Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Horst

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Horst bieden wij je mooie vacatures voor allerlei soorten werk. Of je nu aan de slag wilt in de tuinbouw, melkveehouderij of als MIG lasser of logistiek medewerker, wij hebben vast en zeker een vacature die bij je past. Fulltime of parttime, voor kortere of langere termijn. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit noordelijke deel van Limburg, regio Horst.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 65

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime administratief commercieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de administratie binnen het bedrijf. Daarnaast ondersteun je collega’s in het commerciële proces.
_
In de administratie kun je denken aan de volgende verantwoordelijkheden:
  • Beheren van telefonie, mail en post;
  • Beheren van inkomende orders en het volledige proces van boeking tot uitlevering;
  • Beheren en verzorgen van inkomende en uitgaande facturatie;
  • Beheren van de bankboekingen;
  • Verzorgen van de btw-aangifte;
  • Verzorgen van administratieve aangelegenheden rondom salarisadministratie;
  • Beheer van voorraad van werkkleding en materialen.
_
In het commerciële proces ondersteun je de verkoopafdeling. Op termijn ga je certificeringen bijhouden en wordt je verantwoordelijk voor uitgifte van materialen aan klanten op locatie.
_
Je werkt in een team en bedrijf waar professionaliteit voorop staat, een bedrijf waar een gezellige en informele sfeer heerst.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Gewasmedewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het snijden van het blad, het oogsten van de bloemen, overige gewaswerkzaamheden en eventueel het inpakken van de bloemen.
Binnen het bedrijf heerst een gezellige familiaire sfeer.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Vakkracht pluimveehouderij ben je grotendeels zelfstandig verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op het bedrijf: onder andere raap je eieren, controleer je de dieren, maak je de stallen schoon en je laadt de dieren. In het algemeen controleer je de gezondheid van de dieren en zorg je voor een goed dierenwelzijn. Ondanks dat je zelfstandig werkt werk je in een team met enkele collega's.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Weekendhulp Pluimveehouderij ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in en rondom de stal. Zo ben je verantwoordelijk voor het rapen van grondeieren en help je bij de verzorging van de dieren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime medewerker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor de controle werkzaamheden in de kraam- en biggenstal. Je voert het werk zelfstandig uit en bent in staat de verantwoordelijkheid voor je werk te nemen en te dragen. Samen met je collega loop je mee tijdens het voeren en ondertussen controleer je de gezondheid van de zeugen in de kraamstal. Tevens loop je een controle ronde bij de biggen.
Pagina 1 van 13
 Volgende Einde
 

Horst is de hoofdplaats van de gemeente Horst aan de Maas, in de Nederlandse provincie Limburg. De plaats telde op 1 januari 2016 12.780 inwoners. Horst heeft internationaal naam gemaakt door de champignonteelt. In Horst wordt ongeveer de helft van de hele productie in Nederland aan champignons geproduceerd. Een agrarische omgeving met daarnaast ook industriële en logistieke bedrijven in de regio. Het soort vacatures in de regio Horst is dan ook zeer divers. 

Horst ligt aan de A73 en ligt hemelsbreed 10km ten zuiden van Venray en 12km ten noorden van Venlo.