Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Echt-Susteren

Vind hier jouw vacature én baan

AB Werkt is een uitzendbureau met actuele vacatures in diverse branches. Ben jij op zoek naar een agrarische baan? Of heb je juist geen groene vingers en zoek je werk in de industrie? Wij gaan jou helpen aan de baan van je dromen. Of het nu een fulltime of parttime baan is, bij ons zijn er allerlei mogelijkheden. 

Vacatures in Echt-Susteren en omstreken

Vind snel een baan in ons vacature overzicht. Heb je wel of geen ervaring? Zoek je werk in de gemeenten Echt-Susteren? Wij hebben altijd een passende vacature voor je. Ook beschikken wij over vacatures binnen AB Werkt, op zowel ons hoofdkantoor als op een van onze regiokantoren zijn wij op zoek naar jou. Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct online of bel gerust naar ons regiokantoor in Herten 0475- 35 20 30.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 8

Plaats/regio

Sittard/Geleen

Functieprofiel

Als chauffeur / belader bij RWM staat je een uitdagende en afwisselende functie te wachten. Als chauffeur / belader zorg je er samen met je collega’s voor dat het werk gedaan wordt en dat het aangeboden afval van alle ingeplande klanten voor die dag wordt ingezameld. De route wordt door de planning goed en efficiënt ingedeeld en jij draagt zorg voor een efficiënt en veilig gebruik van het betreffende voertuig. Naast de werkzaamheden als chauffeur, is ook het beladen onderdeel van je werkzaamheden. Tijdens de routes wissel je gedurende de dag met je collega waarmee je op pad bent van chauffeur naar belader en omgekeerd. Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften, je verricht eerstelijns onderhoud aan de voertuigen en draagt zorg voor een schone werkomgeving en veiligheid van jezelf en jouw collega’s.

Plaats/regio

Echt-Susteren

Functieprofiel

Deze onderneming handelt in betonstenen, gebakken stenen, natuurstenen, tegels, kantenbanden, grindsoorten etc. Op het buitenterrein zijn de verschillende producten opgeslagen en hier kunnen klanten de producten ook komen bekijken.
Wat zijn je hoofdtaken?
✔ Het laden en lossen van goederen (Bigbags en pallets)
✔ Het klaarzetten van bestellingen voor particulieren/bedrijven
✔ Voorraadbeheer
✔ Het terrein netjes houden

Plaats/regio

Born

Functieprofiel

In de functie van vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor verschillende soorten transport zoals:
✔ mestwagens
✔ walkingfloor opleggers
✔ bulkwagen

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Wat zijn je taken?
✔ Verricht productie, inspectie en bediening van de machine
✔ Stel machines in en zorg ervoor dat de materialen tussentijds worden aangevuld
✔ Productieapparatuur effectief bewaken en plegen van onderhoudswerkzaamheden
✔ Oplossen van kleine technische storingen (zowel mechanisch alsook elektrisch) danwel inschakelen van TD
✔ Zorg voor een veilige en schone werkruimte
✔ Volg de geldende veiligheidsregels en voorschriften

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Wat zijn je taken?
✔ Het uitvoeren van verschillende proceshandelingen om zo kwalitatief goede eindproducten te maken
✔ Het behandelen van de gebruikte onderdelen tijdens het productieproces
✔ Het schoonmaken van deze elementen zodat ze gebruikt kunnen worden tijdens de volgende productieronde
✔ Het aanbrengen en plaatsen van de juiste onderdelen in het proces
✔ Het schoonhouden van de werkplek
Pagina 1 van 2
 Volgende Einde
 

Echt-Susteren is een gemeente in de provincie Limburg. De gemeente heeft 31.745 inwoners en een oppervlakte van 103,47m². De gemeente Echt-Susteren grenst net als de gemeenten Sittard-Geleen, Vaals en Gulpen-Wittem aan Duitsland en België. Echt-Susteren bestaat officieel uit 10 dorpen namelijk: Echt, Susteren, Pey, Nieuwstadt, Koningsbosch, Roosteren, Sint Joost, Maria-Hoop, Heide, Siek en Dieteren. De bedrijvigheid is groot in de gemeente Echt-Susteren, ze tellen maar liefst 6 bedrijventerreinen. 4 bedrijventerreinen zijn in Echt gevestigd: De Berk, Businesspark ML, In de Bandert en De Loop. 2 bedrijventerreinen zijn in  Susteren gevestigd: De Wolfskoul en Dieterderweg.