Melkveehouderij

U kunt een medewerker voor één of meerdere dagen op uw bedrijf inzetten: van assistent dierverzorger tot bedrijfsleider. U heeft een eigen medewerker via een detacheringsovereenkomst. De werknemer is echter formeel in dienst bij AB Werkt. Wij verzorgen de loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Daarnaast hoeft u zich niet druk te maken over werkgeversrisico, dit nemen wij voor onze rekening. We kunnen u indien gewenst ondersteunen bij het personeelsmanagement. Zo kunnen wij samen met u de werving en selectie verzorgen en voortgangs- en functioneringsgesprekken voeren.

Gemotiveerde tijdelijke krachten

Voor alle veelvoorkomende werkzaamheden kunt u gebruik maken van onze uitzendkrachten. Medewerkers die zich inspannen om het werk op uw bedrijf gedaan te krijgen. Dit kunnen zowel Nederlandse als buitenlandse medewerkers zijn. Wij kunnen de behoefte aan goed (productie) personeel direct invullen, zelfs als het om grote aantallen gaat. AB Werkt zorgt voor de huisvestiging en begeleiding.

Verlonen van uw eigen personeel

Bent u op zoek naar een flexibele manier van verlonen van bijvoorbeeld uw (parttime) medewerker, weekendhulp of vakantiekracht, dan is verloning via AB Werkt een goede oplossing.

Bedrijfverzorgers

Als coöperatielid van AB Werkt kunt u gebruik maken van onze gekwalificeerde bedrijfsverzorgers. Zij behoren tot de vaste kern medewerkers van AB en hebben ruime ervaring. Ze volgen cursussen en studiedagen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche. Hierdoor zijn ze snel en zelfstandig inzetbaar binnen uw bedrijf.

Naast het inzetten van vakkundig personeel, kunt u ons ook inschakelen voor specialistische diensten. 

Klauwbekappen

Ofwel rundveepedicure is specialistisch werk waarbij vakmanschap een vereiste is. AB Werkt heeft een professioneel en gediplomeerd team van specialisten in dienst. Tussen twee melkbeurten in, verzorgen zij de klauwen van uw veestapel en houden de klauwgezondheid van uw veestapel op een hoog niveau. AB Werkt beschikt hiervoor over eigen moderne elektrisch-hydraulische klauwverzorgingsboxen om zo snel en efficiënt ook grotere veestapels te behandelen.
Klik hier voor meer informatie over de klauwverzorging van AB Werkt.

Lees ook interview in Nieuwe Oogst met onze bedrijfsverzorger Hans Geenen over het belang van gezonde klauwen. 

Veescheren

Het najaar is het meest geschikte moment om uw koeien en jongvee te scheren. AB Werkt levert hiervoor de professionele handen aan de ploeg. Met alle bijkomende voordelen:

  • Ervaren medewerkers
  • Snel en hygiënisch werken
  • Uw hele veestapel in korte tijd geschoren
  • Gebruik van eigen, professionele apparatuur

Melkrobot

Bij de aanschaf en opstart van een melkrobot komt een hele organisatie kijken. AB Werkt begrijpt dat u uw handen al vol heeft aan het dagelijkse werk. Wij zijn u hierbij dan ook graag van dienst. Wij verzorgen uw veestapel en helpen bij de bouwwerkzaamheden. Maar we voorzien u ook van ervaren medewerkers die op meerdere bedrijven betrokken zijn geweest bij het opstarten van een melkrobot.

Plannen voor een nieuwe stal?

Dan kunnen de mensen van AB Werkt u ook helpen met vakkundige mensen voor het slopen van de stallen, asbestsaneren en montagewerk.