Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Noord Limburg

Vind hier jouw vacature én baan in Noord Limburg

Binnen deze regio Noord Limburg bieden wij je vacatures voor allerlei soorten werk. Of je nu aan de slag wilt in de tuinbouw, melkveehouderij of als MIG lasser of logistiek medewerker, wij hebben vast en zeker een vacature die bij je past. Fulltime of parttime, voor kortere of langere termijn. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit noordelijke deel van Limburg, regio Horst. 

Kun je niet wachten, schrijf je dan meteen in of bel met onze recruiter in Horst, Sabrina (06 - 55 41 51 70) 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 201

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Teamleider oogst heb je de volgende kerntaken:
  • Aansturen, ondersteunen en controleren van parttime en fulltime medewerkers uit verschillende nationaliteiten en scholieren
  • Voeren van beoordelings-, functionerings-, en verzuimgesprekken
  • Week-, periode- en vakantieplanning opstellen
  • Urenregistratie van de vestiging
  • Je bent verantwoordelijk vanaf het proces sollicitatie, inwerken personeel, aansturing en controle tijdens de werkzaamheden aan het product en/of onderin het gewas

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Allround teeltmedewerker ben je onderdeel van een gemotiveerd team die samen verantwoordelijk zijn voor de wekelijkse werkzaamheden aan het product en gewas (dieven, enten, toppen, clippen etc.).
Daarnaast bied je ondersteuning aan diverse afdelingen op het gebied van teelt, gewasbescherming, onderhoud en techniek.

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

In de functie van Medewerker snijbloemenkwekerij ben je verantwoordelijk voor het oogsten, bossen en sorteren van snijbloemen en het snoeien van het gewas.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf. Je houdt je bezig met teeltwerkzaamheden zoals het machinaal zaaien, schoffelen, loofklappen en rooien van de producten. Daarnaast ben je ook bezig met loodswerkzaamheden zoals het wassen, schonen, sorteren en inpakken van de producten. Je werkt met de heftruck voor het laden en lossen van de vrachtwagens en tractoren. Tot slot kan het voorkomen dat je ingezet wordt voor transportwerkzaamheden, zoals het vervoeren van de producten naar de veiling met een tractor.
Het bedrijf kenmerkt zich door de prettige werksfeer, collegialiteit, vlakke arbeidsfilm en heeft werkgeverschap hoog in het vaandel staan.

Plaats/regio

Horst

Functieprofiel

In de functie van allround medewerker ben je zowel in de kas, in de loods als buiten werkzaam.
In de kas wordt je ingezet als oogstmedewerker. Daarnaast kun je worden ingezet om de gewasbescherming uit te voeren.
Nadat de rozen zijn geoogst, help je mee met het sorteren. Dit gebeurt in de loods waarbij rozen in de sorteermachine worden gehangen. Deze worden vervolgens klaargemaakt om naar de veiling te kunnen gaan.
Naast de oogst- en sorteerwerkzaamheden, ben je op het bedrijf bezig ook met onderhoudswerkzaamheden.
Het team bestaat uit 3 oogstmedewerkers die met name in de kas werken, daarnaast zijn de ondernemers zelf ook beide mee werkzaam.
In de weekenden en vakanties werken er een aantal scholieren mee.
Pagina 1 van 41
 Volgende Einde