Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Limburg

Vind hier jouw baan in Limburg.

Ook in de gehele provincie Limburg biedt AB Werkt volop vacatures. Vacatures in allerlei branches zoals agrarisch, logistiek, de bouw of in het groen als hovenier bieden werk aan een grote selectie werkzoekenden. Ben jij ook geïnteresseerd in een baan en wil je werken in Limburg, dan ben je hier op de juiste plaats. Of je nu werk zoekt in Noord-Limburg, Midden-Limburg of Zuid-Limburg. scroll naar beneden en alle betreffende vacatures in de provincie Limburg komen je vanzelf tegemoet. Kijk ook eens naar de interne AB Werkt Vacatures voor een baan binnen de AB Werkt organisatie.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 331

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Dierverzorger ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de knaagdieren (ratten, muizen en cavia's) die worden gefokt op het bedrijf. De functie is ontstaan ter vervanging van zwangerschapsverlof en is in die zin in eerste instantie ook van tijdelijke aard.
|
Wat ga je zoal doen?
Je verzorgt en controleert de dieren dagelijks en zet ze regelmatig over naar schone nieuwe bakken. Daarnaast voer je werkzaamheden uit die te maken hebben met het fokken zoals het tellen en wegen van de dieren, het spenen en seksen (geslachtsbepaling) en het in paring zetten of juist uit paring halen. Ten slotte zorg je dat de dieren klaargemaakt worden voor verzending en pak je ze zorgvuldig in. Dagelijks werk je samen met enkele andere collega en je werkt in 1 van de 4 fokruimtes.
|
Werkgever en werksfeer
Het gaat om een toonaangevend bedrijf waar goed werkgeverschap erg belangrijk is. Je ontvangt goede arbeidsvoorwaarden en werkt samen gemotiveerde en betrokken collega's.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround tunnelbouwer vollegrond ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van tunnels t.b.v. de vollegrondsgroenteteelt.
Wat ga je doen?
  • Opbouwen/ plaatsen skelet
  • Bedekken met folie
  • Aanleggen bewatering systeem
  • Algemeen onderhoud bestaande tunnels

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker omgevingsverzorging ben je verantwoordelijk voor het branden van onkruid middels een kniktractor. De werkzaamheden vinden plaats bij diverse gemeentes, waarbij je samen met een collega werkt.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als (assistent) hovenier ga je zelfstandig of in teamverband particuliere tuinen onderhouden. Je voert hierbij alle voorkomende werkzaamheden uit, zoals snoeien, gras maaien, schoffelen, knippen, etc.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie wordt je ingezet op een locatie met leghennen of een locatie met opfok (jonge leghennen). Wat voor werk doe je zoal tijdens je werkdag:
  • Eieren uit de stal halen (die op de grond liggen of in het systeem)
  • Controleren van de dieren
  • Controleren van voer- en wateropname
  • Onderhoudswerkzaamheden in en rondom de stal
  • Eventueel uithelpen op een andere locatie als jouw werk op jouw locatie klaar is.
Pagina 1 van 67
 Volgende Einde
 

In deze langgerekte provincie Limburg, in het zuiden van ons land, zie je een vacature-aanbod in veel verschillende sectoren. Vroeger was het uiteraard de mijnbouw in Zuid-Limburg. Tegenwoordig zijn de belangrijkste sectoren de landbouw, chemie, industrie, dienstverlening, bouw en toerisme. 

Vacatures in Limburg

In alle drie de arbeidsmarktregio's Noord-Limburg, Midden-Limburg en Zuid-Limburg vind je diverse vacatures op het gebied van technische beroepen, agrarische beroepen, beroepen in de industrie en foodindustrie. Zoek je een baan die (beter) bij je past, bekijk dan de diverse vacatures in Limburg die AB Werkt je aanbiedt. Eenvoudig om online te zoeken en zeker zo eenvoudig om online in te schrijven en te solliciteren.

Kijk ook ons op de AB Werkt Facebook-pagina en zie hoe leuk het is om bij AB Werkt te werken.

Deel deze pagina: