Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Echt-Susteren

Vind hier jouw vacature én baan

AB Werkt is een uitzendbureau met actuele vacatures in diverse branches. Ben jij op zoek naar een agrarische baan? Of heb je juist geen groene vingers en zoek je werk in de industrie? Wij gaan jou helpen aan de baan van je dromen. Of het nu een fulltime of parttime baan is, bij ons zijn er allerlei mogelijkheden. 

Vacatures in Echt-Susteren en omstreken

Vind snel een baan in ons vacature overzicht. Heb je wel of geen ervaring? Zoek je werk in de gemeenten Echt-Susteren? Wij hebben altijd een passende vacature voor je. Ook beschikken wij over vacatures binnen AB Werkt, op zowel ons hoofdkantoor als op een van onze regiokantoren zijn wij op zoek naar jou. Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct online of bel gerust naar ons regiokantoor in Herten 0475- 35 20 30.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 51

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Hoe ziet een dag als Chauffeur Bestelbus eruit?
Je start de dag met het controleren van de bestellingen die bezorgd dienen te worden, je laadt je eigen bus in volgorde van de route en gaat op pad om je bestellingen bij diverse klanten zowel binnen als buiten de provinciegrenzen af te leveren. Daarnaast houdt je een rittenadministratie nauwkeurig bij en op het einde van de dag maak je je eigen bus schoon en zorg je voor een volle tank.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Je werkzaamheden zijn:
•Het uitvoeren van diverse analyses met betrekking tot de geproduceerde tussen en eindproducten;
•Het naleven van de geldende procedures, instructies en voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu;
•Rapportage van de uit de analyses voortkomende resultaten aan de Productieleiding. Structurele afwijkingen worden gemeld bij de K.A.M. coördinator;
•Vastlegging en archivering van de analyseresultaten;
•Aanmaken analysecertificaten;
•Ondersteunen van de K.A.M. coördinator;
•Het opzetten en onderhouden van veiligheidsbladen
Als laborant werk je in de 2 ploegendagdienst en ben je onderdeel van een team van 2 medewerkers. Je rapporteert aan de K.A.M. coördinator

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als productiemedewerker ben je werkzaam bij onze klant in de bouwgerelateerde sector.
In deze functie verricht je voornamelijk handmatig en machinaal productiewerk zoals:
  • Het uitvoeren van verschillende proceshandelingen om zo kwalitatief goede eindproducten te maken
  • Het behandelen van de gebruikte onderdelen tijdens het productieproces
  • Het schoonmaken van deze elementen zodat ze gebruikt kunnen worden tijdens de volgende productieronde
  • Het aanbrengen en plaatsen van de juiste onderdelen in het proces
  • Het schoonhouden van de werkplek

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van grondwerker voer je zelfstandig of onder begeleiding de volgende taken uit:
  • Handmatig grondwerk
  • Verkeersborden plaatsen
  • Handmatig sleuven dichten inclusief bestrating
  • Monteur assisteren met bijvoorbeeld aanleg riool
  • Kraanmachinist assisteren bij graaf- of dichtingswerkzaamheden

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als HR-consultant kijk je samen met de ondernemer welke stappen er nodig zijn op HR-gebied die leiden tot betere resultaten. De oplossingen die je voorstelt zijn mede afhankelijk van de behoefte van de klant. Het varieert van operationeel tot strategisch, van hands-on onderwerpen over toepassing van CAO en het schrijven van bedrijfsreglementen tot strategische ontwikkeling van de HR-kant van een onderneming.
Je acquireert adviestrajecten waarbij je op een overtuigende manier de toegevoegde waarde van HAER weet over te brengen. Je vervult in feite vele rollen. Je bent een scherpe vragensteller waardoor je snel tot de kern van het probleem komt. Je bent een diagnosesteller waardoor je de beste oplossing kunt voorstellen. Je bent ook een HR-uitvoerder die samen met de klant die oplossing gaat uitrollen. Je bent daarnaast ook ondernemersklankbord, trainer, ambassadeur, vraagbaak etc.
Als onderdeel van AB Werkt is de dienstverlening van HAER in eerste instantie gericht op de leden en klanten van AB Werkt. Voor je acquisitie kun je o.a. terugvallen op dit netwerk en de collega’s van de regiokantoren. De doelgroep zit veelal in agro, food, techniek en het groen. Je hebt regelmatig contact met de accountmanagers en denkt samen na over hoe jouw dienstverlening van toegevoegde waarde kan zijn voor hun klanten.
Je zorgt dat HAER zichtbaar is. Je blogt, vlogt, presenteert HAER op netwerkbijeenkomsten en geeft workshops en trainingen aan kleine groepen ondernemers. In alles wat je doet, vergroot je de kennis van de ondernemer over de meerwaarde van een goed HR beleid. Dit alles met als uiteindelijke doel in adviestrajecten samen met de klant zijn onderneming naar een hoger level te brengen.
Pagina 1 van 11
 Volgende Einde
 

Echt-Susteren is een gemeente in de provincie Limburg. De gemeente heeft 31.745 inwoners en een oppervlakte van 103,47m². De gemeente Echt-Susteren grenst net als de gemeenten Sittard-Geleen, Vaals en Gulpen-Wittem aan Duitsland en België. Echt-Susteren bestaat officieel uit 10 dorpen namelijk: Echt, Susteren, Pey, Nieuwstadt, Koningsbosch, Roosteren, Sint Joost, Maria-Hoop, Heide, Siek en Dieteren. De bedrijvigheid is groot in de gemeente Echt-Susteren, ze tellen maar liefst 6 bedrijventerreinen. 4 bedrijventerreinen zijn in Echt gevestigd: De Berk, Businesspark ML, In de Bandert en De Loop. 2 bedrijventerreinen zijn in  Susteren gevestigd: De Wolfskoul en Dieterderweg.