Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Noord Oost Brabant

Vind hier jouw vacature én baan

Binnen deze regio Noord Oost Brabant bieden wij je stevige vacatures in verschillende vakgebieden. Industrie, agrarisch, logistiek en o.a. bouw. Het kantoor van AB Werkt in Uden heeft regelmatig nieuwe vacatures. Parttime of fulltime, voor kortere of langere periode. Allemaal in de regio Noord Oost Brabant.

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar de baan die bij jou past. Schrijf je in en wij begeleiden je verder in jouw carriëre. Je kunt natuurlijk ook meteen bellen met de AB-Werkt vestiging in Uden 0413 - 76 39 30. 

 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 14

Plaats/regio

Breda

Functieprofiel

Wij zijn opzoek naar een echte aanpakker, iemand die niet bang is om vies te worden en graag buiten werkt. Opleiding of ervaring is niet vereist, wel dien je interesse te hebben in de teelt van bomen en enige ervaring van bijvoorbeeld een tractor.
Je werkzaamheden zijn heel divers en zijn gedurende het jaar anders. Een greep om wat voor werkzaamheden het gaat zijn: Planten, gewasverzorging, rooien, sorteren, verzendklaar maken en alle andere voorkomende werkzaamheden.
Het gaat om een fulltime functie waarbij de grootste drukte in de winter is, in de zomer kun je daarom gewoon op vakantie. Flexibiliteit wordt wel gevraagd, maar dit krijg je dan ook terug.

Plaats/regio

Etten-Leur

Functieprofiel

Samen met de mensen van jouw kantoor in Etten-Leur werk je als kantoormanager aan het verder uitbouwen van de marktpositie van AB Werkt in de regio West- en Midden-Brabant. Je helpt klanten bij een goede en passende inzet van personeel en arbeid. Dit doe je door het acquireren van nieuwe klanten en het onderhouden van de uitstekende relaties met bestaande klanten. Daarbij spreek je de taal van de ondernemer en met je kennis van de arbeidsmarkt weet je wat er nodig is om de behoefte aan arbeid op de beste manier in te vullen. Hiermee slaag je er in jouw mensen te inspireren en te enthousiasmeren om op elke vraag een passend antwoord te hebben.
Vanuit jouw expertise speel je een actieve rol in het vertalen van de beleidsmatige en regionale doelstellingen naar regionale uitvoering volgens de geldende procedures en regelgeving. Je geeft op een coachende manier leiding om zodoende de regionale commerciële doelstellingen van de organisatie te realiseren. Jij kunt als geen ander een netwerk opbouwen en onderhouden en je houdt er van om uitgedaagd te worden om van AB Werkt in jouw regio een duurzaam succes te maken.
Jouw team bestaat uit accountmanagers, accountbeheerders, recruiters, en personeelsbeheerders voor internationale werknemers. Samen zijn jullie voortdurend bezig met het profileren van AB Werkt in de regio. Je wordt hierbij ondersteund door de regiomanager die als jouw sparringpartner meedenkt over het profileren van de organisatie in de markt en de optimale inzet van resources en middelen.
Wat doe je nog meer?
 • Je bouwt mee aan het verder uitbreiden van het netwerk van AB Werkt in de regio;
 • Je onderhoudt samen met de regiomanager- en accountmanagers relaties met keyaccounts;
 • Je ondersteunt bij het werven van grotere opdrachten, waarbij je een goede afweging maakt tussen kansen en risico’s;
 • Je creëert een omgeving waarin je team zich thuis voelt en tot optimaal resultaat kan komen;
 • Je ziet het als een uitdaging om je team te laten excelleren om het beste uit zichzelf én elkaar te halen en je pakt positie als voorbeeld voor commerciële gedrevenheid;
 • Je zorgt mede voor het aantrekken van kwalitatief goede en flexibele flex-medewerkers;
 • Je bent ook verantwoordelijk voor ‘goed werkgeverschap’ als het gaat om onze flex-medewerkers.

Plaats/regio

Steenbergen

Functieprofiel

Als Expeditie Coördinator ben jij het aanspreekpunt aan de expeditiebalie tussen diverse afdelingen binnen dit bedrijf en hebt contact met de chauffeurs van de vervoerders. Je kunt het overzicht goed bewaren over de goederen en de documentenstroom.
Andere verantwoordelijkheden zijn:
 • Controle van inkomende en uitgaande goederen en de daarbij behorende documenten;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de deadlines, in samenwerking met de meewerkend voorman (Loading) en intern betrokken afdelingen;
 • Optimale planning van klantorders, zodat efficiency in het warehouseproces wordt gewaarborgd;
 • Je waarborgt de traceerbaarheid van gegevens en documenten.
We zijn op zoek naar iemand die een parttime rol wil vervullen ter ondersteuning van de afdeling expeditie. Standaard start je om 16.00 uur en hier werk je 5 dagen per week, een 4 tot 10 uur per dag, waarbij de zaterdag tot de mogelijkheden behoort. In vakantieperiodes ga je fulltime aan de slag, vanwege vervanging van de vaste kracht.

Plaats/regio

Moerdijk

Functieprofiel

Als Poedercoater ben jij verantwoordelijk voor het poedercoaten van aluminium onderdelen voor de bouw, bijvoorbeeld zonweringen of profielen. De producten worden in de poedercoatstraat mechanisch en of manueel behandeld. Ook verricht jij werkzaamheden ten behoeve van de voor- en nabewerking van de producten, zoals het aanbrengen van de juiste kleur en het wegwerken van oneffenheden.

Plaats/regio

Geertruidenberg

Functieprofiel

In deze functie ben je samen met de Teelt Chef verantwoordelijk voor:
 • Stekken, oppotten en snoeien van de planten;
 • Water- en bemestingsgift regelen;
 • Scouten van de planten;
 • Plantenziektes bestrijden d.m.v. natuurlijke vijanden;
 • Het verzamelen van de orders;
 • Het verzendklaar maken van de orders;
 • Overige laad en los activiteiten.
Gedurende de maanden van het jaar zal jou werk variëren. Hierover vertellen wij jou graag meer!
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde