Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Goes

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio rondom Goes bieden zeer diverse werkgevers werk en daarmee ook verschillende soorten vacatures. Binnen industrie, agrarische omgeving en tuinbouw heeft AB Werkt met enige regelmaat vacatures voor jou. Voor kortere of langere tijd, parttime en fulltime.

Vacatures in Goes

Goes ligt in de arbeidsmarktregio Zeeland en er zijn volop vacatures voor agrarische, technische beroepen en industrieberoepen, verzorgende en dienstverlenende beroepen. Als je ook een baan wilt vinden die beter bij je past: vacatures in Goes zijn er meer dan genoeg te vinden. Kijk door ons ruime aanbod en je komt ongetwijfeld een vacature voor jouw gewenste functie tegen. Solliciteren gaat gemakkelijk online. Kijk ook ons naar onze interne vacatures voor een baan bij AB Werkt.

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in de regio Goes, Zeeland.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 35

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van laadschopmachinist ben je aan het werk met een shovel op het eigen terrein van de opdrachtgever. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren o.a. het verladen van de producten met een shovel.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van assitent metselaar ondersteun je jouw collega's door bijvoorbeeld het sjouwen van zakken en stenen. Maar ook het aanmaken van speci kan een van jouw verantwoordelijkheden zijn.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de informatie die wordt vermeld op de labels en linten van de diverse producten van onze opdrachtgever. Het kan er in het productiebedrijf hectisch aan toe gaan, maar toch weet jij het hoofd koel te houden en de juiste informatie te printen op de labels. In overleg met de diverse afdelingsverantwoordelijke stel jij prioriteiten. Je volgt nauwkeurig de instructies op van de collega's van de productie en kantoor. Communicatie en een goed efficiente samenwerking is dus zeer belangrijk. Verder signaleer jij fouten in de labels en gaat hier navraag over doen bij de desbetreffende personen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van machinebediende ben je verantwoordelijk voor het sorteerproces van de machines. Dit proces is volledig geautomatiseerd door een speciale optische sorteerder. Als machinebediende houdt jij dit proces in de gaten en stuurt bij wanneer dit nodig is. Jij bent de expert op dit gebied en hebt het productieproces volledig onder de knie.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de diverse producten. Je bent actief bezig met het uitvoeren van allerlei controles van het product, maar ook verpakkingen, netheid en hygiëne.
Deze controles voer je uit d.m.v. het nemen van monsters, het visueel waarnemen van afwijkingen en het opstellen van kwaliteitsrapportages. Dit alles overleg je met de leidinggevende en de productie. Ook bewaak jij de opvolging van signaleringen en voer je periodiek inspectierondes uit a.d.h.v. controlelijsten.
Pagina 1 van 7
 Volgende Einde
 

Goes is zowel de naam van de stad als de gemeente op het schiereiland Zuid-Beveland. Centraal gelegen in de provincie Zeeland. Na de Zeeuwse steden Middelburg, Terneuzen en Vlissingen is Goes een aanzienlijk economisch centrum in Zeeland. En dat is te merken aan het aanbod van vacatures in deze regio. Het is de derde grootste Zeeuwse industriestad. Daarnaast kent Zeeland uiteraard ook haar agrarische gebieden. En ook hierin kan men volop werk vinden.