Schrijf je in bij AB!

Glastuinbouw vacatures

Vacatures in de glastuinbouw

AB Werkt heeft vacatures in de glastuinbouw en werkt daarvoor nauw samen met telers en kwekers uit de glastuinbouwsector van tomatenteelt tot bloemsierteelt. Nederland heeft een toppositie in de internationale tuinbouwsector. Er is volop werk in de glastuinbouw. Ben je benieuwd naar onze vacatures?

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je aan het werk voor korte of langere tijd. Zo doe je extra ervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt ook regelmatig voor, dat het glastuinbouwbedrijf waar je werkzaam bent, je na verloop van tijd bij goed functioneren in vaste dienst neemt.  Is dit niet het geval, dan kijken we samen naar een vacature bij een ander glastuinbouwbedrijf.

Functies

Ben je geïnteresseerd en wil je aan het werk in de kas? Bekijk hieronder ons actuele overzicht met glastuinbouw vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 25

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Voorwerker komkommerteelt voer je dagelijks allerlei teeltwerkzaamheden uit en geef je leiding aan een groep vaste werknemers en uitzendkrachten (arbeidsmigranten). Deze functie is dus een combinatie van zelf meewerken, aansturen en controle van werknemers en problemen oplossen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als oogstmedewerker voer je alle voorkomende werkzaamheden in de tomatenoogst uit. Hierbij horen ook gewaswerkzaamheden. Daarnaast werk je buiten het teeltseizoen mee in de teeltwisseling en in de voorbereidingen voor de nieuwe teelt.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

De teelt van komkommers wordt twee keer per jaar uitgevoerd en in de herfst worden er tomaten geteeld. Als meewerkend voorman werk jij met beide gewassen. De nadruk in deze functie ligt op het aansturen en controleren van oogstmedewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden en daarnaast in het signaleren van ziektes en plagen. Je streeft naar biologisch evenwicht in de kas om schimmels en virusziekten te voorkomen. Je bestrijdt insecten en zorgt voor preventieve oplossingen. Op rustige momenten voer je ook oogst- en gewaswerkzaamheden uit als snoeien, verzorgen, indraaien en blad breken.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Operator plantenzaailijn bedien je de zaailijn voor de trayplanten. Jij zorgt ervoor dat de juiste zaadpartijen worden ingezaaid in de perspotten. Machines stel je op de juiste manier in en je verricht (preventief) onderhoud. Soms moeten er onderdelen versteld en gelast worden, dit doe je op een vakkundige manier. Bij storingen weet jij al snel waar het probleem zit en los je ze snel en secuur op. Met behulp van de heftruck regel je de toe- en afvoer van de zaden.
De functie zoals boven beschreven wordt uitgevoerd van januari tot juli, de rest van het jaar sta je aan andere machines en verricht je heftruckwerk.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Meewerkend Voorman stuur je alles aan wat betreft organisatie en arbeid. Dat wil zeggen dat je productieplanningen en arbeidsplanningen maakt, je bewaakt de resultaten, je controleert, signaleert en analyseert ziekten, plagen en klimaatomstandigheden ter ondersteuning van de ondernemer en dagelijks werk je mee in de uitvoerende werkzaamheden in de kas. Samen met de ondernemer draai je periodieke storingsdiensten.
Pagina 1 van 5
 Volgende Einde

Staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.

Deel deze pagina: