden maar ook in de industrie. Deze sectoren zorgen voor diverse werkgelegenheid in de regio Venray. Venray beschikt over twee grote natuurgebieden: Odapark en Vlakwater.