Schrijf je in bij AB!

Vacatures regio Breda

Vind hier jouw vacature én baan

Op zoek naar werk in de regio Breda? Neem een kijkje in ons ruime aanbod vacatures. Vind een baan die bij jou het beste past via ons uitzendbureau. AB Werkt gaat aan de slag voor jou en zoekt een baan in de branche waar jij geïnteresseerd in bent. Wij hebben zowel werk in de agro, food, landbouw, fruitteelt, tuinbouw, bouw, techniek, transport, logistiek en industrie.

Vacatures in Breda en omstreken

Ben jij een echte doorzetter? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij hebben zowel fulltime als parttime banen. Beschik jij over een HBO diploma? Bekijk dan eens onze interne vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega. Solliciteer gemakkelijk en snel online of bel gerust voor een afspraak  naar ons regiokantoor in Etten-Leur 076 - 76 30 001.

Gevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 15

Plaats/regio

Breda

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman/bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op het bedrijf. Daarnaast stuur je de andere 3 medewekers aan en draai je storingsdiensten.
Indien gewenst is het woonhuis bij het bedrijf beschikbaar.

Plaats/regio

Rucphen

Functieprofiel

Binnen dit grondwerkbedrijf in de omgeving van Rucphen, ga je samen met de eigenaar en drie collega's aan de slag. Het is mogelijk om hier te starten zonder ervaring, zolang er maar motivatie is waarom je dit werk wilt doen.
Werkzaamheden waar je mee gaat beginnen als beginnend Grondwerker:
 • Sproei-installaties monteren in tuinen;
 • Kleine tuintjes onderhouden;
 • Gazon aanleggen;
 • Bestratingen leggen.
Mocht je wel ervaring hebben? Dan mag je zeker ook reageren!
Dan wordt hier gekeken naar passende werkzaamheden.
Dit kan zijn werken met tractoren, mobiele kraan, of mini/midi-graver.
Zowel parttime als fulltime is bespreekbaar!
De werkzaamheden worden verricht in de directe omgeving van Rucphen, incidenteel kan werken in het buitenland mogelijk zijn. De landen waar werk verricht wordt, zijn onder andere: België, Luxemburg en Frankrijk. Het is niet verplicht om mee te gaan, dit is allemaal in overleg.

Plaats/regio

Geertruidenberg

Functieprofiel

Binnen de divisie Operations is de afdeling Processing verantwoordelijk voor de uitvoering van alle zaadbewerkingen (zoals schoning, priming, pillering, ziektebehandeling en coating) vanaf de ontvangst van een zaadpartij vanuit het productiegebied tot en met het verpakken en het verzendklaar maken van het eindproduct.
Als procesoperator kun je ingezet worden binnen elke discipline van de afdeling Processing. Je rapporteert aan de teamleader en maakt deel uit van een team Operators.
Na een gedegen interne opleidingsperiode werk je afwisselend, zelfstandig of in teamverband. Daarnaast is het mogelijk dat je bijdrage of ondersteuning wordt gevraagd bij projecten. Kenmerkend is dat alle werkzaamheden zeer nauwkeurig uitgevoerd dienen te worden.
Naast de praktische uitvoering ben je tevens verantwoordelijk voor de administratie van de uitgevoerde werkzaamheden in het automatiseringssysteem, scannen en coderen.

Plaats/regio

Breda

Functieprofiel

In de functie van Melker geitenhouderij ben je verantwoordelijk voor met name het melken van de geiten. Eenmaal per dag, in overleg kan dit in de avond- of ochtenduren. De melktijden zijn als volgt:
 • Ochtend: 5.00 - 9.00 uur
 • Avond: 16.30 - 20.00/20.30 uur.
Je bent verantwoordelijk voor de volgende taken:
 • Klaarmaken van melkinstallatie;
 • Melken van de geiten;
 • Signaleren van eventuele ziektes;
 • Reinigen van de melkstal.

Plaats/regio

Etten-Leur

Functieprofiel

Je belangrijkste taak is om de klauwen te bekappen van de koeien bij de melkveehouder, waar je op dat moment bent (in de omgeving West-Brabant en Zeeland). Jij bent de specialist als het gaat om de verzorging van de klauwen van zijn vee.
Tot jouw taken kan ook behoren:
 • Het signaleren van zaken waardoor problemen bij de koe voorkomen kunnen worden;
 • Melken van de koeien.
Zijn er geen klanten voor het klauwbekappen, dan zetten wij je elders in. Bijvoorbeeld tijdelijke overname van een andere melkveehouder, gedurende zijn afwezigheid. Maar ook wanneer een ondernemer vraagt voor extra personeel.
Pagina 1 van 3
 Volgende Einde

Breda in een stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. De gemeente Breda telt ruim 182.000 inwoners en staat daarmee in de top 5 van grootste steden van Noord-Brabant. Breda wordt gezien als een historisch centrum met onder andere de Onze-Lieve-Vrouwekerk, het Begijnhof, het Oude Stadhuis en de Prinsenkade. Ook kenmerkt Breda zich als een bosrijke omgeving en wordt ook wel de Parel van het Zuiden genoemd. Breda grenst zich aan de gemeenten Drimmelen, Oosterhout, Gilze en Rijen, Alphen-Chaam, Hoogstraten, Zundert, Etten-Leur en Moerdijk. Tal van industriële bedrijven hebben zich gevestigd in regio Breda, waaronder bierbrouwerijen, voedingsmiddelenindustrie en ijzergieterijen.