Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Brabant

Wil je werken in Brabant? AB Werkt biedt volop vacatures in de gehele provincie Brabant.

Vacatures in allerlei branches:

Logistieke vacatures / agrarische vacaturesvacatures in de bouwvacatures in de groenvoorzieningindustriële vacaturesfruitteelt vacaturesvarkenshouderij vacatures  en diverse andere banen waarin jij kunt gaan werken.

Ben je geïnteresseerd in een baan en wil je werken in Brabant, dan heb je hier op de juiste plaats. Scroll naar beneden en alle betreffende vacatures en banen in de provincie Brabant komen je vanzelf tegemoeet. Kijk ook eens naar de interne vacatures voor een baan binnen de AB Werkt organisatie. 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 154

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Tevredenheid van de klant, kenmerkt de kwaliteit van de producten. Al 50 jaar wordt binnen dit familiebedrijf, innovatief en met passie in het kweken van duurzame producten, gewerkt. De wensen van relaties en de vraag vanuit de markt blijven leidend in het productaanbod.
Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s ben jij als operator verantwoordelijk voor de dagelijkse productie. Je dag wordt gevuld met verschillende werkzaamheden.
Jij zorgt er o.a. voor dat de oppotmachines blijven draaien en de productie doorgang heeft.
Daarnaast bied je ook ondersteuning bij het laden, lossen, transportkarren opbouwen en verwerken van binnengebrachte planten en goederen. Bij werkzaamheden zoals verkoop klaarmaken van diverse planten, ben je ook inzetbaar. Kortom; jij bent als operator flexibel naast je werkzaamheden bij de oppotmachines.

Plaats/regio

Roermond/Weert

Functieprofiel

In de functie van medewerker geitenhouderij ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de geiten. Je maakt de melkstal klaar, drijft de geiten naar de melkstal, melkt de geiten en maakt vervolgens de melkstal schoon.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

In deze functie ben je dagelijks aan het werk met alle voorkomende werkzaamheden in de biggenstal en je draagt de verantwoodelijkheid over deze afdeling.
Je houdt je bezig met diercontrole, enten van biggen, biggen verzetten etc. Deze werkzaamheden nemen een groot deel van je werkdag in beslag en de overige uren per dag spring je bij op diverse afdelingen binnen het bedrijf, waar op dat moment de druk ligt. Binnen dit bedrijf werk je in een team.

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van orders en het afvullen van zakken en kisten met de zaai zaden. Hierbij bedien je de af- en instelling van de zaadschoning- en verpakkingsmachines. Daarnaast help je mee met het laden en lossen van vrachtwagens. Een stukje administratieve werkzaamheden behoren eveneens tot het takenpakket.
Het betreft hier een tijdelijk functie tot en met eind september. Afhankelijk van de drukte kan dit verlengd worden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Samen met jou collega’s ben jij als medewerker hovenier verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van tuinen. Jullie zorgen ervoor dat alles er piekfijn uitziet! Nog geen ervaring? Geen probleem! Onze opdrachtgever leert het je graag in de praktijk.
Je dag wordt gevuld met verschillende werkzaamheden. Afhankelijk van wat je al kan en nog graag wil leren is dit o.a. schoffelwerk, scheren van heggen, grasmaaien, onderhoud en ook hulp bij de aanleg van tuinen.
Pagina 1 van 31
 Volgende Einde