Schrijf je in bij AB!

Glastuinbouw vacatures

Wij werken samen met telers en kwekers uit de glastuinbouwsector. dit is heel divers: van tomatenteelt tot sierteelt. Nederland heeft een toppositie in de internationale tuinbouwsector. Er is dan ook volop werk in de glastuinbouw. 

Wil je aan het werk in de kas en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onderstaand tref je onz actuele glastuinbouw vacatures aan. 

Staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 25

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

De functie van Commerciele binnendienst plantenkwekerij is het beste te omschrijven als een sociaal en analytisch sterke coördinator die verantwoordelijk is voor de volledige planning van de verschillende plantsoorten in de organisatie. Qua planning ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een jaarlijkse, kwartaal, maandelijkse en wekelijkse planning. Je zorgt voor een goede ruimteplanning in de kassen en dus ook een optimale bezettingsgraad jaarrond. In de basis start je met de planning van de groenteplanten, op termijn komt daar ook de planning van perkgoed en zomerbloeiers bij. Om het overzicht te behouden evalueer je de planning dagelijks aan de hand van realisatie.
|
Om je werk als planner in goede banen te leiden geef je invulling aan een belangrijke coördinatorrol en ben je de schakel tussen verkoop en productie. Om de planning te behalen oefen je op de juiste manier druk uit binnen de organisatie. Je luistert naar telers, bedrijfsleiders en verkopers en analyseert behoefte en haalbaarheid. Hierop geef je advies en stel je verwachtingen eventueel bij. Om inzicht te behouden in de processen en resultaten analyseer je gerealiseerde productie-, kostprijs- en verkoopprestaties. Je onderhoud dagelijks contact met leveranciers (zaadproducenten) en zorgt voor een tijdige kwalitatieve beschikbaarheid van het materiaal (zaad).
|
Binnen de organisatie passeren veel activiteiten deze functie, je bent dus de spin in het web en de ‘draaischijf’ in de organisatie. Je functioneert zelfstandig, maar werkt samen met een gedreven en professioneel team. De cultuur is "no nonsens" en de organisatie vindt het belangrijk dat haar medewerkers ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Collegialiteit en 'van elkaar leren' spelen een belangrijke rol binnen de werksfeer.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je bezig met het afwegen van het product, deze in te pakken en de bestellingen klaar te maken voor verzending.
Je bent onder andere bezig met het beheren en bewaken van het proces en levert een actieve bijdrage aan kwaliteit en veiligheid. Daarnaast ben jij medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de eindproducten volgende de geldende regels.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze functie ben je samen met je collega's bezig om de komkommers van de plant af te snijden. Je werkt samen met ongeveer 10 personen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van inpak-/sorteermedewerker werk je mee om het product af te wegen en in te pakken en bestellingen klaar te maken. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden:
  • beheren en bewaken van het proces op de inpakafdeling
  • een actieve bijdrage leveren aan kwaliteit en veiligheid
  • medeverantwoordelijk voor kwaliteit van eindproducten conform geldende normen

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Loodsmedewerker glastuinbouw ben je dagelijks bezig met het sorteren en inpakken van de paprika's. Je werkt hierbij in een team van ongeveer 4 personen.
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je aan het werk voor korte of langere tijd. Zo doe je extra ervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt ook regelmatig voor, dat het glastuinbouwbedrijf waar je werkzaam bent, je na verloop van tijd bij goed functioneren in vaste dienst neemt.  Is dit niet het geval, dan kijken we samen naar een vacature bij een ander glastuinbouwbedrijf.

Functies glastuinbouw

Dit zijn de functies, die voorkomen in de glastuinbouw.

Deel deze pagina: