Tuinbouw

 

AB Werkt helpt u met gemotiveerd personeel zoals productiemedewerkers, vakkrachten en specialisten voor ondermeer de glasgroente-, vollegrondsgroente-, fruitteelt, boomkwekerij en de traditionele akkerbouw.

Onze accountmanagers zijn gespecialiseerd in de tuinbouw en weten welke eisen u aan uw medewerker stelt. Hij of zij denkt met u mee over oplossingen op het gebied van arbeid die optimaal aansluiten bij uw behoeften. Of u nu een allround medewerker zoekt voor het snijden of plukken van gewassen, de verzorging van de planten of voor het rijden met een tractor met machines, u bent bij AB Werkt aan het goede adres. Ook kunnen we u helpen bij een tijdelijke klus met onze flexibele groep medewerkers,  een vakbekwaam meewerkend voorman nodig heeft of een grote groep productiekrachten , wij hebben een passend antwoord.

Daarnaast denken we graag actief mee over ontwikkeling van uw HR-functie en kunnen we u desgewenst ook een deel van de personeels- en loonadministratie uit handen nemen.

Buitenlandse medewerkers

Voor de productiematige werkzaamheden in de kassen worden veelal Poolse medewerkers ingezet. Wij ontzorgen u door dit hele proces van u over te nemen. Daarvoor maken wij gebruik van ons eigen kantorennetwerk in Polen die zorgt voor werving, selectie en screening. Alles is prima geregeld. Wij zorgen voor verloning, aanmelding voor sociale voorzieningen, vervoer, huisvesting en begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat alles goed en volgens de wet is geregeld. Daar voor beschikken wij over alle relevante keurmerken waar u van op aan kunt.

Tuinbouw instructiefilmpjes

In 2018 hebben we in samenwerking met diverse opdrachtgevers van AB Werkt tuinbouw instructiefilmpjes laten maken.
Wat komt er kijken bij het werken in de glastuinbouw? Welke handelingen worden er verricht? Hoe werkt het proces in de aubergine-, komkommer-, paprika- en tomatenteelt?

In de instructiefilmpjes leggen we stap voor stap uit welke werkzaamheden er zijn in de kassen. Een heldere en duidelijke manier om nieuwe medewerkers vertrouwd te maken met het werk dat van hen wordt verwacht. De film is in het Nederlands, Engels en Pools.

Bekijk de filmpjes via ons Youtube kanaal, klik hier

Met dank aan:
Kwekerij Gielen BV., Wijnen Square Crops, Gebr. van Duijn BV.

AB Werkt op Twitter