Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Echt-Susteren

Vind hier jouw vacature én baan

AB Werkt is een uitzendbureau met actuele vacatures in diverse branches. Ben jij op zoek naar een agrarische baan? Of heb je juist geen groene vingers en zoek je werk in de industrie? Wij gaan jou helpen aan de baan van je dromen. Of het nu een fulltime of parttime baan is, bij ons zijn er allerlei mogelijkheden. 

Vacatures in Echt-Susteren en omstreken

Vind snel een baan in ons vacature overzicht. Heb je wel of geen ervaring? Zoek je werk in de gemeenten Echt-Susteren? Wij hebben altijd een passende vacature voor je. Ook beschikken wij over vacatures binnen AB Werkt, op zowel ons hoofdkantoor als op een van onze regiokantoren zijn wij op zoek naar jou. Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct online of bel gerust naar ons regiokantoor in Herten 0475- 35 20 30.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 44

Plaats/regio

Roermond/Echt

Functieprofiel

Wat ga je doen:
Als assistent monteur werk je samen met een collega.
Je assisteert de hoofdmonteur met de montage en demontage van machines en technische installaties.
Je stelt constructies en lopende band systemen samen.

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Je zorgt voor het inzetten van bedrijfsverzorgers bij onze leden in de regio Noord Brabant. in de agrarische sector. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze leden en stemt daarbij de vraag nauwgezet af op de beschikbare bedrijfsverzorgers. Hierbij kijk je naar de aard van de werkzaamheden, de tijd die nodig is en de locatie waar het werk gedaan moet worden. Samen met je collega’s maak jij de match. Naast het plannen en matchen van de bedrijfsverzorgers controleer je de urenregistratie, verwerk je aanvragen van leden in ons systeem en werk je mutaties bij in onze planningstool. Je houdt de ontwikkelingen in de sector nauwgezet in de gaten waardoor dat je samen met je team goed voorbereid bent, ook op de toekomstige vragen van de klant.
Je adviseert klanten en signaleert behoeftes die er spelen op het gebied van arbeid. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt. De ontwikkelingen in de sectoren waarin we actief zijn, gaan heel snel. Hierdoor is er een toenemende behoefte aan arbeid en groeit ons bedrijf heel snel.

Plaats/regio

Roermond/Echt

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker op de pekelafdeling ben je verantwoordelijk voor het productieproces rondom het pekelen van de hammen.

Plaats/regio

Regio Midden Limburg

Functieprofiel

Als dierverzorger voer je diverse werkzaamheden uit:
• Algemene dierverzorging
• Voeren van de dieren
• Behandelingen uitvoeren aan de dieren indien nodig
• Op orde houden van de werkomgeving
• Schoonmaken van de dierverblijven

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur vervoer je paarden binnen Europa. Je zorgt dat ieder paard tijdens de reis de beste verzorging krijgt, en dat elk paard veilig aan komt op de plaats van bestemming.
Door je kennis en ervaring met paarden weet je in elke situatie tot een passende oplossing te komen.
Pagina 1 van 9
 Volgende Einde
 

Echt-Susteren is een gemeente in de provincie Limburg. De gemeente heeft 31.745 inwoners en een oppervlakte van 103,47m². De gemeente Echt-Susteren grenst net als de gemeenten Sittard-Geleen, Vaals en Gulpen-Wittem aan Duitsland en België. Echt-Susteren bestaat officieel uit 10 dorpen namelijk: Echt, Susteren, Pey, Nieuwstadt, Koningsbosch, Roosteren, Sint Joost, Maria-Hoop, Heide, Siek en Dieteren. De bedrijvigheid is groot in de gemeente Echt-Susteren, ze tellen maar liefst 6 bedrijventerreinen. 4 bedrijventerreinen zijn in Echt gevestigd: De Berk, Businesspark ML, In de Bandert en De Loop. 2 bedrijventerreinen zijn in  Susteren gevestigd: De Wolfskoul en Dieterderweg.