Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Limburg

Vind hier jouw baan in Limburg.

Ook in de gehele provincie Limburg biedt AB Werkt volop vacatures. Vacatures in allerlei branches zoals agrarisch, logistiek, de bouw of in het groen als hovenier bieden werk aan een grote selectie werkzoekenden. Ben jij ook geïnteresseerd in een baan en wil je werken in Limburg, dan ben je hier op de juiste plaats. Of je nu werk zoekt in Noord-Limburg, Midden-Limburg of Zuid-Limburg. scroll naar beneden en alle betreffende vacatures in de provincie Limburg komen je vanzelf tegemoet. Kijk ook eens naar de interne AB Werkt Vacatures voor een baan binnen de AB Werkt organisatie.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 284

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker alpacafarm werk jij samen met de ondernemer van dit bedrijf.
Jij voert de dieren, controleert de gezondheid en assisteert bij de overige werkzaamheden die horen bij het verzorgen van de alpaca's.
Het kan voorkomen dat je ook wordt ingezet bij het reinigen van de pluimveestallen van de ondernemer. Daarbij werkt een van jullie met de schep en de ander bestuurt de verreiker. Deze werkzaamheden zullen echter niet de meeste tijd in beslag nemen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Your tasks & Responsibilities
As a Customer Support Specialist you are responsible for the administrative processing and coordination of orders within France. To this end, you have frequent contact with the relevant customers, sales representatives and various internal departments such as Supply Chain, Warehousing, Finance, Traffic etc.
In collaboration with sales representatives, you actively provide commercial support from the Customer Support department to the relevant markets or customers. You will be our key user and trainer for Salesforce and ERP system.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker verpakken roodlof ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het oogsten en verpakken van roodlof.
Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het "inhangen" van de roodlof zodat deze door een machine van de wortel gesneden kan worden.
Daarnaast moet je ook helpen met inpakken en afwegen van de roodlof.
Eind van de dag moet er opgeruimd en gepoetst worden.
Je komt te werken in een klein team van 2 vaste collega’s en soms enkele oproepkrachten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Parttime medewerker legkippenbedrijf ga je hoofdzakelijk werken in de eierkamer waar je eieren van de band raapt. Daarnaast controleer je de kippen in de stal op gezondheid en controleer je de voer en watergift installaties.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime oogst- en verpakkingsmedewerker shiitake ben je verantwoordelijk voor het oogsten van de shiitake in de teeltcellen en het afwegen en verpakken in de verwerkingsruimte. Je werkt hierbij samen met de ondernemers.
Pagina 1 van 57
 Volgende Einde
 

In deze langgerekte provincie Limburg, in het zuiden van ons land, zie je een vacature-aanbod in veel verschillende sectoren. Vroeger was het uiteraard de mijnbouw in Zuid-Limburg. Tegenwoordig zijn de belangrijkste sectoren de landbouw, chemie, industrie, dienstverlening, bouw en toerisme. 

Vacatures in Limburg

In alle drie de arbeidsmarktregio's Noord-Limburg, Midden-Limburg en Zuid-Limburg vind je diverse vacatures op het gebied van technische beroepen, agrarische beroepen, beroepen in de industrie en foodindustrie. Zoek je een baan die (beter) bij je past, bekijk dan de diverse vacatures in Limburg die AB Werkt je aanbiedt. Eenvoudig om online te zoeken en zeker zo eenvoudig om online in te schrijven en te solliciteren.

Kijk ook ons op de AB Werkt Facebook-pagina en zie hoe leuk het is om bij AB Werkt te werken.