Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Laarbeek

Vind hier jouw vacature én baan

AB Werkt krijgt dagelijks nieuwe vacatures binnen van allerlei bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Wij als uitzendbureau bieden banen aan in de groenvoorziening, tuinbouw, landbouw, bouw, logistiek, transport en GGW. Heb jij zin om in een van deze branches te gaan werken? Dan zit je goed bij AB Werkt!

Vacatures in Laarbeek en omstreken

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de regio Laarbeek? Wij beschikken over vacatures in verschillende branches. Heb jij zin om aan in de slag te gaan als bijvoorbeeld productiemedewerker in de glastuinbouw? Bekijk dan onze vacature lijst op de AB Werkt website. Ook kan je hier gemakkelijk en snel solliciteren op de leuke job die jij hebt gevonden. Onze recruiters nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek, bel gerust naar ons regiokantoor in Uden 0413 – 76 39 30.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 80

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij (Kraamstal) ben je verantwoordelijk voor de kraamstal. Dit betekent dat je zelf op deze afdeling werkzaam bent en je daarbij ondersteuning krijgt van een collega.
Je zorgt hierbij voor optimale resultaten door het opstellen en naleven van duidelijke werkprotocollen. Alle voorkomende werkzaamheden behoren hierbij tot de taken, zoals:
 Verzorgen en het verleggen van biggen
 Kraamstal werkzaamheden
 Verzorging van de zeugen
 Spenen van biggen
 Vaccineren van biggen
 Schoonmaakwerkzaamheden

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Allround Medewerker Loonwerk heb je een gevariërende functie. De werkzaamheden variëren van het uitvoeren van gewasbeschermingswerkzaamheden, en grondbewerking ( ploeen, spitten etc,) tot het hakselen van gras en mais. Afhankelijk van je ervaring wordt je ingezet op deze werkzaamheden of wordt het je geleerd deze uit te voeren.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Allround medewerker geitenhouderij ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:
  • Melken van de geiten: (opdrachtgever stelt een planning op)
  • ochtend: 5:30 t/m 09:00 + schoonmaken van de melkput
  • avond: 16:00 t/m 20:00
Aanvullend op het melken voer je volgende werkzaamheden uit:
  • Voeren van de geiten en de opfokgeiten
  • Controleren van de geiten
  • Incidenteel helpen bij de lammeren

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Ondersteunend boormeester ondersteun je iedere dag de eigenaar, die je meteen de fijne kneepjes van het vak leert.
Je geeft ondersteuning aan de volgende werkzaamheden:
  • het uitmeten en laseren van de buizen in de grond.
  • het plaatsen van de buizen met een mechanische kraan.
  • het besturen van de raket die de buizen in de grond stoot.
  • het lassen van delen van de buizen.

Plaats/regio

Regio Zuid Oost Brabant

Functieprofiel

Voor het divers wagenpark zijn wij op zoek naar CE-chauffeurs. Zoek jij die nieuwe uitdaging waarbij jij hun producten vervoerd, maar ook het uithangbord van het bedrijf bent?
Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren, laden en lossen van producten zoals bestratingen, zand, tuinelementen, kunstgras etc.
Het wagenpark bestaat uit kipper opleggers, walking floors, container combinaties en opleggers en combinaties met autolaadkranen.
Pagina 1 van 16
 Volgende Einde

Laarbeek is een dorp en telt ruim 21.000 inwoners en is gelegen in de provincie Noord-Brabant, deels in de Meierij en deels in de Peelrand. De gemeente Laarbeek is omringd door andere gemeentes zoals Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Helmond, Nuenen, Gemert-Bakel en Lieshout. Het Wilhelminakanaal doorkruist een aantal gemeentes en steden zoals Eindhoven, Tilburg en Oosterhout. De infrastructuur in regio Laarbeek is goed vanwege haar kanalen maar ook vanwege de snelwegen. Hierdoor is regio Laarbeek goed te bereiken als je op weg bent naar je nieuwe job.