Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Beek

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio Beek bieden wij je diverse vacatures, voornamelijk binnen de industrie en logistiek. Maar ook in andere sectoren bieden wij je uitgebreide mogelijkheden. AB Werkt Beek heeft regelmatig vacatures in alle deze sectoren. Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit zuidelijkste deel van Nederland. 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 28

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als logistiek medewerker verzorg je de voorbereiding voor het transport van de producten aan de leveranciers. Daarrnaast ben je verantwoordelijk voor het orderpicken, klaarzetten, registreren en verpakken van bestellingen. Ook ga je vrachtwagens laden en lossen en kan het zijn dat je werkzaamheden als chauffeur (kleine vrachtwagen) uitvoert indien de planning dit vraagt.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van vuilnisman ben je verantwoordelijk voor het inzamelen van afvalstoffen zoals restafval, plastic en gft uit huishoudens en bedrijven en het beladen van inzamelvoertuigen (afvalcontainers van straat naar inzamelwagen verplaatsen en inhangen aan geautomatiseerd leegsysteem).

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de bungalows op het park.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van zaterdaghulp ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de productiemedewerkers. Je gaat lege kratjes aanvoeren, volle kratjes wegbrengen naar de expeditie en springt bij in de productie waar nodig.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als productiemedewerker cleanroom voer je kwaliteitscontroles uit en bewaak je het productieproces. Verder verricht je schoonmaakwerkzaamheden aan de machine, laat je grondstoffen aanvoeren en draag je verbetervoorstellen aan.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde
 

Beek ligt in het zuiden van de provincie Limburg. Het dorp wordt omringd door zowel landelijk gebied als door stedelijk gebied waarin zich veel industrie bevindt. Geleen ligt op steenworp afstand en met een het chemiecomplex Chemelot een belangrijke industriële en chemische werkgever en ten zuiden van Beek ligt het airport gebied. Ten oosten de steden Heerlen, Kerkrade en Brunssum en volledig in het zuiden Maastricht. 

Deel deze pagina: