Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Goes

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio rondom Goes bieden zeer diverse werkgevers werk en daarmee ook verschillende soorten vacatures. Binnen industrie, agrarische omgeving en tuinbouw heeft AB Werkt met enige regelmaat vacatures voor jou. Voor kortere of langere tijd, parttime en fulltime.

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in de regio Goes, Zeeland.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 23

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van melker ben je verantwoordelijk voor het melken van koeien. Na afloop van de werkzaamheden maak je de carrousel schoon. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig en signaleert eventuele probleemgevallen en meldt deze.
Het betreft de 2e of 3e melking van de dag.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het groenonderhoud bij klanten in het particuliere segment. Werkzaamheden die aan bod komen zijn bijvoorbeeld grasmaaien, bosmaaien, knippen, snoeien en schoffelen. Je werkt alleen of samen met een collega bij verschillende klanten in de regio (oost) Zeeuws-Vlaanderen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van assistent timmerman ga je samen met een ervaren, geschoolde timmerman op pad, waarbij je assisteert bij projecten veelal in de utiliteit. Deze projecten vinden plaats in de regio Zeeland. Werkzaamheden die gaan behoren tot jouw verantwoordelijkheid zijn bijvoorbeeld het leggen van plafonds, het zagen van banden, aanpikken van dakkapellen, zetten van wanden en het maken van bekistingen. De projecten zijn vaak voor een aantal maanden, bevalt het goed van beide kanten, dan word je aansluitend weer op een nieuw project ingezet.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van melker ben je verantwoordelijk voor het melken van de koeien (180 stuks) en allerlei voorkomende werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van assistent sloper assisteer je bij sloopwerkzaamheden. Dit met behulp van machines als een tractor, minishovel en kraan.
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde
 

Goes is zowel de naam van de stad als de gemeente op het schiereiland Zuid-Beveland. Centraal gelegen in de provincie Zeeland. Na de Zeeuwse steden Middelburg, Terneuzen en Vlissingen is Goes een aanzienlijk economisch centrum in Zeeland. En dat is te merken aan het aanbod van vacatures in deze regio. Het is de derde grootste Zeeuwse industriestad. Daarnaast kent Zeeland uiteraard ook haar agrarische gebieden. En ook hierin kan men volop werk vinden. 

Deel deze pagina: