Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Horst

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Horst bieden wij je mooie vacatures voor allerlei soorten werk. Of je nu aan de slag wilt in de tuinbouw, melkveehouderij of als MIG lasser of logistiek medewerker, wij hebben vast en zeker een vacature die bij je past. Fulltime of parttime, voor kortere of langere termijn. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit noordelijke deel van Limburg, regio Horst.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 90

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn. De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een grondstof voor de diervoeders die elders in het bedrijf worden geproduceerd. Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker sierteelt ga je in een zelfstandige functie werkzaamheden uitvoeren als: oogsten, gewasverzorging, potten binnen- en buitenzetten, stofzuigen, blad blazen en allround meewerken in de kas.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Junior Keurmeester AGF ben je onderdeel van het kwaliteitsteam. Daarmee ben je voor het waarborgen van de juiste kwaliteit van de groenten en fruit. Je voert controles uit, zowel fysiek als visueel. Klachten handel je professioneel af. Je werkt vanuit vrachtbrieven en kwaliteitsdocumenten en zorgt voor correcte registratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van bestellingen, ontvangst van producten, het verzendklaar maken van orders en een juiste communicatie met collega’s en meerderen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van werk je aan het onderhoud en bouwen van (landbouw)werktuigen. Dit doe je doormiddel van metaalbewerking als verspanen (conventioneel- en teach-in), maar ook ben je actief in het plaatwerk en ga je lassen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround (kraan)machinist ben je verantwoordelijk voor het laden van vrachtwagens en containers, opschuiven van het afval en zorgen dat het terrein netjes blijft.
Pagina 1 van 18
 Volgende Einde
 

Horst is de hoofdplaats van de gemeente Horst aan de Maas, in de Nederlandse provincie Limburg. De plaats telde op 1 januari 2016 12.780 inwoners. Horst heeft internationaal naam gemaakt door de champignonteelt. In Horst wordt ongeveer de helft van de hele productie in Nederland aan champignons geproduceerd. Een agrarische omgeving met daarnaast ook industriële en logistieke bedrijven in de regio. Het soort vacatures in de regio Horst is dan ook zeer divers. 

Horst ligt aan de A73 en ligt hemelsbreed 10km ten zuiden van Venray en 12km ten noorden van Venlo. 

Deel deze pagina: