Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Horst

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Horst bieden wij je mooie vacatures voor allerlei soorten werk. Of je nu aan de slag wilt in de tuinbouw, melkveehouderij of als MIG lasser of logistiek medewerker, wij hebben vast en zeker een vacature die bij je past. Fulltime of parttime, voor kortere of langere termijn. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit noordelijke deel van Limburg, regio Horst.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 66

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Als heftruckchauffeur ben je breed inzetbaar binnen dit bedrijf.
Deze werkzaamheden bestaan voor een groot gedeelte uit heftruckwerk. Hierbij bedien je de heftruck en breng je de opgepotte planten met een uitzetvork naar de kas. Daarnaast haal je de planten uit de kas met de heftruck op het moment dat er bestellingen klaargemaakt dienen te worden.
_
Naast de werkzaamheden met de heftruck kun je ook ingezet worden op andere werkzaamheden zoals sorteerwerk, oppotwerkzaamheden, stickeren, het steken van kaartjes, inpakken en het klaarmaken van bestellingen.
_
Een afwisselende baan dus!
_
Hoe ziet het bedrijf eruit?
Je komt te werken in een moderne potplantenkwekerij waarbij kwaliteit, klantvriendelijkheid en innovatie voorop staan. Het team bestaat uit zo'n 20 medewerkers.

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Als shovelmachinist bevoorraad je de productielijn met diverse grondstoffen, laad en los je vrachten en voer je grondstoffen toe aan de menglijn. Om het productieproces zo optimaal en kwaliteitsbewust te laten verlopen staan de machinist en loader voortdurend in verbinding met de mengmachines en operators. De loader is voorzien van een laptop met het productieproces om zo efficiënt mogelijk te werken.

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

Wat bieden wij jou?
  • Een bruto maand salaris tussen de €1900 - €2300 bruto per maand
  • Een structurele baan voor de lange termijn
  • Mogelijkheden zowel in dagdiensten als ploegen

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

Wat ga je doen?
In de functie van oogst- en inpakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het oogsten van onder andere rozen. Daarnaast ben je bezig met het verwerken van de rozen in de loods.

Plaats/regio

Peel en Maas

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Als allround medewerker heb je een afwisselende en veelzijdige baan. Jouw werkzaamheden bestaan uit de volledige Gloriosateelt en verschillende seizoensteelten, vanaf het planten van uitgangsmateriaal tot en met de oogst en het verpakken:
• Gewaswerkzaamheden: planten en oppotten, uitzetten, etc;
• Gewasonderhoud:
• (Biologische)gewasbescherming toepassen in overleg met bedrijfsleider en externe specialist;
• Bloemen oogsten en verpakken;
• Potplanten klaarmaken voor directe levering aan klanten of klok;
• Seizoensmedewerkers en scholieren aansturen en begeleiden;
• Meedenken over vernieuwing en ontwikkeling van het bedrijf.
Hoe ziet het bedrijf eruit?
Het bedrijf is gespecialiseerd in de exclusieve teelt van Gloriosa en seizoenplanten. Kwaliteit is het sleutelwoord tot succes van deze organisatie. Er wordt gewerkt in een open, persoonlijke en gemoedelijke werksfeer. De afwisselende werkzaamheden worden met elkaar uitgevoerd in een platte organisatie met korte lijnen. Het enthousiaste en betrokken team bestaat uit een 12 tal vaste medewerkers en wordt tijdens het seizoen uitgebreid met een aantal flexibele krachten.
Pagina 1 van 14
 Volgende Einde
 

Horst is de hoofdplaats van de gemeente Horst aan de Maas, in de Nederlandse provincie Limburg. De plaats telde op 1 januari 2016 12.780 inwoners. Horst heeft internationaal naam gemaakt door de champignonteelt. In Horst wordt ongeveer de helft van de hele productie in Nederland aan champignons geproduceerd. Een agrarische omgeving met daarnaast ook industriële en logistieke bedrijven in de regio. Het soort vacatures in de regio Horst is dan ook zeer divers. 

Horst ligt aan de A73 en ligt hemelsbreed 10km ten zuiden van Venray en 12km ten noorden van Venlo.