Tuinbouw

AB Werkt helpt u met gemotiveerd personeel zoals productiemedewerkers, vakkrachten en specialisten voor ondermeer de glasgroente-, vollegrondsgroente-, fruitteelt, boomkwekerij en de traditionele akkerbouw.

Onze accountmanagers zijn gespecialiseerd in de tuinbouw en weten welke eisen u aan uw medewerker stelt. Hij of zij denkt met u mee over oplossingen op het gebied van arbeid die optimaal aansluiten bij uw behoeften. Of u nu een allround medewerker zoekt voor het snijden of plukken van gewassen, de verzorging van de planten of voor het rijden met een tractor met machines, u bent bij AB Werkt aan het goede adres. Ook kunnen we u helpen bij een tijdelijke klus met onze flexibele groep medewerkers,  een vakbekwaam meewerkend voorman nodig heeft of een grote groep productiekrachten , wij hebben een passend antwoord.

Daarnaast denken we graag actief mee over ontwikkeling van uw HRM-functie en kunnen we u desgewenst ook een deel van de personeels- en loonadministratie uit handen nemen.

Buitenlandse medewerkers

Voor de productiematige werkzaamheden in de kassen worden veelal Poolse medewerkers ingezet. Wij ontzorgen u door dit hele proces van u over te nemen. Daarvoor maken wij gebruik van ons eigen kantorennetwerk in Polen die zorgt voor werving, selectie en screening. Alles is prima geregeld. Wij zorgen voor verloning, aanmelding voor sociale voorzieningen, vervoer, huisvesting en begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat alles goed en volgens de wet is geregeld. Daar voor beschikken wij over alle relevante keurmerken waar u van op aan kunt.

AB Werkt op Twitter