Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Horst

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Horst bieden wij je mooie vacatures voor allerlei soorten werk. Of je nu aan de slag wilt in de tuinbouw, melkveehouderij of als MIG lasser of logistiek medewerker, wij hebben vast en zeker een vacature die bij je past. Fulltime of parttime, voor kortere of langere termijn. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit noordelijke deel van Limburg, regio Horst.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 66

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor allround werkzaamheden zoals melken, voeren (met tractor en voermengwagen), zand van voerkuilen af halen, veeverzorging, vee verzetten etc.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de verschillende groepsaccomodaties. Dit gebeurt voor iedere gastenwissel.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als monteur watertechnische installaties ben je verantwoordelijk voor de montage, installatie en reparatie van hoofdzakelijk watertechnische systemen in de tuinbouw. Je werkt in een team en rapporteert aan de projectleider. Het is een uitdagende technische functie waarbij je de kans krijgt veel specifieke kennis en ervaring op te doen en je krijgt de kans om binnen de organisatie door te groeien. Onze klant staat ook open voor montagemedewerkers of timmermannen die middels een intern opleidings- en ervaringtraject willen starten in deze functie.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Hovenier Aanleg werk je in aanlegklussen van hoofdzakelijk particuliere tuinen. Regelmatig werk je samen in een team en ben je in staat je collega's te motiveren. Je legt o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en bijvoorbeeld beplantingen aan. Het betreft een middelgroot hoveniersbedrijf dat groeiende is en om die reden zoekt naar structurele uitbreiding van het team.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn. De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een grondstof voor de diervoeders die elders in het bedrijf worden geproduceerd. Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.
Pagina 1 van 14
 Volgende Einde
 

Horst is de hoofdplaats van de gemeente Horst aan de Maas, in de Nederlandse provincie Limburg. De plaats telde op 1 januari 2016 12.780 inwoners. Horst heeft internationaal naam gemaakt door de champignonteelt. In Horst wordt ongeveer de helft van de hele productie in Nederland aan champignons geproduceerd. Een agrarische omgeving met daarnaast ook industriële en logistieke bedrijven in de regio. Het soort vacatures in de regio Horst is dan ook zeer divers. 

Horst ligt aan de A73 en ligt hemelsbreed 10km ten zuiden van Venray en 12km ten noorden van Venlo. 

Deel deze pagina: