Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Geleen

Vind hier jouw vacature én baan

Bij AB Werkt kun je terecht voor tijdelijk werk, maar ook voor een vaste baan. Wij beschikken over verschillende banen in alle branches en in ieder beroep zijn wij actief. Vacatures waar wij werk in hebben zijn de vakgebieden techniek, transport, logistiek, food, bouw en de agrarische sector. Via AB Werkt vind je de baan die jou kansen geeft in de arbeidsmarkt. Bekijk gemakkelijk onze vacatures in het overzicht.

Vacatures in Geleen en omstreken

Zin om te werken maar je kunt geen leuke baan vinden? Wij hebben zowel fulltime als parttime banen in de regio Geleen. AB Werkt gaat op zoek naar de beste baan die bij jou past. Beschik je over een HBO diploma of net afgestudeerd? Kijk dan eens naar onze interne vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega. Solliciteren gaat gemakkelijk en snel online of bel naar ons regiokantoor in Beek 046- 43 707 32.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 29

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van kipperchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van grond en kiezel op eigen terrein.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Hoe ziet een dag als Chauffeur Bestelbus eruit?
Je start de dag met het controleren van de bestellingen die bezorgd dienen te worden, je laadt je eigen bus in volgorde van de route en gaat op pad om je bestellingen bij diverse klanten zowel binnen als buiten de provinciegrenzen af te leveren. Daarnaast houdt je een rittenadministratie nauwkeurig bij en op het einde van de dag maak je je eigen bus schoon en zorg je voor een volle tank.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Je werkzaamheden zijn:
•Het uitvoeren van diverse analyses met betrekking tot de geproduceerde tussen en eindproducten;
•Het naleven van de geldende procedures, instructies en voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu;
•Rapportage van de uit de analyses voortkomende resultaten aan de Productieleiding. Structurele afwijkingen worden gemeld bij de K.A.M. coördinator;
•Vastlegging en archivering van de analyseresultaten;
•Aanmaken analysecertificaten;
•Ondersteunen van de K.A.M. coördinator;
•Het opzetten en onderhouden van veiligheidsbladen
Als laborant werk je in de 2 ploegendagdienst en ben je onderdeel van een team van 2 medewerkers. Je rapporteert aan de K.A.M. coördinator

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als ambachtelijk productiemedewerker ben je voornamelijk ondersteunend bezig in het productieproces. Je zet recepturen klaar, maakt confituur en zet glazen op de lopende band.
Als Productiemedewerker heb je verder de volgende verantwoordelijkheden:
  • verzamelen van grondstoffen volgens receptuur,
  • mengen van de grondstoffen naar product,
  • afvullen van bereidde producten,
  • fruit schillen en inleggen en
  • schoonmaken van de machines in de productie.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en oplossen van storingen aan apparatuur, installaties en voorzieningen binnen bedrijfsafdelingen. Tevens verricht je periodieke controles en onderhoud aan installaties, machines, motoren, infrastructuur, gebouwen en algemene ruimten. Ook controleer je beschikbaarheid van materialen en onderdelen, registratie van uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen en adviseer je klanten. Tot slot signaleer je mogelijkheden voor meerwerk en vervolgopdrachten en lever je een actieve bijdrage op het gebied van kennisuitwisseling.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

Geleen is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. In Geleen wonen ruim 32.000 mensen. Sinds januari 2001 vormt Geleen met Sittard en Born een nieuwe gemeente genaamd Sittard-Geleen. De regio Geleen kenmerkt zich met verschillende kerkelijke gebouwen en trekt hierdoor veel toeristen aan. Een belangrijke sector die actief in Geleen is, is de industrie. Het grote industriecomplex Chemelot is gelegen tussen Geleen en Stein en kenmerkt zich in de chemische industrie. Maar ook de twee industrieparken Krawinkel en Borrekuil zijn bekend in Nederland. De bereikbaarheid voor autoverkeer is zeer goed vanwege de ligging van de autosnelwegen A2 en A76.