Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Horst

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Horst bieden wij je mooie vacatures voor allerlei soorten werk. Of je nu aan de slag wilt in de tuinbouw, melkveehouderij of als MIG lasser of logistiek medewerker, wij hebben vast en zeker een vacature die bij je past. Fulltime of parttime, voor kortere of langere termijn. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit noordelijke deel van Limburg, regio Horst.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 56

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker pluimveehouderij verricht jij samen met je collega's alle voorkomende werkzaamheden op het scharrelkippenbedrijf / voliére. Vanaf januari 2019 ga je aan de slag bij Lamberdina's hoeve, de biologische kippenboerderij.
Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit de controle van de kippen, voeder controle, grondeieren rapen en mest afdraaien.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van kisten met gerooide en geschoonde bloembollen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het in goede staat van onderhoud houden van de productie-installaties en apparatuur. Daarnaast ben je bezig met het ombouwen van (gedeeltes) van het machinepark bij wisseling van producten en optimaliseer je bestaande machines.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Deze functie is een combinatiefunctie waarbij je bij 2 bedrijven aan de slag gaat. Bij beide ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op het legpluimveebedrijf. Van dierencontrole tot aan voedering en mestafdraaien.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker pluimveehouderij ben je twee ochtenden per week actief met het controleren van de legkippen binnen het bedrijf.
Pagina 1 van 12
 Volgende Einde
 

Horst is de hoofdplaats van de gemeente Horst aan de Maas, in de Nederlandse provincie Limburg. De plaats telde op 1 januari 2016 12.780 inwoners. Horst heeft internationaal naam gemaakt door de champignonteelt. In Horst wordt ongeveer de helft van de hele productie in Nederland aan champignons geproduceerd. Een agrarische omgeving met daarnaast ook industriële en logistieke bedrijven in de regio. Het soort vacatures in de regio Horst is dan ook zeer divers. 

Horst ligt aan de A73 en ligt hemelsbreed 10km ten zuiden van Venray en 12km ten noorden van Venlo.