Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Horst

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Horst bieden wij je mooie vacatures voor allerlei soorten werk. Of je nu aan de slag wilt in de tuinbouw, melkveehouderij of als MIG lasser of logistiek medewerker, wij hebben vast en zeker een vacature die bij je past. Fulltime of parttime, voor kortere of langere termijn. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit noordelijke deel van Limburg, regio Horst.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 24

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

In deze functie ben je dagelijks aan het werk met alle voorkomende werkzaamheden in de biggenstal en je draagt de verantwoodelijkheid over deze afdeling.
Je houdt je bezig met diercontrole, enten van biggen, biggen verzetten etc. Deze werkzaamheden nemen een groot deel van je werkdag in beslag en de overige uren per dag spring je bij op diverse afdelingen binnen het bedrijf, waar op dat moment de druk ligt. Binnen dit bedrijf werk je in een team.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Als meewerkend voorman ben je dagelijks aan het werk in de kas waar de aardbeien worden geteeld. Je bent hierin verantwoordelijk voor de aardbeienteelt.
Tijdens het groeiseizoen bestaan jouw taken uit:
  • Klimaat regelen
  • Medewerkers aansturen (10-20 personen)
  • Zorgdragen voor de teelt
  • Alle overige voorkomende werkzaamheden
Buiten het groeiseizoen ben je vooral bezig met werkzaamheden ter voorbereiding voor het nieuwe groeiseizoen. Hierbij kun je denken aan:
  • Gewasonderhoud
  • Opruimen van substraat en gewas in de kas
  • Schoonmaken van de kas
  • Opnieuw inrichten van de kas voor de nieuwe teelt
Tot jouw verantwoordelijkheid behoort ook het up-to-date houden van kennis m.b.t. de aardbeienteelt en aansluiten bij studiegroep(en).

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Als productie medewerker metaal ga je starten op de afdelingen kolommen. Op deze afdeling word je opgeleid en meegenomen in alle basisvaardigheden van het vak. Hierbij kan je onder andere denken aan het maken van een hechtlas en het lezen van de opgestelde tekeningen. Heb je verdere ambitie om door te groeien dan biedt dit bedrijf hier vol op mogelijkheden voor!

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Je gaat werken bij een echt familiebedrijf waar op ambachtelijke wijze kazen geproduceerd voor de nationale en internationale markt. 'Samen werken aan een mooi en kwalitatief product' is een belangrijk motto. Werksfeer is erg belangrijk, daarom werkt men niet alleen met, maar vooral ook voor elkaar. Binnen de organisatie krijg je de ruimte en kans jezelf te ontwikkelen, je wordt ‘on the job’ opgeleid tot een echte vakman.
Hoe ziet een 'normale' werkdag er uit?
Bij aanvang van je dienst kijk je welke bestellingen je voor die dag klaar gemaakt moeten worden. Je gaat namelijk verschillende soorten kazen bewerken (raspen) en verpakken. Dit gedeelte van het proces is geautomatiseerd en zal door jouw worden aangestuurd. Jij zorgt ervoor dat de machines op de juiste manier worden ingesteld. Het voorbewerken en op maat snijden van de kazen wordt door een collega gedaan. Gedurende het proces bewaak je de richtlijnen omtrent hygiëne en los je samen met je collega’s storingen op als deze zich mochten voordoen.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn.
De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een eindproduct.
Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde
 

Horst is de hoofdplaats van de gemeente Horst aan de Maas, in de Nederlandse provincie Limburg. De plaats telde op 1 januari 2016 12.780 inwoners. Horst heeft internationaal naam gemaakt door de champignonteelt. In Horst wordt ongeveer de helft van de hele productie in Nederland aan champignons geproduceerd. Een agrarische omgeving met daarnaast ook industriële en logistieke bedrijven in de regio. Het soort vacatures in de regio Horst is dan ook zeer divers. 

Horst ligt aan de A73 en ligt hemelsbreed 10km ten zuiden van Venray en 12km ten noorden van Venlo.