Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Beek

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio Beek bieden wij je diverse vacatures, voornamelijk binnen de industrie en logistiek. Maar ook in andere sectoren bieden wij je uitgebreide mogelijkheden. AB Werkt Beek heeft regelmatig vacatures in alle deze sectoren. Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit zuidelijkste deel van Nederland. Bekijk hieronder de vacatures of bel meteen voor een afspraak met 046 - 43 707 32

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 29

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als (assistent) hovenier ga je zelfstandig of in teamverband particuliere tuinen onderhouden. Je voert hierbij alle voorkomende werkzaamheden uit, zoals snoeien, gras maaien, schoffelen, knippen, etc.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor dagelijks onderhoudsklusjes in het groen.
Schoffelen, assisteren snoeiwerkzaamheden, planten, snoeiafval opruimen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Wat betreft de werkzaamheden kun je denken aan het aanleggen en onderhouden van tuinen (grondwerkzaamheden, bestraten, aanplanten, zetten van schuttingen of hagen, snoeien en onderhouden van beplantingen enz.), maar ook aan het onderhouden van groen in de openbare ruimte (hagen scheren, gras maaien met een maaier of bosmaaier, schoffelen, aanplanten of grondwerk).

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als Meewerkend Voorman hou je je bezig met het aansturen van een team van medewerkers bij onderhouds- en aanlegwerkzaamheden aan groenvoorzieningen in opdracht van overheidsinstellingen, bedrijven en stichtingen. Je werkt zelf hard mee voor het beste resultaat.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als Maaimachinist ben jij verantwoordelijk voor de maaiwerkzaamheden in de groenvoorziening.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

Beek ligt in het zuiden van de provincie Limburg. Het dorp wordt omringd door zowel landelijk gebied als door stedelijk gebied waarin zich veel industrie bevindt. Geleen ligt op steenworp afstand en met een het chemiecomplex Chemelot een belangrijke industriële en chemische werkgever en ten zuiden van Beek ligt het airport gebied. Ten oosten de steden Heerlen, Kerkrade en Brunssum en volledig in het zuiden Maastricht. 

Deel deze pagina: