Schrijf je in bij AB!

Glastuinbouw vacatures

Wij werken samen met telers en kwekers uit de glastuinbouwsector. dit is heel divers: van tomatenteelt tot sierteelt. Nederland heeft een toppositie in de internationale tuinbouwsector. Er is dan ook volop werk in de glastuinbouw. 

Wil je aan het werk in de kas en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onderstaand tref je onz actuele glastuinbouw vacatures aan. 

Staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 26

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Junior bedrijfsleider plantenkwekerij start je in ontwikkeltraject om uiteindelijk volwaardig bedrijfsleider te worden en een locatie geheel zelf te kunnen aansturen. Als bedrijfsleider heb je de algehele leiding over het werk in de kas. Je wordt opgeleid tot de spil van het bedrijf waarbij je verantwoordelijk bent voor de goede prestaties in de kas en een goede kwaliteit van de producten. Op basis van kennis en ervaring vorm je samen met de eigenaar het beleid. Een goede arbeidsproductiviteit is daarbij essentieel. Het aansturen en motiveren van een team van 10-15 medewerkers is dan ook een van je kernverantwoordelijkheden. De medewerkers spreken Nederlands. Je zorgt dat je op het juiste moment de juiste mensen inzet en bijstuurt bij waar nodig. Verder zorg je voor de administratieve afhandeling van urenregistratie en prestatieregistratie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman werk je zowel in de kas als in de loods. Je start samen met de oogst- en teeltmedewerkers in de kas, deze stuur je operationeel aan. Je werkt daarnaast actief mee bij de oogst- en gewaswerkzaamheden. Uiteindelijk stuur je ook het sorteer- en verpakkingsproces aan in de loods. Wanneer er kleine storingen zijn, los je deze op. Je instrueert nieuwe medewerkers en controleert op kwaliteit en werktempo, waar nodig stuur je medewerkers bij. Je maakt dagelijks de planning en communiceert deze met de medewerkers.
De eigenaar is je direct leidinggevende en je werkt in een platte organisatie met korte lijnen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als onderhoudsmonteur verricht je zelfstandig werkzaamheden aan technische apparatuur en installaties. Het betreft werkzaamheden aan transport- en hefmiddelen, klimaatregelinginstallaties en water- en voedingsapparaten. Tot je werkzaamheden behoren onder andere:
  • het verrichten van preventief, periodiek en correctief onderhoud.
  • het analyseren van technische knelpunten en het bedenken en uitvoeren van verbeteringen.
  • werken aan installaties waarbij je vooral werktuigbouwkundige kennis gebruikt.
Voorbeelden van reparaties die je uitvoert zijn lekkende pompen herstellen en frequentieschakelaars of relaisschakelingen opnieuw afstellen.
Je kunt goed uit de voeten met een universeelmeter, een montagetekening of ander meetapparatuur.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als heftruckchauffeur plantenkwekerij ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van het heftruckwerk in de loods en de kas. Je bent handig met de heftruck en kunt met een heftruckvork (3 m. breed) rijden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Technisch medewerker glastuinbouw ben je verantwoordelijk voor al het onderhoud binnen het bedrijf. Hierbij kun je denken aan het (preventief) onderhoud van machines (zaailijn, palletmachines, maar ook bijvoorbeeld de tractor en heftrucks), je lost storingen op en voert reparaties uit. Als technisch specialist binnen het bedrijf denk je tevens mee in oplossingen en processen om de inzet van techniek te verbeteren. Naast de verantwoordelijkheden op technisch vlak wordt van je verwacht dat je, daar waar nodig, ondersteund in het reguliere proces. Hierbij kun je denken aan heftruckwerk en het bedienen van de productiemachines.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je aan het werk voor korte of langere tijd. Zo doe je extra ervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt ook regelmatig voor, dat het glastuinbouwbedrijf waar je werkzaam bent, je na verloop van tijd bij goed functioneren in vaste dienst neemt.  Is dit niet het geval, dan kijken we samen naar een vacature bij een ander glastuinbouwbedrijf.

Functies glastuinbouw

Dit zijn de functies, die voorkomen in de glastuinbouw.

Deel deze pagina: