Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Echt-Susteren

Vind hier jouw vacature én baan

AB Werkt is een uitzendbureau met actuele vacatures in diverse branches. Ben jij op zoek naar een agrarische baan? Of heb je juist geen groene vingers en zoek je werk in de industrie? Wij gaan jou helpen aan de baan van je dromen. Of het nu een fulltime of parttime baan is, bij ons zijn er allerlei mogelijkheden. 

Vacatures in Echt-Susteren en omstreken

Vind snel een baan in ons vacature overzicht. Heb je wel of geen ervaring? Zoek je werk in de gemeenten Echt-Susteren? Wij hebben altijd een passende vacature voor je. Ook beschikken wij over vacatures binnen AB Werkt, op zowel ons hoofdkantoor als op een van onze regiokantoren zijn wij op zoek naar jou. Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct online of bel gerust naar ons regiokantoor in Herten 0475- 35 20 30.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 10

Plaats/regio

Echt-Susteren

Functieprofiel

Als heftruckchauffeur werk je op de afdeling waar het eindproduct wordt gewogen en verpakt.
Dit gaat in Big Bags of in gestapelde zakken op pallets.
Het is jouw taak:
✔ Zorg dragen dat de producten naar het voorraadmagazijn worden gebracht.
✔ Je hangt de big bags zelf vast aan de lepels van de heftruck.
✔ Naast het wegnemen van gerede producten zorg je tevens voor de aanvoering van halffabricaten voor de productie.
✔ Je bewaakt hierbij het overzicht en zorgt ervoor dat alle processen blijven lopen.
✔ Je ziet erop toe dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de vastgestelde procedures, externe normen en voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu.

Plaats/regio

Echt-Susteren

Functieprofiel

In de functie van allround medewerker zijn de werkzaamheden erg divers;
In oktober-november haal je de jachten met een kraan uit het water, plaatst ze op een bok en rangeert ze met een heftruck in de winterstalling.
In maart-april haal je deze jachten uit de stalling en laat ze weer te water. Voordat de boten de stalling in gaan worden ze winterklaar gemaakt. Je spoelt de leidingen door met antivries, vult de antivries bij. Met de hoge druk spuit je het onderwaterschip af en schrobt daarna met schoonmaakmiddel de kalk weg. Indien nodig schuur je het onderwaterschip af, verft deze met 2k primer en brengt nieuwe antifouling aan.
In tussenliggende periodes pleeg je onderhoud aan steigers (slijpen, schuren, verven, onderdelen vervangen) maar help je ook mee met het monteren van nieuwe steigers. De jachteigenaren komen regelmatig langs (met name in het vaarseizoen) en tussen de werkzaamheden door maak je een praatje. Indien je technisch onderlegd bent dan kun je tevens kleine onderhoudsklusjes op je nemen.
Het is al met al een hele diverse functie voor iemand die graag een actieve baan heeft.

Plaats/regio

Sittard

Functieprofiel

In de functie van belader ben je samen met twee collega's verantwoordelijk voor:
✔ het inzamelen van afvalstoffen zoals restafval, plastic en gft uit huishoudens en bedrijven
✔ het beladen van inzamelvoertuigen (afvalcontainers van straat naar inzamelwagen verplaatsen en inhangen aan geautomatiseerd leegsysteem).

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Je werkzaamheden zullen bestaan uit:
✔ Uitbenen
✔ Kanten
✔ Uitsnijden van vlees
Dit alles natuurlijk conform de kwaliteit, hygiëne en veiligheidsvoorschriften.
Daarnaast sorteer je de stukken vlees en weet afwijkingen te herkennen en onderneemt daarop actie. Het is een afwisselende functie, waarbij je diverse snijtechnieken gaat toepassen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Het in- en verpakken van de levende sprinkhanen vindt staand plaats en is voor 10 - 20 uur per week
Pagina 1 van 2
 Volgende Einde
 

Echt-Susteren is een gemeente in de provincie Limburg. De gemeente heeft 31.745 inwoners en een oppervlakte van 103,47m². De gemeente Echt-Susteren grenst net als de gemeenten Sittard-Geleen, Vaals en Gulpen-Wittem aan Duitsland en België. Echt-Susteren bestaat officieel uit 10 dorpen namelijk: Echt, Susteren, Pey, Nieuwstadt, Koningsbosch, Roosteren, Sint Joost, Maria-Hoop, Heide, Siek en Dieteren. De bedrijvigheid is groot in de gemeente Echt-Susteren, ze tellen maar liefst 6 bedrijventerreinen. 4 bedrijventerreinen zijn in Echt gevestigd: De Berk, Businesspark ML, In de Bandert en De Loop. 2 bedrijventerreinen zijn in  Susteren gevestigd: De Wolfskoul en Dieterderweg.