Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Parkstad

Vind hier jouw vacature én baan

Ben je op zoek naar werk in Parkstad en omstreken? AB Werkt uitzendbureau heeft aantrekkelijke banen in diverse sectoren. Wij bemiddelen personeel voor werk in de logistiek, transport, food, bouw en GWW. Daarnaast ontvangen we vacatures van bedrijven actief in de landbouw en groenvoorziening. En beschik je over groene vingers of doe je een opleiding en wil je werken in de groene sector? Bekijk dan onze vacatures van diverse bedrijven in de groenvoorziening. 

Je kunt natuurlijk ook meteen bellen of appen met onze recruiter Dunja via 06-55 16 50 82 of mail naar beek@ab-werkt.nl

Vacatures in Parkstad en omstreken

Ben jij een echte aanpakker? Bekijk hieronder de vacatures van AB Werkt in de regio Parkstad. Wil je werken bij het uitzendbureau AB Werkt? Bekijk onze interne vacatures. Solliciteer direct online op een vacature. Wie weet ben jij de gelukkige en vind je je droombaan!

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 54

Plaats/regio

Roermond/Echt

Functieprofiel

In de functie van inpakker werk je mee op de inpakafdeling; producten inpakken en afwegen, bestellingen klaarmaken, administratief verwerken van gegevens.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ga je bestellingen controleren en klaarzetten op route voor de chauffeurs. Tevens ben je verantwoordelijk voor het orderpicken van bestellingen.

Plaats/regio

Maastricht

Functieprofiel

De leerling operator draagt, onder begeleiding en op een veilige en verantwoorde manier, zorg voor een optimale bewaking en controle van de productieprocessen en het opstarten hiervan. Daarnaast checkt hij/zij of de juiste en voldoende grondstoffen aanwezig zijn.
Daarnaast heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
  • Uitvoeren van operationele productiehandelingen
  • Verhelpen van kleine storingen
  • Onder begeleiding verantwoordelijk voor het volgen van procesinstructies
  • Zorgdragen samen met je collega's voor een veilige en opgeruimde werkomgeving
  • Mogelijke deelname aan de calamiteitenploeg en vrijwillige brandweer

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en instellen van apparatuur en besturingselementen en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Ook voer je (licht) onderhoud uit aan productiemachines, draag je informatie over aan collega's en houdt je overzicht over het productieproces. Tot slot zorg je voor een schone productielocatie, meld je incidenten, schades en afwijkingen direct aan je leidinggevende en weet je tijdig storingen te signaleren en eventueel op te lossen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als ambachtelijk productiemedewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het op basis van receptuur produceren van ambachtelijke producten naar gestelde kwaliteit en smaakrichtlijnen. Je stelt prioriteiten op basis van orders en actuele voorraad en stuurt 2 collega's aan die samen met jou zorgen dat het productieproces goed verloopt. Kortom je ondersteunt de bedrijfsleider in het gehele productieproces en bent in staat de werkvloer te runnen wanneer de bedrijfsleider niet aanwezig is.
Daarnaast heb je als productiemedewerker de volgende verantwoordelijkheden:
  • verzamelen van grondstoffen volgens receptuur,
  • mengen van de grondstoffen naar product,
  • afvullen van bereidde producten,
  • fruit schillen en inleggen en
  • schoonmaken van de machines in de productie.
Pagina 1 van 11
 Volgende Einde