Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Deurne

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen de regio Deurne bieden wij je veel vacatures, in een mix van agrarische, logistieke en industriële banen. Maar ook in andere branches bieden we zeker ook werk. AB Werkt Deurne heeft regelmatig vacatures, én dus werk, in alle sectoren. Voor fulltime of parttime banen, voor kortere of langere tijd. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar de baan die bij jou past in dit zuid-oostelijk deel van Noord-Brabant. Bekijk hier de vacatures of bel meteen voor een afspraak met het AB Werkt kantoor voor deze regio 0497 - 68 48 08

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 52

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Tevredenheid van de klant, kenmerkt de kwaliteit van de producten. Al 50 jaar wordt binnen dit familiebedrijf, innovatief en met passie in het kweken van duurzame producten, gewerkt. De wensen van relaties en de vraag vanuit de markt blijven leidend in het productaanbod.
Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s ben jij als operator verantwoordelijk voor de dagelijkse productie. Je dag wordt gevuld met verschillende werkzaamheden.
Jij zorgt er o.a. voor dat de oppotmachines blijven draaien en de productie doorgang heeft.
Daarnaast bied je ook ondersteuning bij het laden, lossen, transportkarren opbouwen en verwerken van binnengebrachte planten en goederen. Bij werkzaamheden zoals verkoop klaarmaken van diverse planten, ben je ook inzetbaar. Kortom; jij bent als operator flexibel naast je werkzaamheden bij de oppotmachines.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

In deze functie ben je dagelijks aan het werk met alle voorkomende werkzaamheden in de biggenstal en je draagt de verantwoodelijkheid over deze afdeling.
Je houdt je bezig met diercontrole, enten van biggen, biggen verzetten etc. Deze werkzaamheden nemen een groot deel van je werkdag in beslag en de overige uren per dag spring je bij op diverse afdelingen binnen het bedrijf, waar op dat moment de druk ligt. Binnen dit bedrijf werk je in een team.

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van orders en het afvullen van zakken en kisten met de zaai zaden. Hierbij bedien je de af- en instelling van de zaadschoning- en verpakkingsmachines. Daarnaast help je mee met het laden en lossen van vrachtwagens. Een stukje administratieve werkzaamheden behoren eveneens tot het takenpakket.
Het betreft hier een tijdelijk functie tot en met eind september. Afhankelijk van de drukte kan dit verlengd worden.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De werkzaamheden die jij uit gaat voeren zijn:
  • Verzetten van haspels
  • Helpen bij het zaaien en schoffelen van gewassen
  • Oogsten van gewassen
  • Inschuren van aardappels
  • Technische klusjes op en rond het erf, denk hierbij aan onderhoud van machines
  • Incidenteel kan het zijn dat je een klusje moet doen in de vleesvarkensstal

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van teeltspecialist komkommer / tomatenteelt ben je verantwoordelijk voor de teelt van komkommers in de kas. Vanuit jouw visie zorg je voor een optimale groei en rendement van de planten.
Je zorgt voor een optimaal klimaat, juiste hoeveelheid water en de juiste voeding van de planten. Je werkt met een Priva klimaatcomputer om de gewasgroei te monitoren en bij te sturen. Je voert daarnaast werkzaamheden uit op het gebied van plantenregistratie en instrueert medewerkers t.a.v. gewasverzorging.
Je werkt in een fijn team met duidelijke verantwoordelijkheden
Pagina 1 van 11
 Volgende Einde
  

Deurne is gelegen in het oosten van de provincie Noord-Brabant en vormt samen met de dorpen Liessel, Neerkant, Helenaveen en Vlierden de gemeente Deurne. Deze gemeente ligt tussen Helmond en Venray en grenst aan Limburg.

De gemeente kenmerkt zich door landelijk gebied, met de daaraan gekoppelde agrarische vacatures. Echter ook industrie heeft zijn weg naar Deurne en omgeving gevonden, dus de vacatures in de regio Deurne zijn divers en daarmee volop kans voor iedereen om in deze omgeving een baan te vinden.