Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Beek

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio Beek bieden wij je diverse vacatures, voornamelijk binnen de industrie en logistiek. Maar ook in andere sectoren bieden wij je uitgebreide mogelijkheden. AB Werkt Beek heeft regelmatig vacatures in alle deze sectoren. Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit zuidelijkste deel van Nederland. Bekijk hieronder de vacatures of bel meteen voor een afspraak met 046 - 43 707 32

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 17

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als accountbeheerder ben jij samen met de accountmanager verantwoordelijk voor het beheren en laten groeien van de klantenportefeuille. Je helpt in het werven van nieuwe klanten: organiseert mailings, voert telefonische acquisitie en stelt offertes op. In het vervolgtraject ondersteun je de accountmanager in het vinden van de beste match tussen klant en medewerker. En heb je een belangrijke taak als relatiebeheerder.
Je bent de spreekwoordelijke spin in het web waarbij je als het ware de linking pin bent tussen de interne organisatie, de klant en onze medewerkers. Je bent vraagbaak, informeert en coördineert. En dat alles met het belang van klant en medewerker voorop. Natuurlijk bewaak je je planning nauwgezet en is je administratie op orde. Dit alles in een continue veranderende omgeving binnen een groeiende organisatie.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van winkelmedewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het verkopen van diverse soorten brood en delicatessen. Daarnaast adviseer je klanten, neem je bestellingen aan, maak je ontbijtplankjes klaar en serveer je koffie en/of thee. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor allerlei voorkomende werkzaamheden, zoals:
  • Melken in een draaimelkstal
  • Voeren met tractor en voermengwagen
  • Veeverzorging
  • Ligboxen vullen met strooisel met de laadschop
  • Onderhoud en schoonmaakwerk

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als leerling-machinist ben je breed inzetbaar en kun je op verschillende machines werken. Machines waarmee gewerkt wordt, zijn de minigraver, mobiele kraan, rupskraan en shovel. Daarmee verricht je werkzaamheden als: civiele werken, fundamenten graven, nieuwbouw/aanbouw en alle andere grondwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker hovenier aanleg maak je deel uit van een klein team en voer je dagelijkse aanlegwerkzaamheden uit. Je zult in teamverband werken en samenwerken met de vakhovenier zelf. Je kunt daarnaast denken aan de volgende werkzaamheden:
  • aanleg particuliere tuinen
  • aanleg oprit of terrassen
  • nieuwe aanplanting
  • werkzaamheden binnen een gehele tuin van klein tot groot, incl. (zwem)vijver, afrastering, metsel en/of timmerwerken
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde
 

Beek ligt in het zuiden van de provincie Limburg. Het dorp wordt omringd door zowel landelijk gebied als door stedelijk gebied waarin zich veel industrie bevindt. Geleen ligt op steenworp afstand en met een het chemiecomplex Chemelot een belangrijke industriële en chemische werkgever en ten zuiden van Beek ligt het airport gebied. Ten oosten de steden Heerlen, Kerkrade en Brunssum en volledig in het zuiden Maastricht. 

Deel deze pagina: