Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Roosendaal

Vind hier jouw vacature én baan

AB Werkt heeft een groot aanbod aan vacatures in diverse sectoren zoals de landbouw, fruitteelt, glastuinbouw, groenvoorziening, techniek, logistiek, transport, bouw en food. Regio Roosendaal kenmerkt zich in de logistiek en transport vanwege de ligging bij verschillende havens. Hierdoor zijn er volop vacatures in deze sectoren. Liggen jou interesses niet in de logistiek en transport? Dan kunnen wij ook voor jou een passende baan vinden in diverse branches zoals de bouw, landbouw, fruitteelt, groenvoorziening en logistiek.

Vacatures in Roosendaal en omstreken

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de regio Roosendaal? Wij beschikken over vacatures in verschillende branches. AB Werkt biedt jou de kans om te werken bij een bedrijf waarbij je zowel parttime als fulltime aan de slag kunt. Alle beschikbare vacatures in Roosendaal en omstreken staan hieronder op een rijtje. Solliciteer vandaag nog direct online of bel naar ons regiokantoor in Etten-Leur 076 - 76 30 001.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 12

Plaats/regio

Steenbergen

Functieprofiel

In de functie van Operator ga je in opdracht van collega`s van het Innovatie Centrum, experimentele werkzaamheden en proefproducties uitvoeren in de pilotplant. Je gaat werken op de pilotplant welke gebouwd is in 2018/2019. Hier worden processen opgeschaald van laboratoriumproeven naar pilotschaal.
Je taken bestaan uit:
• Bedienen van procesapparatuur, monsters nemen en verzamelen van gegevens;
• Vastleggen van werkvoorschriften en vastleggen van best practices (EPL`s);
• Zorgdragen voor de orde en netheid in de pilothal, evenals het verzorgen, veilig en operationeel houden van procesapparatuur, vervoersmiddelen en klein technisch onderhoud;
• Bijdrage leveren bij het selecteren en motiveren van inkopen van consumables zoals (ver)pakkingen, gereedschappen etc. en assisteren bij technisch onderhoud of aanpassingen;
• Bijhouden van administratie.

Plaats/regio

Steenbergen

Functieprofiel

Als Agrarisch Medewerker werk je in een klein team samen. Het gaat om zowel buiten als binnen werk. De werkzaamheden buiten, op het land, bestaan onder ander uit ploegen, kunstmest strooien en transport verrichten. Daarnaast zijn de binnenwerkzaamheden sorteren van poot- en consumptieaardappelen, verpakken aan een vulmachine en heftruckwerkzaamheden (vrachtauto's laden en kisten verplaatsen).
Tijdens de werkzaamheden houd je contact met je collega's voor aanvoer van producten en verpakkingsmiddelen. Je houdt ook de machines schoon. Het wordt op prijs gesteld als je zelfstandig kan werken en meedenkend bent.

Plaats/regio

Steenbergen

Functieprofiel

In de functie van Machine-operator ben je verantwoordelijk voor het inpakproces van pootgoed- en consumptie-uien. Bij dit proces behoort het drogen, het afstaarten, het sorteren en het verpakken van uien in zakken tussen 4 kg en 1200 kg (big bags).
Je bedient de inpaklijn met wegers, zakkenaanhangers, stapelaars e.d. Daarnaast zorg je ervoor dat de benodigde materialen aanwezig zijn, zoals zakken en lint en beheert de voorraad hiervan. Je hebt nauw contact met de meewerkend voorman. Samen overleg je hoe de werkorder zo efficient mogelijk is uit te voeren. Je verhelpt storingen in samenspraak met de technische dienst.
Meedenken aan optimalisatie van inpakmachine en bijkomende werkzaamheden wordt op prijsgesteld. Verder zorg je ervoor dat de werkplek schoon en opgeruimd blijft.

Plaats/regio

Woensdrecht

Functieprofiel

In de functie van Medewerker groenonderhoud zonneparken ben je verantwoordelijk voor het bijhouden / maaien onder en naast de zonnepanelen. Hierbij hoort de omgang met een op afstand bestuurbare robotmaaier, een zitmaaier en een bosmaaier. Het gaat om een Timan robotmaaier, een Stigna zitmaaier en een Husqvarna bosmaaier.
Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je werkt als koppel zelfstandig op de van te voren aangegeven terereinen. De tijdsindeling is hierbij flexibel in te vullen. De machines zijn aanwezig op locatie en je hebt direct toegang tot de verschillende parken.
Aanvullende werkzaamheden op het akkerbouwbedrijf zijn mogelijk, maar staan in principe los van het onderhoud op de energieparken.
Indien gewenst kunnen we ook meedenken als er aanvullende werkzaamheden tijden de wintermaanden worden gezocht.

Plaats/regio

Bergen op Zoom

Functieprofiel

In de functie van Loodsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de omslag van colli (dozen en pakketjes) of stukgoed met afwijkende maten.
Wat ga je doen?
  • Je zorgt voor intern transport met EPT of reguliere pompwagen
  • Je rijdt goederen naar de sorteerband en ordent de ladingsvloer
  • Je begeleidt de automatische scanning van goederen (colli) of scant handmatig bij afwijkende maten
Andere taken zijn:
  • Opgooien van goederen op de band (Colli tot 30 kg)
  • Sorteren van goederen naar afnemers (sorteren in karren op nummers)
  • Ondersteunen bij laden en lossen
Je werkt als koppel onder toezicht van een meewerkend voorman met vaste ploegentijden die in overleg vast te leggen zijn.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde

Roosendaal is een stad en is gelegen in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Roosendaal heeft een ideale ligging aan de spoorlijn Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Brussel en Parijs hierdoor heeft Roosendaal een belangrijke internationale logistieke functie. In de sectoren logistiek en transport zijn veel vacatures te vinden. Dit komt vanwege de statische ligging langs de snelwegen de A17 en A58 en verschillende havens in Rotterdam, Antwerpen, Terneuzen en Vlissingen. Maar ook de detailhandel heeft een enorme groei gemaakt in de afgelopen jaren.