Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Brabant

Wil je werken in Brabant? AB Werkt biedt volop vacatures in de gehele provincie Brabant.

Vacatures in allerlei branches:

Logistieke vacatures / agrarische vacaturesvacatures in de bouwvacatures in de groenvoorzieningindustriële vacaturesfruitteelt vacaturesvarkenshouderij vacatures  en diverse andere banen waarin jij kunt gaan werken.

Ben je geïnteresseerd in een baan en wil je werken in Brabant, dan heb je hier op de juiste plaats. Scroll naar beneden en alle betreffende vacatures en banen in de provincie Brabant komen je vanzelf tegemoeet. Kijk ook eens naar de interne vacatures voor een baan binnen de AB Werkt organisatie. 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 431

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als installatiemonteur leg je verwarmingsinstallaties aan, verricht je onderhoudswerkzaamheden en werk je met ventilatiesystemen. Je gaat samen met een collega of zelfstandig op pad naar klanten en bent hun contactpersoon in alle werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur C bij dit hoveniersbedrijf ben je o.a. verantwoordelijk voor het transport in Limburg, dit omvat 20% van je werkzaamheden. Je gaat met name snoeiafval als takken en bladeren laden. Ook ga je boomstammen laden met behulp van een kraan.
Vervolgens verzorg je de afvoer van het groen. Verder werk je mee met de boomverzorgers; je assisteert hen met het wegwerken van groen. Denk hierbij aan het knippen van groen, het versnipperen van takken of het werken met de motorkettingzaag.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die komen kijken bij herstel en reparatie van pallets. Je gebruikt materialen en gereedschappen als een (pneumatische) tacker, handzaag en eventueel een heftruck. Het is fysiek zwaarder werk. Na je inwerkperiode werk je veelal zelfstandig.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Parttime productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die komen kijken bij herstel en reparatie van pallets. Je gebruikt materialen en gereedschappen als een (pneumatische) tacker, handzaag en eventueel een heftruck. Het is fysiek zwaarder werk. Na je inwerkperiode werk je veelal zelfstandig.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker bloementeelt ben je verantwoordelijk voor het oogsten, bossen en planten van bloemen.
  • het werk vind plaats in een kas en in een schuur
Tot ± eind februari is het fulltime werk, daarna ± 20 uur per week tot ± 1april
Pagina 1 van 87
 Volgende Einde
 

 

 

Deel deze pagina: