Schrijf je in bij AB!

Vacatures in Noord Limburg

Vind hier jouw vacature én baan in Noord Limburg

Binnen deze regio Noord Limburg bieden wij je vacatures voor allerlei soorten werk. Of je nu aan de slag wilt in de tuinbouw, melkveehouderij of als MIG lasser of logistiek medewerker, wij hebben vast en zeker een vacature die bij je past. Fulltime of parttime, voor kortere of langere termijn. 

Wacht daarom niet langer en ga hier op zoek naar die baan die bij jou past in dit noordelijke deel van Limburg, regio Horst. 

Kun je niet wachten, schrijf je dan meteen in of bel met onze recruiter in Horst, Sabrina (06 - 55 41 51 70) 

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 94

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Tevredenheid van de klant, kenmerkt de kwaliteit van de producten. Al 50 jaar wordt binnen dit familiebedrijf, innovatief en met passie in het kweken van duurzame producten, gewerkt. De wensen van relaties en de vraag vanuit de markt blijven leidend in het productaanbod.
Wat ga je doen?
Samen met jouw collega’s ben jij als operator verantwoordelijk voor de dagelijkse productie. Je dag wordt gevuld met verschillende werkzaamheden.
Jij zorgt er o.a. voor dat de oppotmachines blijven draaien en de productie doorgang heeft.
Daarnaast bied je ook ondersteuning bij het laden, lossen, transportkarren opbouwen en verwerken van binnengebrachte planten en goederen. Bij werkzaamheden zoals verkoop klaarmaken van diverse planten, ben je ook inzetbaar. Kortom; jij bent als operator flexibel naast je werkzaamheden bij de oppotmachines.

Plaats/regio

Roermond/Weert

Functieprofiel

In de functie van medewerker geitenhouderij ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de geiten. Je maakt de melkstal klaar, drijft de geiten naar de melkstal, melkt de geiten en maakt vervolgens de melkstal schoon.

Plaats/regio

Venray

Functieprofiel

In deze functie ben je dagelijks aan het werk met alle voorkomende werkzaamheden in de biggenstal en je draagt de verantwoodelijkheid over deze afdeling.
Je houdt je bezig met diercontrole, enten van biggen, biggen verzetten etc. Deze werkzaamheden nemen een groot deel van je werkdag in beslag en de overige uren per dag spring je bij op diverse afdelingen binnen het bedrijf, waar op dat moment de druk ligt. Binnen dit bedrijf werk je in een team.

Plaats/regio

Venlo

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken van orders en het afvullen van zakken en kisten met de zaai zaden. Hierbij bedien je de af- en instelling van de zaadschoning- en verpakkingsmachines. Daarnaast help je mee met het laden en lossen van vrachtwagens. Een stukje administratieve werkzaamheden behoren eveneens tot het takenpakket.
Het betreft hier een tijdelijk functie tot en met eind september. Afhankelijk van de drukte kan dit verlengd worden.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De werkzaamheden die jij uit gaat voeren zijn:
  • Verzetten van haspels
  • Helpen bij het zaaien en schoffelen van gewassen
  • Oogsten van gewassen
  • Inschuren van aardappels
  • Technische klusjes op en rond het erf, denk hierbij aan onderhoud van machines
  • Incidenteel kan het zijn dat je een klusje moet doen in de vleesvarkensstal
Pagina 1 van 19
 Volgende Einde