Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Helmond

Vind hier jouw vacature én baan

Ben je op zoek naar werk in Helmond? AB Werkt uitzendbureau heeft tal van vacatures in verschillende sectoren. Wij bemiddelen personeel voor banen in de landbouw, (glas)tuinbouw en fruitteelt. Daarnaast kun je via AB Werkt aan het werk bij bedrijven werkzaam in de logistiek, transport, food, bouw en GWW. Beschik je over groene vingers of volg je  groen onderwijs en wil je aan het werk in de groene sector? Wij hebben eveneens vacatures bij een boomkwekerij en in de groenvoorziening.

Vacatures in Helmond en omstreken

Ben jij een echte aanpakker? We hebben fulltime en parttime werk bij jou in de regio. Zoek op vakgebied, ervaring en opleidingsniveau en vind jouw baan! Bekijk hieronder de vacatures van AB Werkt in de regio Helmond. Als je op zoek bent naar werk bij een uitzendbureau, bekijk dan onze interne vacatures. Wie weet vind je via AB Werkt wel jouw droombaan. Solliciteer eenvoudig en snel online op een vacature.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 18

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Wat ga je doen?
Dit toekomstgericht zeugenbedrijf met ruim 1350 zeugen, is op zoek naar een voorman kraamstal. In deze functie draag je de verantwoordelijkheid over ruim 300 kraamzeugen.
Met jou enthousiasme en ambities weet je je collega’s te motiveren. Zelfstandig de kraamstal te leiden en daarin samen met jou team een optimaal resultaat behalen, is je doel.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

Als productie medewerker metaal ga je starten op de afdelingen kolommen. Op deze afdeling word je opgeleid en meegenomen in alle basisvaardigheden van het vak. Hierbij kan je onder andere denken aan het maken van een hechtlas en het lezen van de opgestelde tekeningen. Heb je verdere ambitie om door te groeien dan biedt dit bedrijf hier vol op mogelijkheden voor!

Plaats/regio

Peel en Maas

Functieprofiel

Als operator draag werk je in een uitdagende functie waarin je verantwoordelijk bent voor het draaiende houden van de productielijn.
Daarnaast ben je dagelijks bezig met:
• Het opbouwen en bedienen van de geautomatiseerde lijnen
• Het monitoren van de productielijn en bijstellen waar nodig
• Het oplossen van storingen
• Het ombouwen van de machine
• Het uitvoeren van kwaliteitscontroles

Plaats/regio

Helmond

Functieprofiel

Als Grondwerker in de riolering ga je aan de slag met het oplossen van storingen en verstoppingen en leg je rioleringen aan. Ruim 40 jaar staat dit mooie familiebedrijf in de regio Geldrop, bekend om zijn goede diensten in de riooltechniek. Is dit op jou op het lijf geschreven? Lees dan snel verder!
Ik nodig je uit te reageren, ook als je geen ervaring hebt in dit werk!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Over de functie
Als Teamleider Logistiek bij een grote tomatenkwekerij in de regio Beek en Donk heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. In een drukke werkomgeving met veel geluid van machines, houd jij het hoofd koel.
De logistieke afdeling bestaat voor een deel uit productie (verpakken van goederen) en gedeeltelijk uit logistiek (in- en uitgaande goederen).
Je bent in deze functie onder andere bezig met:
 Aansturing team van verantwoordelijke medewerkers
 Beoordelen aanvoer- en verkoopprognose
 Opstellen en bewaken productieplanning en aansturing transport
 Controle kwaliteit in- en uitgaand product
 Aansturen (dagelijkse) schoonmaak verwerkingshal
 Begeleiden, ondersteunen en aansturen van het logistiek team
 Uitvoeren en bewaken van beleid, procedures en werkwijzen
 Uitvoeren en bewaken certificeringseisen
 Uitvoeren en bewaken eerste lijnstoringen machinepark en onderhoudsplan
Pagina 1 van 4
 Volgende Einde