Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Beek

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio Beek bieden wij je diverse vacatures, voornamelijk binnen de industrie en logistiek. Maar ook in andere sectoren bieden wij je uitgebreide mogelijkheden. AB Werkt Beek heeft regelmatig vacatures in alle deze sectoren. Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit zuidelijkste deel van Nederland. 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 23

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker (vlees) ben je verantwoordelijk voor het juist instellen van de machines, je snijdt het vlees volgens bepaalde richtlijnen en bewaakt het productieproces. Verder controleer je de producten steekproefsgewijs en registreer je gegevens zoals aantallen, kwaliteitsgegevens en verstoringen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en opruimen van de werkruimte en de gebruikte machine.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur bestuur je een kraakperswagen waarmee je volgens een aangegeven route oud papier inzamelt. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het voertuig: je voert technische controle en onderhoud uit, zorgt dat de autopapier enup-to-date blijven en de cabine schoon gehouden wordt. Na het inzamelen van het oud papier ga je het voertuig lossen. De veiligheid van de belader(s) tijdens het werk staat voor jou bovenaan. Zijn er problemen met bewoners over de inzameling, dan los jij die adequaat op. Verder signaleer en meld je problemen met het voertuig tijdig aan de medewerker in de buitendienst. Als vanzelfsprekend hou je je aan de verkeersregels en veiligheidsvoorschriften. Bij schade of ongevallen, rapporteer jij de juiste informatie.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als tractorchauffeur hou je je met verschillende werkzaamheden bezig. Je werkt met verschillende werktuigen en materialen
  • maaiwerkzaamheden
  • snoeiwerkzaamheden
  • vervoeren van grond, snoeiafval

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Wat betreft de werkzaamheden kun je denken aan het aanleggen en onderhouden van tuinen (grondwerkzaamheden, bestraten, aanplanten, zetten van schuttingen of hagen, snoeien en onderhouden van beplantingen enz.), maar ook aan het onderhouden van groen in de openbare ruimte (hagen scheren, gras maaien met een maaier of bosmaaier, schoffelen, aanplanten of grondwerk).

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als mobiele kraanmachinist worden de meeste uren gemaakt met het maaikorven. Naast het maaikorven worden ook overige werkzaamheden in het groen verricht. Enige flexibiliteit in uren is gewenst.
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde
 

Beek ligt in het zuiden van de provincie Limburg. Het dorp wordt omringd door zowel landelijk gebied als door stedelijk gebied waarin zich veel industrie bevindt. Geleen ligt op steenworp afstand en met een het chemiecomplex Chemelot een belangrijke industriële en chemische werkgever en ten zuiden van Beek ligt het airport gebied. Ten oosten de steden Heerlen, Kerkrade en Brunssum en volledig in het zuiden Maastricht. 

Deel deze pagina: