Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Goes

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio rondom Goes bieden zeer diverse werkgevers werk en daarmee ook verschillende soorten vacatures. Binnen industrie, agrarische omgeving en tuinbouw heeft AB Werkt met enige regelmaat vacatures voor jou. Voor kortere of langere tijd, parttime en fulltime.

Vacatures in Goes

Goes ligt in de arbeidsmarktregio Zeeland en er zijn volop vacatures voor agrarische, technische beroepen en industrieberoepen, verzorgende en dienstverlenende beroepen. Als je ook een baan wilt vinden die beter bij je past: vacatures in Goes zijn er meer dan genoeg te vinden. Kijk door ons ruime aanbod en je komt ongetwijfeld een vacature voor jouw gewenste functie tegen. Solliciteren gaat gemakkelijk online. Kijk ook ons naar onze interne vacatures voor een baan bij AB Werkt.

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in de regio Goes, Zeeland.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 27

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van diverse orders van klanten en je maakt deze verzendklaar voor transport, veelal doe je dit met de heftruck . Je doet dit nauwkeurig en secuur. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheer.
Het werk is in dagdienst en vindt plaats in het magazijn bestrijdingsmiddelen, de kandidaat die wij daarom zoeken moet in bezit zijn van spuitlicentie I. Het hebben van een heftruckcertificaat is een pré.
Tijdens piekperiodes kunnen de werkdagen langer zijn, dus flexibiliteit hierin is gewenst.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van vrachtwagenchauffeur breng je het product van de opdrachtgever naar verschillende klanten toe in voornamelijk België. Het laden en lossen met behulp van een kooiaap behoort ook tot je verantwoordelijkheden.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van proefveldmedewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de proefvelden (bio based garden). Je zal hier zelfstandig taken uitvoeren zoals het kappen van onkruid en handmatig oogsten van het product.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je bezig met het afwegen van het product, deze in te pakken en de bestellingen klaar te maken voor verzending.
Je bent onder andere bezig met het beheren en bewaken van het proces en levert een actieve bijdrage aan kwaliteit en veiligheid. Daarnaast ben jij medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de eindproducten volgende de geldende regels.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze functie ben je samen met je collega's bezig om de komkommers van de plant af te snijden. Je werkt samen met ongeveer 10 personen.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

Goes is zowel de naam van de stad als de gemeente op het schiereiland Zuid-Beveland. Centraal gelegen in de provincie Zeeland. Na de Zeeuwse steden Middelburg, Terneuzen en Vlissingen is Goes een aanzienlijk economisch centrum in Zeeland. En dat is te merken aan het aanbod van vacatures in deze regio. Het is de derde grootste Zeeuwse industriestad. Daarnaast kent Zeeland uiteraard ook haar agrarische gebieden. En ook hierin kan men volop werk vinden. 

Deel deze pagina: