Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Horst

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Horst bieden wij je mooie vacatures voor allerlei soorten werk. Of je nu aan de slag wilt in de tuinbouw, melkveehouderij of als MIG lasser of logistiek medewerker, wij hebben vast en zeker een vacature die bij je past. Fulltime of parttime, voor kortere of langere termijn. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit noordelijke deel van Limburg, regio Horst.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 82

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker omgevingsverzorging ben je verantwoordelijk voor het branden van onkruid middels een kniktractor. De werkzaamheden vinden plaats bij diverse gemeentes, waarbij je samen met een collega werkt.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Gewasmedewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het snijden van het blad, het oogsten van de bloemen, overige gewaswerkzaamheden en eventueel het inpakken van de bloemen.
Binnen het bedrijf heerst een gezellige familiaire sfeer.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Administratief medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor een actieve en adequate ondersteuning van de directie-assistent.
|
Dagelijks zorg je ervoor dat de facturen gecontroleerd worden. Je zorgt ervoor dat de verschillen worden teruggekoppeld aan de productmanager en, indien nodig, worden aanpgepast. Daarnaast archiveer je de facturen en pakbonnen.
Naast de factuurcontrole ben je ook bezig met het verzenden en bijwerken van het aanbod, het maken en versturen van stickers, het bijwerken van de orders en heb je contact met leveranciers i.v.m. het bevestigen van de orders.
|
In de functie van Administratief medewerker binnendienst heb je dagelijks te maken met de productmanager, verkoopbegeleider, directieassistent en de teamleider logistiek. Maar ook extern heb je regelmatig contact met leveranciers.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker zeugenhouderij ben jij de kracht waar de eigenaren op kunnen bouwen tijdens de drukke periodes.
Dit bedrijf werkt namelijk in een 4-weken systeem waarbij de piekperiode één maal in de vier weken hoog is.
Je werkt dus 1x per 4 weken een week lang in het bedrijf mee. De werkzaamheden die je dan uitvoert zijn spenen, schoonspuiten, biggen enten, zeugen inleggen, zeugen doorleggen en ontsmetten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitpakken van dozen met zakgoed. Deze worden daarna op rekken geplaatst.
Pagina 1 van 17
 Volgende Einde
 

Horst is de hoofdplaats van de gemeente Horst aan de Maas, in de Nederlandse provincie Limburg. De plaats telde op 1 januari 2016 12.780 inwoners. Horst heeft internationaal naam gemaakt door de champignonteelt. In Horst wordt ongeveer de helft van de hele productie in Nederland aan champignons geproduceerd. Een agrarische omgeving met daarnaast ook industriële en logistieke bedrijven in de regio. Het soort vacatures in de regio Horst is dan ook zeer divers. 

Horst ligt aan de A73 en ligt hemelsbreed 10km ten zuiden van Venray en 12km ten noorden van Venlo. 

Deel deze pagina: