Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Brabant

Wil je werken in Brabant? AB Werkt biedt volop vacatures in de gehele provincie Brabant.

Vacatures in allerlei branches:

Logistieke vacatures / agrarische vacaturesvacatures in de bouwvacatures in de groenvoorzieningindustriële vacaturesfruitteelt vacaturesvarkenshouderij vacatures  en diverse andere banen waarin jij kunt gaan werken.

Ben je geïnteresseerd in een baan en wil je werken in Brabant, dan heb je hier op de juiste plaats. Scroll naar beneden en alle betreffende vacatures en banen in de provincie Brabant komen je vanzelf tegemoeet. Kijk ook eens naar de interne vacatures voor een baan binnen de AB Werkt organisatie. 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 445

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Dierverzorger ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de knaagdieren (ratten, muizen en cavia's) die worden gefokt op het bedrijf. De functie is ontstaan ter vervanging van zwangerschapsverlof en is in die zin in eerste instantie ook van tijdelijke aard.
|
Wat ga je zoal doen?
Je verzorgt en controleert de dieren dagelijks en zet ze regelmatig over naar schone nieuwe bakken. Daarnaast voer je werkzaamheden uit die te maken hebben met het fokken zoals het tellen en wegen van de dieren, het spenen en seksen (geslachtsbepaling) en het in paring zetten of juist uit paring halen. Ten slotte zorg je dat de dieren klaargemaakt worden voor verzending en pak je ze zorgvuldig in. Dagelijks werk je samen met enkele andere collega en je werkt in 1 van de 4 fokruimtes.
|
Werkgever en werksfeer
Het gaat om een toonaangevend bedrijf waar goed werkgeverschap erg belangrijk is. Je ontvangt goede arbeidsvoorwaarden en werkt samen gemotiveerde en betrokken collega's.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround tunnelbouwer vollegrond ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van tunnels t.b.v. de vollegrondsgroenteteelt.
Wat ga je doen?
  • Opbouwen/ plaatsen skelet
  • Bedekken met folie
  • Aanleggen bewatering systeem
  • Algemeen onderhoud bestaande tunnels

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker omgevingsverzorging ben je verantwoordelijk voor het branden van onkruid middels een kniktractor. De werkzaamheden vinden plaats bij diverse gemeentes, waarbij je samen met een collega werkt.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie wordt je ingezet op een locatie met leghennen of een locatie met opfok (jonge leghennen). Wat voor werk doe je zoal tijdens je werkdag:
  • Eieren uit de stal halen (die op de grond liggen of in het systeem)
  • Controleren van de dieren
  • Controleren van voer- en wateropname
  • Onderhoudswerkzaamheden in en rondom de stal
  • Eventueel uithelpen op een andere locatie als jouw werk op jouw locatie klaar is.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Algemeen medewerker ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op één locatie van het bedrijf. Jouw werkzaamheden bestaan uit het controleren van de dieren, voercontrole, enten, opfokzeugen laden en biggen verplaatsen. Daarnaast ben je bezig met administratieve werkzaamheden en incidenteel met schoonmaakwerkzaamheden.
Pagina 1 van 89
 Volgende Einde
 

 

 

Deel deze pagina: