Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Roermond

Vind hier jouw vacature én baan

In de regio rondom Roermond bieden wij je mooie vacatures, divers qua niveau en divers qua werkzaamheden. Of het nu als parttime melker is of als bedrijfsleider in de industrie. En ook in andere sectoren zoals bouw en groen zijn wij vaak op zoek naar mensen die deze baan aan kunnen en willen gaan invullen. 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 88

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als Financieel Data Analist ondersteun je AB Werkt in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Je zorgt voor de (financiële) rapportages voor zowel de eigen organisatie als voor relaties en opdrachtgevers. Je kijkt kritisch naar achterliggende behoeftes en weet daarbij de juiste data naar boven te krijgen. Je analyseert, spoort fouten op en corrigeert waar nodig.
Daarnaast voer je periodiek interne controles uit door middel van data-analyse en rapporteert deze op een heldere en duidelijke wijze. Daarbij beoordeel je de effectiviteit van de beheersmaatregelen en geeft suggesties voor verbetering. Je kijkt naar de huidige en gewenste situatie en ontwikkelt hierbij de benodigde financiële rapportages en analyses.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker plantencentrum ben je voornamelijk bezig met het inpakken van de planten. Daarnaast zorg je ervoor dat het perkgoed in trays wordt gedaan.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als assistent dierverzorger assisteer je jouw collega in de kraamstal met taken als gezondheidscontrole en het behandelen van de dieren. Daarnaast help je mee ook mee met onderhoudswerkzaamheden, en het reinigen van de dierverblijven.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround Hovenier ga je bezighouden met het aanleggen en onderhouden van met name particuliere tuinen. Het gaat om een kleiner hoveniersbedrijf bestaande uit 3 medewerkers.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie bij deze varkenshouderij ligt de nadruk op werkzaamheden in de kraamstal en bij de biggen. Jouw taken zijn het voeren, het behandelen en het omhokken van de biggen. Ook schoonspuiten van de stal behoort tot je taken. Daarnaast kan gevraagd worden of je gaat assisteren in de dek- en drachtstal, en of je onderhoudswerkzaamheden wil doen.
Pagina 1 van 18
 Volgende Einde
 

Vacatures in Roermond

Roermond ligt in de arbeidsmarktregio Midden-Limburg en er zijn volop vacatures voor technische beroepen en industrieberoepen en verzorgende en dienstverlenende beroepen. Als je ook een baan wilt vinden die beter bij je past: vacatures in Roermond zijn er meer dan genoeg te vinden. Kijk door ons ruime aanbod en je komt ongetwijfeld een vacature voor jouw gewenste functie tegen. Solliciteren gaat gemakkelijk online. Kijk ook ons naar onze interne vacatures voor een baan bij AB Werkt.

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in de regio Roermond.

Herten is gelegen in de gemeente Roermond in het midden van Limburg. Het smalste stukje van Nederland, waar toch veel werk te vinden is door de vele industriële en agrarische activiteiten die hier beiden volop aanwezig zijn. In het groene landschap torenen hier en daar de industrieterreinen boven de groene grasvelden uit. AB Werkt heeft hier met haar klanten volop vacatures in diverse sectoren.

Deel deze pagina: