Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Echt-Susteren

Vind hier jouw vacature én baan

AB Werkt is een uitzendbureau met actuele vacatures in diverse branches. Ben jij op zoek naar een agrarische baan? Of heb je juist geen groene vingers en zoek je werk in de industrie? Wij gaan jou helpen aan de baan van je dromen. Of het nu een fulltime of parttime baan is, bij ons zijn er allerlei mogelijkheden. 

Vacatures in Echt-Susteren en omstreken

Vind snel een baan in ons vacature overzicht. Heb je wel of geen ervaring? Zoek je werk in de gemeenten Echt-Susteren? Wij hebben altijd een passende vacature voor je. Ook beschikken wij over vacatures binnen AB Werkt, op zowel ons hoofdkantoor als op een van onze regiokantoren zijn wij op zoek naar jou. Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct online of bel gerust naar ons regiokantoor in Herten 0475- 35 20 30.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 30

Plaats/regio

Born

Functieprofiel

De medewerker bedrijsniveau/planner richt zich op de werkvoorbereiding en planning van de bakkerij en bepaalt daarmee ook de kaders/volgordelijkheid van de in de keten betrokken afdelingen. Kern van de functie ligt in het minimaliseren van de productiekosten en maximaliseren van de afleverbetrouwbaarheid.
De functie bestaat uit:
  • korte termijnplanning
  • dagproductieplanning
  • afroep grondstoffen en verpakkingsmaterialen
  • administratie en registratie

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitbenen, kanten, of uitsnijden van vlees, dit natuurlijk conform de kwaliteit, hygiëne en veiligheidsvoorschriften.
Daarnaast sorteer je de stukken vlees en weet afwijkingen te herkennen en onderneemt daarop actie. Het is een afwisselende functie, waarbij je diverse snijtechnieken gaat toepassen.

Plaats/regio

Sittard

Functieprofiel

In de functie van medewerker milieupark ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het beheren van het milieupark. Je zorgt dat alles ordelijk verloopt, je ruimt het terrein op, je staat klanten te woord en bewaakt de orde op het milieupark.

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

  • In de functie van productiemedewerker assembleer je verschillende onderdelen naar een eindproduct. Klantspecifieke aanvragen worden door jou geassembleerd, waarbij je nauwkeurig werkt;
  • Het betreft een product van aluminium profielen, dat middels lijm- en kitverbindingen wordt voorzien van andere materialen;
  • Je bedient van de buigmachine/wals om profielen in de juiste hoek te buigen, je gebruikt o.a. de afkortzaag voor het op maat maken van de profielen, het slijpen/voorbewerken van profielen t.b.v. het uitbesteden voor borstelen/anodiseren;
  • Je zorgt dat het eindproduct vrij is van lijmresten en zorgt voor een schone aflevering;
  • Ook ben jij verantwoordelijk voor de controle van de eindproducten. Oog voor detail is daarom van cruciaal belang;
– Zorg dragen voor een goede administratie van het productieproces.

Plaats/regio

Echt-Susteren

Functieprofiel

Als productiemedewerker werk je op de afdeling waar het eindproduct wordt gewogen en verpakt. Je houdt hierbij de kwaliteit nauwlettend in de gaten en stapelt de producten netjes op een pallet. Dit vergt wat spierkracht dus het is van groot belang dat je fysiek fit bent.
Je werkt secuur en hebt veilig werken hoog in het vaandel. Je ziet erop toe dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de vastgestelde procedures, externe normen en voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu. Je bent je bewust van de gevolgen die een afwijkende kwaliteit kunnen hebben voor de klant. Je houdt van een schone werkomgeving en zorgt er zodoende voor dat jouw werkplek elke dag netjes wordt achtergelaten.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

Echt-Susteren is een gemeente in de provincie Limburg. De gemeente heeft 31.745 inwoners en een oppervlakte van 103,47m². De gemeente Echt-Susteren grenst net als de gemeenten Sittard-Geleen, Vaals en Gulpen-Wittem aan Duitsland en België. Echt-Susteren bestaat officieel uit 10 dorpen namelijk: Echt, Susteren, Pey, Nieuwstadt, Koningsbosch, Roosteren, Sint Joost, Maria-Hoop, Heide, Siek en Dieteren. De bedrijvigheid is groot in de gemeente Echt-Susteren, ze tellen maar liefst 6 bedrijventerreinen. 4 bedrijventerreinen zijn in Echt gevestigd: De Berk, Businesspark ML, In de Bandert en De Loop. 2 bedrijventerreinen zijn in  Susteren gevestigd: De Wolfskoul en Dieterderweg.