Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Roermond

Vind hier jouw vacature én baan

In de regio rondom Roermond bieden wij je mooie vacatures, divers qua niveau en divers qua werkzaamheden. Of het nu als parttime melker is of als bedrijfsleider in de industrie. En ook in andere sectoren zoals bouw en groen zijn wij vaak op zoek naar mensen die deze baan aan kunnen en willen gaan invullen. 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 32

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Blije gasten!
Je gaat als schoonmaakmedewerker aan de slag bij een totaalconcept van hotelhuisjes tot accommodaties voor grensarbeiders. Je gaat hier alles tot in de puntjes verzorgen.
Hou je wel van een uitdaging en heb je graag voldoening van je werk? Dan ben jij voor deze functie geknipt.
Achter de schermen, ben jij de drijvende kracht voor telkens blije gasten. Dat doe je niet alleen maar samen met een klein team van circa 4 toppers van collega’s!

Plaats/regio

Echt-Susteren

Functieprofiel

Als heftruckchauffeur werk je op de afdeling waar het eindproduct wordt gewogen en verpakt.
Dit gaat in Big Bags of in gestapelde zakken op pallets.
Het is jouw taak:
✔ Zorg dragen dat de producten naar het voorraadmagazijn worden gebracht.
✔ Je hangt de big bags zelf vast aan de lepels van de heftruck.
✔ Naast het wegnemen van gerede producten zorg je tevens voor de aanvoering van halffabricaten voor de productie.
✔ Je bewaakt hierbij het overzicht en zorgt ervoor dat alle processen blijven lopen.
✔ Je ziet erop toe dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de vastgestelde procedures, externe normen en voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu.

Plaats/regio

Echt-Susteren

Functieprofiel

In de functie van allround medewerker zijn de werkzaamheden erg divers;
In oktober-november haal je de jachten met een kraan uit het water, plaatst ze op een bok en rangeert ze met een heftruck in de winterstalling.
In maart-april haal je deze jachten uit de stalling en laat ze weer te water. Voordat de boten de stalling in gaan worden ze winterklaar gemaakt. Je spoelt de leidingen door met antivries, vult de antivries bij. Met de hoge druk spuit je het onderwaterschip af en schrobt daarna met schoonmaakmiddel de kalk weg. Indien nodig schuur je het onderwaterschip af, verft deze met 2k primer en brengt nieuwe antifouling aan.
In tussenliggende periodes pleeg je onderhoud aan steigers (slijpen, schuren, verven, onderdelen vervangen) maar help je ook mee met het monteren van nieuwe steigers. De jachteigenaren komen regelmatig langs (met name in het vaarseizoen) en tussen de werkzaamheden door maak je een praatje. Indien je technisch onderlegd bent dan kun je tevens kleine onderhoudsklusjes op je nemen.
Het is al met al een hele diverse functie voor iemand die graag een actieve baan heeft.

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Als orderpicker/reachtruckchauffeur kom je te werken in een vooruitstrevend fullserivce warehouse. Samen met een leuk team van collega's ga je (o.a. met behulp van een reachtruck) orders verzamelen.
Het betreft voornamelijk luxe consumentenartikelen.
Je werkzaamheden bestaan uit:
✔ Besturen van de reachtruck
✔ Verzamelen van orders
✔ Kwaliteitscontrole van je eigen werk
✔ Melden van eventuele afwijkingen
✔ Rapporteren aan leidinggevende

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Als chauffeur / belader ga je een uitdagende en afwisselende functie aan op routes in de regio Midden-Limburg. Je gaat samen met één of twee collega-chauffeurs op pad en zorgt dat het aangeboden afval van alle ingeplande klanten voor die dag wordt ingezameld.
Naast de werkzaamheden als chauffeur, is het beladen onderdeel van je werkzaamheden. Tijdens de routes wissel je gedurende de dag met je collega waarmee je op pad bent van chauffeur naar belader en omgekeerd.
Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften, je verricht eerstelijns onderhoud aan de voertuigen en draagt zorg voor een schone werkomgeving en veiligheid van jezelf en jouw collega's.
Daarnaast kun je ingezet worden op één van de andere voertuigen, zoals de veeg-, container- of kraanwagen.
Pagina 1 van 7
 Volgende Einde
 

Vacatures in Roermond

Roermond ligt in de arbeidsmarktregio Midden-Limburg en er zijn volop vacatures voor technische beroepen en industrieberoepen en verzorgende en dienstverlenende beroepen. Als je ook een baan wilt vinden die beter bij je past: vacatures in Roermond zijn er meer dan genoeg te vinden. Kijk door ons ruime aanbod en je komt ongetwijfeld een vacature voor jouw gewenste functie tegen. Solliciteren gaat gemakkelijk online. Kijk ook ons naar onze interne vacatures voor een baan bij AB Werkt.

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in de regio Roermond.

Herten is gelegen in de gemeente Roermond in het midden van Limburg. Het smalste stukje van Nederland, waar toch veel werk te vinden is door de vele industriële en agrarische activiteiten die hier beiden volop aanwezig zijn. In het groene landschap torenen hier en daar de industrieterreinen boven de groene grasvelden uit. AB Werkt heeft hier met haar klanten volop vacatures in diverse sectoren.