Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Goes

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio rondom Goes bieden zeer diverse werkgevers werk en daarmee ook verschillende soorten vacatures. Binnen industrie, agrarische omgeving en tuinbouw heeft AB Werkt met enige regelmaat vacatures voor jou. Voor kortere of langere tijd, parttime en fulltime.

Vacatures in Goes

Goes ligt in de arbeidsmarktregio Zeeland en er zijn volop vacatures voor agrarische, technische beroepen en industrieberoepen, verzorgende en dienstverlenende beroepen. Als je ook een baan wilt vinden die beter bij je past: vacatures in Goes zijn er meer dan genoeg te vinden. Kijk door ons ruime aanbod en je komt ongetwijfeld een vacature voor jouw gewenste functie tegen. Solliciteren gaat gemakkelijk online. Kijk ook ons naar onze interne vacatures voor een baan bij AB Werkt.

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in de regio Goes, Zeeland.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 19

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als baliemedewerker ben jij het aanspreekpunt voor de klanten. Je bent behulpzaam, klantvriendelijk en adviseert klanten bij de aankoop van bouwmaterialen en/of hun vragen over producten. Verder voer je ook diverse andere voorkomende werkzaamheden uit zoals het verwerken van orders en het op orde houden van de winkel. Je werkt samen in een team van ongeveer 10 personen, waarvan 4 baliemedewerkers.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

De functie van meewerkend voorman techniek is zeer veelzijdig. Je bent onder andere bezig met het (ver)bouwen van prototype machines maar ook het plannen, administreren en meewerken in de eindcontrole van geassembleerde en nieuw te bouwen machines. Daarnaast coördineer je de service werkzaamheden aan machines in het veld en stuur je een assemblage team in binnen- of buitenland aan. Ook kan jouw ervaring en aanpak van pas komen bij de ontwikkeling van een assemblagelijn voor hoger volume alsmede bij het inrichten van de after sales en het onderdelen magazijn. Verder ben je een ervaren allroud monteur die creatief is in het oplossen van acute mechanische en hydraulische montage problemen, maar ook elektrisch montagewerk schuw je niet. Ook behoort het regelmatig reizen naar het buitenland, evenals contact met toeleveranciers en afnemers tot je takenpakket.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonspuiten van de varkensstallen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als agrarisch bedrijfsverzorger vervang je de ondernemer bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorgt dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ook ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de schoningsinstallatie en heftruckwerkzaamheden.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde
 

Goes is zowel de naam van de stad als de gemeente op het schiereiland Zuid-Beveland. Centraal gelegen in de provincie Zeeland. Na de Zeeuwse steden Middelburg, Terneuzen en Vlissingen is Goes een aanzienlijk economisch centrum in Zeeland. En dat is te merken aan het aanbod van vacatures in deze regio. Het is de derde grootste Zeeuwse industriestad. Daarnaast kent Zeeland uiteraard ook haar agrarische gebieden. En ook hierin kan men volop werk vinden. 

Deel deze pagina: