Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Halderberge

Vind hier jouw vacature én baan

Op zoek naar een baan? AB Werkt gaat voor jou aan de slag. Wil je liever een parttimebaan of een bijbaan? Onze vacatures zijn divers waardoor er voor iedereen een passende job tussen zit. Als uitzendbureau bemiddelen wij personeel voor banen in de logistiek, transport, food, bouw, landbouw, fruitteelt en tuinbouw. Beschik je toch meer over groene vingers en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Bekijk dan onze vacatures in de agrarische sector.

Vacatures in Halderberge en omstreken

Weet jij niet van stoppen? Dan zijn wij op zoek naar jou als harde werker. Wij krijgen dagelijks de nieuwste banen binnen waardoor we je kunnen helpen aan jouw droombaan. Beschik jij over een HBO diploma en ben je net afgestudeerd? Dan zijn wij ook op zoek naar jou. Wij hebben verschillende vacatures open staan binnen AB Werkt, bekijk ze hier. Solliciteer gemakkelijk en snel online maar je kunt ook direct bellen naar ons regiokantoor in Etten-Leur 076 - 76 30 001.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 15

Plaats/regio

Goes

Functieprofiel

Als KFC team member is geen enkele werkdag hetzelfde. De ene keer scharrel je rond in de keuken en ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de diverse producten, terwijl je het andere moment ervoor zorgt dat het restaurant er piekfijn uitziet, werkzaam bent in de lobby of klanten helpt aan de kassa. Hoe dan ook, samen met je collega’s is het jouw doel om gasten de ultieme KFC beleving te geven.

Plaats/regio

Moerdijk

Functieprofiel

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces binnen de productie.
Je taken bestaan o.a. uit:
 • Het door middel van een heftruck ledigen/vervangen van productiecontainers met eindproduct.
 • Algemene heftruck werkzaamheden.
 • Komen met voorstellen ter verbetering/optimalisatie van het logistieke- productieproces.
 • Assisteren bij onderhoud van gebouwen en randaspecten.
 • Indien benodigd/bij calamiteiten assisteren binnen het productieproces.
 • Assisteren bij lichte productie en/of schoonmaakwerkzaamheden

Plaats/regio

Moerdijk

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker / lijnoperator ben je verantwoordelijk voor een productielijn van paraffine haardblokken. Aan deze lijn wordt zaagsel gemengd, geperst en in stukken gesneden, waarna de blokken worden gewikkeld en automatisch verpakt.
Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het:
 • Draaiende houden van de lijn;
 • Aanleveren van wikkel en verpakkingsmaterialen;
 • Beoordelen van de kwaliteit;
 • Oplossen van kleine storingen;
 • Schoonhouden van de werkplek.
De werkomgeving is licht en schoon, hoewel het in sommige situaties wat stoffig kan zijn.

Plaats/regio

Moerdijk

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker / heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het beheren van een inpaklijn voor houtpellets. Aan deze lijn wordt een compleet product afgevuld in zakken van 15 kg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het laden van vrachtauto's en stellingen met behulp van de heftruck. Het oplossen van kleine storingen en het schoonhouden van de werkplek/het magazijn, maken ook deel uit van deze functie.

Plaats/regio

Steenbergen

Functieprofiel

In de functie van medewerker inschuren uien ben je verantwoordelijk voor de opslag van uien die per trekker worden aangevoerd. De uien worden gestort in een stortbak en vandaar, per lopende band, naar de juiste plek in de schuur gebracht.
Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je begint later op de morgen op het moment dat de uien worden aangevoerd en werkt tot het gedaan is. Dit betekent dat er tot in de avond wordt gewerkt.
Eventueel kan dit werk worden aangevuld of verlengd met transportactiviteiten, maar dit uiteraard alleen indien gewenst en in overleg.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde

Halderberge is een gemeente in het westen van Noord-Brabant met ruim 29.000 inwoners. De gemeente bestaat uit Hoeven, Oudenbosch en Oud en Nieuw Gastel. In deze dorpen zijn verschillende bezienswaardigheden zoals de Jan de Doperkerk in Hoeven en de Gors 62 boerderij. Oudenbosch is vooral bekend vanwege de grote Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara, de twee Romeinse kerken. De regio Halderberge wordt gekenmerkt voor het landbouwgebied.