Schrijf je in bij AB!

Vacatures in De Kempen

Vind hier jouw baan in De Kempen.

Ook in de streek De Kempen biedt AB Werkt volop vacatures. Vacatures in allerlei branches zoals agrarisch, logistiek, de bouw of in het groen als hovenier bieden werk aan een grote selectie werkzoekenden. Ben jij ook geïnteresseerd in een baan in De Kempen, dan ben je hier op de juiste plaats. Scroll naar beneden en alle betreffende vacatures in deze Brabantse regio komen je vanzelf tegemoet.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 55

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Productiemedewerker ga je in de werkplaats voornamelijk houten kisten in elkaar zetten. Hierbij ga je alle voorkomende werkzaamheden doen zoals het zagen van hout, het in elkaar zetten van en de afwerking van deze kisten. Ook wordt je ingezet bij de productie van kozijnen. Het is elkaar zetten van de kisten wordt met een spijkerpistool gedaan.
Binnen dit bedrijf wordt je aangemoedigd als je ambitie hebt en graag meer wilt leren. Heb je nog geen ervaring, dan leren ze je graag de kneepjes van het vak.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Administratief medewerker pluimveehouderij ben je samen met een paar andere collega’s verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden, beheer van administratieve automatisering, planmatige werkzaamheden zowel logistiek als productie en controle werkzaamheden. Verder is het volgen van een interne opleiding mogelijk.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime Medewerker Pluimveehouderij ga je 20 uur per week alle voorkomende werkzaamheden verrichten in de stal. Zo ga je de gezondheid van de dieren, de voerbakken en de drinkbakken controleren. Ook bereid je de stal voor op de komst van de kuikens, verdeel je de krullen (bodembedekking) over de stal en help je bij het uitzetten van de kuikens in de stallen.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur in het grondverzet ga je voornamelijk laden, vervoeren en afleveren van verschillende materialen op diverse werkplekken. Meewerken aan projecten daar waar extra inzet vereist is kan ook tot je werkzaamheden behoren.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Opperman zorg je voor de aanvoer van materialen en ondersteun je de stratenmaker. Je taken zullen bestaan uit het kruien van zand en stenen, handmatig sorteren van materiaal voor de stratenmaker, openbreken en egaliseren van bestrating en het op maat hakken van stenen en tegels. Ook ga je banden en kolken stellen, voegen vol zand vegen en bestrating stampen en trillen. Kortom, een veelzijdige functie met veel mogelijkheid om te groeien in de functie.
Pagina 1 van 11
 Volgende Einde
 

De Kempen is een streek in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. De streek ligt ook deels in het aangrenzende België, in de provincies Antwerpen, Limburg en het uiterste noorden van de provincie Vlaams-Brabant.

Het Nederlandse deel van de streek de Kempen omvat de gemeenten Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Hilvarenbeek, Nuenen-Gerwen-en-Nederwetten, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre.

In de dit prachtige deel van Brabant hebben we ook een vestiging, namelijk AB Werkt in Hoogeloon. Onze collega’s van dit uitzendbureau zorgen dagelijks voor het contact tussen werkgever en werknemer. Een connectie tussen degene die werk aanbiedt en degene die werk zoekt.  

Deel deze pagina: