Schrijf je in bij AB!

Fruitteelt vacatures

Vacatures fruitteelt

De vacatures in de fruitteelt bestaan hoofdzakelijk uit de teelt van appel, peer en aardbei. Op beperkte schaal is er ook teelt van kersen, frambozen, bessen, bramen en pruimen. De fruitpluk is voor de meeste fruitteeltbedrijven een periode van hectiek en hard werken. Dan zijn er veel vacatures en meer flexibele uitzendkrachten nodig om het werk in de fruitteelt gedaan te krijgen! AB Brabant werkt nauw samen met fruittelers. Elk seizoen krijgen wij veel vacatures van bedrijven in de fruitteelt. Dit zijn voornamelijk vacatures voor teeltmedewerkers, die kunnen helpen bij het plukken en sorteren van fruit.

Hieronder vind je onze actuele fruitteelt vacatures.

En staat jouw vacature er niet bij? Probeer dan eens het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 26

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transportwerk en het inschuren van aardappels van het veld naar de loods.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als productiemedewerker groenteteelt werk je mee in het oogstproces en bij het verwerken van de wortelen. Je wast de wortelen met behulp van een machine, verzorgt het transport met een tractor en kipper en oogst de wortelen met een rooier. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor kleinschalig onderhoud aan machines.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Tuinbouwmedewerker veredeling ben je verantwoordelijk voor het oogsten van zaad van planten die gebruikt worden voor de vermeerdering. De planten staan zowel in de kas, als buiten in de vollegrond. Je wordt ingezet bij de 'natte schoning'. Natte schoning houdt in dat de zaden uit de bessen worden gewonnen. De werkwijze hierbij is dat de bessen worden gespoeld en er daarna uit worden geklopt.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Voor de komende oogst van uien en aardappelen zoeken wij een trekkerchauffeur die mee kan rijden in de oogst. Het werk betreft o.a. het meerijden met een kar onder de rooier. Verder ben je verantwoordelijk voor het rijden van het product naar de loods en het product achteruit met de kar in de stortbak te lossen.
We zoeken hiervoor iemand die al behoorlijke ervaring heeft in het rijden op de trekker tijdens de oogst. Het werk start omstreeks week 37 in de uien, daarna volgt het rooien van de aardappelen zodat alles omstreeks week 41 klaar zou moeten zijn (dit uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden).

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van agrarisch medewerker ben je verantwoordelijk voor allerlei voorkomende werkzaamheden op het akkerbouwbedrijf. In de winter sorteer je pootgoed, transporteer je pootgoedkisten met een heftruck, snoei je op de camping, help je met het schoonmaken van de kippenstal, onderhoud je machines en assisteer je bij het leveren van de aardappelen en uien. In het voorjaar bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit trekkerwerk, zoals het land klaar leggen en wellicht zaaien in de toekomst. In de zomer selecteer je pootgoed, strooi je kunstmest, schoffel je in de gewassen en maak je enkele dagen de kippenstal schoon. Het najaar staat in het teken van oogsten en zaaien, waarbij je veel trekkerwerk moet doen.
Pagina 1 van 6
 Volgende Einde

Afwisselende opdrachten in de fruitteelt

Als uitzendkracht bij AB Werkt kun je aan het werk voor een korte of langere tijd bij één of meerdere opdrachtgevers in de fruitteelt. Zo werk je aan verschillende opdrachten en doe je kennis en ervaring op. Tijdens het seizoen kun je op meerdere fruitteelt bedrijven aan de slag. We nemen samen de vacatures in de fruitteelt met je door en kijken voor een passende match.

Functies in de fruitteelt

Aan het werk tijdens de fruitpluk

Het plukseizoen start vaak begin zomer en loopt door tot en met de herfst. Wil je ook aan de slag in de fruitteelt?

Deel deze pagina: