Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Kerkrade

Vind hier jouw vacature én baan

Ben jij op zoek naar een passende en uitdagende baan? Geen zin meer om thuis te zitten en wil je snel aan de slag? Dan ben je bij AB Werkt op het juiste adres. Hier vind je een overzicht van alle vacatures die wij als uitzendbureau aanbieden. AB Werkt bemiddelt personeel in branches zoals de tuinbouw, fruitteelt, landbouw, bouw, food, groenvoorziening, logistiek, transport, industrie en GWW.

Vacatures in Kerkrade en omstreken

Alle vacatures in jouw regio zijn te vinden in het overzicht hieronder. Wij helpen jou bij het vinden van je droombaan. AB Werkt zoekt aanpakkers in de agro, groen en techniek. Ook in de regio Kerkrade! Wil je graag groeien in je baan, een goed salaris en een vaste baan? Wij gaan direct aan de slag om de perfecte match te vinden tussen jou en je nieuwe werkgever. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer eenvoudig en snel online of bel gerust naar ons regiokantoor in Beek 046- 43 707 32.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 7

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als algemeen medewerker buitendienst voer je samen met je collega’s diverse onderhoudswerkzaamheden uit aan straatwerk en groenvoorziening.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de organisatie. Je stuurt een team van 20-30 productiemedewerkers aan, organiseert de werk- en personeelsplanning en plant verlofaanvragen. In deze functie heb je daarnaast een belangrijke rol in het borgen van de kwaliteit. De handelt audits af en beheert en optimaliseert bedrijfsprocessen. Je controleert de aanvoer van levend vee, de identificatie en registratie (I&R) en ziet toe op het dierenwelzijn. Dit doe je samen met de NVWA-dierenarts.
Indien nodig spring je bij in de productie en word je betrokken bij de verkoop.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als terreinmedewerker ga jij ondersteuning bieden in het opruimen en uitzoeken van de terreinen en werkplaatsen. Je kunt hierbij denken aan de volgende werkzaamheden:
•uitzoeken welke kannen olie/verf in de container staan
•rolcontainers demonteren
•hekwerk schilderen
•borden verven
•tussenterrein opruimen
•hekwerk herstellen (kleine montage werk)
•Rolcontainers schoonspuiten met hogedrukreiniger

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse groenwerkzaamheden.
Denk aan: schoffelen, assisteren met snoeiwerkzaamheden en het opruimen van groenafval.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als voorman ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en plannen van de opdrachten. Jij zorgt voor een correcte uitvoering van de werkzaamheden en stuurt een team van groenvoorzieners aan. De mensen in je team hebben speciale begeleiding nodig, hier hou je in je aansturing rekening mee. Verder ben jij het aanspreekpunt voor de klanten en zorg je ervoor dat alle regels op het gebied van arbo, veiligheid en milieu worden nageleefd. Verder neem je deel aan het consignatierooster gladheidsbestrijding.
Pagina 1 van 2
 Volgende Einde
 

Kerkrade is zowel een stad als gemeente gelegen in Zuid-Limburg. De stad telt 19.972 inwoners en de gemeente ruim 45.000 inwoners. De gemeente bestaat uit Kerkrade, Eygelshoven, Spekholzerheide, Chèvremont en Blijerheide. Er zijn verschillende bezienswaardigheden te zien in regio Kerkrade zoals kerken, kapellen, kloosters, kastelen, molens, boerderijen en woonhuizen. Maar ook trekt de botanische tuin jaarlijks vele toeristen. Kerkrade ligt vlak langs de grens met Duitsland, waardoor deze dwars door de bebouwde kom gaat. Kerkrade heeft meerdere treinstations en is hiermee gemakkelijk te bereiken.

Deel deze pagina: