Schrijf je in bij AB!

Geitenhouderij vacatures

AB Werkt is van origine een agrarisch uitzendbureau. Wij werken samen met geitenhouders en hebben diverse vacatures in de geitenhouderij. De werkzaamheden op een geitenbedrijf zijn afwisselend. Je kunt als melker aan het werk of je werkt in de kraamstal bij de pasgeboren lammetjes. Werk jij graag met landbouwdieren?
Bekijk dan eens onze geitenhouderij vacatures. 
En staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders?
Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 4

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Melker ben je verantwoordelijk voor melkbeurten. Dit doe je samen met een collega.
Eventueel verricht je voorkomende werkzaamheden zoals instrooien, uitmesten en het voeren van de geiten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Ruiter ga je sportpaarden trainen, gymnastiseren, rijden, verzorgen en je gaat met ze op concours. Je gaat werken met kwaliteitspaarden op een splinternieuwe accommodatie, je werkt samen in een gezellig team van mensen met een passie voor de paardensport

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Groom ben je de vaste verzorger van het paard en help je de ruiter waar nodig. Je doet de dagelijkse verzorging van het paard en je kent het paard daarmee door en door. Verder ondersteun en help je bij de dagelijkse trainingen en wedstrijden. Je verzorgt het transport en regelt en verzorgt veel tijdens transport en wedstrijden. Je bent de sten en toeverlaat van de ruiter en zo draag je dus veel verantwoordelijkheid.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Het betreft een kalverhouderij met ca. 1200 kalveren. Om de 5 weken komen er nieuwe kalveren op het bedrijf, jij wordt dan opgeroepen om te werken. Je gaat de kalveren leren drinken, dient medicatie toe en controleert de gezondheid van de dieren.
 

Medewerker geitenhouderij

Heb je affiniteit met de agrarische sector en zoek je parttime werk? Als melker werk je bij verschillende geitenbedrijven. Wij proberen wel altijd vaste melkadressen voor je te regelen. Ga je als medewerker kraamstal aan de slag, dan help je tijdens de lammerpiek mee op het bedrijf. Wanneer je veel werkervaring hebt, kun je als bedrijfsleider bij een geitenbedrijf aan de slag. Dan werk je mee op het bedrijf en stuur je de medewerkers aan.

Aan het werk

De vacatures in de geitenhouderij zijn voor korte, maar vaak ook voor een langere periode. Ook komt het voor, dat je na verloop van tijd een vast dienstverband krijgt aangeboden bij het geitenbedrijf waar je werkzaam bent.

Functies in de geitenhouderij

Bij AB Werkt ontvangen wij regelmatig vacatures voor de volgende functies:

Deel deze pagina: