Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Roermond / Herten

Vind hier jouw vacature én baan

In de regio rondom Herten/Roermond bieden wij je mooie vacatures, divers qua niveau en divers qua werkzaamheden. Of het nu als parttime melker is of als bedrijfsleider in de industrie. En ook in andere sectoren zoals bouw en groen zijn wij vaak op zoek naar mensen die deze baan aan kunnen en willen gaan invullen. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in de regio Herten  / Roermond.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 112

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Voorwerker komkommerteelt voer je dagelijks allerlei teeltwerkzaamheden uit en geef je leiding aan een groep vaste werknemers en uitzendkrachten (arbeidsmigranten). Deze functie is dus een combinatie van zelf meewerken, aansturen en controle van werknemers en problemen oplossen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn hoofdzakelijk het oogsten en in-hoezen van chrysanten. Daarnaast voer je bijkomende werkzaamheden uit zoals het schoonhouden van de werkomgeving.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman in de chrysanten ga je naast het aansturen van collega's oogsten, verpakken, bestellingen klaarmaken en je gaat de plantrobot bedienen. Tevens ga je tractorwerk uitvoeren, denk hierbij aan het bewerken van de grond in de kas en ga je gewasbescherming uitvoeren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Junior Keurmeester AGF ben je onderdeel van het kwaliteitsteam. Daarmee ben je voor het waarborgen van de juiste kwaliteit van de groenten en fruit. Je voert controles uit, zowel fysiek als visueel. Klachten handel je professioneel af. Je werkt vanuit vrachtbrieven en kwaliteitsdocumenten en zorgt voor correcte registratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van bestellingen, ontvangst van producten, het verzendklaar maken van orders en een juiste communicatie met collega’s en meerderen.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als recruiter ben je vooral verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van kandidaten. Jouw collega ’s van de buitendienst, de accountmanagers, verzorgen de directe contacten met de klanten. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat onze organisatie ontzettend snel groeit. Dit legt nogal wat druk op de organisatie.
Je bent arbeidsmarktspecialist die weet waar in de regionale arbeidsmarkt kansen zijn. Vanuit die expertise adviseer je de accountmanager over de kansen en mogelijkheden.
Met je praktische instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Sterker, je blijft proactief letten op commerciële kansen en brengt elke keer weer ál je mensenkennis in het geweer om de juiste kandidaat bij de juiste baan te vinden. Jij weet als geen ander hoe je onze doelgroep kunt bereiken en met hen in gesprek komt. Dat doe je met veel creativiteit en doorzettingsvermogen, gebruikmakend van je eigen netwerk wat je voortdurend verder uitbouwt. Het is dan ook een voordeel als je in de regio Etten-Leur woont.
Pagina 1 van 23
 Volgende Einde
 

Herten is gelegen in de gemeente Roermond in het midden van Limburg. Het smalste stukje van Nederland, waar toch veel werk te vinden is door de vele industriële en agrarische activiteiten die hier beiden volop aanwezig zijn. In het groene landschap torenen hier en daar de industrieterreinen boven de groene grasvelden uit. AB Werkt heeft hier met haar klanten volop vacatures in diverse sectoren.

Deel deze pagina: