Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Echt-Susteren

Vind hier jouw vacature én baan

AB Werkt is een uitzendbureau met actuele vacatures in diverse branches. Ben jij op zoek naar een agrarische baan? Of heb je juist geen groene vingers en zoek je werk in de industrie? Wij gaan jou helpen aan de baan van je dromen. Of het nu een fulltime of parttime baan is, bij ons zijn er allerlei mogelijkheden. 

Vacatures in Echt-Susteren en omstreken

Vind snel een baan in ons vacature overzicht. Heb je wel of geen ervaring? Zoek je werk in de gemeenten Echt-Susteren? Wij hebben altijd een passende vacature voor je. Ook beschikken wij over vacatures binnen AB Werkt, op zowel ons hoofdkantoor als op een van onze regiokantoren zijn wij op zoek naar jou. Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct online of bel gerust naar ons regiokantoor in Herten 0475- 35 20 30.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 24

Plaats/regio

Sittard

Functieprofiel

Voor de invulling van deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat die parttime wilt werken. Deze baan is ook erg geschikt voor scholieren/studenten. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid kunnen de werkzaamheden gepland worden.
Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de horeca, het is een pre als je bekend bent met HACCP en voedselveiligheid. Je woont in de regio Sittard/Geleen en bent wekelijks een aantal dagen beschikbaar voor werk. De belangrijkste werkdagen zijn vrijdag en zaterdag (avond).

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het competitief inkopen van basismateriaal en het slim organiseren van transporten over heel de wereld.
Je bent onderdeel van het commerciële team en zorgt met jouw bijdrage ervoor dat het best mogelijke inkoop- en transportplan wordt toegepast op de projecten.
Vanzelfsprekend word je al in de offertefase betrokken om een onderscheidende bijdrage te leveren aan de slagingskans van de offertes.
Nadat je de markt hebt leren kennen ben je in staat de beste deal te maken met leveranciers uit onder meer Duitsland, België en Nederland.
Je draagt ervoor zorg dat onze producten wereldwijd per vrachtwagen of schip, met de juiste documentatie en de juiste verpakkingsmethode tijdig worden afgeleverd bij de klant.

Plaats/regio

Echt-Susteren

Functieprofiel

In de functie van schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor:
  • het schoonmaken van voornamelijk openbare ruimtes binnen appartementencomplexen
  • het bijhouden van een logboek waarin je de werktijden registreert en eventuele bijzonderheden
  • het signaleren van voorraadaanvullingen.

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Om in aanmerking te komen, is het belangrijk dat je:
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt voor de productielijn van meerdere wikkelmachines
  • Enthousiast bent om alles te leren over het product om je functie zo goed mogelijk uit te voeren
  • Het op peil houden van de voorraad van ruwe materialen in de machines
  • Bijbehorende werkzaamheden aan de machines kan verrichten
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles
  • Het in acht nemen van veiligheidsvoorschriften

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Als werkvoorbereider / inkoper ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden:
• Digitaliseren van het maatwerkproduct middels Proliner, zodat je het bepaalde onderdelen exact op maat kunt bestellen bij de leverancier
• Digitaal inmeten van de producten en voorbereiden voor de afdeling Inkoop. Je maakt een Autocad-tekening met snijcontouren voor de snijmachine en genereert een specificatielijst (pdf).
• Je leidt het logistieke proces (digitaal en fysiek) rondom bestellingen van onderdelen en leidt het uitbesteden van oppervlaktebehandelingen (o.a. anodiseren, poedercoaten) in goede banen. Daaronder valt het maken van inkooplijsten en herstellijsten en het uitvoeren van ingangs- en uitgangscontroles op goederen.
• Je zorgt voor de planning en logistiek bij bestellingen die opnieuw geproduceerd moeten worden of producten die retour komen voor herstel. Daarbij hoort een goede documentatie in ons planningssysteem. Dit laatste doe je in nauw overleg met de productieleider.
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde
 

Echt-Susteren is een gemeente in de provincie Limburg. De gemeente heeft 31.745 inwoners en een oppervlakte van 103,47m². De gemeente Echt-Susteren grenst net als de gemeenten Sittard-Geleen, Vaals en Gulpen-Wittem aan Duitsland en België. Echt-Susteren bestaat officieel uit 10 dorpen namelijk: Echt, Susteren, Pey, Nieuwstadt, Koningsbosch, Roosteren, Sint Joost, Maria-Hoop, Heide, Siek en Dieteren. De bedrijvigheid is groot in de gemeente Echt-Susteren, ze tellen maar liefst 6 bedrijventerreinen. 4 bedrijventerreinen zijn in Echt gevestigd: De Berk, Businesspark ML, In de Bandert en De Loop. 2 bedrijventerreinen zijn in  Susteren gevestigd: De Wolfskoul en Dieterderweg.