Schrijf je in bij AB!

Vacatures in De Kempen

Vind hier jouw baan in De Kempen.

Ook in de streek De Kempen biedt AB Werkt volop vacatures. Vacatures in allerlei branches zoals agrarisch, logistiek, de bouw of in het groen als hovenier bieden werk aan een grote selectie werkzoekenden. Ben jij ook geïnteresseerd in een baan in De Kempen, dan ben je hier op de juiste plaats. Scroll naar beneden en alle betreffende vacatures in deze Brabantse regio komen je vanzelf tegemoet. Of bel meteen met de AB Werkt vestiging in Hoogeloon 0497 - 76 34 00

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 33

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Melker Geitenhouderij ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Het melken is hierbij jouw hoofdtaak. Het gaat voornamelijk om de avondmelkingen en in de avond beginnen ze om 17.30 uur met melken tot 20.30.
Andere werkzaamheden bestaan onder andere uit het:
  • Het wisselen van de groepen tijdens het melken
  • Reinigen van de melkput en melkmachine
  • Behandelen van de dieren waar nodig

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van werkleider geef je leiding aan een cluster van ongeveer 40 medewerkers waarin voornamelijk gemeentelijke groenonderhoud- en aanlegwerkzaamheden worden uitgevoerd. De werkleider wordt hierbij ondersteund door meeewerkende groencoaches, die op hun beurt leiding geven aan het productieproces.
De werkleider rapport aan de manager. Horizontaal is er overleg en afstemming met collega werkleiders.
De werkleider groenvoorziening is belast met de volgende hoofdtaken:
  • Coördinatie: is eerste aanspreekpunt voor een groenploeg
  • Productie: zorgdragen voor een goede voorbereiding en voortgang van de werkzaamheden, bewaakt tijdsplanning, budget, alsmede de kwantiteit en kwaliteit van het geleverde werk.
  • Acquisitie: acquireren van nieuwe opdrachten en onderhouden van commerciële contacten met de gemeente.
  • Financiën: opstellen van offertes, voor- en nacalculaties, kosten-batenanalyses voor investeringen endergelijke.
  • Personeel: direct leiding geven aan groenchoaches, meewerkend voorlieden en overige medewerkers.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime Medewerker Legpluimvee (parttime) heb je diverse verantwoordelijkheden bij een scharrelkippenbedrijf en internetwinkel. Je werk bestaat in de voormiddag uit controlewerkzaamheden bij de scharrelkippen en/of het machinaal inpakken van de eieren.
In de middag bestaat je werk uit het inpakken en verzendklaar maken van orders voor de webwinkel. Kortom, afwisselende werkzaamheden op een modern bedrijf!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Montagemedewerker ga je brandwerend materiaal plaatsen in gebouwen. Je gaat hiervoor het voorwerk doen, het brandwerend materiaal aanbrengen, brandwerend schilderwerk, akoestisch spuitpleister en het plaatsen van thermische isolatie.
Ben jij de kandidaat die wij zoeken, reageer dan nu!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van trekker chauffeur ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Denk hier bijvoorbeeld aan:
Het uitvoeren van maaiwerkzaamheden langs (snel)wegen en of watergangen;
Het in goede staat en conditie houden van machines d.m.v. voorgeschreven gebruikersonderhoud op een zodanig manier dat een goede en veilige werking wordt gewaarborgd;
Het signaleren en melden van (dreigende) gebreken en uit te voeren specifiek onderhoud en of reparaties.
Pagina 1 van 7
 Volgende Einde
 

De Kempen is een streek in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. De streek ligt ook deels in het aangrenzende België, in de provincies Antwerpen, Limburg en het uiterste noorden van de provincie Vlaams-Brabant.

Het Nederlandse deel van de streek de Kempen omvat de gemeenten Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Hilvarenbeek, Nuenen-Gerwen-en-Nederwetten, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre.

In de dit prachtige deel van Brabant hebben we ook een vestiging, namelijk AB Werkt in Hoogeloon. Onze collega’s van dit uitzendbureau zorgen dagelijks voor het contact tussen werkgever en werknemer. Een connectie tussen degene die werk aanbiedt en degene die werk zoekt.