Schrijf je in bij AB!

Glastuinbouw vacatures

Wij werken samen met telers en kwekers uit de glastuinbouwsector. dit is heel divers: van tomatenteelt tot sierteelt. Nederland heeft een toppositie in de internationale tuinbouwsector. Er is dan ook volop werk in de glastuinbouw. 

Wil je aan het werk in de kas en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Onderstaand tref je onze actuele glastuinbouw vacatures aan. 

Staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders? Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 19

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Assistent Teeltchef ga je de teeltchef ondersteunen op het gebied van teelt en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een groepje productiemedewerkers (tot 25 personen).
|
Hoe ziet jouw werkdag eruit?
In rustige seizoen ben je meer uitvoerend bezig. Je houdt je bezig met veel verschillende klussen zoals de teeltwisseling, het opruimen in de kas en de teeltvoorbereiding voor het nieuwe seizoen.
In drukke seizoen ben je vooral nieuwe medewerkers aan het inwerken. Je controleert de medewerkers, maar je werkt ook mee met de uitvoerende werkzaamheden.
|
De functie van Assistent Teeltchef is een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als oogst medewerker ben je voornamelijk bezig met het oogsten van komkommers. Dit gebeurd door middel van een mesje waarmee je de komkommer van de plant snijd. Daarnaast is het mogelijk dat je soms gewasverzorging moet uitvoeren zoals planten indraaien en scheutjes er uit plukken.
Het werk is in de kassen, waar het ooit erg warm kan worden. Het is belangrijk dat je hier tegen kan.
De funtie is fulltime, parttime is ook mogelijk maar dan minimaal 3 hele dagen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Assistent bedrijfsleider liggen de taken (in het seizoen) hoofdzakelijk in het plannen, aansturen en organiseren van arbeid. In overleg met de bedrijfsleider en de teeltchef bepaal je welke werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Op basis daarvan wordt er een planning gemaakt. Je bewaakt daarbij dat een en ander goed en tijdig gebeurt. Je stuurt productiemedewerkers aan en houdt de registratie van uren en van productie bij. Daarnaast doe je werkzaamheden ondersteunend aan de teeltchef (zoals watergift).

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Assistent bedrijfsleider werk je samen met de bedrijfsleider welke verantwoordelijk is voor de teelt. Daarbij ben jij degene die verantwoordelijk is voor de biologie. Hieronder vallen het scouten en het uitzetten. Daarnaast stuur jij een groep toppers aan en werk je zelf ook mee met het toppen. Je werkt, samen met de bedrijfsleider, met de klimaatcomputer. Je vervangt de bedrijfsleider bij zijn afwezigheid.
Binnen dit bedrijf wordt er vrijheid gegeven om jouw functie zelf vorm te geven. Daarbij wordt gekeken naar jouw kwaliteiten en interesses. Hierbij is het ook mogelijk om cursussen te volgen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Het liefst werk jij samen met anderen. Bij je vrienden sta je bekend als iemand waar je op kunt rekenen. Jij bent diegene die altijd precies weet wat er moet gebeuren en ervoor zorgt dat dat goed gebeurt. Nu ben je op zoek naar een leuke baan binnen een sfeervol bedrijf waar je met je handen werkt.
Jouw rol binnen het bedrijf:
Als meewerkend voorman/-vrouw zorg je ervoor dat het hele productieproces vlekkeloos verloopt. Dat doe je in een hecht team van enthousiaste collega's. Je zorgt ervoor dat de productiekrachten precies weten wat ze die dag moeten doen. Je werkt mee in de productie, daarnaast voer je controlewerk uit.
  • Aansturen van je team ( bestaande uit 3-12 productiekrachten );
  • Uitvoeren van productie- en controlewerkzaamheden;
  • Signaleren en oplossen van problemen
Medewerkers bij deze klant beschikken over de tuinbouwmentaliteit. Je kunt te maken krijgen met wisselende start- en eindtijden. Wanneer het erg druk is, word je gevraagd om extra te werken. Ook in het weekend word je soms gevraagd om te komen werken. De groei van de planten gaat namelijk altijd door!
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je aan het werk voor korte of langere tijd. Zo doe je extra ervaring op, die je weer kunt gebruiken bij een volgende opdracht. Het komt ook regelmatig voor, dat het glastuinbouwbedrijf waar je werkzaam bent, je na verloop van tijd bij goed functioneren in vaste dienst neemt.  Is dit niet het geval, dan kijken we samen naar een vacature bij een ander glastuinbouwbedrijf.

Functies glastuinbouw

Dit zijn de functies, die voorkomen in de glastuinbouw.