Fruitteelt

AB Werkt biedt veel flexibele mogelijkheden om personeel in te zetten. Of het nu gaat om een dag of werk voor langere tijd, om een groep buitenlandse productiekrachten of een vakkracht, AB biedt gemotiveerde medewerkers die de handen uit de mouwen steken. 

Samen met u bekijken wij welke behoefte u heeft op het bedrijf. Zo zorgen wij voor vakbekwame medewerkers die u helpen bij het snoeien of uitdunnen. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn met een groep toegewijde buitenlandse medewerkers om snel en vakkundig de appels en peren te kunnen oogsten. Wij zorgen daarbij ook voor onderdak en vervoer.

AB Werkt zorgt voor correcte beloning, conform de regels die voor uw sector gelden. Onze medewerkers vallen niet onder uw cao maar we zijn verplicht om dezelfde arbeidsvoorwaarden toe te passen zoals die gelden voor personeel dat u zelf in dienst heeft. Samen met u bekijken we onder welke cao uw bedrijf valt en welke looncomponenten daarbij van toepassing zijn. Zo bent u er van verzekerd dat alles correct en volgens de regels verloopt. 

Hieronder kunt u de cao's downloaden, die AB Werkt volgt in de fruitteelt.