Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Horst

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Horst bieden wij je mooie vacatures voor allerlei soorten werk. Of je nu aan de slag wilt in de tuinbouw, melkveehouderij of als MIG lasser of logistiek medewerker, wij hebben vast en zeker een vacature die bij je past. Fulltime of parttime, voor kortere of langere termijn. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit noordelijke deel van Limburg, regio Horst.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 72

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Assistent Teeltchef ga je de teeltchef ondersteunen op het gebied van teelt en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een groepje productiemedewerkers (tot 25 personen).
|
Hoe ziet jouw werkdag eruit?
In rustige seizoen ben je meer uitvoerend bezig. Je houdt je bezig met veel verschillende klussen zoals de teeltwisseling, het opruimen in de kas en de teeltvoorbereiding voor het nieuwe seizoen.
In drukke seizoen ben je vooral nieuwe medewerkers aan het inwerken. Je controleert de medewerkers, maar je werkt ook mee met de uitvoerende werkzaamheden.
|
De functie van Assistent Teeltchef is een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf!

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Voorman aanleg tuinen werk je in aanlegklussen van hoofdzakelijk particuliere tuinen. Je stuurt een team aan van hoveniers en ben in staat je collega's te motiveren. Je hebt contact met de klant en met de projectleider om zo de behoeften en wensen van de klant zo volledig mogelijk in te kunnen vullen. Daarnaast werk je zelf mee bij het aanleggen van o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en bijvoorbeeld beplantingen. Het betreft een middelgroot hoveniersbedrijf dat groeiende is en om die reden zoekt naar structurele uitbreiding van het team.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van palletherstelmedewerker ga je pallets classificeren, pallets uit elkaar halen, hout zagen en pallets in elkaar schieten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker substraatbedrijf ben je verantwoordelijk voor het vullen en leegmaken van de teeltcellen met compost. Daarnaast pleeg je onderhoud aan machines en reinig je de machines en werktuigen. Tot slot neem je monsters ten behoeve van kwaliteitscontrole en bedien je een loader en vulmachine met behulp van lopende banden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het verzorgende werk in de kraamstal. Je begeleidt geboorte, verzorgt de biggen, voert ze en verplaatst ze en spuit de dierverblijven schoon. Het gaat om een fulltime functie.
Pagina 1 van 15
 Volgende Einde
 

Horst is de hoofdplaats van de gemeente Horst aan de Maas, in de Nederlandse provincie Limburg. De plaats telde op 1 januari 2016 12.780 inwoners. Horst heeft internationaal naam gemaakt door de champignonteelt. In Horst wordt ongeveer de helft van de hele productie in Nederland aan champignons geproduceerd. Een agrarische omgeving met daarnaast ook industriële en logistieke bedrijven in de regio. Het soort vacatures in de regio Horst is dan ook zeer divers. 

Horst ligt aan de A73 en ligt hemelsbreed 10km ten zuiden van Venray en 12km ten noorden van Venlo.