Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Zuid-Limburg

Vind hier jouw vacature én baan

Ben je op zoek naar werk in Zuid-Limburg? Bekijk dan eens het vacature aanbod van uitzendbureau AB Werkt en vind jouw nieuwe baan! Wij hebben vacatures in diverse branches, zoals de groenvoorziening, voedingsmiddelen-industrie, landbouw, bouw, GWW, logistiek en transport. Of je nu een parttime of fulltime baan zoekt, een vaste of tijdelijke baan, voor korte of langere termijn. Je kunt meteen aan de slag.

Vacatures in Zuid-Limburg

Ben je benieuwd of er een baan voor jou tussen zit? Bekijk onze vacatures in de regio.  En zoek je een baan bij een uitzendbureau? Ga dan hier naar interne vacatures. Solliciteren op een vacature kan direct online.
Je kunt ook bij ons uitzendbureau terecht in Beek. Maak dan wel eerst een afspraak met de recruiter. Samen kun je de mogelijkheden bespreken en de baan vinden die bij jou past. Bel voor een afspraak (046) 43 707 32

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 47

Plaats/regio

Roermond

Functieprofiel

Werkzaamheden:
Je werkzaamheden zullen bestaan uit het uitbenen, kanten, of uitsnijden van vlees, dit natuurlijk conform de kwaliteit, hygiëne en veiligheidsvoorschriften.
Daarnaast sorteer je de stukken vlees en weet afwijkingen te herkennen en onderneemt daarop actie. Het is een afwisselende functie, waarbij je diverse snijtechnieken gaat toepassen.

Plaats/regio

Heerlen

Functieprofiel

In de functie van kipperchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van grondstoffen. Hier kun je o.a. denken aan grond, zand en kiezel.

Plaats/regio

Maastricht

Functieprofiel

In de functie van monteur ben je samen met een team verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle reparatie- en onderhoudsactiviteiten op de werkplek.
De werkzaamheden zijn o.a.:
  • repareren en onderhouden van diverse machines en voertuigen
  • monteren en demonteren van (nieuwe) machines
  • lichte las- en constructiewerkzaamheden

Plaats/regio

Heerlen

Functieprofiel

In de functie van chauffeur containerwagen heb je verschillende taken zoals het laden en lossen van containers. Dit kunnen zowel portaalcontainers als grote afzetbakken zijn. De containers worden bij bedrijven of particulieren geplaatst. Naast het vervoeren van goederen borg je de aflevering ook op het gebied van kwaliteit en kwantiteit. Een baan als chauffeur is erg afwisselend en brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee.

Plaats/regio

Maastricht

Functieprofiel

Als grondwerker ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren:
  • aanleggen van PVC buizen, kabels en rioleringen
  • stellen en plaatsen van kolken en putten en
  • assisteren van de kraanmachinist.
Pagina 1 van 10
 Volgende Einde