Schrijf je in bij AB!

Actueel


Coronavirus

Alle ontwikkelingen rondom het coronavirus en de impact op AB Werkt kun je volgen op onze coronavirus pagina.14 juni 2019

Teken lijken op kleine spinnetjes. Wanneer een teek je bijt, zwelt de teek op tot een donkerrood bolletje en eenmaal volgezogen met bloed kan het doorsnede hebben van 1 centimeter. Teken kunnen de ziekte van Lyme overbrengen. 

4 juni 2019

Onweer komt in alle seizoenen voor. Maar de zwaarste onweersbuien ontstaan in de zomer als de temperaturen stijgen en het enorm vochtig is. Soms kan dit je overvallen en dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Ook als je aan het werk bent. Hoe blijf je veilig bij onweer? Dat vind je in dit artikel.

16 april 2019

De coöperatie AB Werkt Zuid-Nederland kijkt terug op een enerverend 2018. De Nederlandse arbeidsmarkt stond behoorlijk onder druk, wat het vinden van goede medewerkers bemoeilijkte. Ook ging in het fusiejaar veel aandacht uit naar de eigen organisatie. Desondanks sluit AB Werkt 2018 af met een kleine winst.

15 juni 2018

De arbeidsomstandigheden en veiligheid op varkens- en pluimveebedrijven mogen al enige tijd rekenen op extra aandacht van de Inspectie SZW. 

Pagina 1 van 3  > >>

AB Werkt op Twitter