Schrijf je in bij AB!

Boomkwekerij vacatures

Bij een boomkwekerij worden bomen en planten gekweekt in allerlei soorten, vormen en maten. Boomkwekerijen leveren groene producten aan particulieren, bedrijven en gemeenten. Hier is veel vraag naar. Wij werken nauw samen met boomkwekerijen in de regio en ontvangen regelmatig vacatures in de boomkwekerij. Heb jij groene vingers en wil je ervaring opdoen bij een boomkwekerij? Of heb je reeds werkervaring opgedaan? Bij een boomkwekerij werk je aan verschillende opdrachten. De vacatures zijn zeer divers: van startersfunctie tot aan bedrijfsleider. Onderstaand tref je onze actuele boomkwekerij vacatures. 

En staat jouw vacature er niet bij of zoek je iets anders?
Probeer dan het overzicht met alle vacatures.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 16

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker spoellijn bloembollen ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig bedienen van de spoellijn van de bloembollen. Hierbij bedien je de lopende banden, watertoevoer en afvoer en zorg je dat de gerooide bloembollen netjes in de kuubskisten terecht komen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker P&O ben je de schakel tussen de recrutering van voornamelijk seizoensmedewerkers en de afdeling salarisadministratie. Op basis van jouw kennis van de wetgeving en de cao maak je de contracten in orde voor de medewerkers. Daarnaast zorg je voor het bijhouden van de urenadministratie en begeleid je de voorwerkers bij het voeren van functioneringsgesprekken en voer je de verzuimbegeleiding uit. Je bent een spin in het web die ervoor zorgt dat procedures en bedrijfsreglementen gevolgd worden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker akkerbouwbedrijf ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende machinale teeltwerkzaamheden.
Hierbij moet je denken aan:
  • Poten van aardappelen;
  • Het verzorgen van de teelt;
  • Het zetten van haspels;
  • Het rooien, transporteren en inschuren van aardappelen.
Het transport gebeurt middels tractoren of truck-oplegger.
Daarnaast beschikt het bedrijf over een vollegrondsgroentetak waarbij in het seizoen van maart t/m juni ook in de oogst van asperges geholpen dient te worden. De werkzaamheden zijn dan het ophalen van de asperges, leiding geven aan seizoensarbeiders en bijspringen waar nodig.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Monteur landbouwmachines ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, reparaties en het aanpassen van machines. Dit doe je voor het complete machinepark van het bedrijf. Dit houdt onder andere in; tractoren, plant en oogstmachines, transportwagens en heftrucks. Daarnaast kun je ingezet worden tijdens de drukke periode bij overige werkzaamheden op het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als verkoopadviseur sta je continue in contact met klanten, leverancier en dealers. Je gaat diverse materialen verkopen en adviseert je klanten over het gebruik ervan. Op basis van de vraag van een (potentiële) klant stel je offertes op. Ook acquireer je nieuwe klanten en beheer je bestaande relaties.
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde

Aan het werk

Als uitzendkracht kun je aan het werk voor een korte of langere tijd bij een boomkwekerij. Zo werk je aan verschillende opdrachten en doe je kennis en werkervaring op. Het komt regelmatig voor dat je bij een boomkwekerij na verloop van tijd een vast dienstverband krijgt aangeboden. Mocht dit niet het geval zijn, dan kijken we samen naar een vacatures bij een andere boomkwekerij.

Functies in de boomkwekerij

Regelmatig krijgen wij vacatures binnen voor:

Deel deze pagina: