Schrijf je in bij AB!

Zoek een vacatureGevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 525

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van grondwerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de machinist bij verschillende graafwerkzaamheden. De werkzaamheden zullen vooral in de grond-, weg-, en waterbouw plaatsvinden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Lasser MIG/MAG / Assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het lassen van hulpstukken voor de te produceren machines.
Naast het lassen bouw je de machines ook op, en worden ze op locatie ook gespoten. Je werkt van tekeningen af, en er is ruimte om veel te leren.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Allround Medewerker Zeugenhouderij ben je inzetbaar binnen alle afdelingen van het bedrijf. Je zult starten met het werken op de dek-drachtstal en hier voer je de volgende werkzaamheden uit:
 • Insemineren van de zeugen
 • Drachtigheidscontrole
 • Gezondheidscontrole van de dieren
 • Enten van de dieren
 • Verzetten van de dieren
 • Schoonmaken van de hokken
Mogelijkheden om te werken binnen andere afdelingen zijn bespreekbaar. Werkzaamheden die daar bij kunnen horen zijn:
 • Geboortehulp in de kraamstal
 • Behandelen van de biggen
Daarnaast is het in deze functie mogelijk om door te groeien naar het aanspreekpunt binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker preiteelt ben je verantwoordelijk voor alle teeltwerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het machinaal planten van prei, het plannen en uitvoeren van gewasverzorging (folie leggen/machinaal schoffelen/kunstmest strooien/beregenen), het rooien en verladen van de prei en alle logistieke activiteiten rondom de preiverwerking. Inhoudelijk stuur je productiemedewerkers aan en grotendeels werk je zelfstandig.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Customer Service ben je verantwoordelijk het proces rondom inkoop- en verkoop. Wat ga je doen? het inboeken van inkoop- en verkooporders, contacten onderhouden met klanten in met name de akkerbouw, tuinbouw en vollegrondteelten en je verwerkt logistieke processen in het systeem (Navision, Microsoft Dynamics). Het team waarin je komt te werken bestaat momenteel uit 36 medewerkers. De lijnen in het bedrijf zijn kort en je rapporteert aan de logistiek manager. De cultuur is “no nonsens”; er is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Er heerst een informele werksfeer met korte lijnen, loyaliteit én collegialiteit.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als productiemedewerker bouwelementen ben je verantwoordelijk voor de productie van betonnen elementen die worden geproduceerd in demontabele mallen. Denk hierbij aan o.a. gevelelementen, balkonplaten, kernwanden maar bijvoorbeeld ook balken en kolommen. Je werkzaamheden zijn:
 • Demonteren van malonderdelen;
 • Schoonmaken van de gebruikte mallen;
 • Aanbrengen van ontkistingsolie m.b.v. de hogedrukspuit;
 • Aanbrengen van afstandshouders op de in te storten wapeningskorven;
 • De wapeningskorven in de mal leggen met behulp van de bovenloopkraan;
 • Het aanbrengen van diverse instortvoorzieningen;
 • Het opbouwen van demontabele malonderdelen;
 • Assisteren bij het storten van betonmortel in de mallen;
 • Afwerken en schoonmaken van het stortoppervlak;
 • Schoonmaakwerkzaamheden op je afdeling.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Operator betonindustrie (Molenbaas) ben je verantwoordelijk voor de samenstelling en tijdig afleveren van betonmengels voor de diverse afdelingen.
De werkzaamheden bestaan uit:
 • ‘s Morgens de installatie opstarten en na productie uitschakelen.
 • Het dagelijks smeren van de daarvoor aangewezen machine onderdelen.
 • Het dagelijks inspuiten van mengers en kubels met anti-kleefmiddel.
 • Het bedienen van de installatie.
 • De controle op de mengselsamenstellingen en in overleg met de kwaliteitsdienst eventuele correcties daarop doorvoeren.
 • Dagelijks schoonspuiten van de gehele installatie inclusief kubels, mengers en werkvloer rondom de mengers.
 • Het periodiek inspecteren en het signaleren van mankementen aan de installatie incl. voorraadsilo’s, opvoerbanden en kubelbaan) en deze doorgeven aan de Technische Dienst.
 • Het tijdig bestellen van cement, superplastificeerder, hulpstoffen en anti-kleefmiddel.
 • U draagt zorg voor een schone en opgeruimde werkplek (o.a de bedieningsruimte en werkvloer rondom de mengers, alsmede de ruimte rondom voorraadsilo’s en opvoer-banden)

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround medewerker loon- en grondwerk ben je verantwoordelijk voor het poten en oogsten van aardappelen, het bemesten met zelfrijdende injecteur, grondbewerkingen zoals ploegen, zaaien en bijvoorbeeld maaien, gras en maïs 'kuilen' met de laadschop en werken in het grondverzet met diverse andere machines.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van tractorchauffeur/ teeltmedewerker ben je verantwoordelijk teeltvoorbereiding, grondbewerking, poten en oogsten van akkerbouwproducten.
Verder zul je je ook richten op gewasbescherming.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Aankomend Hovenier doe je tuinaanleg en tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven. Je taken zijn schoffelen, maaien, snoeien, kappen, zagen, planten en zaaien. Ook verzorg je het tegelwerk en de bestrating.
Als Aankomend Hovenier werk je in teamverband en leer je het vak van zelfstandig werkende hoveniers.
Heb jij een opleiding of ervaring in de groenvoorziening? Ontwikkel je dan verder en ga aan het werk als Aankomend Hovenier!

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn. De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een grondstof voor de diervoeders die elders in het bedrijf worden geproduceerd. Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime medewerker vleesvarkens ben je verantwoordelijk voor het controleren van de vleesvarkens (gezondheid, voer en water) en het schoonmaken van de dierverblijven. Het schoonmaken gebeurt met de hoge drukspuit. Je hebt direct contact met de eigenaar en werkt zelfstandig.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het bedrijf en de technische en financiële resultaten. De dagelijkse verzorging van de dieren behoort tot jouw takenpakket, inclusief het zorgen voor een optimale diergezondheid en stalklimaat binnen de toepasselijke wet- en regelgeving. Hierbij krijg je ondersteuning van dierverzorgers, waaraan jij ook leiding geeft. Daarnaast voer je zelfstandig het praktijk gedeelte van het voedingsonderzoek uit. Hiervoor werk je samen met je collega’s van de afdeling Research & Development Pigs.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Allround Medewerker Eierraper ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Grondeieren rapen
 • Eiren afdraaien in de eierkamer
 • Kleine schoonmaak met hogendrukspuit

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur intern transport werk je onder leiding van de afdelingschef intern transport. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het lossen (dagelijks) van bouwelementen die je tijdelijk opslaat op het buitenterrein. Dit doe je met de heftruck (met o.a. zuignappen) en eventueel met behulp van een bovenloopkraan die bestuurd wordt door een collega. Verder ga je elementen laden op vrachtwagens t.b.v. het transport. Ook dit doe je met de heftruck of je maakt gebruik van hijshaken of hijsbanden. Je werkt met name op een buitenterrein. In overleg bedien je ook de kraan, roulerend met collega's.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van loodswerker ben je verantwoordelijk voor:
 • Sorteren van asperge en preiplanten op ras en formaat
 • Transport klaarmaken van asperge- en preiplanten
 • Registreren van producten
 • Controle uitvoeren
 • Alle voorkomende werkzaamheden in de loods

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround teeltmedewerker ben je verantwoordelijk voor het oogsten (snijden) van de komkommers en daarnaast voor een deel uit het sorteren en verpakken van de komkommers in de loods. De overige werkzaamheden als planten, indraaien, snoeien, blad knippen en meewerken in de teeltwisseling komen in mindere mate voor. Je werkt in een gezellig team waarbij Nederlands de voertaal is, maar ook Engels en Duits wordt gesproken.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround agrarisch medewerker ziet je takenpakket als volgt uit:
 • Het voeren van de meststieren
 • Het uitmesten van de stallen met behulp van een loader
 • Tractor- en landwerkzaamheden; rijden met een grondkar, land zaaiklaar maken
 • Bijspringen bij de loonwerktak

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als installatiemonteur leg je verwarmingsinstallaties aan, verricht je onderhoudswerkzaamheden en werk je met ventilatiesystemen. Je gaat samen met een collega of zelfstandig op pad naar klanten en bent hun contactpersoon in alle werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur C bij dit hoveniersbedrijf ben je o.a. verantwoordelijk voor het transport in Limburg, dit omvat 20% van je werkzaamheden. Je gaat met name snoeiafval als takken en bladeren laden. Ook ga je boomstammen laden met behulp van een kraan.
Vervolgens verzorg je de afvoer van het groen. Verder werk je mee met de boomverzorgers; je assisteert hen met het wegwerken van groen. Denk hierbij aan het knippen van groen, het versnipperen van takken of het werken met de motorkettingzaag.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die komen kijken bij herstel en reparatie van pallets. Je gebruikt materialen en gereedschappen als een (pneumatische) tacker, handzaag en eventueel een heftruck. Het is fysiek zwaarder werk. Na je inwerkperiode werk je veelal zelfstandig.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Parttime productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die komen kijken bij herstel en reparatie van pallets. Je gebruikt materialen en gereedschappen als een (pneumatische) tacker, handzaag en eventueel een heftruck. Het is fysiek zwaarder werk. Na je inwerkperiode werk je veelal zelfstandig.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker bloementeelt ben je verantwoordelijk voor het oogsten, bossen en planten van bloemen.
 • het werk vind plaats in een kas en in een schuur
Tot ± eind februari is het fulltime werk, daarna ± 20 uur per week tot ± 1april

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als winkelmedewerk(st)er slagerij ben jij het visitekaartje van de winkel. Je staat klanten netjes te woord, neemt bestellingen aan, maakt bestellingen klaar en zorgt dat de klant tevreden de deur uit gaat.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het juist instellen van de machines, je snijdt het vlees volgens bepaalde richtlijnen en bewaakt het productieproces. Verder controleer je de producten steekproefsgewijs en registreer je gegevens zoals aantallen, kwaliteitsgegevens en verstoringen. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en opruimen van de werkruimte en de gebruikte machine.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als logistiek medewerker verzorg je de voorbereiding voor het transport van de producten aan de leveranciers. Daarrnaast ben je verantwoordelijk voor het orderpicken, klaarzetten, registreren en verpakken van bestellingen. Ook ga je vrachtwagens laden en lossen en kan het zijn dat je werkzaamheden als chauffeur (kleine vrachtwagen) uitvoert indien de planning dit vraagt.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Groom ben je de vaste verzorger van het paard en help je de ruiter waar nodig. Je doet de dagelijkse verzorging van het paard en je kent het paard daarmee door en door. Verder ondersteun en help je bij de dagelijkse trainingen en wedstrijden. Je verzorgt het transport en regelt en verzorgt veel tijdens transport en wedstrijden. Je bent de sten en toeverlaat van de ruiter en zo draag je dus veel verantwoordelijkheid.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als allround agrarisch medewerker zal je bezig zijn met allerhande werkzaamheden rondom het akkerbouw bedrijf. Je helpt mee bij het strooien van kunstmest, maar ook onkruid kappen, uien oprapen en aardappels rooien behoren tot de werkzaamheden. Daarnaast zal je ook poten, zaaien, frezen, graan afvoeren en soms dorsen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie van logistiek medewerker ben je o.a. verantwoordelijk voor het (vacuüm) verpakken van de bereide vleeswaren. Ook zorg je voor het klaarmaken van de bestellingen en het labelen van uitgaande bestellingen.
De uitdaging voor jou: het aan de klant leveren van een goed verpakt kwaliteitsproduct. In deze functie werk je zelfstandig binnen een team.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Ruiter ga je sportpaarden trainen, gymnastiseren, rijden, verzorgen en je gaat met ze op concours. Je gaat werken met kwaliteitspaarden op een splinternieuwe accommodatie, je werkt samen in een gezellig team van mensen met een passie voor de paardensport

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als medewerker pluimveehouderij ga je dagelijks aan de slag met het rapen, sorteren en schoonmaken van eieren. Verder maak je de stallen schoon en loop je tussen de kippen. Wanneer je een dode kip aantreft verwijder je deze uit de stal.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Productiemedewerker substraat ben je verantwoordelijk voor het produceren en verpakken van substraat. Je start het productieproces op, zorgt voor de juiste samenstelling (programma met receptuur opstarten in computer) en bent verantwoordelijk voor het verpakkingsproces. Dit doe je samen met een collega waarmee je een team vormt. Samen wissel je de werkzaamheden af zodat er een gezonde roulatie ontstaat. Op de locatie werken in totaal 5 mensen waarbij teamwork een belangrijk doel is.
Wat doe je nog meer? Je zet stellingen in elkaar, verplaatst volle stellingen met een heftruck, lost storingen op aan de machines en iedere dag maak je grondig schoon om besmetting te voorkomen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als Tractorchauffeur Onkruidbestrijding ga je zelfstandig aan de slag met een tractor in de openbare ruimte. Je maakt trottoirs, goten en bestrating onkruidvrij.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Parttime Schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen op een campingterrein (toiletten, wastafels, douches, afwastafels en de ruimtes zelf). Daarnaast werk je op oproepbasis voor het wekelijkse onderhoud van de verhuuraccommodaties. Dit wil zeggen dat je bij wisseling van de accommodaties op vrijdag alles reinigt en opnieuw verhuurklaar maakt.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de verschillende groepsaccomodaties. Dit gebeurt voor iedere gastenwissel.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van het woonhuis van onze klant. Je zorgt ervoor dat het woonhuis wekelijks wordt schoongemaakt. Hieronder vallen onder andere stofzuigen, dweilen, ramen schoonmaken en overige werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Constructielasser ben je verantwoordelijk voor de truckmodificatie, hierbij kun je denken aan het verlengen of inkorten van het chassis, het aanpassen van aandrijflijnen, maar ook het aanpassen van lucht of hydraulica. Daarnaast ga je bijvoorbeeld aan het werk met aanpassingen als opbouwsystemen en autolaadkranen. Je gaat constructies lassen (MIG/MAG), slijpen, ponzen, maar ook het volledige voertuig afmonteren. Je werkt in een gedreven team en staat onder leiding van de werkplaats chef.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de totale accomodatie en het opleveren voordat de nieuwe gasten het verblijf betrekken.

Functieprofiel

Als Medewerker Boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor de gewasverzorging op het bedrijf. De werkzaamheden bestaan uit gemechaniseerd snoeiwerk, aanbinden, machinaal rooien, bomen planten en overige werkzaamheden. Je komt te werken in een klein team van 3 vaste collega’s en enkele oproepkrachten. Tevens is er een mogelijkheid om dit te combineren met je BBL-opleiding.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Parttime sorteermedewerker champignonkwekerij assisteer je bij de machinale oogstwerkzaamheden, welke bestaan uit:
 • Uitrapen van zandvoetjes bij de sortering;
 • Aan de sorteerband beoordelen van kwaliteit en maatvoering;
 • Eventuele schoonmaakwerkzaamheden van sorteermachines.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime medewerker pluimveehouderij ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan uit het voeren, verzorging en schoonmaakwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Functieomschrijving
 • Je bent verantwoordelijk voor het picken en opslaan van goederen in het magazijn met behulp van de reachtruck;
 • Je controleert of de hoeveelheden goederen overeenkomen en of deze schade hebben;
 • Je draagt zorg voor een correct locatiebeheer;
 • Je controleert nauwkeurig alle uitgaande goederen;
 • Je voert waar nodig ondersteunende werkzaamheden uit in het magazijn.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als winkelmedewerker verricht je alle voorkomende verkoopwerkzaamheden binnen de slagerij. Je zorgt daarnaast dat de vitrine netjes is en bereidt diverse producten. De werkruimtes maak je schoon en je zorgt dat de winkel op orde is. Naar gelang jouw achtergrond en ervaring kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden in de winkel of slagerij.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Functieomschrijving
Als logistiek administratief medewerker ben jij de positieve teamplayer in een hecht team. Je hebt een coördinerende rol waarin je precies weet welke goederen er dezelfde worden geladen en gelost.
Je coördineert het pickproces door de orderpickers de juiste orders door te sturen. Dit doe je o.a. door alle administratieve handelingen uit te voeren die thuis horen binnen een magazijn. Denk hierbij aan: het verwerken/invoeren van orders in het ERP-systeem.
Je verzorgd de in- en uitgaande mail en onderhoudt veel contact met het hoofdkantoor. Bij drukte spring je zelf bij in het magazijn om een handje te helpen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker preiteelt ben je dagelijks bezig met het schonen van de prei. Hierbij let je op de kwaliteit van het product en zorg je dat het netjes geschild als eindproduct afgeleverd kan worden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Teeltmedewerker plantenkwekerij verricht je werkzaamheden die gericht zijn op de teeltvoorbereiding, het telen, oogsten, verpakken en het intern transporteren van tuinbouwgewassen. Het accent ligt op de teeltvoorbereiding en de dagelijkse gewasverzorging. Als breed inzetbare medewerker kan je echter alle voorkomende, uitvoerende werkzaamheden op het bedrijf zelfstandig verrichten. Je moet hierbij denken aan stekken, steksteken, planten, uitzetten, instellen van klimaatregeling, controleren op groei, signaleren van afwijkingen, uitvoeren van gewasbescherming, registratie van productgegevens, uitvoeren van dagelijks onderhoud aan apparatuur en gereedschap, transporteren van gewas en materialen met de vorkheftruck en laden en lossen van vrachtauto’s.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn. De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een eindproduct. Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als shovelmachinist ben je onder andere bezig met de overslag van diverse producten als graan, mais en soja. Daarnaast behoort ook het uitladen van een vrachtwagen tot je werkzaamheden. Naast het rijden op een shovel, zal je ook bezig zijn met wegen en het rijden op een heftruck.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Op locatie wordt grind gekiept en getransporteerd naar schepen. In de functie van (ondehouds) monteur ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de transportbanden en het bewaken van het proces. Ook dien je enig onderhoud aan de transportbanden te verrichten.
Je bediend de tranportbanden via het computersysteem.
Je controleert en onderhoudt de tranportbanden, onderhoud zowel dagelijkse werkzaamheden als het vervangen van de transportbanden.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Chauffeur kipper-oplegger ben je verantwoordelijk voor pendelwerk in de regio, maar ook voor nationale en eventueel internationale ritten binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Je rijdt met kipper en/of walking floor. Je bent verantwoordelijk voor de trekker/oplegger waarmee je werkt en veiligheidsschriften dienen te worden opgevolgd.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

De verantwoordelijkeheid voor de operationele medewerker is gericht op het bedienen van installaties en machines (heftruck,wiellader en schranklader), het verpakken van materialen in bigbags en het laden en lossen van stuk- en bulkgoederen. De installaties en machines worden zorgvuldig bediend en onderhouden en veiligheisdvoorschriften worden pro-actief opgevolgd.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Assistent Dierverzorger Pluimveehouderij ben je verantwoordelijk voor het controleren, voeren en verzorgen van de kippen.
Je wordt door de ondernemer ingeleerd in de betreffende werkzaamheden.
Naast deze werkzaamheden in de stallen zul je tevens schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op het bedrijf.
Denk hierbij aan het schoonmaken en schoonhouden van de kantine, hygiënesluis en de overige ruimtes in de stallen.
De opdrachtgever zoekt in eerste instantie een medewerker voor 2 dagen per week (07.00 - 15.00 uur. Werkdagen in overleg).
Bij goed functioneren kan uitbreiding van uren plaatsvinden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Fulltime Medewerker Melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf. Zo ga je mee melken, reparaties uitvoeren, de dieren verzorgen en verzetten. Ook moeten er verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd met de trekker op de akkerbouwgrond.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie medewerker varkenshouderij ben je voornamelijk verantwoordelijk over de volgende werkzaamheden in de kraamstal:
 • het verzorgen en controleren van de zeugen en biggen
 • geboortehulp bij de zeugen
 • het vaccineren van de zeugen en biggen
 • het behandelen van de biggen
 • het schoonhouden van de dierverblijven
Daarnaast help je de ondernemer met de volgende werkzaamheden:
 • insemineren van de zeugen
 • het controleren van de zeugen en gespeende biggen
 • het verplaatsen van de dieren
 • het vervangen ven de ondernemer bij afwezigheid

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als assistent hovenier ga je de volgende werkzaamheden verrichten:
• Uitvoeren van handmatige onkruidbestrijding
• Verzamelen van bewijslast bij illegale dumpingen
• Ondersteunen van groenprojecten, snoeiafval verzamelen, heggen scheren, schoffelen, werken met een bladblazer

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als meewerkend voorman functioneer je als leidinggevende van een werkteam dat werkzaamheden uitvoert met betrekking tot de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen in opdracht van overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround hovenier ben je verantwoordelijk voor aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd bij overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Logistiek medewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle logistieke werkzaamheden binnen het handelsbedrijf. Denk hierbij aan het maken van mixkarren (diverse soorten planen op karren laden), het steken van labels bij de planten, het schoonmaken van planten, bestellingen van planten klaar maken en eventueel het laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van assistent dierverzorger ben je verantwoordelijk voor het controleren en sorteren van de eieren. De eieren die door de leghennen zijn gelegd, worden door jou aan de band gecontroleerd en je verwijderd de beschadigde of vieze eieren. De eieren worden op trays gestapeld en deze dienen op een pallet te worden gestapeld. De volle pallet rij je vervolgens met een palletwagen naar de opslagruimte.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker plantencentrum ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op het plantencentrum.
Je zorgt ervoor dat de plantenvoorraad in het plantcentrum continue voldoende is en dat de planten er netjes en toonbaar bij staan. Je laadt en lost de vrachtwagens met inkomende en uitgaande goederen. Tot slot help en adviseer je de klanten van het plantencentrum.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Productiemedewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor diverse uitvoerende werkzaamheden binnen het bedrijf. Hierbij kun je denken aan het oppotten van diverse soorten boomkwekerij gewassen het klaarmaken van bestellingen het onderhouden van de gewassen (snoeien en eventueel watergift) en het labelen van planten. Regelmatig voer je de werkzaamheden uit met behulp van de heftruck.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van assistent dierverzorger ben je verantwoordelijk voor het controleren van de dieren (gezondheid) en de huisvesting (water, voer en klimaat). Onderhoudswerkzaamheden kunnen in overleg ook onderdeel zijn van je takenpakket.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor diverse voorkomende werkzaamheden. Je melkt de koeien, geeft melk aan kalveren, verzorgt en voert het vee, maakt kuilen open en voert al het tractorwerk uit zoals voeren, transport en landbewerking.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als hovenier werk je in zowel aanleg- als onderhoudsklussen bij zowel particuliere als bedrijfstuinen. Je legt o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en bijvoorbeeld beplantingen aan. Daarnaast voer je alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit zoals het scheren van hagen, onkruid plukken, schoffelen, snoeien, etc.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Jouw functie:
 • Iedere opdracht is weer anders en je komt nog eens op plaatsen in Nederland.
 • Op locatie ben je actief in de montage van zeer uiteenlopende staalconstructies, waaronder trappen en hekken in de (woning)bouw.
 • Je werkzaamheden zijn divers; van een kleine klus van een paar uur, tot grote bouwprojecten. Ieder project is weer anders.
 • Samen met je collega s rond je ieder project naar tevredenheid van de opdrachtgever af.
 • Veiligheid staat voorop en met je VCA op zak, weet je wat je daarvoor moet doen.
 • Je voelt je in de lucht net zo op je gemak als op de grond. Ook bij complexe staalconstructies op grote hoogte verlies jij het overzicht niet.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als zonnepanelenmonteur werk je met name op particuliere projecten door panelen te plaatsen op woonhuizen. Je gaat 's morgens samen met twee collega's op pad naar een project in de regio.
Bij aankomst bouw je een steiger op, want veiligheid staat voorop. Zodra alles is geinspecteerd en goedgekeurd ga je samen met jouw collega het dak op en plaats je de frames. Vervolgens worden de zonnepanelen hierin bevestigd en sluit je de bekabeling aan. In elke ploeg zit een electromonteur die de bekabeling aansluit tot de omvormer en ook alles doormeet. Als je hier ervaring/kennis in hebt dan kan jij de electromonteur worden in een ploeg. Op een werkdag doe je doorgaands twee daken.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als productiemedewerker CNC werk je samen met een collega en bedien je de CNC machine. Je voert materiaal aan en neemt het plaatwerk wat gereed is eraf.
De bewerkingen die worden uitgevoerd zijn o.a. het verlijmen van fineer en HPL op plaatwerk, kantenbanden zetten en op maat zagen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als mechanisch monteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische storingen, allerlei onderhouds-, aanpassings- en herstelwerkzaamheden aan machines of onderdelen daarvan. Verder is het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent en het werk ziet.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Vakbekwaam hovenier ben je zelfstandig werkzaam in voornamelijk aanleg- en onderhoudsklussen van particuliere tuinen. Je legt o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en andere tuinelementen aan. Je gaat vakkundig alle voorkomende beplantingen en bomen snoeien eventueel met (motor)heggenschaar en/of motorkettingzaag.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmanager ben je eindverantwoordelijk voor de teelt van paprika's in de kas. Vanuit jouw visie zorg je voor een optimale groei en rendement van de planten. Dit doe je door gebruik te maken van biologische gewasbescherming en klimaatregeling met behulp van de klimaatcomputer. Daarnaast maak je een juiste teeltplanning.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van medewerker spuiterij ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden zoals het spuiten van verf en coatings. Daarnaast behoren ook taken als kitten en het repareren van beton tot de mogelijke werkzaamheden. Voor de functie komt het regelmatig voor dat je moet reizen, ook naar landen buiten Europa.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Productiemedewerker AGF ben je verantwoordelijk voor het (machinaal) snijden, wassen en verpakken van met name prei, maar ook andere groenten.
Je voert ook logistieke werkzaamheden uit als het aan- en afvoeren van kratten, etc.

Functieprofiel

In de functie van Bloembinder bestaan jouw werkzaamheden uit het maken van boeketten op bestelling en voor in de winkel. Daarnaast help je mee bij de verkoop in de winkel van de kwekerij.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van melkbeurten. Het betreft melkbeurten in de ochtend van 05:00u tot 08:00u en melkbeurten aan het einde van de middag van 17:00u tot 21:00u.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als (assistent) hovenier ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden en aanleggen van grootgroen en tuinen. Je werkzaamheden zullen variëren van bijvoorbeeld het knippen van heggen, grasmaaien, knippen tot aan omgaan met een bosmaaier. In deze functie kom je terecht op diverse plekken zoals campings, vakantieparken, verzorgingstehuizen, gemeentes en ook bij particulieren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als teeltmedewerker gewasverzorging voer je voornamelijk handmatige teeltwerkzaamheden. Je geeft het gewas water met een slang, controleert op ziekten en plagen en voert gewasbescherming uit met een motorvatspuit.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Sorteermedewerker ben je verantwoordelijk voor het was- en sorteerproces van de asperges.
De werkzaamheden bestaan uit het opleggen van de geoogste asperges op de lopende band en het verdelen van de gesorteerde asperges in diverse classificeringen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker Tuinbouw ben je allround inzetbaar binnen het bedrijf, maar word je uiteindelijk ingezet op de plek die het beste bij je past (afhankelijk van je ervaring). Je bent verantwoordelijk voor o.a. het oogsten van aardbeien, verzorgen en sorteren van de planten en onkruid wieden. Het kan zijn dat je bij drukte ook ingezet wordt bij de asperges. Een afwisselende baan met veel uitdaging!

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van vrachtwagenchauffeur breng je het product van de opdrachtgever naar verschillende klanten toe in voornamelijk België. Het laden en lossen met behulp van een kooiaap behoort ook tot je verantwoordelijkheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor het planten, aanbinden, snoeien en rooien van de bomen en heesters en solitairen. Je maakt bestellingen klaar en zorgt voor alle voorkomende werkzaamheden in de loods. Verder bedien je de tractor en diverse machines.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij (Kraamstal) ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen de kraamstal waaronder:
 • Gezondheidscontrole
 • Geboortezorg
 • Voeren
 • Spenen
 • Behandelen
 • Enten

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker plantenkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle uitvoerende teeltwerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van gewaswerkzaamheden, het bedienen van zaaimachines, uitrijwagens en stapelmachines. Daarnaast ben je samen met collega's verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en het oplossen van storingen aan de aanwezige productiemachines.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltbegeleider plantenkwekerij ben je verantwoordelijk voor de juiste groei van de planten en de uitvoerende werkzaamheden op teeltgebied. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van gewaswerkzaamheden en gewasbescherming (chemisch en biologisch), het uitvoeren van reparaties en het oplossen van storingen aan de aanwezige teeltsystemen (te denken aan watergift, klimaat en productiemachines). Samen met de teeltmanager zet je de teeltstrategie uit en geef je sturing aan de teelt en de Teeltmedewerkers. Samen met collega’s draai je een storingsdienst en je staat onder leiding van de teeltmanager.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van operator ben je verantwoordelijk voor onder andere:
 • afnemen van het verpakt product van de afvoerbaan, stapelen in kratten of containers
 • verrichten van semi-geautomatiseerde inpakwerkzaamheden zoals het doseren van gereed product in de verpakking, het topsealen van verpakkingen en etikettering
 • controleren van het eindproduct
 • preventief onderhoud aan de verpakkingslijn
 • werkvoorbereiding
 • intern transport van gereed product
 • schoonmaakwerkzaamheden

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als loonwerker ben je verantwoordelijk voor veel voorkomende machinale werkzaamheden. Enkele van deze werkzaamheden zijn:
 • Zaaien, dorsen, mest uitrijden.
 • Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan tractoren en machines
Je werkt met diverse machines zowel groot als klein. Verder is werkervaring op een kraan zeer gewenst. .

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker varkenshouderij voer je zelfstandig als ook in teamverband werkzaamheden uit binnen het bedrijf.
Het bedrijf staat open voor BBL-leerlingen die het vak willen leren als ook voor startende medewerkers in de varkenshouderij.
Als BBL-er zul je de combinatie van kraamstalmedewerker en onderhoudsmedewerker uitvoeren. Denk hierbij aan kleine reperaties uitvoeren die zich in de stallen voordoen.
Als startende of meer ervaren medewerker zul je worden ingezet binnen de kraamafdeling.
Je controleert zeugen en biggen, draagt zorg voor geboorte, verlegt de dieren en ent ze in.
Je zorgt ervoor dat de kraamstal er piekfijn bij ligt. Hierbij word je ondersteund door je collega's.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van kraamstal medewerker ben je verantwoordelijk voor de kraamstal.
Dit betekent dat je zelf op deze afdeling werkzaam bent, en je daarbij ondersteuning krijgt van een collega.
Je zorgt hierbij voor optimale resultaten door het opstellen en naleven van duidelijke werkprotocollen.
Alle voorkomende werkzaamheden behoren hierbij tot de taken, maar daarnaast ben je ook contactpersoon voor de toeleverende partijen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van montagemedewerker ga je verschillende kozijnen op locatie monteren. Je bereidt de montage voor, monteert, herstelt en demonteert. Ook ben je het aanspreekpunt voor onze klant en hebt dus ook een grote mate van zelfstandigheid.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de visie van AB Werkt staat de mens centraal. Hieraan geven we uitvoering door meer te willen bieden dan een salaris. Wij investeren in onze medewerkers, denken mee over loopbaanontwikkeling en bieden gerichte coaching en opleidingen. Daarbij geloven we in de kracht van het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het tonen van ondernemerschap.
Als personeelsfunctionaris ben je een belangrijke schakel in het omzetten van deze visie in een concrete aanpak voor de eigen organisatie van AB Werkt. Deze telt momenteel ca 120 medewerkers verdeeld over 7 regiokantoren en het hoofdkantoor. Je denkt mee met de ontwikkeling en uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid voor de eigen medewerkers. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Je faciliteert en adviseert over in- en doorstroom waarbij je oog hebt voor de persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een ondersteunende rol naar zowel managers als medewerkers over alle HR-gerelateerde zaken en bent mede aanspreekpunt bij HR-aangelegenheden, zoals over functioneren en ziekteverzuim. Dit doe je met tact en gevoel waarbij je zorgt dat alles goed wordt vastgelegd.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker finance & control heb je een gevarieerd takenpakket. Aan de ene kant voer je taken uit binnen de financiële administratie, aan de andere kant zijn je werkzaamheden gericht op interne beheersing.
Samen met een aantal collega’s ben je verantwoordelijk voor de grootboekadministraties en de periodieke afsluiting van de financiële administratie. Je geeft invulling aan de planning en control-cyclus middels het opstellen van (ad hoc)rapportages. Je voert interne controles uit en rapporteert bevindingen.
Dit alles vindt plaats in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook omdat onze organisatie groeit. Dat legt niet alleen druk op de kantoren die elke dag bezig zijn met de arbeidsmarkt, maar ook op ondersteunende afdelingen, waaronder de financiële administratie.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als meewerkend bedrijfsleider melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor:
• De verzorging van de koeien en jongvee
• 1 melkbeurt per week
• De administratie
• Contacten met voerleveranciers, dierenarts en genetica leverancier
• Aansturen van personeel
• Planning personeelsbehoefte
Is dit jouw droombaan? Solliciteer dan direct via deurne@ab-werkt.nl

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker Varkenshouderij controleer en verzorg je de vleesvarkens en vervoer je regelmatig biggen van de ene naar de andere locatie.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
 • het verplaatsen van dieren
 • het controleren op diergezondheid
 • controle op water- en voeropname en klimaat
 • het toedienen van medicatie wanneer nodig.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als dierverzorger ga je aan de slag in de kraamstal; je begeleidt de zeugen bij de geboorte van de biggen, je verzorgt de biggen en houdt de administratie goed bij. Kortom, je zet je volledig in om zo veel mogelijk sterke en gezonde biggen te krijgen.
Je weet verder wat er speelt in de andere afdelingen en springt bij waar nodig. Wanneer je weekenddienst hebt, verzorg je tevens de basis werkzaamheden in de andere afdelingen (dekstal, dagende zeugen en gespeende biggen).

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van assistent dierverzorger werk je elke woensdag. Op deze dag verzorg je de biggen, help je bij het spenen van de biggen en voer je controle werkzaamheden uit in de kraamstal en dekstal.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de koeien. Je maakt de melkstal vooraf klaar, drijft de koeien bijeen en melkt ze. Je ziet het als een koe iets mankeert en handelt daar naar. Na het melken maak je de melkput schoon.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie medewerker zeugenhouderij ben je verantwoordelijk voor de kraamstal en de biggenstal. Daarnaast spring je bij in andere afdelingen indien nodig.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
 • voeren
 • controleren op gezondheid
 • geboorte begeleiding
 • dieren verplaatsen
 • enten van kraamzeugen
 • planning van eigen werkzaamheden
 • verzorgen van de gespeende biggen
 • overige werkzaamheden, eventueel onderhoudswerkzaamheden

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit het schoonmaken van dierverblijven met de verreiker, het bijhouden van de voerkuilen, het vullen van ligboxen met zaagsel, het omhokken van het jongvee, voorraadbeheer van zakgoed met voer en reinigingsmiddelen en assisteren van de veehouder bij diverse werkzaamheden zoals behandelen van koeien. De werkzaamheden worden met behulp van moderne apparatuur en machines vereenvoudigd.
Kijk eens naar deze link, dan krijg je een goed beeld van de functie en het bedrijf: https://www.youtube.com/watch?v=L5cD8xwDFfI&t=18s

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de varkens en de biggen. Je werkt op verschillende afdelingen of neemt juist verantwoordelijk voor 1 specifieke afdeling, afhankelijk wat het beste bij jou past.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als dierverzorger vleesvarkens verzorg je zelfstandig de vleesvarkens op dit bedrijf. Je controleert de varkens op hun gezondheid en dient waar nodig medicatie toe. Ook het voeren van de dieren en beheren van de klimaatcontrole behoren tot je verantwoordelijkheden.
In deze functie hoef je geen reinigingswerkzaamheden met de hogedrukspuit uit te voeren, en het laden van de varkens wordt uitbesteed.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van (assistent) teamleider dierverzorging ben je de rechterhand van de ondernemer. Je hebt je eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de team-/afdelingsresultaten en de daarvoor benodigde mensen en middelen. Bij incidentele problemen treed je eerst in overleg met de ondernemer, bij bekend/voorkomende problemen, neem je zelfstandig een besluit en koppel je dit vervolgens terug aan de ondernemer.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Je gaat aan de slag als leerling varkenshouderij en leert elke dag nieuwe dingen. Tijdens een leerzaam traject waarin je theorie en praktijk combineert word je klaar gestoomd tot allround dierverzorger.
Je leert bijvoorbeeld hoe je het beste kunt zorgen voor pasgeboren biggen en hoe je met voer kunt sturen op een kwalitatief goed (en lekker) stukje vlees.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van algemeen medewerker verricht je eenvoudige werkzaamheden. Je dagelijkse taken bestaan uit de stal schoonmaken en nieuw stro instrooien.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als bestuivingsmedewerker ben je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden bij de veredeling van groentezaden, werkzaamheden betreffen o.a. het handmatig uitvoeren van bestuivingen, gewasverzorgingswerkzaamheden en oogstwerkzaamheden.
Je werkt op verschillende afdelingen en locaties.
Een overzicht van je werkzaamheden:
 • Je voert bestuivingswerkzaamheden uit
 • Je werkt mee in de gewasverzorging en voert werkzaamheden uit als snoeien en indraaien
 • Je voert oogstwerkzaamheden uit bij gewassen als tomaten, komkommers, prei, asperges, enz.
 • Daarnaast verricht je plant- en pootwerkzaamheden

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als assemblagemonteur kom je te werken in een innovatief en vooruitstrevend bedrijf. Je werkt in de eigen werkplaats bij onze klant. Samen met een ervaren monteur ga je aan de hand van een technische tekening machines van a tot z in elkaar zetten. Het betreft voornamelijk mechanisch werk (wtb).
Je werkzaamheden bestaan uit:
 • Laden en lossen van onderdelen en machines
 • Volgens tekening assembleren van machines
 • Kwaliteitscontroles
 • Rapporteren aan leidinggevende
Het naleven van regels met betrekking tot veiligheid vinden we erg belangrijk. Je maakt op correcte wijze gebruik van gereedschappen en machines.
Je werkt in een klein team waarbij je wekelijks ongeveer 3 tot 4 machines assembleert. Je ziet dus snel resultaat van je werk. Onze klant is een goed werkgever waarbij een prima werksfeer heerst.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime technisch medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor allerlei voorkomende werkzaamheden. Je houdt je met name bezig met het onderhoud aan de mestschuif, werktuigen en machines en klusjes rondom het bedrijf zoals afrasteringen maken, kuilen blootmaken en tractorwerkzaamheden. Naast deze werkzaamheden assisteer je af en toe ook bij klussen tussen het vee zoals het klauwbekappen en het omzetten van de koeien.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Groenvoorziener ga je in groepsverband werken en neem je de rol op je van 'kartrekker'. Wat betekend dit? Je stuurt (vaktechnisch) een aantal medewerkers aan en werkt mee, waar nodig. Je zorg dat er veilig gewerkt wordt en je bent het eerste aanspreekpunt voor omwonenden en wijkbewoners. Naleven van relevante wet- en regelgeving (flora/fauna en VCA) is daarbij vanzelfsprekend. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden:
• Uitvoeren van kleine projecten of delen van projecten met enkele (doelgroep) medewerkers;
• Toezien op en zorgen voor adequate veiligheid tijdens de werkuitvoering;
• Tijdig signaleren en melden van gebreken aan machines en gereedschappen;
• Controleren van werkzaamheden binnen het eigen werkgebied op kwaliteit en efficiëntie;
• Behandelen van vragen en klachten;
• Informeren van voorman of projectleider m.b.t. voortgang van het werk;
• Bijhouden van werkadministratie (uren en materialen) .

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman groenvoorziening coördineer en ondersteun je werkzaamheden in het onderhoud van tuinen, landschapselementen, groenpercelen en gemeentegronden. Je zorgt dat het werk uitgevoerd wordt volgens de regels van het contract met opdrachtgevers.
Je geeft leiding aan circa 5 tot 10 medewerkers, verdeelt onder meerdere teams die apart worden aangestuurd door de groenvoorzieners / 'kartrekkers'. Eventueel stuur je onderaannemers en ingehuurd (vaktechnische) krachten aan.
Je voert daarbij de volgende werkzaamheden uit:
 • Treffen van veiligheidsmaatregelen;
 • Bewaken voortgang van de uitvoering;
 • Geven van vaktechnische aanwijzingen;
 • Prioriteiten bepalen in de uitvoering;
 • Bepalen en maken van werkplanningen;
 • Zorgen voor het nodige materieel, plannen en eventueel inhuren;
 • Administratieve afhandeling van opdrachten;
 • Toezien op het naleven van wet- en regelgeving.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Groenvoorziener ga je in groepsverband werken en neem je de rol op je van 'kartrekker'. Wat betekend dit? Je stuurt (vaktechnisch) een aantal medewerkers aan en werkt mee, waar nodig. Je zorg dat er veilig gewerkt wordt en je bent het eerste aanspreekpunt voor omwonenden en wijkbewoners. Naleven van relevante wet- en regelgeving (flora/fauna en VCA) is daarbij vanzelfsprekend. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden:
• Uitvoeren van kleine projecten of delen van projecten met enkele (doelgroep) medewerkers;
• Toezien op en zorgen voor adequate veiligheid tijdens de werkuitvoering;
• Tijdig signaleren en melden van gebreken aan machines en gereedschappen;
• Controleren van werkzaamheden binnen het eigen werkgebied op kwaliteit en efficiëntie;
• Behandelen van vragen en klachten;
• Informeren van voorman of projectleider m.b.t. voortgang van het werk;
• Bijhouden van werkadministratie (uren en materialen) .

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman groenvoorziening coördineer en ondersteun je werkzaamheden in het onderhoud van tuinen, landschapselementen, groenpercelen en gemeentegronden. Je zorgt dat het werk uitgevoerd wordt volgens de regels van het contract met opdrachtgevers.
Je geeft leiding aan circa 5 tot 10 medewerkers, verdeelt onder meerdere teams die apart worden aangestuurd door de groenvoorzieners / 'kartrekkers'. Eventueel stuur je onderaannemers en ingehuurd (vaktechnische) krachten aan.
Je voert daarbij de volgende werkzaamheden uit:
 • Treffen van veiligheidsmaatregelen;
 • Bewaken voortgang van de uitvoering;
 • Geven van vaktechnische aanwijzingen;
 • Prioriteiten bepalen in de uitvoering;
 • Bepalen en maken van werkplanningen;
 • Zorgen voor het nodige materieel, plannen en eventueel inhuren;
 • Administratieve afhandeling van opdrachten;
 • Toezien op het naleven van wet- en regelgeving.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Gewasverzorger veredeling ben je verantwoordelijk voor alle uitvoerende werkzaamheden in de veredeling en productie van groentezaden. Je werkzaamheden zijn erg afwisselend en vinden zowel in de kas als op het veld plaats. Denk hierbij aan het oogsten, aanplanten en kruisen van gewassen, schoonmaak en keuring van de oogst, gewasverzorging (watergift en bijvoorbeeld scouten op ziekten en plagen) en diverse onderhoudswerkzaamheden. Je stuurt collega's aan in het uitvoerenn van het werk.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij werk je in de kraamstal. Je hebt een verantwoordelijke functie (je werkt samen met de ondernemer) en begeleidt onder andere de geboorte van biggen. Afhankelijk van je ervaring, behandel, voer, controleer, ent en verleg je de zeugen en biggen.
Daarnaast zorg jij voor een schone leefomgeving voor de dieren. Het betreft een stal met 450 fokzeugen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als stratenmaker ga je aan de hand van tekeningen zelfstandig bestratingen aanleggen. Je werkzaamheden zijn o.a.:
 • Hoogtes uitzetten, het egaliseren van de ondergrond en het uitvlakken hiervan;
 • Vleien, knippen en zagen (zowel handmatig als machinaal) van divers bestratingsmateriaal;
 • Onder de hamer en machinaal straten;
 • Het aftrillen van bestrating;
 • Het zetten van (beton) banden;
 • Putten opmetselen en het zetten van kolken;
 • Eventueel het aansturen van een ploeg stratenmakers/oppermannen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als Groenvoorziener ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen dit vakgebied.
Hieronder vallen taken als:
 • Onderhoud van plantsoenen
 • Snoeien van beplantingen
 • Diverse klussen in het onderhoud van de leefomgeving
Afhankelijk van jouw opgedane werkervaring en je motivatie om verder te leren liggen er diverse mogelijkheden. Dus voor zowel starters als voor meer ervaren medewerkers.
Je bent in elk geval goed gemotiveerd en zult onder verschillende weersomstandigheden in de buitenlucht werken!

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Meewerkend Voorman Groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van de taken. Dit houdt in dat je met een ploeg van ongeveer 5 medewerkers werkzaamheden uitvoert dit voornamelijk bestaan uit schoffelen en harken. De kwaliteit die je samen met je ploeg neerzet is volgens bestekeisen. Het is een functie voor de duur van het groenseizoen waarbij je voor langere tijd aan de slag kunt!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Accountmanager personeelsbemiddeling werk je voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in met name de tuinbouw in het oostelijk deel van Noord-Brabant. Je adviseert de klant over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld een vakbekwaam teeltmedewerker zijn maar ook een groep buitenlandse medewerkers die flexibel ingezet worden. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Accountbeheerder ben je samen met de accountmanager verantwoordelijk voor het beheren en laten groeien van de klantenportefeuille. Je helpt in het werven van nieuwe klanten: organiseert mailings, voert telefonische acquisitie en stelt offertes op. In het vervolgtraject ondersteun je de accountmanager in het vinden van de beste match tussen klant en medewerker. En heb je een belangrijke taak als relatiebeheerder.
Je bent de spreekwoordelijke spin in het web waarbij je als het ware de linking pin bent tussen de interne organisatie, de klant en onze medewerkers. Je bent vraagbaak, informeert en coördineert. En dat alles met het belang van klant en medewerker voorop. Natuurlijk bewaak je je planning nauwgezet en is je administratie op orde.
Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat onze organisatie ontzettend snel groeit. Dit legt nogal wat druk op de organisatie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Trader maak je deel uit van een team dat de verkoopondersteuning en klantenservice verzorgt. De producten die als vloeibare diervoeders verhandelt worden, vertonen soms grote pieken en dalen in het aanbod. Als Trader ben jij als geen ander in staat om vraag en aanbod zodanig met elkaar in balans te brengen, dat dit alle stakeholders tot tevredenheid stemt. Dit doe je in nauwe samenwerking met de specialisten en accountmanagers in het veld. Het spreekt voor zich dat in deze functie een goed en regelmatig contact met klanten, adviseurs en leveranciers cruciaal is. Verder verzamel je marktinformatie, werf je nieuwe klanten en zorg je er samen met je collega’s voor dat de afdeling ook buiten kantooruren telefonisch goed bereikbaar is.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De contractafwikkelaar ziet erop toe dat de verplichtingen naar zowel leveranciers als afnemers van DML-producten (Dry, Moist, Liquid) nagekomen worden. Hierbij fungeer je als schakel tussen commercie en administratie en zorg je ervoor dat de logistieke en administratieve processen optimaal verlopen. Je hebt daarbij contact met transporteurs, leveranciers en klanten. De werkzaamheden richten zich op het logistieke proces.
• Je onderhoudt contacten met bestaande klanten en ondersteunt het commerciële team bij de verkoop van diervoeders aan veehouders.
• Je bewaakt de openstaande posities aan zowel inkoop- als verkoopzijde en geeft tijdig aan wanneer er een onbalans ontstaat.
• Je verzamelt marktinformatie en informeert de interne organisatie hierover.
• Je draagt bij aan een snelle administratieve afwikkeling van alle leveringen door orders volledig en correct aan te leveren bij de goederenadministratie.
• Je zorgt ervoor dat alle verplichtingen richting leveranciers correct en volledig worden uitgevoerd. Gemaakte afspraken en wijzigingen verwerk je in het systeem.
• Je voorziet betreffende transporteurs tijdig van een transportplanning en zorgt ervoor dat het logistieke proces zo optimaal mogelijk verloopt.
• Je neemt deel aan uiteenlopende projecten en komt met verbetervoorstellen.
• Je wikkelt klachten af in het daarvoor bestemde managementsysteem (SAP C4C).
• Je draagt samen met collega’s zorg voor de telefonische bereikbaarheid van onze klantenservice, ook buiten kantooruren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker tomatenkwekerij ga je aan de slag met gewaswerkzaamheden. Deze bestaan uit onder andere het indraaien van de planten, blad breken en het laten zakken van de planten. Daarnaast dien je alert te zijn op het herkennen van ziektes en plagen.
Heb je deze kennis nog niet? Dan kun je dit op het bedrijf leren!
Je werkt in een klein team van vaste (voornamelijk Nederlandse) medewerkers en scholieren.
Binnen het bedrijf zijn er ook mogelijkheden om door te groeien of om jouw takenpakket uit te breiden. Afhankelijk van jouw affiniteit en capaciteiten, kun je hierbij denken aan het ondersteunen van de ondernemer richting klimaatsturing, technische ondersteuning binnen het bedrijf of transport naar de afnemer.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Onze buitenlandse medewerkers komen veelal uit Polen, maar in toenemende mate ook uit Roemenië en Bulgarije. Als medewerker front office ben jij hun eerste aanspreekpunt bij aankomst in Nederland. Je heet hen welkom, zorgt dat hun huisvesting beschikbaar is en wijst de weg. Je geeft voorlichting over praktische zaken wat betreft het wonen en werken via AB Werkt. Daarnaast informeer je over de planning van het werk en het vervoer en verzorg je de administratieve afhandeling.
Gedurende hun verblijf kunnen de medewerkers bij jou terecht voor praktische zaken. Je signaleert tijdig problemen en lost deze waar mogelijk op. Je treedt op als tolk/vertaler en zo nodig ga je mee naar dokter of tandarts. Dat doe je overigens niet alleen maar met een team van collega's. Gezamenlijk zorgen jullie er voor dat de medewerker een prettig verblijf heeft in ons land en zo zijn of haar werk goed kan doen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als melker voer je zelfstandig melkbeurten uit. Je bereidt de werkzaamheden voor en ruimt daarna ook weer alles op. Gezondheidsproblemen bij de koe herken je en je onderneemt hierop tijdig actie. Ook voer je andere voorkomende werkzaamheden uit.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Weekendhulp Pluimveehouderij voer je op de zaterdag en zondag de volgende werkzaamheden uit:
 • Eieren afdraaien in de eierkamer
 • Schoonmaken van de eierkamer
 • Verzorging van de dieren in de stal
 • Andere klusjes waar nodig
Je werkt voornamelijk op de zaterdag en zondag, maar andere dagen en schoolvakanties zijn bespreekbaar.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Rupskraanmachinist met cultuurtechnische ervaring ga jij voor verschillende opdrachtvers (o.a. voor gemeenten, Rijkswaterstaat, natuurmonumenten en defensie) cultuurtechnische werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan poelen graven, plaggen, maaikorven, bomen knippen en werken met een tril blok. Als rupskraanmachinist met cultuurtechnische ervaring ben je bereid om op alle rupskraanmachines te werken die het bedrijf bezit.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van expeditie medewerker ben je verantwoordelijk voor de volgende taken:
 • het tijdig laden, lossen en correct registreren van inkomende en uitgaande goederen,
 • het uitvoeren van kwaliteitscontroles bij inkomende en uitgaande goederen,
 • voorraadbeheer van grondstoffen en hulpstoffen,
 • signaleren van onvolkomenheden in kwaliteit en hygiëne en dit tijdig en adequaat oppakken met de teamleider,
 • zorgdragen voor een optimaal onderhoud aan machines en apparatuur op de afdeling en
 • op orde houden en schoonmaken van de expeditie ruimte.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Locatieleider tomatenteelt ben je verantwoordelijk voor planning en organisatie in de kas, het aansturen van het personeel en de teelt.
Je bent dus verantwoordelijk voor goede prestaties in de kas. Denk hierbij aan het aansturen in de kas aan gewaswerkzaamheden en biologische bestrijding.
Je registreert teeltgegevens, analyseert deze en onderneemt hierop de benodigde acties. Op basis van je waarnemingen in de kas stel je het juiste klimaat in en zet je de strategie voor de toekomst uit.
Heb je nog geen kennis en kunde met betrekking tot teelt? Dan ga je dit eerst leren en eigen maken.
Binnen dit bedrijf is er aandacht voor de mensen en wordt er met respect omgegaan met de medewerkers.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als constructiebankwerker/lasser ga je aan de slag op de metaalafdeling. Aan de hand van een technische tekening zaag, knip of snijd je platen en profielen op maat. Vervolgens zet je spanten volgens tekening op. Om de spanten heen wordt het plaatmateriaal gehecht middels hechtlassen, waarbij de maatvoering zeer nauw komt. Je bouwt het product volledig zelfstandig op vanuit staal en en het wordt MIG-MAG afgelast.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van constructiebankwerker ga je aan de slag op de afdeling metaalbewerking. Je snijdt, knipt, buigt plaatmateriaal en volgt de instructies van de tekening.
Je wordt intern opgeleid. Dat betekent dat de werkzaamheden in het begin eenvoudig zijn. Zodra je de werkzaamheden onder de knie hebt krijg je ook meer verantwoordelijkheden. Je maakt dan vanaf tekening het eindproduct en voert hier alle voorkomende werkzaamheden in uit. Je maakt hierbij gebruik van diverse machines. Je groeit uit tot een zelfstandig werkende constructiebankwerker / lasser zijn die in teamverband hoogwaardige luxeproducten fabriceert. Je wordt gedurende het leertraject intensief begeleid en de snelheid waarmee je dit traject doorloopt is afhankelijk van jezelf!

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als teeltmedewerker fruitbedrijf voer je alle voorkomende (handmatige) teeltwerkzaamheden aan appel- en perenbomen uit. Ziektes of afwijkingen herken je direct. Je voert ook gewasbescherming en tractorwerkzaamheden uit. Verder organiseer je alle werkzaamheden rondom de fruitpluk en stuur je in de oogsttijd medewerkers aan.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

De dag begint bij het controleren van de bedrijfsauto: heb je alles bij je? Indien ''ja'' het antwoord is dan vertrek je samen met je collega's en een gezonde dosis motivatie naar de klant.
Daar bespreek je samen met de voorman en de klant hoe het hekwerk geplaatst kan worden. Vervolgens ga je aan de slag.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het heien van palen, draad spannen, hekwerk staanders plaatsen, poorten plaatsen en reparaties verrichten.
Nog geen ervaring met het plaatsen van hekwerken? Dan wordt je ''on the job'' begeleid door een collega.
Aan het einde van de dag of project zie je een mooi resultaat dat je samen met je collega's hebt bereikt! Tot slot: ga je samen met je collega's terug naar de zaak waar de dag wordt besproken en de auto's voor de volgende dag worden geladen.
Tot slot wordt de dag afgesloten met een praatje en een drankje waarbij je andere collega's aanschuiven, deze komen terug van een ander project.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als tractorchauffeur houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden zoals werken met een frontklepelmaaier, maaizuigcombinatie, kipper, bosfrees, wortelfrees, stronkenfrees en een spitmachine. In de rustigere periodes zijn er andere, nader te bepalen werkzaamheden voor je, waardoor je het hele jaar rond werk hebt.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Vakbekwaam medewerker bos- en natuurbeheer plaats je bouwkundige onderdelen als bijvoorbeeld houten bruggetjes, rasters en hekken, maar ook groen. Denk hierbij aan stuiken, heggen en bomen. Ook zal je actief zijn bij het rooien van bomen en bestrijden van onder andere Prunus. Daarnaast zal je je bezig gaan houden met het onderhoud van diverse projecten in het groen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Monteur landbouwmechanisatie werk je met een team van enthousiaste collega’s in de werkplaats. Je bent mede verantwoordelijk voor het onderhoud van de hoogwaardige (landbouw) machines en werktuigen die het bedrijf bezit. Als monteur landbouwmechanisatie werk je mee aan het vernieuwen, verbeteren en bouwen van machines.
Als monteur landbouwmechanisatie behoren onderstaande werkzaamheden ook tot je taak:
 • Uitvoeren van voorkomend onderhoud op mechanisch en elektronisch gebied. Dit gebeurd ook op locatie bij de opdrachtgevers;
 • Het uitvoeren van modificatie- en constructiewerk aan gemechaniseerde werktuigen, hulp-/randapparatuur, op basis van werkopdrachten en volgens aanwijzingen en instructies van de leidinggevende.
 • Jaarlijks keuren van de machines;
 • Elektrisch en autogeen lassen, bank- en plaatwerk, verspanende bewerkingen, bijhouden van voorraad technische onderdelen, schoonhouden van apparatuur en werkruimten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor diverse teeltwerkzaamheden (kas en volle grond). Je gaat het klimaat in de kas regelen, je verzorgt de beregening in de kas en voor de volle grond en je voert gewassenbescherming uit. In de volle grond werk je voor de gewasbescherming met een getrokken veldspuit. Je voert controles uit op de gewasgroei en gezondheid waarop je eventueel actie onderneemt (klimaat en gewasverzorging).

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van procesoperator ben je verantwoordelijk voor het op een juiste wijze laten verlopen van (delen van) het productieproces. Enkele van jouw werkzaamheden zijn:
 • zorgdragen dat de geleverde vrachten die gelost zijn de juiste weg binnen het bedrijf volgen.
 • het inregelen en volgen van het productieproces
 • het controleren en invullen van diverse papieren en overzichten zodat alles goed vastgelegd is
 • het voldoen aan de diverse eisen en normeringen
 • het nemen van monsters en deze beoordelen op kwaliteit

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als uitbener bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het uitbenen, kanten en uitsnijden van varkensvlees. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren het verdelen, splitsen, vliezen, portioneren en snijden van vlees. Je sorteert de stukken vlees en herkent eventuele afwijkingen en onderneemt hierop de benodigde actie.
Het is een afwisselende functie waarbij je diverse snijtechnieken toepast. Dit alles conform de geldende kwaliteits-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.
Je werkt in dagdiensten van 06.00 - 15.00 uur. Langere werkdagen kunnen voorkomen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker asbestsanering werk je projectmatig, dus telkens een andere locatie en een andere klus. In een team van minimaal 3 collega's houdt je je bezig met het veilig en professioneel verwijderen van asbestmaterialen uit muren, scheidingswanden, daken, plafonds en vloeren. Daarvoor is het nodig dat je van aanpakken weet en secuur kan werken.Je rijdt in je bedrijfsauto naar klussen door heel Limburg en soms in regio Brabant.
Samen met je team draag je zorg voor onder andere:
• Voorbereiden van de saneringswerkzaamheden
• Nalopen van veiligheidsmaatregelen
• Luchtdicht maken van de werkruimte
• Veilig verpakken en luchtdicht afsluiten van asbestbevattende delen
• Afvoeren van asbestmaterialen via de afvalsluis
• Schoonmaken van de werkruimte en de gebruikte materialen
• Verwijderen van de apparatuur en vrijgeven van de ruimte

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de funtie van Monteur watertechniek ga je aan de slag met het installeren van luchtwassers, wamteterugwinning, leidingsystemen voor riolering en tijdelijke drikwatersystemen. Daarnaast ga je pompen, riolering en beregeningsmaterialen verkopen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Asbest is een verzamelnaam voor een aantal in de natuur voorkomende mineralen. Tot in de jaren tachtig is asbest veelvuldig gebruikt in gebouwen, woningen en installaties vanwege zijn sterke en isolerende eigenschappen. Als Medewerker Asbestverwijdering of asbestsaneerder verwijder je bij bedrijven en particulieren asbest op professionele basis. Het grootste deel van de dag werk je met PBM's.
Je houd je in een team van 4-7 mensen bezig met de meest uiteenlopende werkzaamheden:
• Voorbereiden van de saneringswerkzaamheden;
• Nalopen van veiligheidsmaatregelen;
• Luchtdicht maken van de werkruimte;
• Veilig en professioneel verwijderen van asbestmaterialen uit bijvoorbeeld muren, scheidingswanden, daken, plafonds en vloeren;
• Veilig verpakken en luchtdicht afsluiten van asbestbevattende delen;
• Afvoeren van asbestmaterialen via de decontaminatieruimte;
• Schoonmaken van de werkruimte en de gebruikte materialen;
• Verwijderen van de apparatuur en vrijgeven van de ruimte.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als bloemist ben je verantwoordelijk voor het opmaken van bloemstukken, boeketten, bruidsstukken en grafstukken, anderzijds werk je mee in de winkel waarbij je klanten adviseert m.b.t. huishoudelijke en lifestyle-artikelen, boeketten en overige groenproducten. Wanneer er telefonische bestellingen binnenkomen verwerk je deze en je bent verantwoordelijk voor kassawerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Junior kaasmaker ben je verantwoordelijk voor het in- en uitpekelen van de kaas en voor het pasteuriseren van de melk. Je staat aan de pers, meet de PH waardes, biedt ondersteuning tijdens de kaasproductie en je voert schoonmaakwerkzaamheden uit zoals het reinigen van de productiebakken en boxen. In de functie van Junior kaasmaker is het mogelijk om door te groeien tot Kaasmaker.
Je werkt in een bedrijf met meer dan 20 collega's waar passie en vakmanschap de hoofdmoot voeren. Het bedrijf verwerkt jaarlijks meer dan 10 miljoen liter melk van zowel koeien, geiten als schapen.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als administratief medewerker ga je na een gedegen inwerkperiode de collega’s van het regiokantoor Etten-Leur in het hele administratieve proces ondersteunen. Je zorgt dat contracten worden aangemaakt en personeelsdossiers compleet en up-to-date zijn. Daarnaast ondersteun je bij sollicitatie- en aannameprocedures en zorg je dat data actueel en toegankelijk zijn. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat onze organisatie ontzettend snel groeit. Dit legt nogal wat druk op de organisatie.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als communicatiemedewerker kom je te werken op het hoofdkantoor van AB Werkt in Herten-Roermond. Samen met je collega’s van de communicatie-afdeling en de regiokantoren ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar markt en medewerker. Daarvoor organiseer je bijeenkomsten voor zowel personeel als klanten en coördineer je deelname aan beurzen en events. Ook zorg je (mede) voor de ontwikkeling van periodieken, nieuwsbrieven, folders en het up-to-date houden van de website. Uiteraard houd je hierbij altijd de positionering van AB Werkt in je achterhoofd.
Je beheert de marketingkalender en zorgt ervoor dat marketingacties tijdig in gang worden gezet. Je denkt mee over inzet en toon van de middelen en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Daarvoor werk je veelvuldig samen met externe partijen waaronder drukkers, fotografen en vormgevers.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Accountmanager personeelsbemiddeling werk je voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in met name de tuinbouw in het oostelijk deel van Noord-Brabant. Je adviseert de klant over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld een vakbekwaam teeltmedewerker zijn maar ook een groep buitenlandse medewerkers die flexibel ingezet worden. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als intercedent pools/nederlands ben je samen met de accountmanagers verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van buitenlandse medewerkers. Je verzorgt de werving en selectie van arbeidsmigranten die al in de regio wonen en coördineert de vraag en kijkt voor een passende match. Je screent profielen, bespreekt deze met de accountmanager en bent contactpersoon voor de medewerkers.
Je bespreekt met hen wat de werkzaamheden zijn, verzorgt de administratieve afhandeling en bewaakt de voortgang. Zo houd je voortgangsgesprekken samen met klant en medewerker, kijkt naar ontwikkeling van de medewerker en bent je verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding van jouw medewerkers. Je bent vraagbaak voor werkgerelateerde zaken, signaleert tijdig problemen en lost ze waar mogelijk op.
Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat ons bedrijf ontzettend snel groeit. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround medewerker sportpaarden ben je in de ochtenden bezig met de stallen uit mesten, stallen instrooien en paarden in de stapmolen zetten. Vervolgens ga je de eigenaren van de paarden meehelpen met de paarden wassen en verzorgen. Ook ben je in de middag bezig met de paarden in de paddocks doen, het tuig poetsen, gazon maaien en de buitenbak slepen. Er dienen incidenteel ook tractor werkzaamheden te worden verricht.
Het word op prijs gesteld als je ongeveer 20 weken per jaar beschikbaar bent om mee te gaan naar concours.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime medeweker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden op de speendag van de biggen. Je gaat de biggen spenen, de zeugen naar het nieuwe verblijf begeleiden en de dierverblijven schoonmaken.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als voorwerker varkenshouderij werk je voornamelijk in de kraamstal. Je hebt een verantwoordelijke functie en geeft leiding aan een team van 6 medewerkers. Daarnaast begeleidt je onder andere de geboorte van biggen. Je behandelt, voert, controleert, ent en verlegt de zeugen en biggen. Daarnaast zorg jij voor een schone leefomgeving voor de dieren. Indien nodig spring je bij in de dek- en drachtstal.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker hovenier ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden betreft onderhoud van particulieren tuinen.
Heggen scheren, knippen, onderhoud, werken met bosmaaier, grasmaaien, kanten steken

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als Monteur ben je voornamelijk bezig met het dagelijks onderhoud/ reparaties van auto’s, vrachtwagens en het industrieel materieel. Je zorgt samen met je collega’s voor een goede staat en inzetbaarheid van het materieel. Zodat wij onze opdrachtgevers kunnen voorzien van een goede dienstverlening.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround medewerker boomkwekerij selecteer jij met voor iedere klant de juiste planten uit de kwekerij. De klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en dat word ook verwacht van jou. In minder drukke periodes voer je op de kwekerij ook allerlei andere werkzaamheden uit zoals oppotten, snoeien en onkruidbeheersing. De werkzaamheden zijn het hele jaar rond.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij. De werkzaamheden vinden plaats op zowel het containerveld als (voor de productie) in de vollegrond.
De werkzaamheden bestaan uit het oppotten van de planten, het planten in de vollegrond, aanbinden, snoeien, machinaal rooien en bestellingen klaarmaken.
Je werkt samen met meerdere collega's in een klein en hecht team waarbij hart voor de zaak, verantwoordelijkheidsgevoel en teamspirit hoog in het vaandel staan.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround hovenier ben je de hovenier die over veel ervaring beschikt en elke klus tot een goed einde weet te brengen. Je hebt kennis van onderhoud en affiniteit met kleine aanleg werkzaamheden. Je hebt een positieve en nette uitstraling.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Allround medewerker fruittteelt ben je verantwoordelijk voor zowel het aansturen van medewerkers als het meewerken op het fruitteeltbedrijf.
In het seizoen geef je leiding aan een groep (buitenlandse) medewerkers en scholieren. Je stuurt hierbij de gewasverzorging aan. Daarnaast werk je ook zelf mee in de snoeiwerkzaamheden, oogstwerkzaamheden, sorteerwerkzaamheden, tractorwerk en overige voorkomende dagelijkse werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het zeugenbedrijf.
De verantwoordelijkheden omvatten het aansturen van de medewerkers, het optimaliseren van de bedrijfsresultaten en processen.
Er bestaat desgewenst, na een periode van samenwerking in loondient, ook een mogelijkheid tot participatie in de exploitatie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als bedrijfsleider varkenshouderij voer je alle voorkomende werkzaamheden uit bij de gespeende biggen & vleesvarkens en ben je verantwoordelijk voor één à twee locaties.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Montagemedewerker regio Deurne houdt je je bezig met het maken van luxe lamellen voor zwembaden. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het volledige productieproces. Je start met het doornemen van de order en gaat dan de onderdelen verzamelen. Vervolgens bewerk je de onderdelen door te boren, kunststof te lassen en zorg je voor volledige montage (hierbij verricht je veel kit-werk). Verder behoren het laden en lossen van vrachten en magazijnbeheer tot je taken. Bij deze functie behoort de mogelijkheid om door te groeien naar meewerkend voorman binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Montagemedewerker Stalinrichting zorg ij ervoor dat de stal klaar is voor gebruik. Zo assisteer je bij de bouw van de nieuwe stal en plaats je de stalinrichtingen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Fulltime Medewerker Pluimveehouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in en buiten de stal. Zo ga je de gezondheid van de dieren, de voerbakken en de drinkbakken controleren. Ook ga je grondeieren rapen, eieren afdraaien en onderhoudswerkzaamheden doen op het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Fulltime Medewerker Pluimveehouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in en buiten de stal. Zo ga je grondeieren rapen, eieren afdraaien en onderhoudswerkzaamheden doen op het bedrijf. Ook ga je de gezondheid van de dieren, de voerbakken en de drinkbakken controleren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Grondwerker ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het vakgebied.
Wat ga je dan doen? Het uitvoeren van grondwerk (bestratingen, graafwerkzaamheden en reparaties uitvoeren), het werken met rioleringen (installeren van complete nieuwe riolering, pijpen leggen, reparaties uitvoeren) en behandelen en oplossen van calamiteiten (storingen oplossen ten gevolge van wateroverlast). Kortom een veelzijdige functie waarbij eigen inzicht en vakmanschap een grote rol speelt. Het gaat om een familiebedrijf waar je samen werkt met een kleine 30 collega's. Wanneer je start krijg je een inwerkperiode van 1 jaar, waarbij je alle facetten van het vak worden bijgebracht. Het bedrijf hecht veel waarde aan betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling, daar krijg je dan ook alle ruimte voor.
Tags: grondwerker, rioleringen, riool, bestrater, monteur, rioolmonteur, grondverzet, loonwerk, kabel- en leiding, installatietechniek, Noord-Limburg, Limburg, Venlo, Venray, Horst, vacature, functie, baan, salaris, job.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Operator ben je verantwoordelijk voor het regelen en sturen van de geautomatiseerde processen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de machine ongestoord kan blijven draaien. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product en voert hiervoor de noodzakelijke productanalyses uit. Je registreert relevante gegevens uit de procesvoering in het kader van werkoverdracht aan je collega’s. Je maakt en houdt de apparatuur en de werkomgeving schoon. Daarnaast signaleer en analyseer je (dreigende) storingen en technische mankementen. Je begint in dagdienst en wordt op termijn ploegendienst.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker verkoopbinnendienst ga je je bezig houden met het invoeren van orders, de klanten per telefoon te woord staan, neem je service aanvragen in behandeling en geef je incidenteel rondleidingen door de showroom aan klanten. Het is belangrijk dat je naast de Nederlandse taal ook goed uit de voeten kan in het Duits en Engels. Heb jij geen ervaring, maar sta je open om te leren en ben je gemotiveerd? Dan is dit een mooie kans! De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7:30 t/m 16:30.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur ben je verantwoordelijk voor de distributie van co2 bij verschillende klanten in Belgie en Limburg. Jij bent hét visitekaartje van de organisatie. Je kunt bij klanten denken aan: vakantieparken, discotheken of vastgoedketens.
Verder verzorg je de controle en herstelwerkzaamheden bij de installaties van de klant en zorg je dat de uitgevoerde werkzaamheden correct registreert worden. Op een dag zul je 1 of 2 ritten hebben, afhankelijk van de route.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als bedrijfsverzorger varkenshouderij ga je onze leden met een varkensbedrijf vervangen bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorg je dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.
In je werk als bedrijfsverzorger zit veel variatie. Je wordt ingezet bij zowel vleesvarkens- als zeugenbedrijven. Dat vraagt veel van je flexibiliteit. Je wordt ook ingezet voor andere werkzaamheden. Zoals in onderhoud en installatie.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Bedrijfsverzorger Tuinbouw ga je onze leden met een (glas)tuinbouwbedrijf vervangen bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorg je dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.
In je werk als bedrijfsverzorger zit veel variatie. Je wordt ingezet bij zowel bedrijven in de glastuinbouw als de vollegrond. Dat vraagt veel van je flexibiliteit. Buiten de seizoenspieken word je ook ingezet voor andere werkzaamheden. Zoals in onderhoud en installatie.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Je gaat aan de slag binnen een echt familiebedrijf. Als productiemedewerker ben je hier verantwoordelijk voor het sorteren en wassen van de pompoenen. Het betreft fysiek zwaar werk.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Allround medewerker op een vleesvarkens- en akkerbouwbedrijf heb jij interesse in zowel het werk bij de vleesvarkens als het werk op het land. In deze functie voer je alle voorkomende werkzaamheden uit op het land met behulp van de tractor. Tevens voer je controlers uit bij de vleesvarkens. Ook het laden en verplaatsen van vleesvarkens behoort tot jouw werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als agrarische medewerker ben je verantwoordelijk voor allerlei soorten werkzaamheden op dit akkerbouwbedrijf. In de zomer zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit trekkerwerk en in de winter help je mee om de pompoenen te wassen en te sorteren. Daarnaast verricht je allerlei voorkomende werkzaamheden op bijvoorbeeld de heftruck of andere machines.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van buitendienstmedewerker ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamhedenwerkzaamheden:
 • Onderhouden van contacten met telers;
 • Bewaken van de kwaliteit van pooluien, aangekochte uien, middels kiembakje;
 • Beoordelen van de monsters die je zelf hebt genomen en die in de bewaarcel opgeborgen liggen;
 • Voorraden inventariseren van telers;
 • Aanvoer van de uien plannen;
 • Het op een hoger plan brengen van de kwaliteit van de uien in pool met eventueel een eigen kwaliteitsmerk;
 • In het voorjaar helpen met de voorjaarswerkzaamheden in het veld;
 • Tijdens de zomermaanden: plannen van het oogsten en inschuren van plantuien en zaaiuien afland (Indien nodig ook zelf inschuren);
 • Bij telers bij het rooien en laden van de uien gaan kijken (indien nodig ook instrueren);
 • Aankoop van vrije uien in overleg en het bijkopen van uien wanneer er een te kort is;
 • Afsluiten van de uiencontracten;
 • Contact onderhouden met commissionairs die uien inkopen;
 • Contact onderhouden met de buitendienst van de CZAV;
 • Bijeenkomst en vergaderingen bezoeken;
 • Mee organiseren van activiteiten, waaronder: wintervergadering, veldbijeenkomst, studiereis;
 • Informatie in overzichten bijhouden/communiceren naar medeverantwoordelijke;
 • Regelmatig teamoverleg.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker komkommer- en bloementeelt werk je mee in de uitvoerende werkzaamheden in de kas, zoals oogst- en gewaswerk. Daarnaast werk je ook mee in het sorteer- en verpakkingsproces in de loods. In de periode januari t/m oktober werk je voornamelijk in de komkommers. In de winterperiode werk je ook in de bloementeelt. Dit zorgt dus voor een mooie afwisseling van werk over het seizoen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van agrarisch medewerker ben je verantwoordelijk voor allerlei voorkomende werkzaamheden op het akkerbouwbedrijf. In de winter sorteer je pootgoed, transporteer je pootgoedkisten met een heftruck, snoei je op de camping, help je met het schoonmaken van de kippenstal, onderhoud je machines en assisteer je bij het leveren van de aardappelen en uien. In het voorjaar bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit trekkerwerk, zoals het land klaar leggen en wellicht zaaien in de toekomst. In de zomer selecteer je pootgoed, strooi je kunstmest, schoffel je in de gewassen en maak je enkele dagen de kippenstal schoon. Het najaar staat in het teken van oogsten en zaaien, waarbij je veel trekkerwerk moet doen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker veredeling ben je verantwoordelijk voor de teelt en verwerking.
In de teelt ga je diverse gewassen kweken in de vollegrond, onder tunnels en in de kas, vanuit bepaalde procedures passend bij het gewas. Daarnaast voer je chemische en biologische gewasbescherming uit. In de verwerking ga je het zaad machinaal coaten en ontsmetten. Tot slot zorg je ervoor dat het zaad op de juiste manier verpakt wordt met de verpakkingsmachine. Voor intern transport maak je gebruik van een heftruck. Tijdens de processen proces voer je kwaliteitscontroles uit, neem je monsters en verwerk je gegevens t.b.v. administratie.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals het planten, rooien, aanbinden en selecteren van de bomen. Buiten vinden de teeltwerkzaamheden plaats tijden het voorjaar, zomer en herfstperiode. In de winter worden in de loods de bomen verzendklaar gemaakt en wordt het nieuwe plantgoed gesnoeid. Je werkt samen met de bedrijfsleider en enkele vaste collega's binnen het bedrijf. Binnen het bedrijf wordt veelal gewerkt met tractoren en machines.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van melker ben je verantwoordelijk voor het melken van de koeien (180 stuks) en allerlei voorkomende werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van de melkbeurt.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor:
 • Uitmesten
 • Kuilen open maken
 • Werk rondom de robots
Op termijn kunnen de werkzaamheden worden uitgebreid met het voeren en verzorgen van jongvee/koeien.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig invullen van 3 ochtendmelkbeurten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor:
 • Assisteren bij de machinale sorteerwerkzaamheden van de champignons;
 • Vullen en leegmaken van de bedden met substraat;
 • Ondersteunen bij oogstwerkzaamheden, zoals het snijden van de champignons;
 • Sorteerwerkzaamheden;
 • Schoonspuiten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als (leerling) Teeltmedewerker ben je dagelijks in het gewas te vinden en let je scherp op de teelt en de productie. In het begin verricht je werkzaamheden in het gewas zoals planten, indraaien en oogsten. Je gaat leren hoe je aan het gewas kunt zien welke maatregelen genomen moeten worden qua bemesting, klimaat en gewashandelingen. Andere taken zijn o.a. watergift, scouting, gewasbescherming en let je op de werking en functioneren van diverse bedrijfsmiddelen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als inpakmedewerker ben je een fysiek sterke medewerker die goed kan werken in koude en vochtige omstandigheden (3 tot 6 graden).Je werkt in teamverband, waarin ieder zijn eigen taken heeft. Je taken bestaan onder andere uit het ordenen van bakjes in kratten en kratten stapelen.
Bij Hessing wordt gewerkt in twee ploegen volgens een dag- en nachtrooster. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag en incidenteel een keer op zondag.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur kraakperswagen ben jij verantwoordelijk voor het besturen en bedienen van het inzamelvoertuig. Je vervoert de lading naar de daartoe aangewezen verwerkers en/of op- en overslaglocaties. Aan de hand van routelijsten voer je de routevolgorde optimaal uit en zorg je voor een volledige rittenadministratie. Daarnaast controleer en beheer je de staat van het voertuig: defecten en gebreken signaleer en rapporteer je tijdig en je laat deze in overleg met de planner repareren.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur beschik je over een eigen vaste route in Nederland en België. Dit houdt in dat iedere vrachtwagenchauffeur zelf verantwoorlijk is voor zijn eigen klantenkring en deze één, twee (en in soms zelfs drie) keer per week voorziet van verse boeketten en plantenarrangementen. Onverkoopbare producten dienen retour te worden genomen, waardoor een mooie presentatie overblijft.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker hovenier help je bij assisteren van allerlei klussen, denk aan:
 • afval opruimen
 • maaien, heggen scheren
 • werken met een bosmaaier, bladblazer

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als tractorchauffeur hou je je met verschillende werkzaamheden bezig. Je werkt met verschillende werktuigen en materialen
 • maaiwerkzaamheden
 • snoeiwerkzaamheden
 • vervoeren van grond, snoeiafval

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van stratenmaker ben je voornamelijk bezig met grootschalige bestratingsprojecten.
Projecten zullen voornamelijk bestaan uit pleinen, parkeerplaatsen, trottoirs en wegen.
Als stratenmaker is het belangrijk om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.
Verschillende taken die jij gaat uitvoeren: Egaliseren, afrijen, stenen leggen, banden knippen/plaatsen, aan- en afvoer materiaal.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van meewerkend voorman ben je het verlengstuk van de opdrachtgever.
Je weet het overzicht te houden over projecten en bent zelf niet bang om aan te pakken.
Werkzaamheden bestaan uit, bestraten, grondwerkzaamheden, riolering aanleggen, schuttingen, keerwanden en trappen plaatsen.
Daarnaast is het belangrijk om te blijven communiceren met de opdrachgever zodat hij ook weet hoe de projecten verlopen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker hovenier ga je assisteren met aanplanten en aanleggen van openbaar groen, particulieren tuinen en bedrijventerreinen. Verder zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit onderhoud van tuinen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker hovenier ga je samen met een team variërend van 2 tot 4 mensen samen op pad. Je assisteert met alle werkzaamheden. Het bedrijf is voornamelijk gerricht op aanleg van tuinen. Denk aan de volgende werkzaamheden:
• Aanleggen van particuliere tuinen
• Beplantingswerkzaamheden, het maken van verhardingen, houtconstructies en aanleggen van waterpartijen
• Onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen bij bedrijven

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als assistent meewerkend voorman ondersteun je de meewerkend voorman bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het bedrijf. Indien nodig vervang je hem of haar ook tijdens afwezigheid. Je bent mede verantwoordelijk voor een optimaal werkproces en de gewenste kwaliteit. Je verdeelt het werk en begeleidt en controleert de medewerkers bij alle gewaswerkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse productiewerkzaamheden, zoals onder andere het oogsten van het product. Ook het controleren, uitzetten van biologische gewasbescherming en het meten en signaleren behoort tot je taken. In geval van (kleine) storingen worden deze, indien mogelijk, mede door jou opgelost.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als snoeimedewerker fruitteelt snoei je geheel zelfstandig appel- en perenbomen. Dit doe je met behulp van elektrisch als pneumatisch gereedschap, met beide kun je werken. Het werk vindt plaats in een productie boomgaard waarbij je veel dezelfde handelingen uitvoert.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als monteur pomptechniek ga je op locatie bij de klant apparatuur volgens de meegeleverde specificaties installeren. Ook ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en reviseren. Je zorgt er voor dat de apparaten voldoen aan de gestelde kwaliteit. Voor iedere klant bouw je een correct dossier op en zorg je dat de juiste informatie verzameld en vastgelegd wordt. Zo kan er snel en efficiënt gehandeld worden bij vragen en/of calamiteiten.
 • Je zult volgens inroostering en conform de richtlijnen invulling geven aan de storingsdienst zodat snel en effectief gehandeld kan worden bij storingen of calamiteiten aan nieuwe of bestaande (huur)apparatuur binnen een zo kort mogelijke periode
 • Je zult zorg dragen voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften en het veiligheidsreglement, zoals vastgelegd in het Performance Improvement Management-handboek en ter inzage via de kennisbank, zodat te allen tijde veilig gewerkt wordt.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur touringcar zijn er verschillende mogelijkheden qua soorten vervoer:
 • Dagelijkse ritten van schoolvervoer
 • Transfers
 • Evenementevervoer
 • Treinstremmingen
 • Dag ritten
Dit kunnen zowel dag, nacht als weekend ritten betreffen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur veegzuigwagen ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden als:
 • het besturen van de veegzuigwagen
 • het aanbrengen en het verwijderen van markeringen op wegen
 • het reinigen van wegen en buitenruimten

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als Hovenier Onderhoud houdt je jezelf bezig met het groenonderhoud bij particulieren en bedrijven. Je hoofdwerkzaamheden bestaan uit het planten van bomen, struiken en plantgoed. Andere werkzaamheden zijn bijvoorbeeld snoeien, maaien, knippen en schoffelen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround hovenier ben je verantwoordelijk voor aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd bij overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als tractorchauffeur vervoer je in de oogstperiode akkerbouwproducten met behulp van tractor en kar. Daarnaast voer je verschillende werkzaamheden op het land uit. Verder houdt je jezelf in het grondverzet bezig met projecten voor grondtransporten. Hierbij zul je ook gebruik maken van tractor en kar.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Zelfstandig medewerker dek- en drachtstal ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de dek- en drachtstal en op de zeugenopfokafdeling. Qua werkzaamheden kun je denken aan het juiste dekmoment bepalen van de zeugen en gelten, het insemineren van de zeugen en gelten, het verplaatsen van de varkens, het opvangen van de aangekochte gelten en het onderhoud in en rondom de stal.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als meewerkend voorman geef je leiding aan Nederlandse- en buitenlandse medewerkers, maar werk je zelf ook mee voor de beste resultaten.
Samen met de ondernemer stel je teeltplannen op en maak je een personeelsplanning. Bij afwezigheid van de ondernemer neem je zijn werkzaamheden over.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze veelzijdige functie, in een dynamische omgeving, draag je in het rangeerteam samen met de afdeling expeditie zorg voor de uitvoering van het laad- en losproces binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het aan het aan je toevertrouwde materieel en weet daar op een zorgvuldige wijze mee om te gaan.
 • Overleg en communicatie met de afdeling expeditie over wanneer welke koeloplegger aan en van het laad/los dock geplaatst resp. gehaald moet worden.
 • Met behulp van een rangeertruck verplaatsen van de koelopleggers van de ene plaats naar de andere plaats.
 • Het zo nodig in- en uitwegen van de koelopleggers ter controle voor de afdeling expeditie Het organiseren en beheren van het buitenterrein op een zodanige wijze dat de rangeerwerkzaamheden op een veilige en schadevrije manier kunnen worden uitgevoerd.
 • Het verrichten van kleine reparaties aan het materieel, rangeertrucks en koelopleggers.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze functie beheer je samen met twee collega’s het onderdelenmagazijn van de technische dienst. Je zorgt ervoor dat de monteurs van onze technische dienst op het juiste moment kunnen beschikken over de juiste onderdelen die nodig zijn om onze machines en productieprocessen optimaal te laten werken.
Je takenpakket bestaat onder andere uit:
 • Je beheert het onderdelenmagazijn en zorgt in overleg met het hoofd technische dienst voor het juiste voorraadniveau.
 • In overleg met de afdeling inkoop vraag je prijsopgaves op en bestel je producten tegen de beste tarieven en levercondities.
 • Je bestelt machine- en andere onderdelen op basis van ad-hoc behoefte of systeemmeldingen, verwerkt orderbevestigingen en bewaakt levertijden.
 • Je beoordeelt of binnengekomen goederen voldoen aan de gestelde eisen, registreert ze in het ERP-systeem en zorgt ervoor dat je collega’s van de technische dienst tijdig kunnen beschikken over de bestelde materialen.
 • Je bereidt het geplande onderhoud voor en handelt administratieve werkzaamheden af.
 • Je zorgt voor een accurate registratie van de onderdelen van de verschillende machines in onze onderhoudsmodule.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse grondbewerkingen en gewasbescherming, dus landbouwmachinevaardig zijn is erg belangrijk in deze functie.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Allround medewerker varkens ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Het schoonmaken van hokken;
 • Het voeren en verzorgen van varkens;
 • Het verhokken van varkens;
 • Het verplaatsen van hekken;
 • Afspenen;
 • Overhuizen;
 • Blikken en behandelen van de varkens.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime Melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de koeien en de bijbehorende werkzaamheden zoals ligboxen schoonmaken, koeien omdrijven en de melkstal klaar- en schoonmaken.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Assistent Medewerker Park- en laanbomenkwekerij assisteer je bij verschillende werkzaamheden op het bedrijf. Zo ga je onder andere assisteren bij het machinaal rooien van bomen. Aangezien het machinaal gebeurd is het niet fysiek zwaar werk. Verder help je bij het snoeien van bomen en aanbinden van stokken.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Stekmedewerker ben je verantwoordelijk voor de productie van stekjes van diverse planten. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het knippen van stek binnen in de schuur. In november en december vinden ook veel werkzaamheden op het veld plaats aangezien de Conica’s dan geknipt moeten worden. In het voorjaar en de zomer behoort het plukken en schoffelen van onkruid ook tot de werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Demonteren van melkmachines;
 • Melkkoeltanks;
 • Reviseren van vacuümpompen;
 • schoonspuiten van diverse onderdelen;
 • Andere gerelateerde melkstal producten.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als broederijmedewerker bestaan je werkzaamheden uit: kuikens selecteren, schoonmaken en desinfecteren, laden en verpakken van broedeieren, inleg van de broedeieren coördineren en voorraadbeheer.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Zelfstandig Medewerker Boomkwekerij ga je voornamelijk (vorm)snoeien en stokken aanbinden op een boomkwekerij. Je gaat stokken aanbinden, bomen snoeien, eventueel tractorwerkzaamheden en logistieke werkzaamheden zoals het klaarzetten van bestellingen.
Het betreft een fulltime baan met voldoende doorgroeimogelijkheden. De werktijden zijn van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan zo snel mogelijk!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Werkvoorbereider / Calculator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van offertes & calculaties op basis van een bestek of offerteaanvraag. Je beheert het overzicht van uitstaande offertes en zorg je voor het tijdig opvolgen van uitgebrachte offertes.
Na de gunning van een offerte ben je verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en overdracht aan de projectleider. Tevens verzorg je de nacalculatie en bewaak je, in samenwerking met de projectleider, gemaakte afspraken met leveranciers en onderaannemers.
Wordt jij enthousiast van het lezen van deze functieomschrijving? Wacht dan niet langer met solliciteren.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Legpluimvee (parttime) heb je diverse verantwoordelijkheden bij een scharrelkippenbedrijf en internetwinkel. Je werk bestaat in de voormiddag uit controlewerkzaamheden bij de scharrelkippen en/of het machinaal inpakken van de eieren.
In de middag bestaat je werk uit het inpakken en verzendklaar maken van orders voor de webwinkel. Kortom, afwisselende werkzaamheden op een modern bedrijf!
Het betreft een parttime functie waarbij de werktijden verdeeld zijn over 3 (of 4 dagen) dagen. Hierbij zullen de dagen verspreid worden of 3 (of 4 dagen):
 • Dinsdag en donderdag een hele dag, van 7.30 uur tot 16,30 uur.
 • Maandag een halve dag, van 7.30 uur tot 13.00 uur
 • Wanneer mogelijk woensdag of vrijdag een extra halve dag. (Dit in overleg)
Ben jij op zoek naar een parttime baan en wil jij graag aan de slag bij een pluimveebedrijf? Of ben je op zoek naar een fulltime baan? AB Werkt biedt mogelijkheden om de overige uren in te vullen bij een andere opdrachtgever. Reageer snel!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als voorman grondwerker rioleerder verricht je handmatige graaf-, grond- en rioolwerkzaamheden bij diverse projecten.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als meewerkend vooman heb je ruime ervaring in de varkenshouderij en ben je toe aan een nieuwe uitdaging.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als werkplaatstimmerman ga je aan de hand van een technisch tekening aan de slag. Je maakt prefab modulenwoningen van hout! De werkzaamheden zijn zodoende divers en beginnen met de skeletbouw, waarna je wandjes aftimmer, een gipswandjes zet, een plafond maakt etc.
Een collega is in de tussentijd druk bezig met de electra- en watervoorzieningen. Jullie werken nauw samen in de werkplaats en maakt projectmatig deze modelenwoningen. Er heerst een goede werksfeer en heb je ambitie om door te groeien dan zijn hier vollop mogelijkheden!

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse onderdelen in het productieproces in verschillende bedrijfshallen. Je bedient machines en je vult mallen met beton. Het is niet direct heel zwaar werk, wel wat grover. Indien je over een geldig heftruck- of hijscertificaat beschikt zul je ook producten en mallen intern verplaatsen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als plaatbewerker ben je voornamelijk bezig met het plaatmetaal ten behoeve van de reparaties aan de motorvoertuigen. Het is aan jou om het plaatmetaal te meten, snijden en assembleren. Als het om grote hoeveelheden gaat kan je gebruik maken van de machine.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als autospuiter voer je de werkzaamheden van A tot Z uit. Je bent zowel verantwoordelijk voor de voorbereidingen als het eindresultaat. Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: schuren, vetvrij maken, aanbrengen van de grondverf, lak aanbrengen op de auto.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van de winkels van klanten. Deze functie is beschikbaar vanwege uitbreiding van het bestaande team. Onze klant is een informeel en hecht bedrijf wat zijn zaakjes goed op orde heeft. Ze heeft een stabiel klantenbestand wat ook uitgebreid wordt. Daarom zijn we voor hen op zoek naar gedreven en enthousiaste mensen voor op de weg.
Je werkdag begint op het distributiecentrum van onze klant. Je gaat dagelijks verschillende winkels van onze klant bevoorraden. Manoeuvreren door straten in dorpen en in druk stadsverkeer; jij draait er je hand niet voor om! Je rijdt meerdere eendaagse ritten en bent tevens verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachten. Daarnaast hoort ook het invullen van het bijbehorende papierwerk erbij.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker inpakafdeling/expeditie werk je in diverse taken mee op de afdeling; producten inpakken en afwegen, bestellingen klaarmaken, administratief verwerken van gegevens. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden:
 • beheren en bewaken van het proces op de inpakafdeling
 • een actieve bijdrage leveren aan kwaliteit en veiligheid
 • medeverantwoordelijk voor kwaliteit van eindproducten conform geldende normen

Functieprofiel

Als MIG/MAG-lasser ga je aan de hand van tekeningen onderdelen samenstellen en aflassen voor allerlei soorten constructies. Zo maken zij onderdelen voor vrachtwagens/opleggers, complete beregeningswagens, skatebanen, carrosserieopbouw en prototypebouw.
Ben je in het bezit van lascertificaten (pre) en je VCA diploma? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is ook mogelijk om je VCA diploma via AB Werkt te halen.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor de gewasverzorging op het bedrijf. De werkzaamheden bestaan uit gemechaniseerd snoeiwerk, aanbinden, machinaal rooien, bomen planten en overige werkzaamheden. Je komt te werken in een klein team van 3 vaste collega’s en enkele oproepkrachten. Tevens is er een mogelijkheid om dit te combineren met je BBL-opleiding.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Vrachtwagenchauffeur varkenshouderij ga je varkens vervoeren naar verschillende locaties. Zo vervoer je de varkens naar verschillende locaties van het bedrijf zelf, maar ook van het bedrijf naar de slagerij. In deze functie ben je met trekker en oplegger actief in het nationaal veetransport.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Boomtechnisch Adviseur ben je dagelijks bezig met het oplossen van boom gerelateerde vraagstukken. Je voert zelfstandig Bomen Effect Analyses, boomveiligheidscontroles, groeiplaatsonderzoeken en nader technisch onderzoek uit. Daarnaast stel je offertes, calculaties, rapportages en plannen van aanpak op voor de projecten die je uitvoert.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Leerling Boomverzorger heb je een passie voor bomen en ondersteun je de boomverzorger bij de uit te voeren werkzaamheden. Zo assisteer je de klimmer, beveilig je de werkplek, ruim je snoeiafval op en houd je toezicht op passanten.
De boomverzorger voert zijn taken uit in de boom en als grondman voer je de werkzaamheden uit op de grond. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid rondom de werkplek en je zorgt ervoor dat al het snoeiafval opgeruimd wordt.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Opperman zorg je voor de aanvoer van materialen en ondersteun je de stratenmaker. Je taken zullen bestaan uit het kruien van zand en stenen, handmatig sorteren van materiaal voor de stratenmaker, openbreken en egaliseren van bestrating en het op maat hakken van stenen en tegels. Ook ga je banden en kolken stellen, voegen vol zand vegen en bestrating stampen en trillen. Kortom, een veelzijdige functie met veel mogelijkheid om te groeien in de functie.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur in het grondverzet ga je voornamelijk laden, vervoeren en afleveren van verschillende materialen op diverse werkplekken. Meewerken aan projecten daar waar extra inzet vereist is kan ook tot je werkzaamheden behoren.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Monteur WTB ben je verantwoordelijk voor:
 • Het onderhoud van het machinepark volgens voorschriften
 • Leveren van bijdrage aan innovatieve ontwikkelingen aan het machinepark
 • Het plaatsen van nieuwe machines
 • Het demonteren, repareren, reviseren, monteren en ombouwen van aanwezige machines en apparatuur

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als tractorchauffeur voer je specialistische grondbewerkingen uit. Tot je werkzaamheden behoort ook het uitvoeren van gewasbescherming en beregeningswerk.
Je kan werken met moderne technieken (precisie zaai met behulp van GPS). Ook ben je behendig in het oplossen van kleine technische storingen.
Communicatie / feedback geven aan de onderzoeksafdelingen omtrent de resultaten van de uitgevoerde werkzaamheden behoort ook tot je taken als tractorchauffeur.
Je bent dan ook behendig met moderne communicatiemiddelen en communicatief vaardig.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als teeltmedewerker plantenkwekerij ben je verantwoordelijk voor:
 • Bestellingen klaarmaken en inpakken
 • Oppotten
 • Stekken
 • Scheuren
 • Gewasbescherming en -verzorging
 • Aansturen medewerkers
 • Werkzaamheden met tractor, loader en heftruck
Je bent een echte 'allrounder' en pakt ook andere voorkomende werkzaamheden in deze functie op.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als meewerkend voorman glastuinbouw ben je binnen de afdeling Farm-productie tomaat verantwoordelijk voor het plannen, zowel weekplanning als lange termijn planning, en het aansturen en controleren van de medewerkers. Verder biedt je ondersteuning aan de Crop technician. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan scouten naar ziektes in de kas, plant fysiologische kennis en het nastreven en accuraat uitvoeren van de hygiëne regels. Samen met je team van collega’s ga je aan de slag om de beste resultaten voor de interne klant te realiseren.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het laten uitvoeren en opvolgen van alle wettelijke of door de opdrachtgever verplichte inspecties. Je leidt kleine projecten (zowel engineering als uitvoering). Ook het beheer van technische documentatie waaronder o.a. alle autocad tekeningen valt onder je taken. Daarnaast mag je meedenken en adviseren over maatschappelijk verantwoord, veilig, milieubewust en duurzaam werken.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Productiemedewerker ga je in de werkplaats voornamelijk houten kisten in elkaar zetten. Hierbij ga je alle voorkomende werkzaamheden doen zoals het zagen van hout, het in elkaar zetten van en de afwerking van deze kisten. Ook wordt je ingezet bij de productie van kozijnen. Het is elkaar zetten van de kisten wordt met een spijkerpistool gedaan.
Binnen dit bedrijf wordt je aangemoedigd als je ambitie hebt en graag meer wilt leren. Heb je nog geen ervaring, dan leren ze je graag de kneepjes van het vak.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als Maaimachinist voer je diverse werkzaamheden uit ten behoeve van het onderhoud van groenvoorzieningen in opdracht van overheidsinstellingen en bedrijven. Eventueel inspringen bij andere werkzaamheden, waaronder overig groenwerk of technisch onderhoud, kan voorkomen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden binnen dit bedrijf. Jouw verantwoordelijkheid zal voornamelijk bij de vleesvarkens afdeling liggen, maar je bent ook inzetbaar op de andere afdelingen binnen dt bedrijf. Denk hierbij aan de kraamstal, dekstal en gespeende biggen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Je werkzaamheden als hovenier voor deze opdrachtgever zijn erg veelzijdig. Je zorgt voor de aanleg en onderhoud van tuinen bij particulieren, maar ook bij bedrijven en overheden. Je moet dan denken aan het schoffelen, harken, snoeien, maaien, bemesten etc..
Elke dag, elke klus een nieuwe uitdaging!

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als assemblagemedewerker ga je aan de slag binnen een goedlopend bedrijf. Je werkt in de werkplaats in een klein en gezellig team. Samen met je collega's ga je aan de hand van technische tekeningen aluminium kozijnen in elkaar zetten.
Het gaat om een grote diversiteit aan maatwerkproducten waarbij jouw werkzaamheden bestaan uit:
 • Monteren aluminium profielen volgens tekening
 • Voorboren profielen, vastzetten met schroeven enz.
 • Bevestigen rubberen strips
 • Verzendklaar maken producten
 • Kwaliteitscontrole
 • Rapporteren aan leidinggevende
Je werkt in een klein team aan een uitgebreid assortiment producten. Onze klant is een prima werkgever met een goede werksfeer.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Monteur Zonwering reepareer en monteer je zonwering bij de klant. Je gaat rolluiken, binnen- en buitenzonwering en overkappingen plaatsen. Ook voer je reparaties uit (ongeacht het merk/leverancier).
Het betreft een fulltime functie voor minimaal 38 uur per week.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van o.a. gemeenteperken. Je werkzaamheden bestaan uit schoffelen, maaien (met bosmaaier), kanten steken en snoeiwerkzaamheden.
Het seizoen voor het groot groen is weer begonnen. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij daarom op zoek naar medewerkers voor in de groenvoorziening. Voor deze vacature hoef je nog geen ervaring te hebben in de groenvoorziening.
In deze functie krijg je namelijk de kans om het vak te leren!

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

De werkzaamheden zullen bestaan uit het melken van de koeien, het signaleren van eventuele zieke koeien, het klaarmaken van de melkinstallatie en het reinigen van de melkstal achteraf.
Wij zoeken voor onze opdrachtgever een Melker Melkveehouderij voor 6 ochtendmelkingen in de week. Hierbij wordt verwacht dat je rond 6.00 aanwezig bent en het melken zelf duurt 2,5 uur. Het betreft wekelijks dus 15 uren.
Wil jij graag aan de slag als melker in de melkveehouderij? Laat het ons dan weten.
Ben jij minder dan 6 ochtenden beschikbaar, maar zou je graag toch in aanmerking willen komen voor deze vacature. Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Wij gaan graag met jou in overleg om te bekijken wat mogelijk is.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als zelfstandig medewerker vleesvarkenshouderij ben je op verschilende afdelingen van de vleesvarkenshouderij actief. De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket: het voeren en controleren gezondheid van de varkens, controle systemen en geregeld pieperdienst.
Ben jij op zoek naar een baan in de varkenssector waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Werkleider Groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een cluster medewerkers die groenonderhouds- en aanlegwerkzaamheden uitvoeren. Je bent bent hierbij verantwoordelijk voor het bewaken van de tijsplanning, het budget, de kwantiteit en de kwaliteit en het geleverde werk.
Ook acquireer je nieuwe opdrachten en onderhoud je commerciële contacten met de gemeente (acquisitie), stel je offertes op, doe je voor- en nacalculaties en geef je leiding aan de groencoaches, meewerkend voorlieden en overige medewerkers (Personeel).
De clusters medewerkers bestaan uit ongeveer 40 medewerkers. De Werkleider Groenvoorziening wordt hierbij ondersteund door (meewerkende) groenchoaches.
Is deze verantwoordelijke baan iets voor jou? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Deskundig Toezichthouder Asbestsloop geef je leiding aan 2 tot 4 collega's bij saneringswerkzaamheden. Je houdt toezicht op de naleving van de veiligheids-, wettelijke- en kwaliteitsvoorschriften. Ook zorg je voor een juiste administratieve afhandelijk en beheer je het werkplan. Zelf werk je regelmatig mee aan de saneringswerkzaamheden.
Als Deskundig Toezichthouder Asbestsloop zie je toe op je eigen veiligheid, op die van de collega's en van derden. Op de werkplek onderhoud je contact met opdrachtgevers en met derden. Ook draag je als Deskundig Toezichthouder Asbestsloop zorg voor onderhoud, inkoop en het keuren van de voor deze werkzaamheden benodigde machines en gereedschappen.
Wordt jij enthousiast van het lezen van bovenstaande tekst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als machinist / grondwerker bestuur je diverse kranen en graaf en dicht je sleuven. Ook ga je egaliseren, bereid je de werkplek voor, voer je eenvoudige reparaties uit en doe je het onderhoud aan de machines.
Zijn bovengenoemde werkzaamheden jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en solliciteer direct via hoogeloon@ab-werkt.nl

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als zelfstandige timmerman ga je aan de slag met het maken en plaatsen van houtbewerking zoals meubels, trappen en kozijnen. In de werkplaats worden de houtproducten op de wensen van de klant afgestemd of het nu gaat om een klein of groot project.
Het bedrijf is gevestigd in de regio van Hoogeloon en op zoek naar een zelfstandige fulltime timmerman. Ben jij de timmerman die wij zoeken? Solliciteer dan direct.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als stagiair werk je op ons regiokantoor in Hoogeloon en ondersteun je commercieel medewerkers binnendienst en accountmanagers. Je leert hoe je intakegesprekken houdt en hoe je de juiste match maakt tussen uitzendkracht en de vacature die openstaat bij een opdrachtgever. Daarnaast ondersteun je bij HR-activiteiten, zoals de werving van personeel via jobsites en speeddates. Ook pak je een aantal administratieve taken op, zoals het inboeken van gewerkte uren en dossierarchivering. Je bent samen met de commercieel medewerker aanspreekpunt van het regiokantoor.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als bedrijfsverzorger word je ingezet op agrarische bedrijven, zoals melkveebedrijven en varkenshouderijen. Je vervangt de ondernemer tijdens zijn afwezigheid bij ziekte of vakanties. Daarnaast spring je bij wanneer de ondernemer een vraag voor extra personeel heeft.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Je gaat te werk als allround machinist. Je gaat zelfstandig aan de slag met werkzaamheden op een minigraver, bobcat, loader en rupskraan.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Groenvoorziener ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van o.a. gemeenteperken. Je werkzaamheden bestaan uit schoffelen, maaien (met bosmaaier), kanten steken en snoeiwerkzaamheden. De werkzaamheden zullen veelal plaats vinden in de regio van Den Bosch.
Voor deze vacature hoef je nog geen ervaring te hebben in de groenvoorziening. In deze functie krijg je namelijk de kans om het vak te leren!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als verreikermachinist ben je flexibel inzetbaar voor diversen opdrachten in de bouw-, gww en groene sector. Het gaat om kleine- en grootschalige projecten. Je gaat met diversen hijs- en hulpmiddelen aan de slag.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Kraamstal ga je meewerken in de kraamstal. De werkzaamheden bestaan uit het enten en behandelen van de biggen, begeleiden van het werpen, voeren, opvoelen, maar ook het schoonspuiten van hokken.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Vaste Planten Kwekerij word je over heel de planten kwekerij ingezet. Je werkzaamheden als Medewerker Vaste Planten Kwekerij bestaan uit: het oppotten, het wegzetten van pot planten (dwergconiferen), onkruid wieden, veiling klaar maken, knip en snoeiwerk, rondsteken, eventueel werk met de heftruck .
Het betreft een fulltime functie met werktijden van 8.00 uur tot 17.00 uur.
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met ons kantoor in Hoogeloon op het nummer 0497-684808.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Meewerkend Bedrijfsleider Akkerbouw ben je medeverantwoordelijk voor alles wat met het akkerbouwbedrijf te maken heeft. Je ondersteunt bij het maken van een planning, je bent actief betrokken bij de werkzaamheden in het veld en bent verantwoordelijk voor het aansturen van het personeel.
Je ondersteunt als Meewerkend Bedrijfsleider Akkerbouw de directie van onze opdrachtgever. Hierbij horen de volgende werkzaamheden:
Ondersteuning bieden bij het maken van de planning.
Ondersteuning bieden bij diverse administratieve processen.
Je bent verantwoordelijk voor inname, opslag en afleveren van de aardappels.
Je bent actief betrokken bij de werkzaamheden in het veld.
Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een aantal medewerkers.
Een flexibele instelling, hands on metaliteit en gevoel voor deze specifieke sector en cultuur is erg belangrijk.
Heb jij interesse in deze functie als Meewerkend Bedrijfsleider Akkerbouw? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0497-684808.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker die je grondwerk ten behoeve van beregeningsinstallaties. Je werkzaamheden zijn het aanleggen en aansluiten van installaties.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Meewerkend Bedrijfsleider controleer je de zeugen en biggen, begeleid je bij het werpen, behandel je de biggen en doe je de zeugenadministratie. Het betreft een fulltime baan waarbij je verantwoordelijk bent voor de kraamstal. Hierbij doe je de uitvoerende en controlerende werkzaamheden.
Mocht je geen ervaring hebben als bedrijfsleider, maar heb je wel ervaring in de varkenshouderij dan krijg je ook de mogelijkheid om door te groeien.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Akkerbouwbedrijf ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op een akkerbouwbeddrijf en boomkwekerij. Je werkzaamheden bestaan uit het oogsten, de gewasverzorging, trekkerwerk, handwerk en onderhoud.
Het betreft een parttime functie voor ± 24 uren per week. De werkdagen en -tijden zijn in overleg nader te bepalen. Ben jij op zoek naar een vaste baan in de akkerbouw? Solliciteer dan direct.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als sloper voer je alle voorkomende sloopwerkzaamheden uit. Hierbij breek je roerend of onroerend goed tot kleinere componenten af. Je werkzaamheden bestaan uit voorbereidings werkzaamheden, slopen, hakken en andere voorkomende werkzaamheden in de bouw. Je wordt ingezet op diverse projecten in en buiten de Kempen.
Een indicatie van de werktijden is van 7.00 uur tot 17.00 uur. Samen met jouw collega's ga je vanuit regio Hapert naar diverse projecten. Ben jij de sloper waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan direct!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Aankomend Hovenier doe je tuinaanleg en tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven. Je taken zijn schoffelen, maaien, snoeien, kappen, zagen, planten en zaaien. Ook verzorg je het tegelwerk en de bestrating.
Als Aankomend Hovenier werk je in teamverband en leer je het vak van zelfstandig werkende hoveniers.
Heb jij een opleiding of ervaring in de groenvoorziening? Ontwikkel je dan verder en ga aan het werk als Aankomend Hovenier!

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als hulpmonteur buitendienst monteer je uit eigen fabriek gefabriceerde aluminium systemen, zoals ramen, deuren, schuifpuien, vouwdeuren, winkelpuien, terrasoverkappingen, serres en tuinkamers. Je komt bij klanten over de vloer en je voert het project tot in de puntjes uit. Je bent het visitekaartje van het bedrijf!

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Bijbaan Pluimveehouderij doe je voornamelijk productiewerkzaamheden, zoals het afdraaien van de eieren en het rapen van de grondeieren. Je staat hierbij in de ochtend aan de lopende band om vuile of kapotte eieren van de band te verwijderen en in de middag ga je in de stallen van de kippen de eieren rapen die daar achter zijn gebleven.
Het betreft een functie van 5 tot 10 uur per week waarbij op zaterdag wordt gewerkt en mogelijk 1 keer op een doordeweekse dag (avond). De werktijden op zaterdag zijn van 7.00/8.00 uur tot 16.30 uur.
Ben jij op zoek naar een bijbaan en heb je interesse om in de Pluimveehouderij aan de slag te gaan? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatieknop.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als minigraafmachinist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse grondwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Montagemedewerker ga je brandwerend materiaal plaatsen in gebouwen. Je gaat hiervoor het voorwerk doen, het brandwerend materiaal aanbrengen, brandwerend schilderwerk, akoestisch spuitpleister en het plaatsen van thermische isolatie.
Ben jij de kandidaat die wij zoeken, reageer dan nu!

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Wat ga je doen als allround monteur?
• Je draagt je steentje bij aan het optimaliseren van bestaande machines en productielijnen
• Je zoekt naar oplossingen voor storingen aan de machines en productielijnen
• Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het machinepark
• Als allround monteur in deze functie ben je ook verantwoordelijk voor het installeren van eventuele nieuwe machines

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van melk. Je verzamelt de melk bij diverse veehouders en levert dit vervolgens af bij de melkfabriek.
Naast het rijden van melk ben je ook verantwoordelijk voor het nemen van monsters van de melk. Hiervoor zijn er specifieke testen. De kennis om deze testen uit te voeren zal je je bij een vierdaagse cursus eigen gaan maken.
Dit zal niet direct bij aanvang nodig zijn, maar op termijn behoort dit wel tot je taken en verantwoordelijkheden.
Het betreft een functie voor ongeveer 30 uur per week waarbij je werkzaam zult zijn in 2 diensten.
De werktijden liggen in het algemeen tussen 06.00 uur tot ongeveer 18.00. In de nachtdienst wordt gewerkt tussen 18.00 en 06.00.
Per week werk je 3 dagen. De tankwagens rijden continue, dus ook in het weekend en op feestdagen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Het bedrijf betreft een spuiterij die kwalitatief hoogstaande producten voorziet van een verf- of laklaag. Dit gebeurt volgens specifieke eisen omtrent strakheid en laagdikte. De te spuiten objecten worden door een collega gemaskeerd. Op specifieke klantwens maak je de verf in de juiste verhouding aan, en brengt deze aan met een verfspuit. Het betreft uiteenlopende metalen objecten, waarbij een strakke afwerking is vereist. Het is daarom van groot belang dat je zeer secuur werkt.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als zonnepanelenmonteur werk je met name op grootschalige projecten door panelen te plaatsen op bedrijfshallen, veestallen, industriele panden. Samen met jouw ploeg plaats je de frames. Vervolgens worden de zonnepanelen hierin bevestigd en sluit je de bekabeling aan. In elke ploeg zit een electromonteur die de bekabeling aansluit tot de omvormer en ook alles doormeet. Als je hier ervaring/kennis in hebt dan kan jij de electromonteur worden in een ploeg.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Allround Medewerker Varkenshouderij verzorg en controleer je vleesvarkens op een moderne vleesvarkenshouderij. Je gaat controleren op gezondheid, voeren middels moderne computergestuurde brijvoerinstallaties, schoonmaakwerk, onderhoudswerkzaamheden in het gehele bedrijf en laden/lossen van varkens'.
Het betreft een fulltime functie met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling tot een zelfstandig bedrijfsleider. Laat ons weten dat jij interesse hebt in deze vacature.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als vrachtwagenchaffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren, laden en lossen van producten. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het laden, vervoeren en lossen van producten met een vrachtwagen.
Voor een bedrijf in de omgeving van Eindhoven zijn wij op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur. Ben jij in het bezit van je CE rijbewijs en heb je code 95? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als maaimachinist bestaan je werkzaamheden uit het maaien van groenvoorzieningen en buitensportaccommodaties. Gewerkt wordt in opdracht van overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als kunststoflasser bewerk je verschillende soorten kunststoffen met behulp van gereedschappen en machines. Aan de hand van een technische tekening verricht je zelfstandig diverse verspanende bewerkingstechnieken zoals lijmen, lassen en buigen. Middels verschillende lastechnieken verbind je de onderdelen tot een eindstuk. Hierbij pas je diverse lastechnieken toe zoals draadlassen, extrusielassen en stomplassen.
Aan het eindproduct worden hoge eisen gesteld. Het betreft leidingsystemen, installaties en onderdelen van machines die worden geïnstalleerd in een industriële omgeving. Aangezien elk project maatwerk is, maak je stukproductie of een kleinere seriematige productie.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als elektromonteur leg je voornamelijk nieuwe installaties aan voor de woningbouw, maar je werkt ook in de particuliere sector. Daarnaast heeft dit bedrijf diverse ploegen werkzaam voor het plaatsen van zonnepanelen, waarbij een elektromonteur de aansluitingen naar de meterkast maakt.
Het werk is erg afwisselend. De ene dag werk je zelfstandig en leg je een installatie aan voor een nieuwbouwwoning, de ander dag ben je op pad met twee montagemedewerkers om zonnepanelen te plaatsen en installeren.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als loonwerker ben je verantwoordelijk voor vrijwel alle voorkomende machinale werkzaamheden. Enkele van deze werkzaamheden zijn:
 • Mest injecteren op bouwland en grasland.
 • Opploegen, frezen, plastic leggen, inplanten etc.
 • Zaaiklaar maken, land- en zaaiwerkzaamheden.
 • Harken en draaiwerkzaamheden van het stro en hooi.
 • Persen en wikkelen van hooi/stro.
 • Gras hakselen en mais hakselen met trekker en silagewagen/kieper. Of rijden met Ginaf (vrachtauto zonder kenteken) en het lossen van het product op een kuil.
 • Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan tractoren en machines.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als teeltadviseur vollegrond ben je verantwoordelijk voor alle aspecten rondom de teeltwerkzaamheden, de bemesting en de gewasbescherming.
Het betreft de volgende gewassen: prei, sla, augurk, erwten, bonen, wortel, asperges, knolselderij, courgettes.
Ook de rotatiegewassen, groenbemesters, bijenweides, tagetes & granen vallen binnen jouw vakgebied.
Je draagt zorg voor goede en geschikte percelen voor trails en selectie en indeling van percelen. Hiertoe werk je samen met zaadveredelaars.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime Medewerker Melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf. Je gaat meehelpen met melken, het verzetten van de dieren of het verzorgen van de kalveren. Zo waarborg je bij de kalveren de gezondheid van de dieren. Je voert de dieren, je mest de hokken uit en je verplaatst de dieren naar bijvoorbeeld een ander hok.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als kaascoater werk je drie dagen bij deze kaasboerderij. Je gaat de kazen omdraaien en coaten met een spons. Het is lichamelijk zwaar werk, want je gaat werken met kazen van 10-12 kilo. Mocht het mogelijk zijn vanuit jou kant zijn de werkzaamheden ook uit te breiden naar een fulltime baan.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als (teelt)medewerker Champignonkwekerij ben je verantwoordelijk voor het uitlezen (beoordelen) van champignons en het opstapelen van volle kratten. Daarnaast vul je de cellen met compost en dekaarde, bedien je de oogst- en rooimachines en maak je de cellen na afloop weer leeg en schoon en zorg je dat ze weer klaar zijn voor de volgende ronde.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

De functie van meewerkend voorman techniek is zeer veelzijdig. Je bent onder andere bezig met het (ver)bouwen van prototype machines maar ook het plannen, administreren en meewerken in de eindcontrole van geassembleerde en nieuw te bouwen machines. Daarnaast coördineer je de service werkzaamheden aan machines in het veld en stuur je een assemblageteam in binnen- of buitenland aan. Ook kan jouw ervaring en aanpak van pas komen bij de ontwikkeling van een assemblagelijn voor hoger volume alsmede bij het inrichten van de after sales en het onderdelenmagazijn. Verder ben je een ervaren allroud monteur die creatief is in het oplossen van acute mechanische en hydraulische montageproblemen, maar ook elektrisch montagewerk schuw je niet. Ook behoort het regelmatig reizen naar het buitenland, evenals contact met toeleveranciers en afnemers tot je takenpakket.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van vuilnisman ben je verantwoordelijk voor het inzamelen van afvalstoffen zoals restafval, plastic en gft uit huishoudens en bedrijven en het beladen van inzamelvoertuigen (afvalcontainers van straat naar inzamelwagen verplaatsen en inhangen aan geautomatiseerd leegsysteem).

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van parttime medewerker varkenshouderij varkens ben je verantwoordelijk voor onder andere de volgende werkzaamheden:
 • Varkensladen
 • Het schoonspuiten van de stallen
 • Het behandelen van de biggen
 • Voeren
 • Spenen en het controleren van de dieren.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van parttime melker ben je verantwoordelijk voor onder andere de volgende werkzaamheden:
 • Het melken van koeien;
 • Andere bijkomende taken.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker rund ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Onderhoudsklusjes;
 • voeren van de dieren;
 • lassen en de kuil blootleggen.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van allround medewerker varkens ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Het schoonmaken van hokken;
 • Het voeren en verzorgen van varkens;
 • Het verhokken van varkens;
 • Het verplaatsen van hekken;
 • Afspenen;
 • Overhuizen;
 • Blikken en behandelen van de varkens.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van parttime melker ben je verantwoordelijk voor onder andere de volgende werkzaamheden:
 • Het melken van koeien;
 • Andere bijkomende taken.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als monteur watertechnische installaties ben je verantwoordelijk voor de montage, installatie en reparatie van hoofdzakelijk watertechnische systemen in de tuinbouw. Je werkt in een team en rapporteert aan de projectleider. Het is een uitdagende technische functie waarbij je de kans krijgt veel specifieke kennis en ervaring op te doen en je krijgt de kans om binnen de organisatie door te groeien. Onze klant staat ook open voor montagemedewerkers of timmermannen die middels een intern opleidings- en ervaringtraject willen starten in deze functie.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Junior bedrijfsleider plantenkwekerij start je in ontwikkeltraject om uiteindelijk volwaardig bedrijfsleider te worden en een locatie geheel zelf te kunnen aansturen. Als bedrijfsleider heb je de algehele leiding over het werk in de kas. Je wordt opgeleid tot de spil van het bedrijf waarbij je verantwoordelijk bent voor de goede prestaties in de kas en een goede kwaliteit van de producten. Op basis van kennis en ervaring vorm je samen met de eigenaar het beleid. Een goede arbeidsproductiviteit is daarbij essentieel. Het aansturen en motiveren van een team van 10-15 medewerkers is dan ook een van je kernverantwoordelijkheden. De medewerkers spreken Nederlands. Je zorgt dat je op het juiste moment de juiste mensen inzet en bijstuurt bij waar nodig. Verder zorg je voor de administratieve afhandeling van urenregistratie en prestatieregistratie.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker verpakkingen ben je voornamelijk bezig met het in elkaar zetten en het controleren van kisten. Deze kisten worden gebruikt voor het vervoer van machines/apparaten naar het buitenland.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround medewerker ben je verantwoordelijk voor je eigen bus en werkzaamheden. Je gaat zelfstandig rondrijden en buiten meubilair plaatsen, zoals bankjes, tafels, speeltoestellen en prullenbakken. Daarnaast ga je hekwerk plaatsen en schuttingen zetten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als productiemedewerker ben je fysiek sterk medewerker die goed kan werken in koude en vochtige omstandigheden (3 tot 6 graden). Samen met collega’s aan de productielijn werk je in teamverband, waarin ieder zijn eigen taken heeft. Zoals groenten opgooien op de lopende band of het snijden en verpakken van groenten en fruit. Bij Hessing wordt gewerkt in twee ploegen volgens een dag- en nachtrooster. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag en incidenteel een keer op zondag.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als operator zorg jij ervoor dat de machine de juiste werkzaamheden doet. Je controleert deze ook. Denk hierbij aan oppotten, wijder zetten, steksteken, verspenen, sorteren maar ook het ombouwen en onderhouden van de machines horen hierbij.
Natuurlijk horen andere, algemene werkzaamheden binnen het bedrijf hier ook bij.
Voor deze vacature is het fijn als je een heftruckcertificaat hebt. Mocht je deze niet hebben is er altijd de mogelijkheid om deze te behalen. Ook is het belangrijk dat je snel kunt schakelen tussen verschillende soorten werkzaamheden. Affiniteit met de tuinbouw wordt op prijs gesteld.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor een grondverzetbedrijf in de grond-, weg en waterbouw zijn wij opzoek naar een ervaren minigraver machinist, die niet vies is van hard werken.
Je werkt voor zowel bedrijven als particulieren en houdt je bezig met het bedienen van de minigraver en de grondwerkzaamheden er omheen, ook draai je storingsdiensten.
In teamverband werk je aan de verschillende klussen die je gaat krijgen.
Heb jij (ruime) ervaring op de minigraver en woon je in de omgeving van Asten, Someren, Deurne en ben je op zoek een baan bij een informeel bedrijf, lees dan snel verder!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie als bedrijfswagenmonteur ga je aan de slag binnen een professionele omgeving met gemotiveerde collega's. Samen zorg je ervoor dat de bedrijfswagens gerepareerd worden of een onderhoudsbeurt krijgen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Binnen dit bedrijf ga je aan de slag als zelfstandig hovenier. Je gaat voornamelijk onderhoud werkzaamheden doen bij particulieren.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Heb jij een technische achtergrond en ben je opzoek naar een baan waar je de kans krijgt om door te groeien? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Biggen behandelen, zeugen inzetten/verzetten, enten en schoonmaakwerkzaamheden zullen behoren tot je primaire werkzaamheden. Daarnaast horen alle andere voorkomende werkzaamheden daar ook bij.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als productiemedewerker binnen dit bedrijf ga je aan de slag in de mengerij waarin je samen zorg draagt voor een efficiënt lopend productieproces. Vanuit de opdrachtgever krijg je een bedrijfsspecifieke opleiding en een Vapro opleiding aangeboden. In de toekomst zijn er mogelijkheden voor verdere ontwikkeling binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als bedrijfsverzorger melkveehouderij ga je onze leden met een melkveebedrijf vervangen bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorg je dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.
In je werk als bedrijfsverzorger zit veel variatie. Je wordt ingezet voor zowel voor melkbeurten als bijvoorbeeld de algehele verzorging van de dieren. Dat vraagt veel van je flexibiliteit. Je wordt ook ingezet voor andere werkzaamheden. Zoals in onderhoud en installatie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman teelt organiseer je de werkzaamheden, neem je het voortouw, stuur je aan en controleer je het uitgevoerde werk. De werkzaamheden zijn o.a. indraaien, snoeien, touwhangen, ranken overleggen en toppen. Je legt verantwoording af aan je bedrijfsleider. Als meewerkend voorman teelt ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een 8-10 tal gewasmedewerkers die werkzaam zijn in de komkommer- en tomatenteelt.
Het gaat om een uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen een team van echte aanpakkers en een goede werksfeer.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Heb jij affiniteit met techniek of landbouwvoertuigen, dan past deze functie als Montagemedewerker wellicht bij jou. Werkzaamheden van lassen tot spuiten en alles wat daar tussen in valt is mogelijk bij dit bedrijf.
Het bedrijf staat open voor kandidaten die nog willen leren en eventueel een leer-werktraject willen starten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

AB Werkt is op zoek naar minigraaf-, shovel- en mobiele kraanmachinisten. De werkzaamheden bestaan uit het vrij graven van kabels en leidingen, rioleringen plaatsen en het leggen van afsluiters, gas, water en electra.
Ben jij een machinist of wil je het vak graag leren dan is AB Werkt op zoek naar jou!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker melkveehouderij ga jij aan de slag met de verzorging van de dieren, de dagelijkse controle en het voeren. Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel bent.
Heb jij ervaring met bovenstaande werkzaamheden en woon jij in de omgeving van Maarheeze? Twijfel dan niet en solliciteer direct op deze functie!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van een machinelijn en voer je sorteerwerkzaamheden met de hand uit.
Je gaat aan de slag in 2 ploegendienst.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als agrarisch bedrijfsverzorger vervang je de ondernemer bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorgt dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ook ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als oproepkracht ben je beschikbaar voor veel verschillende en diverse werkzaamheden. Je weet van aanpakken en bent flexibel inzetbaar. Dit is een mooie kans om ervaring op te doen binnen verschillende grote bedrijven!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Ben jij opzoek naar werk waar je de hele dag bezig kan zijn en heb jij ervaring met tractorwerkzaamheden? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!
In de functie van teeltmedewerker groentenkwekerij ga jij je vooral bezig houden met zaaien, bemesten, frezen, ploegen en oogsten. Je werkt hierbij in een teamverband.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als hovenier ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van tuinen van particulieren en bedrijven. Je gaat zelfstandig op pad om o.a. onderhoudsklussen aan te pakken. Het bedrijf is werkzaam voor bijvoorbeeld vakantieparken, maar maken ook bij particulieren gehele tuinen, van bestrating tot vijvers.
De mogelijkheid om het vak te leren is aanwezig bij dit bedrijf. Belangrijk is je motivatie en je inzet.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker groenvoorziening ga in teamverband groenstroken van gemeenten, bedrijven en instellingen onderhouden en (in beperkte mate) aanleggen. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:
 • uitmeten/uitzetten van delen van ontwerpen;
 • uitvoeren van grondverbeteringswerkzaamheden, aanbrengen van teelt- en afwateringslagen;
 • aanleggen of onderhouden van paden/verhardingen, plaatsen van afscheidingen, e.d.;
 • graven van voorzieningen voor en plaatsing van inrichtingselementen, speelvoorzieningen e.d.;
 • uitzetten van perken en borders;
 • planten van bomen, heesters en ander plantgoed;
 • uitvoeren van verschillende seizoengebonden werkzaamheden (bemesten, snoeien, verwijderen van onkruid en plantendelen, maaien, verticuteren, rollen van grasmatten e.d.).
Wij op zoek naar een reguliere vakkracht groot groen. Je hebt in deze functie echt een voortrekkers rol en er wordt verwacht dat je de collega's met een beperking helpt en ondersteunt. Sociaal aspect is van groot belang.
Naast je ervaring in het groen is het dus van belang dat je goed met mensen om kan gaan.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als chauffeur/machinist op de kolkenzuiger en veegwagen ga je samen met je collega chauffeur straat- en trottoirkolken reinigen. Ook straten schoonvegen behoord tot je werkzaamheden.
Ben jij in het bezit van rijbewijs C(E), code 95 en bij voorkeur VCA en ben je niet bang om fysiek zwaar werk te verrichten? Dan hebben wij misschien wel een baan voor je bij Veeg en Rioolbedrijf Adriaans B.V.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De focus van de werkzaamheden ligt op het kraamstalmanagement en de verzorging. daarnaast zullen aanvullende taken worden uitgevoerd. Denk hierbij aan verzorgen, enten, verzeten, onderhoud en schoonmaakwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman werk je zowel in de kas als in de loods. Je start samen met de oogst- en teeltmedewerkers in de kas, deze stuur je operationeel aan. Je werkt daarnaast actief mee bij de oogst- en gewaswerkzaamheden. Uiteindelijk stuur je ook het sorteer- en verpakkingsproces aan in de loods. Wanneer er kleine storingen zijn, los je deze op. Je instrueert nieuwe medewerkers en controleert op kwaliteit en werktempo, waar nodig stuur je medewerkers bij. Je maakt dagelijks de planning en communiceert deze met de medewerkers.
De eigenaar is je direct leidinggevende en je werkt in een platte organisatie met korte lijnen.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Assemblage Medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals:
 • Het assembleren van irrigatieslangen;
 • Het bundelen en verpakken van producten
 • Het afwerken van producten;
 • Het controleren en bewaken van de kwaliteit van de producten en het uitvoeren van een klein eenvoudig preventief onderhoud.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Hovenier Aanleg werk je in aanlegklussen van hoofdzakelijk particuliere tuinen. Regelmatig werk je samen in een team en ben je in staat je collega's te motiveren. Je legt o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en bijvoorbeeld beplantingen aan. Het betreft een middelgroot hoveniersbedrijf dat groeiende is en om die reden zoekt naar structurele uitbreiding van het team.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van zand, water en takken. Ook het versnipperen van takken behoort tot je werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Werken bij dit bedrijf betekend werken bij een bedrijf met een prettige werkomgeving en een aangename werksfeer. Binnen dit bedrijf krijg je in grote mate zelfstandigheid. Je draagt zorg voor het verzendklaar maken van bestellingen en de verzorging van het gewas. De werktijden zijn van 7:30 tot 16:30.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor een bedrijf in de omgeving van Mill zijn wij opzoek naar een medewerker nertsenhouderij. Je werkzaamheden zullen o.a. zijn:
 • controles uitvoeren;
 • injecteren;
 • verzetten;
 • vervoeren;
 • bloed af tappen;
 • Pelsen;
 • Slachten;
 • Pelsen verwerken.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Functieomschrijving: instellen en bedienen van machines en installaties. Signaleren en verhelpen van storingen. Uitvoeren van kwaliteitscontroles en analyses. Verrichten van logistieke werkzaamheden evenals het reinigen van de werkplek. Voor de productie en ontwikkeling van een nieuw product doet AB Werkt de werving van vakbekwame en ervaren procesoperators. In augustus 2017 is er bij suiker Unie gestart met het opbouwen en installeren van de machines en installaties, zodat de fabriek vanaf zo snel mogelijk operationeel is. Vervolgens zal je tot en met februari 2018 samen met een collega zorgen voor een veilige en efficiënt productieproces. De periode Maart tot September kan je bij Suikerunie op de overige afdelingen aan de slag blijven tot het nieuwe project in september 2018 weer van start gaat. Wil je werken bij een innovatief bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie? Solliciteer dan op deze functie en stuur je CV met motivatie!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker ontvangst goederen ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, keuring en opslag van de binnengekomen goederen. Je draagt zorg voor een juiste administratieve verwerking en beheert de voorraad volgens FEFO. Vervolgens zorg je voor het bijzetten van product bij diverse productieprocessen. In deze fulltime functie ben je werkzaam voor het onderdeel grondstoffen, specialties of sappen/fruit binnen de afdeling ontvangst goederen op de productielocatie van Helmond. Je werkt in wisselende diensten (dag/nacht) en draagt verantwoording af aan de teamleider.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

We zijn op zoek naar een zelfstandige allround hovenier groot groen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit snoeien, bosmaaien, bladblazen, schoffelen en onderhouden waterpartijen.
De onderhoudwerkzaamheden zijn voornamelijk bij grote bedrijventerreinen, gemeenten, kinderopvangen en defensie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als meewerkend voorman kassenbouw help je met de bouw en sloop van kassen. Je stuurt hierbij medewerkers aan. Dit zijn voornamelijk medewerkers afkomstig uit Polen. Verder draag je er zorg voor dat de sloop goed verloopt en alles weer netjes opgeruimd wordt. Wil je graag helpen met het slopen en opbouwen van kassen? Dan is dit een baan voor jou!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Heb jij altijd al deel willen uitmaken bij het opbouwen van veebedrijven en heb je twee rechterhanden, dan ben jij onze montagemedewerker!
Als technisch onderlegd montagemedewerker in de bouw, ga je aan de slag met het monteren van plafonds en wanden in hoofdzakelijk nieuwbouw stallen van veebedrijven. Het is van belang dat je geen hoogte vrees hebt en handig bent met hand gereedschappen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker in de riolering ga je aan de slag met het oplossen van storingen en verstoppingen.
Ervaring is geen must, je moet wel bereid zijn om fysiek werk te verrichten en met je handen te willen werken. Verder ben je ook niet bang om vies te worden.
Kom je net van school en zoek je een nieuwe uitdaging dan ben je ook welkom om te reageren.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als metaalbewerker ben je een zelfstandig opererend vakman die afwisselende werkzaamheden uitvoert aan diverse producten. Je houdt je bezig van het voorbereiden tot en met het monteren van voornamelijk complete producten en kleine constructiewerken op maat. Boren, ponsen, buigen, zetten en lassen behoren tot de vele werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Functieomschrijving: instellen en bedienen van machines en installaties. Signaleren en verhelpen van storingen. Uitvoeren van kwaliteitscontroles en analyses. Verrichten van logistieke werkzaamheden evenals het reinigen van de werkplek. Voor de productie en ontwikkeling van een nieuw product doet AB Werkt de werving van vakbekwame en ervaren procesoperators. In augustus 2017 is er bij suiker Unie gestart met het opbouwen en installeren van de machines en installaties, zodat de fabriek vanaf zo snel mogelijk operationeel is. Vervolgens zal je tot en met februari 2018 samen met een collega zorgen voor een veilige en efficiënt productieproces. De periode Maart tot September kan je bij Suikerunie op de overige afdelingen aan de slag blijven tot het nieuwe project in september 2018 weer van start gaat. Wil je werken bij een innovatief bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie? Solliciteer dan op deze functie en stuur je CV met motivatie!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, keuring en opslag van de binnengekomen goederen. Je draagt zorg voor een juiste administratieve verwrking en beheert de voorraad volgens FEFO. Voorts zorg je voor het bijzetten van de producten bij diverse productieprocessen. In deze fulltime functie ben je werkzaam voor het onderdeel grondstoffen, specialties of sappen/fruit binnen de afdeling Ontvangst goederen op de productielocatie in Helmond. Je werkt in wisselende diensten (dag/nacht) en draagt verantwoording af aan de teamleider.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Lassen, constructiebank werken en diverse montage werkzaamheden behoren tot het takenpakket van metaalmedewerker. Dit is een vacature, waarbij wij je de kans geven om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren metaalmedewerker!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Sloper kassenbouw ben je bezig met het slopen en monteren van kassen. De werkzaamheden worden op hoogte uitgevoerd en je werkt met diverse handgereedschappen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker verricht je het voorwerk zodat er zo min mogelijk problemen ontstaan. Je graaft onder andere sleuven en steekt voor. Je werkt in teamverband samen aan verschillende klussen van bedrijven en particulieren.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker verpakkingen ga je aan de slag met het inpakken van zakjes bladgroenten, producten invoeren in de wasser en het controle op kwaliteit.
Wij zijn voor een kwalitatief hoogwaardige organisatie op het gebied van telen, verwerken en distribueren van kwalitatieve, verwerkbare en houdbare bladgroenten op zoek naar een Mederwerk verpakkingen.
Ben jij beschikbaar voor 3 dagen, donderdag, vrijdag en zaterdag? Dan past deze vacature mogelijk bij jou.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Monteur Buitendienst zorg jij ervoor dat de stal klaar is voor gebruik. Denk hierbij aan het installeren van drinkbakken, voerbakken, deuren en (beton)vloeren.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor:
 • Laden en lossen van tuinhout met behulp van een heftruck
 • Maken van kleinverpakkingen
 • Orderpicken, samenstellen en verpakken van pakketten
 • Orde en netheid op het tuinhoutterrein en in de loodsen
 • Doen van klein onderhoud aan de heftruck
 • Incidenteel aanvullende werkzaamheden op andere plaatsen in het bedrijf
De opdrachtgever biedt een collegiale werksfeer en veel vrijheid van werken. Er zijn volop mogelijkheden om je te kunnen blijven ontwikkelen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Het assembleren, opbouwen en verpakken van diverse (schuif)poorten en hekwerken.
Je werkt samen met collegae om samen tot een juiste aflevering van kwaliteit te kunnen zorgdragen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround operator ben je werkzaam op de productielocatie van Hessing Supervers in Helmond. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het coördineren en verdelen van alle voorkomende werkzaamheden over diverse productielijnen. Dit houdt in het toezien op de juiste instellingen van de machine op vereiste waarden (traceability, aantallen, snelheid, datumopdruk etc.). Je controleert en waar nodig stuur je de medewerkers bij. Je stuurt, begeleidt en instrueert de medewerkers die op de afdeling werkzaam zijn, bewaakt het procesverloop en controleert op kwaliteit. Daarnaast leef je de voorschriften na ten behoeve van de kwaliteitsborging betreffende HACCP, BRC en interne huisregels. Je draagt verantwoording af aan de teamleider.
Daarbij is het mogelijk dat je ook op een andere afdeling werkzaam bent.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als dakcoater draag jij er zorg voor dat het dak mooi blijft en voorkom je dat er lekkages komen. Je gaat met een ladder omhoog dus hoogtevrees is niet gewenst!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Wil jij graag als grondwerker aan de slag en werkzaamheden zoals sleuven graven, kabels trekken, rioleringen plaatsen leren. Maar heb jij nog geen ervaring, dan hebben wij mogelijkheden voor jou.
Via AB Werkt kun je je VCA behalen (indien nog niet in bezit) en onze opdrachtgever zal je opleiden tot grondwerker.
Ben jij dus die aanpakker, maar wil je je nog volop ontwikkelen, reageer dan snel!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als productiemedewerker wasserij ben jij verantwoordelijk voor de groentes in de wasmachines. Je zorgt dat deze worden aangevuld en leeggehaald. Het is fysiek zwaar werk.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als heftruckchauffeur plantenkwekerij ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van het heftruckwerk in de loods en de kas. Je bent handig met de heftruck en kunt met een heftruckvork (3 m. breed) rijden.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Servicemonteur Storingen voer je de onderstaande werkzaamheden uit:
 • Het ontstoppen en reinigen van rioleringen;
 • De inspectie en het onderhoud van de rioleringen;
 • De kleine reparaties i.v.m. de rioleringen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker geitenhouderij lammerperiode werk je van januari t/m ca. juli 2018 bij de opdrachtgever.
Tijdens deze periode voer je de volgende werkzaamheden uit:
 • Geboortezorg van de lammeren.
 • Gezondheidscontrole van de geiten en lammeren.
 • Toedienen van medicijnen bij geiten en lammeren.
 • Verplaatsen van de dieren.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Geitenhoudefij Lammeropfok werk je van januari t/m ca. juli 2018 bij de opdrachtgever. Tijdens deze periode voer je de volgende werkzaamheden uit:
 • Gezondheidscontrole van de lammeren
 • Lammeren aanleren melk drinken
 • Lammeren voeren
 • Verplaatsen van de dieren

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als zelfstandig dierverzorger draag je zorg voor de verzorging van de vleesvarkens; controleren op diergezondheid, zieke dieren behandelen, voeren, dieren verplaatsen, dieren op gewicht selecteren, onderhoudswerkzaamheden, reinigingswerkzaamheden, etc.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker substraatbedrijf ben je verantwoordelijk voor het vullen en leegmaken van de teeltcellen met compost. Daarnaast pleeg je onderhoud aan machines en reinig je de machines en werktuigen. Tot slot neem je monsters ten behoeve van kwaliteitscontrole en bedien je een loader en vulmachine met behulp van lopende banden.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als melker (parttime) ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Melken van de koeien
 • Verplaatsen van de koeien naar de wachtruimte
 • Klaarmaken van de melkstal
 • Verzorgen van de kalveren
 • Schoonmaken van de ligboxen en melkstal

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als machinist minigraver ga je binnen het bedrijf helpen bij het aanleggen van nieuwe riolering. Tevens ga je helpen bij het vervangen van oude en/of kapotte riolering, sloten uitdiepen, bermen verlagen\aanvullen en andere veel voorkomende werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker varkenshouderij werk je samen met de eigenaar.
Jouw werkzaamheden bestaan uit varkensladen, het schoonspuiten van de stallen, het behandelen van de biggen, voeren, spenen en het controleren van de dieren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman Gewasverzorging ga je een groep van Nederlandse medewerkers en arbeidsmigranten aansturen.
Je instrueert nieuwe medewerkers bij de start van de werkzaamheden. Je controleert en beoordeelt de medewerkers op de kwaliteit van het werk en de arbeidsproductiviteit. Daarnaast ga je medewerkers coachen om het werk te verbeteren waar nodig. Tevens werk je ook mee bij de uitvoerende werkzaamheden.
Binnen dit bedrijf is er aandacht voor de mensen en wordt er met respect omgegaan met de medewerkers.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van glastuinmedewerker/teeltmedewerker ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals het aansturen van medewerkers, medeverantwoordelijk voor bepaalde taken binnen het bedrijf, verantwoording afleggen aan bedrijfsleiders, aansturen en motiveren van medewerkers, controleren van werkzaamheden en verder controleert je het gewas en neem je ziekjes en plagen zwaar.

Functieprofiel

In de functie van loodsmanager ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • het verwerken van de dagelijkse goederenstroom wat efficiënt en secuur moet gebeuren;
 • je zorgt voor de in- en uitgangscontrole van de boomkwekerijproducten;
 • je zorgt dat alle zendingen/bestellingen op tijd klaarstaan voor de chauffeurs;
 • je zorgt dat de producten netjes worden geladen;
 • je labelt binnengekomen goederen waar nodig, zodat deze makkelijk en snel terug te vinden zijn in ons magazijn.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker akkerbouwbedrijf ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende machinale teeltwerkzaamheden.
Hierbij moet je denken aan:
 • Poten van aardappelen;
 • Het verzorgen van de teelt;
 • Het zetten van haspels;
 • Het rooien, transporteren en inschuren van aardappelen.
Het transport gebeurt middels tractoren of truck-oplegger.
Daarnaast beschikt het bedrijf over een vollegrondsgroentetak waarbij in het seizoen van maart t/m juni ook in de oogst van asperges geholpen dient te worden. De werkzaamheden zijn dan het ophalen van de asperges, leiding geven aan seizoensarbeiders en bijspringen waar nodig.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker groenvoorziening ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het maaien van openbaar groen met de bosmaaier.
De werkzaamheden vinden plaats op diverse plekken zoals aan slootkanten, aan vangrails en langs het spoor. Daarnaast word je ook ingezet voor ander groenonderhoud.
Er wordt gebruik gemaakt van moderne professionele apparatuur.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Allround medewerker zeugenhouderij ben je verantwoordelijk voor de controlerondes, help je bij het verzetten van de zeugen/biggen en maak je afdelingen schoon. Ook help je bij het laden van de biggen, bied je ondersteuning bij het insemineren van de zeugen en controleer je de zeugen op dracht. Kortom, een uitdagende baan in de varkenshouderij waarbij je voldoende mogelijkheid krijgt om het vak te leren

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Voorman aanleg tuinen werk je in aanlegklussen van hoofdzakelijk particuliere tuinen. Je stuurt een team aan van hoveniers en ben in staat je collega's te motiveren. Je hebt contact met de klant en met de projectleider om zo de behoeften en wensen van de klant zo volledig mogelijk in te kunnen vullen. Daarnaast werk je zelf mee bij het aanleggen van o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en bijvoorbeeld beplantingen. Het betreft een middelgroot hoveniersbedrijf dat groeiende is en om die reden zoekt naar structurele uitbreiding van het team.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Oproepkracht (Tractor) Chauffeur Oplegger ben je verantwoordelijk om het product te vervoeren naar de klant.
Het laden en lossen van het product behoort tevens tot je taak.
Je komt bij de klant en zorgt dan ook dat het product netjes wordt afgeleverd conform afspraak.
Je bent gemiddeld 2 á 3 dagen per week beschikbaar en bent flexibel in je werkdagen daar de opdrachtgever geen vaste dagen kan vastleggen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden binnen de zeugenhouderij-tak binnen dit bedrijf. Afhankelijk van jouw achtergrond zal je hoofdverantwoordelijkheid meer komen te liggen bij de kraamzeugen of de combinatie guste/dragende zeugen en gespeende biggen.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van aankomend technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals het uitvoeren van reparaties en revisies aan diverse type machines, verder werk je aan de nieuwste type machines met de nieuwste technieken. Deze werkzaamheden zullen voornamelijk in de werkplaats zijn.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van shovelmachinist ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals het laden en lossen van grote balen houtvezel en zaagsel, het zorgen voor de juiste verwerking van deze grote balen, het gevuld houden van de bunkers en dagelijks onderhoud aan de shovel. Daarnaast ondersteun je als shovelmachinist de afdeling productie. Onze opdrachtgever is een familiebedrijf wat al ruim 25 jaar actief is en er van houdt om productief en snel te werken.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Servicemonteur repareer je trailers en elektrische of hydraulische installaties. Dit gebeurt overwegend op de vestiging of in geval van nood op locatie bij de klant. Eventueel komt reparatie van chassis er ook bij kijken. Het draaien van storingsdiensten komt in een cyclus van 1x per 6 - 8 weken voor. Het betreft een uitdagende functie met veel afwisseling en incidenteel direct klantencontact.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als assistent teeltchef ondersteun je de teeltchef in de aansturing van de teelt van komkommers. Je zorgt voor een optimaal klimaat, juiste hoeveelheid water en de juiste bemesting. Je voert daarnaast werkzaamheden uit op gebied van gewassenbescherming en biologie binnen het bedrijf. Je instrueert medewerkers t.a.v. gewassenverzorging en het oogsten van het gewas. Op den duur kun je de teeltchef vervangen bij afwezigheid en draai je mee in de storingsdiensten (storingen in geautomatiseerde processen) in avonden en weekenden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Monteur landbouwmachines ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, reparaties en het aanpassen van machines. Dit doe je voor het complete machinepark van het bedrijf. Dit houdt onder andere in; tractoren, plant en oogstmachines, transportwagens en heftrucks. Daarnaast kun je ingezet worden tijdens de drukke periode bij overige werkzaamheden op het bedrijf.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Planner zorg je voor het inzetten van jouw team van bedrijfsverzorgers bij onze leden en klanten die met name in de agrarische sector werken. Je stemt daarbij de vraag van de opdrachtgever nauwgezet af op het beschikbare personeel. Hierbij kijk je naar de aard van de werkzaamheden, de tijd die nodig is en de locatie waar het werk gedaan moet worden. Als planner ben je intern spin in het web en hebt daarvoor veelvuldig contact met medewerkers, opdrachtgevers en collega’s.
Je bent als leidinggevende verantwoordelijk voor je medewerkers en voert beoordelings- en ontwikkelgesprekken. Je houdt de ontwikkelingen in de sector nauwgezet in de gaten waardoor dat je samen met je team goed voorbereid bent ook op de toekomstige vragen van de klant.
Je adviseert klanten en signaleert behoeftes die er spelen op het gebied van arbeid. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt. De ontwikkelingen in de sectoren waarin we actief zijn, gaan heel snel. Hierdoor is er een toenemende behoefte aan arbeid groeit ons bedrijf heel snel. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als manege/ stal medewerker voer je diverse werkzaamheden uit zowel binnen als buiten de manege. Hierbij moet je onder andere denken aan stallen mesten, vegen, helpen op en af zadelen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het verrichten van service en onderhoudswerkzaamheden aan uiteenlopende machines en installaties. De werkzaamheden worden multidisciplinair uitgevoerd in diverse vakgebieden waaronder: elektrotechniek, besturingstechniek, meet- en regeltechniek, WTB, pompen/motoren, hydrauliek en pneumatiek. Het snel kunnen analyseren van de oorzaak van een storing, en het vervolgens adequaat verhelpen van deze storing. Het bijhouden van een database van storingsgeschiedenis.
De werkzaamheden bestaan uit:
• Het lokaliseren en analyseren van storingsmeldingen;
• Het verhelpen van storingen, vervangen van machine- of installatieonderdelen;
• Adviseren over modificaties aan machines en installaties ter verbetering van het functioneren hiervan en het uitvoeren van deze werkzaamheden;
• Na de werkzaamheden het gebruiksklaar maken van de machines of installaties door middel van inregelen of afstellen;
• Onderhoud aan machines en installaties
• Ontwerpen en / of vervaardigen van productie- machines en E/W installaties
• Registraties en werkmethodieken conform IFS en aanverwante certificeringen;
• In projectgroep kennis bijdragen aan verbeterprojecten.

Functieprofiel

In de functie van (Assistent) Bedrijfsleider pluimveebedrijf m/v ben je verantwoordelijk voor:
• het dagelijks controleren van: het welzijn (ziekte, hygiëne, sterfte) van de kippen, de voeding, de ventilatie, het water, de temperatuur en de vochtigheid;
• het verrichten van diverse metingen, bijv. licht en co²;
• het computergestuurd zorgen voor de voeding;
• het aanwezig zijn bij en begeleiding van het transport van de kippen;
• het meelopen met visites (bijv. entingen) van de dierenarts;
• het zorgen voor optimaal schone hokken bij wisselingen van de kippen;
• het invullen van rapportages volgens protocollen en overige administratieve zaken;
• het regelmatig overleggen met de eigenaren over de gang van zaken;
• het zorgdragen voor de orde en netheid rondom het pluimveebedrijf;
• diverse aanverwante en ad hoc werkzaamheden

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker sierteelt ga je in een zelfstandige functie werkzaamheden uitvoeren als: oogsten, gewasverzorging, potten binnen- en buitenzetten, stofzuigen, blad blazen en allround meewerken in de kas.

Functieprofiel

In de functie van Heftruckchauffeur / Reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden op zowel de heftruck als de reachtruck. Verder ben je allround inzetbaar in deze industriële omgeving.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij werk je voornamelijk in de kraamstal. Je hebt een verantwoordelijke functie en begeleidt onder andere de geboorte van biggen. Je behandelt, voert, controleert, ent en verlegt de zeugen en biggen. Daarnaast zorg jij voor een schone leefomgeving voor de dieren. Indien nodig spring je bij in de dek- en drachtstal.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman in de chrysanten ga je naast het aansturen van collega's oogsten, verpakken, bestellingen klaarmaken en je gaat de plantrobot bedienen. Tevens ga je tractorwerk uitvoeren, denk hierbij aan het bewerken van de grond in de kas en ga je gewasbescherming uitvoeren.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als recruiter ben je vooral verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van kandidaten. Jouw collega ’s van de buitendienst, de accountmanagers, verzorgen de directe contacten met de klanten. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat onze organisatie ontzettend snel groeit. Dit legt nogal wat druk op de organisatie.
Je bent arbeidsmarktspecialist die weet waar in de regionale arbeidsmarkt kansen zijn. Vanuit die expertise adviseer je de accountmanager over de kansen en mogelijkheden.
Met je praktische instelling en stressbestendigheid slaag jij er in het hoofd koel te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Sterker, je blijft proactief letten op commerciële kansen en brengt elke keer weer ál je mensenkennis in het geweer om de juiste kandidaat bij de juiste baan te vinden. Jij weet als geen ander hoe je onze doelgroep kunt bereiken en met hen in gesprek komt. Dat doe je met veel creativiteit en doorzettingsvermogen, gebruikmakend van je eigen netwerk wat je voortdurend verder uitbouwt. Het is dan ook een voordeel als je in de regio Etten-Leur woont.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als oogstmedewerker voer je alle voorkomende werkzaamheden in de tomatenoogst uit. Hierbij horen ook gewaswerkzaamheden. Daarnaast werk je buiten het teeltseizoen mee in de teeltwisseling en in de voorbereidingen voor de nieuwe teelt.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

De teelt van komkommers wordt twee keer per jaar uitgevoerd en in de herfst worden er tomaten geteeld. Als meewerkend voorman werk jij met beide gewassen. De nadruk in deze functie ligt op het aansturen en controleren van oogstmedewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden en daarnaast in het signaleren van ziektes en plagen. Je streeft naar biologisch evenwicht in de kas om schimmels en virusziekten te voorkomen. Je bestrijdt insecten en zorgt voor preventieve oplossingen. Op rustige momenten voer je ook oogst- en gewaswerkzaamheden uit als snoeien, verzorgen, indraaien en blad breken.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als parttime medewerker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het sorteren van vleesvarkens en je helpt mee bij laden van de dieren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van glazenwasser ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van glasbewassing van hoofdzakelijk particuliere huizen. Het betreft een zelfstandige functie in een nieuw opgezette tak van het bedrijf. Je voert zelf voorbereidende werkzaamheden uit en je overlegt planning met je werkgever. Het werk voer je zelfstandig uit op verschillende locaties in de regio Venlo/Grubbenvorst. Bij drukte op de zakelijke markt kun je ook ingepland worden bij bedrijven en instellingen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Operator plantenzaailijn bedien je de zaailijn voor de trayplanten. Jij zorgt ervoor dat de juiste zaadpartijen worden ingezaaid in de perspotten. Machines stel je op de juiste manier in en je verricht (preventief) onderhoud. Soms moeten er onderdelen versteld en gelast worden, dit doe je op een vakkundige manier. Bij storingen weet jij al snel waar het probleem zit en los je ze snel en secuur op. Met behulp van de heftruck regel je de toe- en afvoer van de zaden.
De functie zoals boven beschreven wordt uitgevoerd van januari tot juli, de rest van het jaar sta je aan andere machines en verricht je heftruckwerk.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur bestuur je een kraakperswagen waarmee je volgens een aangegeven route oud papier inzamelt. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het voertuig: je voert technische controle en onderhoud uit, zorgt dat de autopapier enup-to-date blijven en de cabine schoon gehouden wordt. Na het inzamelen van het oud papier ga je het voertuig lossen. De veiligheid van de belader(s) tijdens het werk staat voor jou bovenaan. Zijn er problemen met bewoners over de inzameling, dan los jij die adequaat op. Verder signaleer en meld je problemen met het voertuig tijdig aan de medewerker in de buitendienst. Als vanzelfsprekend hou je je aan de verkeersregels en veiligheidsvoorschriften. Bij schade of ongevallen, rapporteer jij de juiste informatie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als teeltmedewerker begeleid je het productieproces van champignons van de champignons. Het vullen en leegruimen van de cellen, het snijden, oogsten, knuppelen en schoonspuiten maken onderdeel uit van deze functie.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Allround medewerker boomkwekerij ben je in het voor en na jaar bezig met het verzamelen en klaarmaken van de orders. In de zomer en winter voer je gewaswerkzaamheden uit zoals snoeien, opbinden, spuiten en mesten.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker voer je graaf- en grondwerkzaamheden uit om de grond klaar te maken voor bouwwerken en om kabels, leidingen en buizen in de grond te kunnen leggen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de kraamstal. Je verzorgt en voert de zeugen en de biggen. Daarnaast voer je controlewerkzaamheden uit en zorg je samen met je collega's voor een goede hygiëne in de stal.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Preventief Madenbestrijder ben je verantwoordelijk voor het bezoeken van diverse veehouderijen in in heel Nederland. Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Vanuit de bakwagen (Rijbewijs BE) werk je op locatie bij de klant. Je mengt het biologische bestrijdingsmiddel en spuit in en om de stallen, in mestputten en elders op het erf.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Dierverzorger varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de kraamstal. Denk hierbij aan gezondheidscontrole van de zeugen en de biggen, voercontrole en gezondheidsbehandelingen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Junior Loonwerker ga je alle loonwerkzaamheden uitvoeren, hoofdzakelijk gebruik makend van de kleinere tractoren en machines. Dit omdat veel werk uitgevoerd wordt in de glastuinbouw. Heb je een C- of CE rijbewijs dan ga je zelf de voertuigen verplaatsen met bijvoorbeeld een oplegger. Heb je deze rijbewijzen niet, dan ga je deze behalen omdat het uiteindelijk noodzakelijk is voor de functie. Naast de tuinbouw kun je ook ingezet worden in grond- en graafwerk, cultuurtechniek en in het beheer van de leefomgeving (tuin- en woonomgeving).
Als Junior Loonwerker ga je alle vaardigheden leren waardoor je uiteindelijk doorgroeit naar een zelfstandig vak volwaardig Loonwerker.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime medewerker varkenshouderij ga je op maandag ochtend biggen behandelen en help je waar nodig met andere werkzaamheden rondom het verzorgen van de biggen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Meewerkend Voorman stuur je alles aan wat betreft organisatie en arbeid. Dat wil zeggen dat je productieplanningen en arbeidsplanningen maakt, je bewaakt de resultaten, je controleert, signaleert en analyseert ziekten, plagen en klimaatomstandigheden ter ondersteuning van de ondernemer en dagelijks werk je mee in de uitvoerende werkzaamheden in de kas. Samen met de ondernemer draai je periodieke storingsdiensten.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van assistent sloper assisteer je bij sloopwerkzaamheden. Dit met behulp van machines als een tractor, minishovel en kraan.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van productieleider geef je leiding aan een afdeling van 10+ medewerkers. Daarbij ben je verantwoordelijk voor:
 • personeelsplanning
 • productieplanning
 • voorraadbeheer
Je werkt regelmatig mee en signaleert, analyseert en lost problemen op. Daarnaast voer je klein technisch onderhoud uit. Kwaliteit, veiligheid, orde en netheid staan voor jou op de eerste plaats.
De opdrachtgever biedt een dynamische en gedreven werkomgeving, ruimte voor eigen initiatief, korte communicatielijnen en betrokken en enthousiaste collega's.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Agrarisch Medewerker Varkenshouderij werk je op twee locaties van de ondernemer ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Spenen van de zeugen en biggen
 • Verplaatsen van de dieren
 • Schoonspuiten van de hokken
 • Behandelen en enten van biggen
Je valt in waar nodig in drukke periodes en voer je ook verzorgende werkzaamheden uit. Daarnaast voer je reperaties en technishc onderhoud uit, mits je dit wil en ervaring in hebt.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van schoonmaker productie ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de werkvloer met verpakkingmachines of de mengzolder. Het gaat om gemiddels 2,5 uur schoonmaakwerk elke werkdag na werktijd. Op vrijdag is er rekening te houden met 3 uur werk.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als monteur draag je zorg voor de uitvoering van diverse projecten: het leveren, plaatsen en installeren van geautomatiseerde voersystemen en gerelateerde agrarische producten binnen de agrarische en industriële sector.
Je werkt hierbij volgens de geldende veiligheids- en hygiënevoorschriften.
Je werkzaamheden bestaan met name uit installatiewerk in deagrarische sector.
Daarnaast hou je je bezig met servicewerkzaamheden, het verhelpen van storingen en het verrichten van reparaties.
Regelmatig word je ingezet in storingsdiensten.
Je onderhoudt nauw contact met de werkvoorbereider/planner, de servicedesk-medewerker en de logistiek medewerker.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Zeugenhouderij ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden in de kraamstal en dek-drachtstal:
 • Gezondheidscontrole van de zeugen
 • Geboortehulp
 • Drachtigheidscontrole
 • Behandelen van de biggen
 • Laden en lossen van de dieren
 • Verzetten van de dieren
 • Overige voorkomende werkzaamheden

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als meewerkend bedrijfsleider heb je de uitdaging om hoge kwaliteit en scherpe financiële resultaten binnen de varkenshouderij te waarborgen. Dit doe je met name door je medewerkers te enthousiasmeren en samen tot deze topprestaties te komen. Je werkt zelf hard mee voor het beste resultaat. Onder het mom van 'meten is weten' stel je concrete doelstellingen en ziet daar maandelijks de resultaten van terug. Je onderhoudt zelfstandig de contacten met leveranciers en andere betrokkenen bij de organisatie. Ook verzorg je de technische administratie, waarbij je gebruik maakt van een geautomatiseerd systeem. Als bedrijfsleider draag je 24/7 de eindverantwoording en ben je de rechterhand van de ondernemer.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker varkenshouderij (vleesvarkens) houd je zelfstandig een locatie met 4000 vleesvarkens bij. Daarin ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Controleren van de dieren op gezondheid
 • Bevoorrading van voer en medicijnen bijhouden
 • Laden en lossen van de dieren
 • Schoonmaken van de stallen
 • Overig onderhoud
Huisvesting bij het bedrijf is mogelijk.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Teamleider zoeken we een kandidaat met een motiverende instelling die het leuk vindt medewerkers te begeleiden en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je geeft leiding aan een team van Nederlandse part-, fulltime medewerkers, seizoenmedewerkers met verschillende nationaliteiten en scholieren. Door je gemotiveerde aanpak en oog voor het creëren van een gezonde werksfeer, wordt het product en het gewas volgens de kwaliteit en prestatienormen verzorgd. Naast het aansturen, controleren en begeleiden van medewerkers behoren HRM gerelateerde administratieve taken tot de werkzaamheden. Zo ben je verantwoordelijk voor het sollicitatieproces, de week- en de vacantieplanning en voer je functionerings- en verzuimgesprekken.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij ben je (mede-)verantwoordelijk voor de werkzaamheden binnen de dek-drachtstal. Je voert en controleert de zeugen, insemineert en scant. Ook voer je alle overige voorkomende werkzaamheden uit.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Het betreft een kalverhouderij met ca. 1200 kalveren. Om de 5 weken komen er nieuwe kalveren op het bedrijf, jij wordt dan opgeroepen om te werken. Je gaat de kalveren leren drinken, dient medicatie toe en controleert de gezondheid van de dieren.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Parttime Medewerker Biggen + Vleesvarkens ben je verantwoordelijk voor de verzorging van 8000 biggen en 2000 vleesvarkens in de ochtenden. Je voert daarbij de volgende werkzaamheden uit:
 • Gezondheidscontrole van de dieren
 • Bestellingen van voer en medicijnen
 • Laden en lossen van de dieren
 • Afdelingen schoonmaken
 • etc.
Dit alle voer je samen met een collega uit.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij ben je hoofd verantwoordelijke voor de kraamstal en voer je samen met je collega's de volgende werkzaamheden uit:
 • Gezondheidscontrole van de dieren
 • Geboortenhulp
 • Behandelen van de biggen
 • Enten van de biggen
 • Verzetten van de dieren/spenen
 • Schoonmaken van de hokken
 • Aansturen van overig personeel

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van gemeentelijke groenstroken in met name Eindhoven en Uden. Het gaat om reguliere onderhoudstaken voor 6 weken tijdens het hoogseizoen, met verlengingsmogelijkheid.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor technisch gerelateerde ondersteuning van alle bedrijfsonderdelen. Hieronder vallen:
 • Nieuw- enverbouw-activiteiten
 • Reparatie en onderhoud van machines en installaties.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van weekendkracht werk je samen met een van de vaste medewerkers mee in de varkenshouderij.
De werkzaamheden varieren van het verzorgen en voeren van de zeugen en biggen, tot aan het schoonmaken van de dierverblijven.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als onderhouds- en storingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van machines. Het detecteren van storingen en het vinden van (provisorische) oplossingen staan hierbij centraal. Voor de storingsdienst ben je inzetbaar voor zowel de morgen -als de middagdienst.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij (Dek- drachtstal) ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden die je samen met een collega uitvoert:
 • Insemineren van de zeugen
 • Controleren van de gezondheid en drachtigheid
 • Gelten aanleren in de groepshuisvesting
 • Enten van de dieren
 • Verplaatsen van de dieren
En springt bij in drukke periodes in andere afdelingen binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als bedrijfsleider varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het aansturen van alle werkzaamheden op het zeugenbedrijf. Je houdt het overzicht en stuurt je collega's aan.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Schoonspuiter vleesvarkenslocatie ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de dierverblijven. Dit doe je door middel van een hoge drukreiniger.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Productiemedewerker Recycling ben je verantwoordelijk voor het primair voorsorteren van kunststof restproducten aan de band, mogelijk demonteren van producten en controleren op restanten.
Secundair dien je de productie draaiende te houden, machines te besturen en mee te helpen bij preventief onderhoud (bijvoorbeeld het vervangen van de messen in de shredderinstallaties).
Voorsorteren en demonteren vindt in de buitenlucht plaats; het shredderproces vindt binnen plaats (wel redelijk open werkomgeving). Werkomgeving zoals in de branche afval & milieu gebruikelijk. Mede daarom wordt gezocht naar medewerkers met liefst een agrarische achtergrond die kunnen aanpakken en “niets voor elkaar laten liggen”.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van machinist wielkraan ben je verantwoordelijk voor het besturen van een moderne wielkraan. Daarnaast wordt je in de oogstperiode ingezet als agrarisch medewerker op diverse landbouwmachines.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De werkzaamheden zullen voornamelijk uitgevoerd worden in de kraamstal (biggen behandelen, verzorging, verleggen en schoonmaakwerkzaamheden) en in de biggenstal (verzorging, omhokken en schoonmaakwerkzaamheden).

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor:
 • melken van koeien (300 stuks); 22 stands caroussel, binnenmelker.
 • voeren met mengvoerwagen
 • voeren en verzorgen van de kalveren

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als melker ben je verantwoordelijk voor het melken van de 165 melkkoeien. Deze worden gemolken in de swing over melkstal. Het betreft een parttime vacature. Werkdagen zijn woensdag en vrijdag 2x daags. Gemiddeld zullen dit 6 uur per dag zijn. Begin tijd ’s ochtends: 05.45 uur en ’s avonds: 17.45 uur. Mocht je meer uren beschikbaar zijn, is dit uiteraard bespreekbaar.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als operator biovergisting ben je verantwoordelijk voor het aansturen en controleren van het gehele biovergistingsproces. 'S ochtends worden eerst alle controles uitgevoerd, daarna wordt besloten, wie welke taken op zich neemt. Je houdt deze "Elektriciteitscentrale" dus met een relatief klein team draaiende, dit zorgt voor een afwisselende baan. Je zorgt voor het onderhoud van mechanische delen, voert waar mogelijk reparaties uit, zorgt dat de werkplekken schoon blijven en draait storingsdiensten: één avond in de week en één weekend per maand. Je kan jezelf enorm breed ontwikkelen in deze functie. Er is veel ruimte om te leren en dit wordt ook gestimuleerd door je leidinggevenden. Het bedrijf is constant opzoek naar innovatieve mogelijkheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het (preventief en periodiek) onderhoud van alle technische apparaturen en machines op de kwekerij. Naast het onderhoud zorg je ervoor dat de machines, zoals de snij- en oogstmachines, rooimachines en de sorteerinstallatie, bij kleine technische storingen worden gemaakt.
Je werkt daarbij in een klein team van vaste medewerkers.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker pluimveehouderij ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
• Verwerken en inleggen van broedeieren
• Schouwen van eieren
• Uitvoeren van kuikenbehandelingen
• Schoonmaken van de boerderij
• Kwaliteit van de kuikens waarborgen
Je werkt ca. 24 uur in de week. Bij een dienstverband van 24 uur wordt dat iemand min. 3 hele dagen komt werken. Deze dagen hangen af van de periode en de week. Je moet dus 5 dagen beschikbaar zijn voor werk.
In een drukke periode kan het zijn dat je meer werkt.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als mengmeester is je hoofdprioriteit het bewaken van de kwaliteit van het beton. Daarnaast behoren onderstaande taken en verantwoordelijkheden de functie.
Je:
• Laadt truckmixers met diverse soorten betonmortel;
• Zorgt per vracht voor een juiste afstelling van de betoncentrale, zodanig dat de juiste betonmortel in de juiste hoeveelheid en samenstelling wordt geleverd
• Zorgt dat iedere vracht vergezeld gaat met een afleverbon
• Verricht reparaties en onderhoud aan de betoncentrale, eventueel in samenwerking met monteurs of lassers
• Reinigt de centrale dagelijks en houdt mede toezicht op de voorraad grondstoffen
• Heeft veelzijdige communicatie met afdeling planning, chauffeurs, betontechnoloog en andere medewerkers
De mengmeester is verantwoordelijk voor:
• De levering van betonmortel conform de eisen van de opdrachtgever;
• Het onderhoud van de betoncentrale;
• Dagelijkse reiniging van de betoncentrale;
• Het bijhouden van een dagrapport.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Loadermachinist vul je bunkers, verplaats je zand en grind en laad en los je vrachtwagens.
Daarnaast verzorg je dagelijks onderhoud aan de machine en binnen het terrein.
Kennis van technisch onderhoud is hierbij noodzakelijk.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als mengmeester is je hoofdprioriteit het bewaken van de kwaliteit van het beton. Daarnaast behoren onderstaande taken en verantwoordelijkheden de functie.
Je:
• Laadt truckmixers met diverse soorten betonmortel;
• Zorgt per vracht voor een juiste afstelling van de betoncentrale, zodanig dat de juiste betonmortel in de juiste hoeveelheid en samenstelling wordt geleverd
• Zorgt dat iedere vracht vergezeld gaat met een afleverbon
• Verricht reparaties en onderhoud aan de betoncentrale, eventueel in samenwerking met monteurs of lassers
• Reinigt de centrale dagelijks en houdt mede toezicht op de voorraad grondstoffen
• Heeft veelzijdige communicatie met afdeling planning, chauffeurs, betontechnoloog en andere medewerkers
De mengmeester is verantwoordelijk voor:
• De levering van betonmortel conform de eisen van de opdrachtgever;
• Het onderhoud van de betoncentrale;
• Dagelijkse reiniging van de betoncentrale;
• Het bijhouden van een dagrapport.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Allround medewerker Betonindustrie heb je een heel divers en uitdagend takenpakket. Aangezien je werkt in een klein team is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent zodat je de juiste werkzaamheden op het juiste moment uitvoert. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Verrichten van loaderwerkzaamheden op de betoncentrale.
• Werkt mee aan het productieproces op de betoncentrale.
• Na een bepaalde inwerkperiode ben je in staat om de productie van betonmortel over te nemen bij afwezigheid van de mengmeester (Opstarten, bedienen en instellen van de menginstallatie. Je controleert de wijzigingen in recepten en wisselt tijdig van receptuur i.v.m. productwisselingen. Je houdt controle over het mengproces, waarbij diverse waarden in de gaten gehouden dienen te worden om de kwaliteit te waarborgen)
• Verricht, in samenwerking met de mengmeester, reparaties en onderhoud aan de betoncentrale.
• Reinigt de centrale dagelijks en houdt mede toezicht op de voorraad grond- en hulpstoffen.
• Verricht klein onderhoud aan machines.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als sloper:
 • verricht je handmatig of met behulp van (elektrisch) handgereedschap grond- en sloopwerkzaamheden.
 • verricht je ondersteunende werkzaamheden bij het machinaal slopen van objecten of het machinaal uitvoeren van grondwerkzaamheden, veelal op aanwijzing van de kraan- of loadermachinist.
 • verricht je werkzaamheden die verband houden met de voorbereiding en afronding van de daadwerkelijke grond- en sloopwerkzaamheden zoals het aanbrengen en verwijderen van verkeersvoorzieningen en terreinafzettingen en het inrichten of opruimen van het werkterrein.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Wat zijn je hoofdtaken?
 • Storingen verhelpen en voorkomen;
 • Zorg dragen van overdracht van werkzaamheden aan de volgende ploeg.
 • Werken volgens aangegeven veiligheidsnormen en werkinstructies.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Wat zijn je hoofdtaken?
 • Toezien op een veilige en verantwoorde procesvoering, conform geldende voorschriften die op locatie van toepassing zijn;
 • aansturen van de onderhoudsmonteurs, assistent operators en machinisten;
 • op grond van beoordeling van procesparameters sturen/ regelen van het productieproces.;
 • volgens standaard procedures opstarten en afbouwen van het productieproces;
 • in geval van storingen of calamiteiten via vastgestelde procedure afbouwen van of ingrijpen in het productieproces;
 • voeren van procesregistratie in voorgeschreven logboek;
 • zorgdragen van overdracht van werkzaamheden aan de volgende ploeg.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze functie als Voorman Groenvoorziening zullen je werkzaamheden naast onderhoud van het groot groen ook bestaan uit het leiding geven aan een aantal collega’s. Het is belangrijk dat je een gedegen vakkennis hebt en verantwoordelijkheid weet te nemen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als accountmanager werk je voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in met name de industrie (food / metaal), techniek, groen- en hoveniersbranche en de grond-, weg- en waterbouw. Je adviseert de klant over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker boom en/of container teelt in combinatie met een opleiding ga je één dag per week naar school en de overige dagen heb je een betaalde baan bij een van onze opdrachtgevers in de container en boomteelt. Je zal alles leren over de verzorging rondom het opkweken. Denk hierbij aan bewateren, snoeien, steken, bemesten, onkruid- en ziektebestrijding, oogsten en ook de bijbehorende logistieke taken. Daarnaast leer je ook om te gaan met het benodigde apparatuur.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van teeltspecialist ben je verantwoordelijk voor de algehele teelt en gewasverzorging, waarbij een nauwe samenwerking met de bedrijfsleider plaatsvindt.
Concreet betekent dit:
• Het aansturen en begeleiden van de teeltmedewerkers;
• Het bewaken van de productie- en personeelsplanning;
• Het opstellen van teeltadviezen rondom bodemconditie en bodemstructuur;
• Het adviseren over verzorgings- en teeltschema’s;
• Het signaleren van groei- en klimaatafwijkingen;
• Het uitvoeren van zaai- en planttechnieken;
• Het uitvoeren van gewasondersteuning, gewasverzorging (voeding, water, klimaat, lucht, licht, uitdunnen, verwijderen van ongewenst blad, snoeien e.d.);
• Het bijhouden van registraties rondom gewasontwikkeling;
• Het (mede) uitvoeren van oogstwerkzaamheden, zoals stekken, stekknippen en het aflever klaarmaken;
• Het voeren van actief overleg met de bedrijfsleider.
Indien je de functie naar verloop van tijd volledig zelfstandig kan uitvoeren, wordt de mogelijkheid bekeken om door te groeien naar de functie assistent bedrijfsleider.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als productiemedewerker werk je op de afdeling groenteverwerking. De groenten (voornamelijk wortels en schorseneren) worden op deze afdeling gewassen, gesneden, gesorteerd en gecontroleerd op kwaliteit. Vervolgens worden ze afgeleverd aan externe klanten of worden ze binnen de organisatie verder verwerkt door andere bedrijven.
Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van dit proces (o.a. met een heftruck), het meewerken bij dit industrieel schoonmaakproces van deze groenten en voor de afvoer van de reststromen van dit proces of het gereed product. Tevens leg je e.e.a. administratief vast. Je voert deze werkzaamheden uit samen met ongeveer 5 collega’s.
Productcontrole, orde, netheid en kwaliteit is binnen onze organisatie erg belangrijk. Er wordt in dagdienst gewerkt, maar in het hoogseizoen (wat jaarlijks van juni tot oktober loopt) wordt er in 2 ploegen gewerkt. Ook komt het regelmatig voor dat er in het weekend gewerkt moet worden.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transporteren van graan, uien en aardappelen in de oogstperiode. Je bent flexibel inzetbaar.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Monsterafnemer (kuilmonsters) ga je zeer secuur te werk. Je bent zelf verantwoordelijk voor de invulling van jouw agenda, jij maakt zelf de afspraken met de relaties van onze opdrachtgever, stemt het tijdstip en de locatie af.
Ook ben je verantwoordelijk dat monsters tijdig bij diverse laboratoria worden afgeleverd.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de boomkwekerij.
Hieronder vallen teelttechnische werkzaamheden zoals planten & oppotten, snoeien, sorteren & verpakken, veredelingswerkzaamheden zoals enten en het bedienen van de machines.
Daarnaast ben je ook bezig met loods- en logistieke werkzaamheden zoals heftruckwerk, vrachtwagens laden en lossen en bestellingen klaarmaken.
De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en afhankelijk van het seizoen.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als proces operator binnen deze organisatie zullen de onderstaande werkzaamheden tot jouw dagelijkse taken behoren, t.w.;
 • Het doseren van recepten, tijdens diverse bewerkingen
 • Het gecontroleerd uitvoeren van verschillende processen, conform werkinstructie en veiligheidseisen.
 • Het verrichten van intern transport met heftruck
 • Het zorgdragen voor het naleven van bedrijfsvoorschriften en veiligheid.
 • Het registreren van producties, kwaliteitsbewaking
 • Het bedenken, afstemmen en uitvoeren van verbeterprocessen

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Meewerkend voorman groenteverwerking ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team aan loodsmedewerkers die de machines bedienen en orders klaarmaken. Dit zijn zowel Nederlandse als buitenlandse medewerkers. Daarnaast ben je werkzaam in het bedienen van de verwerkings-, sorteer- en verpakkingsmachines en los je storingen op aan de machines.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je belangrijste taak is het sorteren en het verpakken van eieren voor de particuliere verkoop. Schoonmaakwerkzaamheden zullen ook bij je takenpakket horen.
Je gaat samenwerken met de ondernemer. Hij is op zoek naar een medewerker die 2-3 ochtenden beschikbaar is en die erg nauwkeurig is en die hygiene hoog in het vaandel heeft staan.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker voer je graaf- en grondwerkzaamheden uit om de grond klaar te maken voor bouwwerken en om kabels, leidingen en buizen in de grond te kunnen leggen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk voor diverse onderhoudswerkzaamheden binnen het bedrijf.
Je pleegt onderhoud aan alle machines binnen het bedrijf welke worden gebruikt bij de productie van potgrond. Hieronder vallen werkzaamheden zoals het doorsmeren van trommelzeven en lopende banden, het schoonhouden van stroomkasten, vervangen van lagers en het plegen van preventief onderhoud.Tevens pleeg je licht constructief werk waarbij metaalbewerking zoals slijpen en lassen van toepassing is.
Naast deze onderhoudswerkzaamheden ben je ook inzetbaar op andere werkzaamheden binnen het bedrijf.
Hieronder vallen het laden en lossen van vrachtwagens met pallets en big bags met behulp van een heftruck, het laden van vrachtwagens met losgestort potgrond middels loader/shovel en het bedienen van de productielijn waar de zakken met potgond en de bigbags worden geproduceerd.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor een kwekerij in Haaren zijn wij op zoek echte leider die meewerkt op de kwekerij. Je zal het team aansturen en stekken. Verzorgd binnenkomende en uitgaande goederen en eventueel ook verkoop. Je zal zowel werken met sedum veld en bamboe. Dus binnen en buiten.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor een opdrachtgever in Breda zijn wij op zoek naar een medewerker kwekerij. Je zal gaan werken met een potmachine. Ook zal je onkruid plukken, heftruck (willen gaan) rijden, scheuten afknippen Wij zijn op zoek naar iemand die dit voor langere tijd wil doen.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zundert zijn wij voor de piekmomenten (najaar en voorjaar) op zoek naar een loodsmedewerker. Dagelijkse werkzaamheden zijn: laden, lossen, samenvoegen, sorteren en het kweken en verzorgen van de bomen en planten.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als vakbekwaam medewerker varkenshouderij houd jij je bezig met alle aspecten rondom het bedrijf. Tevens hoort tot je takenpakket het aansturen en leidinggeven aan medewerkers.
Het betreft een fulltime functie, voor langere tijd.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als manus van alles zijn je voornaamste taken de hand en spandiensten in en rondom het bedrijf. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit de kippen voeren, schoonmaken, werkzaamheden rondom de stal en op het erf.
Onze opdrachtgever uit de omgeving van Loon op Zand is op zoek naar kandidaten met enige kennis van vleeskuikens en technisch inzicht.
Vutters, 65+ers of scholieren zijn ook welkom om te reageren!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als ervaren melker, weet jij de kneepjes van het vak. Je kan zelfstandig werken en bent flexibel inzetbaar.
Kom jij uit de omgeving van Land van Heusden en Altena en ben jij die ervaren kracht waar wij naar op zoek zijn? Dan komen wij graag met jou in contact!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround medewerker veehouderij, zijn je voornaamste taken het melken, voeren en trekker rijden. Uiteraard komen daar ook andere voorkomende werkzaamheden bij.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround medewerker dierhouderij, zijn je werkzaamheden erg uitgebreid. Je houdt je met alle voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf bezig, behalve het melken zelf.
Onze opdrachtgever is in het bezit van melkrobots.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als in- en verkoper bij een kwekerij ben je medeverantwoordelijk voor de in- en verkoop van een breed assortiment tuinplanten. Je maakt zelfstandig verkoopoffertes, behandelt in- en verkooporders en onderhoudt contacten.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als assistent medewerker grondverzet, help je mee met de werkzaamheden betreffende het graven, straten en slopen. De werkzaamheden zijn zeer divers!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als zelfstandig medewerker varkenshouderij / Dekstal houd je zelfstandig de dekstal en de drachtstal bij. De daarbijbehorende taken zijn voornamelijk het voeren van de dieren, schoonmaken van de hokken, controleren van de dieren op ziektes, entingen geven e.d.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker draag je zorg voor het graven van sleuven en verwerk je o.a. kabels en leidingen. De werkzaamheden zijn uit te voeren met de kraan of met de hand.
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij met regelmaat op zoek naar ervaren krachten. Heb jij ervaring met een kraan of graafmachine, of juist de handmatige werkzaamheden en ben je in het bezit van een VCA diploma? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als melker verzorg je de melkbeurten bij diverse melkveebedrijven.
De melkbeurten kunnen zowel in de ochtend, middag en avonduren plaatsvinden. Diverse werktijden van melkbeurten en adressen, behoren tot de mogelijkheden en zijn in overleg met de melkveebedrijven.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als bedrijfsleider vleeskuikens heb je diverse verantwoordelijkheden. Je werkzaamheden bestaan uit het controleren, laden, opzetten, schoonmaken, voer en drinkwater controleren e.d
De kandidaat moet enigszins technisch onderlegd zijn.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als monteur landbouwmachines werk je op de vestiging, maar voornamelijk op locaties bij de klanten. Je werkt aan hoogwaardige landbouwmachines, waar je voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan mechanische-, elektronische- en hydraulische systemen. Jouw inzet is mede bepalend voor de veiligheid en het ongestoord rijden van het machinepark van de klanten.
Je hebt de volgende verantwoordelijkheden:
 • Het zelfstandig uitvoeren van reparaties op de vestiging of locatie.
 • Afstemming met de klant met betrekking tot de voortgang van de reparatie.
 • Het zorgdragen voor een sluitende administratie, zodat de chef werkplaats voor een correcte facturatie kan zorgdragen.
 • Het signaleren van eventuele vervangingsvragen en deze doorgeven aan de verkoper van je vestiging.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker groenvoorziening, kun je aan de slag als hovenier of als medewerker in de plantsoendienst.
Voor diverse opdrachtgevers zijn wij het gehele jaar door, op zoek naar ervaren medewerkers. Heb jij ervaring als hovenier, medewerker groenvoorziening of medewerker plantsoendienst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Moerdijk zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het betreft chauffeurswerk binnen Nederland voor een tijdelijke campagne van september tot en met januari. Je kan in deze periode fulltime aan het werk (ene week overdag, andere week 's nachts).

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Zoek jij een goed betaalde baan in de productie?
Heb jij een voorliefde voor planten?
Wij zoeken voor onze opdrachtgever in Sprang Capelle productiemedewerkers!

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Je bent praktisch ingesteld, oplossingsgericht en dol op techniek. Je hebt belangstelling voor motoren, én je wilt je kennis en vaardigheden laten zien op de werkvloer. Niet iedereen heeft zin om een vier jarige opleiding nog te gaan volgen. Sommige jongeren willen liever gaan werken. Bij dit bedrijf heb je de keuze om werken en leren te combineren en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen als (leerling) revisie monteur.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als bedrijfsverzorger word je ingezet op agrarische bedrijven, zoals melkveebedrijven en varkenshouderijen. Je vervangt de ondernemer tijdens zijn afwezigheid bij ziekte of vakanties. Daarnaast spring je bij wanneer de ondernemer een vraag voor extra personeel heeft.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden in de kraamstal zoals biggen behandelen, controles uitvoeren en het voeren. Ook ben je mede-verantwoordelijk om de hoge diergezondheidsstatus te bewaken en op peil te houden.
Je gaat samenwerken met de ondernemer en na een inwerkperiode ga je werkzaamheden zelfstandig uitvoeren.
Ben jij de enthousiaste, gemotiveerde medewerker die wij zoeken? Laat het ons weten!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Wil jij aan de slag als grondwerker en kun je ook vooruit op een tractor, lees dan snel verder!
Voor een opdrachtgever in de regio van Oss zijn wij per direct op zoek naar een grondwerker die op termijn ook werkzaamheden op de minigraver of grotere machines mag gaan uitvoeren.
We zijn op zoek naar iemand met een goede instelling, dit is nog belangrijker dan ervaring!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Kun jij uit de voeten met een mobiele- of rups kraan of werk je liever op een loader?! Wij hebben een interessante functie waarbij je zelfstandig aan de slag gaat met werkzaamheden op een mobiele kraan, rupskraan of loader.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de kraamstal en daarnaast ben je ook, in overleg, inzetbaar binnen de dekstal.
Het betreft een fulltime baan voor gemiddeld 40 uur per week en een keer in de 14 dagen werk je in het weekend.
Heb jij interesse in deze functie? Reageer nu!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als machinist maaimachine onderhoudt je graspercelen en ben je verantwoordelijk voor klein onderhoud aan de machine.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier die onderhoudswerkzaamheden op het TU terrein in Eindhoven kan verrichten.
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers en je hebt ervaring met aanleg en onderhoud.
Het is van belang dat je oog hebt voor detail en bent constant op zoek naar verbeterpunten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor diverse opdrachtgevers in de regio van Uden zijn wij op zoek naar melkers in de rundveehouderij!
Je hoofdtaak zal bestaan uit melken en verzorgen van het vee. Heb je ervaring in deze functie? Wij gaan graag met je op zoek naar een geschikte werkgever!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Wat ga je doen? Alle kneepjes van het vak worden je geleerd waaronder het behandelen van biggen, schoonspuiten, laden van varkens, controles uitvoeren, ziektes herkennen etc.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Regelmatig komen er bij AB Werkt opdrachten binnen voor enkele dagen. Hierbij een greep uit de werkzaamheden: opperen, lossen van containers, grondwerkzaamheden, klussen uitvoeren bij een hovenier. Kortom ben jij de medewerker die van werken houdt, het geen probleem vindt om korte opdrachten aan te pakken en ben je gemotiveerd? Laat het ons weten!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je maakt sparingen en gaten in beton, baksteen, natuursteen en wegen. Je werkt aan de weg of op een bouwplaats met diamantboren of zagen. De belangrijkste taak is het verhelpen van acute problemen of het wijzigen van constructies bij de locaties waar je werkzaam bent. Je boort op deze locatie gaten, maakt sleuven en zaagt o.a. vloeren en wanden. Als betonboorder werk je zelfstandig, secuur, heb je ruimtelijk en technisch inzicht en gaat veilig te werk! Onze opdrachtgever wil ook starters de kans geven om deze werkzaamheden eigen te maken!
Is deze vacature jouw op het lijf geschreven?

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als chauffeur betonpomp ben je verantwoordelijk voor het besturen van het voertuig en de bediening van de betonpomp.
Wij zijn voor een opdrachtgever in de buurt van Veghel op zoek naar een chauffeur betonpomp. Je wordt ingezet om diverse projecten te voorzien van beton.
Daarnaast bedien je de betonpomp en volg je daarbij de veiligheidsinstructies op.
Wanneer je gemotiveerd bent, maar geen ervaring hebt, wordt je intern opgeleid tot volwaardige betonpomp chauffeur!
Het is belangrijk dat je beschikt over goede rijvaardigheid om onder andere goed te kunnen manoeuvreren en achteruit te rijden op diverse locaties.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Het verrichten van werkzaamheden verband houdende met het onderhoud en herstel/ reparatie van de machines.
De belangrijkste taken alsl medewerker Technische Dienst zijn:
• Het uitvoeren van alle voorkomende technische werkzaamheden
• Onderhoud van dispensers
• Dispensers installeren en instructies kunnen geven aan klanten
• Installatie en onderhoud dispensers door Europa heen hoofdzakelijk Duitsland
• Dispenser onderdelen, voorraad beheer
Ben jij:
 • Klantvriendelijk
 • Secuur en ordelijk
 • Analytisch vermogen
 • Communicatief
 • flexibel
Dan pas je mogelijk bij deze functie. Reageer dan snel!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Onze opdrachtgever betreffende de functie van medewerker kozijnen biedt de klanten al ruim 20 jaar de best mogelijke totaaloplossing door de combinatie van professionaliteit, vakmanschap, flexibiliteit schaalgrootte en kostenbeheersing. In de moderne, volledig geautomatiseerde kozijnenfabriek kunnen zij aan elke aanvraag voldoen. Zo produceren ze met het team houten kozijnen voor zowel seriematige woningbouwprojecten, utiliteitsbouw, renovatieprojecten als ook maatwerk voor de vrije sector.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Onze opdrachtgever betreffende de functie van Medewerker boomkwekerij is uniek doordat ze als bedrijf bestaan uit 3 kwekierijen, 2 groothandels en 4 tuincentra. De planten van de eigen kwekerijen worden verkocht in de tuincentra, de groothandels en het overige deel wordt verkocht aan exporteurs.
Doordat zij zelf kweken, dagelijks naar de veiling gaan en de contacten met de beste kwekers hebben, kunnen zij iedere dag vers groen in de winkels aanbieden.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Onze opdrachtgever betreffende de functie van machinewerker / boomkwekerij medewerker is een bedrijf met een echte werkers mentaliteit.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround kwekerijmedewerker zijn je voornaamste taken het stekken en oppotten van diverse producten. Daarbij kan je denken aan tomatenplanten, geraniums, sla e.d.
Onze opdrachtgever is op zoek naar kandidaten met een agrarische achtergrond. Tevens zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als technisch medewerker is een grote mate van zelfstandigheid vereist. Je bent verantwoordelijk voor de vervaardiging van onderdelen. Daarnaast word je ingezet voor het samenbouwen, monteren en assembleren van voorzieningen, leidingsystemen en overige projecten in de werkplaats en op locatie.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als constructiebankwerker stel je verpakkingsmachines samen voor de voedingsmiddelenindustrie en ben je inzetbaar bij het afmonteren van machines en het construeren van de frames van de machines. Onze opdrachtgever is op zoek naar kandidaten met relevante ervaring of kandidaten die affiniteit hebben met techniek en het vak willen leren. Een prachtige kans die wordt aangeboden!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als blokkenlijmer ben je verantwoordelijk voor het aan elkaar lijmen van de blokken, die de binnenmuren van een woning vormen.
Ben jij een ervaren blokkenlijmer / elementensteller met een gezonden werkmentaliteit, die op zoek is naar een afwisselende baan en daarbij de waardering krijgt die je verdient? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Mocht jij voor deze functie ook een partner hebben, dan kan je zeker ook solliciteren!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als ervaren timmerman construeer, plaats, monteer of repareer je bouwwerken en materialen gemaakt van hout, houtvervangers en andere materialen.
Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Etten-Leur, zijn wij op zoek naar een ervaren timmerman.
De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het verrichten van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden aan gebouwen en woningen. Het betreffen kleine tot middelgrote projecten, waarbij je in teamverband werkzaam bent.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als mechanisch operator kan je aan de slag in de food- en verpakkingsindustrie. Je bouwt machines om en verhelpt storingen.
Je bent verantwoordelijk voor:
 • Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen
 • Het afstellen of instellen van de machines
 • Beheersen van jouw productieproces
 • Verhelpen van eenvoudige storingen
 • Zorgdragen voor de voortgang van de machine
Als mechanisch operator ben je kritisch ten opzichte van je eindproduct en beschik je over voldoende technisch inzicht.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als technisch productiemedewerker zorg je voor het aftekenen van producten, opgebouwd uit weefsels. Je sealt en lijmt deze.
Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Aftekenen en samenstellen van producten, opgebouwd uit technisch weefsel. O.a. snijden, knippen, lijmen, sealen etc.
 • Verdelen van de werkopdrachten voor verdere bewerking
 • Maken van een werkbeschrijving t.b.v. de productie
 • Zorgdragen voor het gebruik van de machines en opdrachten met grondstoffen op de afdeling
 • Back-up voor het verrichten van montage werkzaamheden
 • Assisteren bij de uitvoering van de voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling
 • Meedenken en meewerken aan verbeteringen op productie technisch gebied
 • Nastreven van een optimale communicatie met de afdelingen

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Allround medewerker met VCA kan je in aanmerking komen voor diverse functies. Binnen deze functies zijn tevens eventuele doorgroeimogelijkheden.
Ben jij een echte aanpakker met een grote portie doorzettingsvermogen en werk je graag door weer en wind? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als starter op de arbeidsmarkt, kan AB Werkt je helpen met het vinden van een passende functie in diverse sectoren.
De sectoren waar AB Werkt zich voornamelijk mee bezig houdt zijn:
 • Hovenier / groenwerkzaamheden
 • Boomkwekerijen
 • Grondwerk bedrijven
 • Bouwbedrijven
 • Productiebedrijven
Ben jij op zoek naar een uitdaging en wil je werken binnen een van bovenstaande sectoren? Neem dan contact op met AB Werkt, Etten-Leur!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als zelfstandig medewerker vleesvarkenshouderij ben je op verschilende afdelingen van de vleesvarkenshouderij actief.
De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket:
 • het voeren en controleren gezondheid van de varkens
 • controle systemen
 • verdere voorkomende werkzaamheden
Uren per week
32 - 40 uur
24 - 32 uur
16 - 24 uur
40 uur

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker Vleeskuikens / Pluimvee bestaan je werkzaamheden onder andere uit:
 • de verzorging van de dieren en het bedrijf op zich.
 • 2 x per dag controleren van de kuikens
 • het checken van voeropname,wateropname en klimaat.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Planten Kwekerij word je over heel de planten kwekerij ingezet. Je werkzaamheden als Medewerker Vaste Planten Kwekerij bestaan uit o.a. het planten en oogsten
Het betreft een parttime functie van 20 tot 22 uur in de week. Ideaal als bijbaan!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als heftruckchauffeur bij een plantenkwekerij ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het bedrijf. Je helpt mee in de verzorging van de planten, waaronder oppotten, snoeien, sorteren etc. tot aan verzendklaar maken. Vrijwel alle planten worden met een 10-lepelige heftruck verplaatst. Ervaring hier mee is een vereiste. Kortom een afwisselende functie met ruimte voor ideeen en eigen inbreng binnen een prettige werkomgeving.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als teeltmedewerker is je voornaamste taak het oogsten van paprika.
De functie is voor een aantal uren per week in te delen. Afhankelijk van groei en piekperioden. Dagen en tijden zijn in overleg met de ondernemer.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als teelt specialist ben je gedeeltelijk verantwoordelijk voor de teelt van een van de verschillende gewassen en je groeit naar volledige verantwoordelijkheid toe.
Taken:
 • Bemesting, watergif, gewasbespuitingen, rijenspuit bedienen, bespuitingen van randen en paden, grondbewerking, onderhoud machines, plantwerkzaamheden organiseren en controleren, tractor rijden en werktuigen bedienen, registratie en verplaatsing van tunnels.
 • Je geeft leiding aan een groep medewerkers wanneer nodig, afhankelijk van aanbod en seizoen.
 • Je bent handig in kleine technische storingen en lost deze adequaat op.
In het seizoen wordt er van je verwacht dat je ook buiten normale uren beschikbaar bent. In het winterseizoen maak je minder uren en zijn onderhoud en teeltwerkzaamheden de dagelijkse bezigheden. Je werkt nauw samen met de eigenaar en streeft ook naar perfecte kwaliteit en kwantiteit.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als tractorchauffeur kan je voor diverse opdrachtgevers in aanmerking komen. Hierbij kan je denken aan grondwerken of de agrarische sector.
AB Werkt is doorgaans op zoek naar ervaren tractorchauffeurs die ook bereid zijn om op tijdelijke projecten te werken. Wij proberen altijd om je vervolgens door te plaatsen!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als bedrijfsverzorger word je ingezet op in de sector varkenshouderij. Je vervangt de ondernemer tijdens zijn afwezigheid bij ziekte of vakanties. Daarnaast spring je bij wanneer de ondernemer een vraag voor extra personeel heeft.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als hovenier ben je aan het werk in het klein groen. Je bent werkzaam bij plantsoenen en tuinen.
Onze opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat die een ruime achtergrond heeft als hovenier, met enige leidinggevende ervaring.
Het betreft een allround functie,w aarbij je zowel actief op de werkvloer bent, als het aansturen van personeel. Je begint met het voorbereiden van het terrein. Daarna voer je zelf een deel van de aanlegwerkzaamheden uit. Aan de hand van tekeningen maak en plaats je bouwkundige elementen. Je bent het visitekaartje van het hoveniersbedrijf waarvoor je de werkzaamheden uitvoert. Zorg er dus voor dat je de werkplek netjes achterlaat!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als klauwverzorger verzorg je de klauwen van de veestapel van met behulp van een moderne, professionele klauwbekapbox. Wij zijn op zoek naar een sterke arbeidskracht met passie voor koeien, die bij voorkeur het diploma klauwverzorging in bezit heeft. Mocht je dit diploma niet hebben, dan bieden wij je de mogelijkheid om dit diploma alsnog te behalen. Ben jij degene die ons team komt versterken?

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

De functie bevat het a.d.h.v. werktekeningen zelfstandig opzetten van nieuwe of het
aanpassen/verbeteren van bestaande elektro-schakel schema’s en het uitbesteden van het
produceren van sturingskasten voor het optimaal functioneren van de machines. Een
onderdeel van de functie is het onderhouden van contacten met toeleveranciers en zorg dragen voor
het tijdig toezenden van de werkopdrachten. Je maakt werkopdrachten aan voor de afdeling productie
en je ondersteunt en adviseert wanneer nodig bij de werkzaamheden of technische problemen van de
uitvoerende monteurs.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als classificateur heb je veel verantwoordelijkheden. Je ziet toe op een juiste slachting en weging en je bent verantwoordelijk voor het indelen van de slachtdieren in vastgestelde, wettelijke kwaliteitsklassen. Daarnaast zie je er op toe dat er volgens het kwaliteitssysteem en de wettelijke richtlijnen en normen wordt gewerkt. Je kunt ingezet worden op verschillende locaties in de regio. Het is een leuke afwisselende functie in een gezellig team van collega’s.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Operator food werk je samen in een team van operators en bedien je de verwerkings- en verpakkingsmachines. Je werkt met verse producten als groenten en fruit waarbij je de zorgt voor de bevoorrading en uiteindelijk zet je het verpakte product op de juiste plek binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als machinist bedien je de betonpomp en stort je betonmortel. Je laadt, lost en vervoert daarnaast betonmortel met een betonmixer. Verder verricht je (klein) onderhoud aan het voertuig.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als meewerkend voorman groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van bijvoorbeeld plantsoenen en parken. Hierin neem je de overige medewerkers groenvoorziening mee in het proces en het resultaat. Je begeleidt de medewerkers in je team en waarnodig stuur je bij. Zelf werk je hard mee voor het beste resultaat.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als chauffeur CE verzorg jij het transport van materialen als zand, grind, cement, beton, bouw- en sloopafval. Je hebt een afwisselende en verantwoordelijke baan. Aangezien je rijdt met vloeibare en verplaatsbare lading is het belangrijk dat je hier gevoel bij hebt. Je rijdt efficiënte routes en levert de lading correct af. Kwaliteit en kwantiteit verlies je hierbij niet uit het oog.
Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het materieel en houd je een urenverantwoording, dagrapport en werkopdracht bij. Het zijn veelal nationale ritten, maar deze worden afgewisseld met (korte) internationale ritten waarbij je bereid moet zijn tot overnachten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Teeltmedewerker groenteteelt werk je mee in het oogstproces en bij het verwerken van de wortelen. Je wast de wortelen met behulp van een machine, verzorgt het transport met een tractor en kipper en oogst de wortelen met een rooier. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor kleinschalig onderhoud aan machines en diverse andere werkzaamheden op het bedrijf zoals doek leggen en heftruckwerk.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het transport van agrarische producten door heel Nederland en België. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aardappelen, suikerbieten, uien en meer. Ook het vervoer van niet agrarische producten kan tot de mogelijkheden behoren. Je zorgt ervoor dat de producten op tijd worden afgeleverd bij de klant. Met jouw rijstijl weet jij je als weggebruiker positief te onderscheiden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker gewassenverzorging ben je verantwoordelijk voor het scouten van het gewas. Daarnaast controleer en tel je de vangplanten en zet je biologische bestrijders uit. Je voert ook gewasbescherming uit middels een spuitrobot.
Naast deze werkzaamheden ben je ook bezig met gewaswerkzaamheden, wat voornamelijk bestaat uit dieven/draaien en trossnoeien.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Algemeen medewerker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het behandelen van de biggen, het schoonmaken van de stallen en het verzetten van de zeugen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als constructiebankwerker/MIG-MAG lasser werk je zelfstandig vanaf een technische tekening ofwel je voert reparaties uit vanuit eigen inzicht. Te denken hierbij aan reparatie van containerbakken, herstellen van onderdelen in productie installaties, repareren van betonmallen en het plegen van mechanisch onderhoud op 1 van de productielocaties. Je werkt in de werkplaats of op locatie en maakt de onderdelen op maat door te zagen, knippen, slijpen, branden, boren etc. Vervolgens ga jij samenstellen, hechten en aflassen MIG-MAG.
Het werk is uiteenlopend en uitdagend.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de land- en tuinbouw. De tractorwerkzaamheden bestaan o.a. uit spitten, ploegen, rooien van diverse akkerbouw- en tuinbouwgewassen, zaaiwerkzaamheden en spuitwerkzaamheden middels een zelfrijdende spuitmachine. Het loonbedrijf is actief in o.a. land- en tuinbouw, grond- weg- en waterbouw en groenvoorziening. Hierdoor ben je breed inzetbaar.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltchef ben je verantwoordelijk voor de teelt van zacht fruit op 1 of meerdere locaties. Je stelt met kasklimaat in, zorgt voor de watergift en de bemesting, bepaald de inzet van biologische en chemische bestrijding.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Teeltmedewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de teelt. Je voert hierbij alle voorkomende werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het machinaal snoeien, het oppotten van plantgoed, het uitvoeren van gewasbescherming, bestellingen klaar maken en het aansturen van tijdelijke medewerkers (vakantiekrachten en scholieren). Hoofdzakelijk werk je in de kas en loods, maar ook op de containervelden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Tractorchauffeur vollegrondsgroenten en akkerbouw ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende machinale teeltwerkzaamheden. Je gaat o.a. ploegen, folie leggen, aanplanten, kunstmest toedienen, teeltbedden maken en haspels zetten. Daarnaast ga je in de winter ook (kleinschalige) onderhoudswerkzaamheden aan de machines uitvoeren en voer je loodswerk uit.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Loodsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces rondom het sorteren, verpakken, verdelen en verladen van diverse vollegrondsgroenteproducten.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Voorman ben je verantwoordelijk voor het correct laten verlopen van diverse werkzaamheden op locatie. Het kan hierbij gaan om projecten waarbij het leggen van graszoden, het maken van bestratingen of ornamenten en het aanplanten van openbaar groen gecoördineerd moeten worden.
Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers, onderaannemers en medewerkers. Daarnaast houd je het overzicht en zorg je dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd. Jij bent ook degene die vanuit het bestek bestellingen afroept en overeenkomstig meer of minder werk inplant.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Hovenier aanleg particuliere tuinen ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en in teamverband uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden die te maken hebben met de aanleg van particuliere tuinen.
Hierbij horen onder andere: grondvoorbereidende werkzaamheden, het leggen van graszoden en bestratingen en het doorvoeren van beplantingen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De taken van de Betonpompmachinist zijn:
 • Het bedienen van de betonpomp en het storten van betonmortel.
 • Het laden, lossen en vervoeren van betonmortel met een betonmixer.
 • Onderhoud aan het voertuig en het uitvoeren van klein onderhoud.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als chauffeur Trekker/Oplegger houd je je vooral bezig met het transporteren los gestort materiaal, betonmortel, afvalstoffen of binnen het bedrijf vrijkomende reststromen. Je hebt een afwisselende en verantwoordelijke baan. Aangezien je rijdt met vloeibare/verplaatsbare lading is het belangrijk dat je hier gevoel bij hebt. Je zult goederen met de oplegger (zowel open 30-60 alsook zeiltrailer) transporteren afhankelijk van de vraag.
 • je zorgt op een zo efficiënt en effectief mogelijke wijze voor een correcte levering van diensten
 • je zorgt ook voor kwaliteit en kwantiteit
 • je controleert en gebruikt op de juiste wijze de benodigde documenten
 • je Verricht klein onderhoud aan zijn voertuig

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de dieren en het onderhoud in en rondom de stallen. Je kunt denken aan werkzaamheden als voeren, gezondheidscontrole en het schoonmaken en plegen van onderhoud aan zowel de machines als de gebouwen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Machinist maaier en tractor maai je gazons en bermen bij bedrijven en overheid. Daarnaast kun je zelf kleine onderdelen vervangen bij je machine. Je bent ook inzetbaar met diverse werkzaamheden met onze tractoren en springt bij waar dat nodig is.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Beginnend dierverzorger varkenshouderij ben je op termijn verantwoordelijk voor de werkzaamheden in de kraamstal.
Je bent in staat om op termijn zelfstandig de resultaten in de kraamstal te optimaliseren door het goed ten uitvoer brengen van de werkzaamheden.
In eerste instantie zul je werkzaam zijn onder begeleiding van de bedrijfsleider, welke een inwerkprogramma met je zal doorlopen en je klaarstoomt om zelfstandig de kraamstal te kunnen aansturen.
Op termijn bezit je de volgende bekwaamheden:
 • je controleert de zeugen en biggen in de kraamstal
 • je bent verantwoordelijk voor de geboortebegeleiding
 • je stuurt bij waarnodig

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker zeugenhouderij ben je verantwoordelijk voor alle facetten op het zeugenbedrijf.
Je werkt zowel alleen als samen met de eigenaar.
Jouw taken bestaan o.a. uit:
 • Geboorte begeleiding bij de biggen;
 • Dekken van de zeugen en gelten;
 • Behandelen van de biggen;
 • Enten van de zeugen en biggen;
 • Voeren van de biggen en zeugen;
 • Gezondheidscontrole uitvoeren;
 • Biggenbatterij controleren;
 • Biggen spenen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van tractorchauffeur / monteur ga je zowel tractorwerkzaamheden als alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot onderhoud uitvoeren. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te specialiseren richting het loonwerk.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Onze recruiters op de vestigingen zijn dagelijks bezig met het vinden en binden van goede medewerkers. Als HR adviseur - Recruiting ga jij hen adviseren en coachen hoe dit succesvol te doen. Je onderzoekt samen met de recruiters hoe het recruitmentproces te optimaliseren. Daartoe analyseer je de arbeidsmarkt en helpt de recruiters om op basis van de behoeftes van klanten concrete recruitmentplannen te maken. Je adviseert over de inzet van de instrumenten en hoe die optimaal te gebruiken. Je levert daarmee ook een belangrijke bijdrage in het verder ontwikkelen van de vaardigheden en competenties van de recruiters.
Als HR adviseur – Recruiting ben je goed ingevoerd in de ontwikkelingen binnen jouw vak. Jij begrijpt welke wervingsmix je online én offline in moet zetten om de juiste kandidaten te bereiken en welke boodschap de doelgroep prikkelt en aanzet tot actie. Je weet ook hoe kandidaten proactief te benaderen. Bovendien weet je hoe bij potentiële medewerkers de goede ontwikkelcompetenties zichtbaar te maken en hoe hiermee bij de klant het verschil te maken. Daarnaast ben je goed ingevoerd in de personele kant van het vak waardoor je ook kunt ondersteunen bij het voeren van functioneringsgesprekken, opbouwen van dossiers en interpretatie van cao’s.
Als HR-professional weet je wat er speelt in je vak en ben je in staat ontwikkelingen te vertalen in concreet advies naar de vestigingen. Je rapporteert, analyseert en ondersteunt de collega’s in het bijsturen. Dit is een zelfstandige baan waarbij je onderdeel uitmaakt van de HR-afdeling en nauw samenwerkt met zowel de vestigingen als staffuncties zoals Marketing & Communicatie. Contact met de recruiters is essentieel en dat betekent dat dit een ambulante functie is waarbij je veel op de vestigingen aanwezig bent.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur mesttransport ga je mest transporteren van de veehouder naar de verwerkingsinstallatie, dit doe je met een tankwagen. De functie is ontstaan omdat er behoefte is aan extra capaciteit.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Varkenshouderij voer je alle voorkomende werkzaamheden uit op de kraamstal. Je begeleidt het geboorteproces en controleert de zeugen en biggen. Verder ben je verantwoordelijk voor het afstellen van het voer voor zeugen en biggen en het spenen en behandelen van de biggen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als teeltchef ben je op een van de locaties verantwoordelijk voor de opkweek van groenteplanten. Je zorgt voor watergift, de juiste instelling van het klimaat, bemesting, en de biologie (het uitzetten van biologische bestrijders). In overleg met collega's bepaal je de werkzaamheden en maak je een planning voor de uitlevering van de planten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als (teelt)medewerker Champignonkwekerij ben je verantwoordelijk voor het uitlezen (sorteren) van champignons en het opstapelen van volle kratten. Daarnaast vul je de cellen met compost en dekaarde, bedien je de oogst en rooimachines en maak je de cellen na afloop weer leeg en schoon en zorg je dat ze weer klaar zijn voor de volgende ronde. Tijdens de oogst bedien je de snijmachine.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als algemeen medewerker akkerbouw ga je zelfstandig aan de slag met diverse werkzaamheden zoals graszaad selectie, onkruid kappen in uien en zaadbieten kappen. Je bent een persoon die graag buiten is en ook graag buiten werkt.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij word je ingezet bij de zeugen en vleesvarkens en voert hier alle voorkomende werkzaamheden uit. Je verzorgt de dieren, controleert de gezondheid, voert drachtigheidscontrole uit en ondersteun je bij de geboorte van de biggen. Verder behandel je de biggen, laad en los je de dieren en spuit je stallen schoon.
In het begin werk je veelal samen met de ondernemer. Als je alle werkzaamheden goed onder de knie hebt, krijg je de verantwoordelijkheid over een gedeelte van het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Vleesvarkens ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Gezondheidscontrole van de dieren
 • Bedienen van de droogvoercomputer
 • Verzetten en laden/lossen van de dieren
Werkzaamheden op het zeugen bedrijf kunnen als volgt zijn:
 • Spenen
 • Biggen behandelen
 • Enten
 • Taken opvangen bij afwezigheid van collega's

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur beschik je over een eigen vaste route in Nederland en België. Dit houdt in dat iedere vrachtwagenchauffeur zelf verantwoorlijk is voor zijn eigen klantenkring en deze één, twee (en in soms zelfs drie) keer per week voorziet van verse boeketten en plantenarrangementen. Onverkoopbare producten dienen retour te worden genomen, waardoor een mooie presentatie overblijft.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van metaalbewerker ben je verantwoordelijk voor allround plaatbewerking. De volgende werkzaamheden kunnen hier deel van uitmaken:
 • puntlassen
 • boren
 • stansen
 • fresen
In deze functie kun je mogelijk doorgroeien naar de functie van gespecialiseerde kantzetter die met behulp van een CNC gestuurde machine voorgeponste metalen platen in vorm buigt.
Er wordt zelfstandig gewerkt aan de hand van werkinstructies en kaarten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het assembleren van totaal- en deeloplossingen voor kasten van datacenters en IT infraststructuur. Het gaat met name op het montern en vastschroeven van voorbewerkte onderdelen.
Er wordt zelfstandig gewerkt aan de hand van werkinstructies en kaarten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van dumpermachinist werk je met Volvo 25 - 30 ton dumpers in de cultuurtechniek. De opdrachtgever is met name actief in het creëren van natuurgebieden, het omleggen van rivierbeddingen en andere complexe projecten. Daarbij ben je onder anderen werkzaam bij het aanleggen van waterpartijen en het verleggen van dijken. De werkzaamheden vinden plaats bij langer lopende projecten in met name Limburg en Brabant. Je reist zelfstandig naar het werk op locatie of maakt gebruik van een bedrijfswagen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij voer je zelfstandig werkzaamheden uit op de dek-/drachtstal en binnen de opfok.
Denk hierbij aan werkzaamheden als; controleren, insemineren, enten, verplaatsen van zeugen, afspenen etc.
Om aan de eisen van SPF te voldoen dient het bedrijf en zijn medewerkers zich aan een aantal specifieke regels te houden:
 • bij ieder stalbezoek douchen
 • bezoekers zijn minimaal 2x 24 uur vrij van landbouwhuisdieren (koeien, varkens, kippen)
 • strikte scheiding bedrijfsextern transport
 • alleen gegarandeerd schone bedrijfsmiddelen aanvoeren
 • strikte hygiënemaatregelen
 • zo min mogelijk aanvoer van vreemde dieren of deze eerst in quarantaine plaatsen
 • strikte werkplanning

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van kraanmachinist ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van grote- en kleine projecten in grond en wegenbouw voor zowel aannemers als particulierenn. Je werkt met een mobiele kraan (17 ton Caterpillar). Het takenpakket varieert van het bouwrijp maken van tereinen, het afwerken van wegenbouwprojecten tot het maaien en schoonmaken van sloten en het aanleggen van tuinen. Het werkgebeid bevindt zich in de regio Tilburg - Eindhoven.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van stratenmaker ben je verantwoordelijk voor het in teamverband aanleggen van alle mogelijke sierbestrating voor particulieren en bedrijven in de regio, mogelijk afgewisseld met het zetten van schuttingen, het aansluiten van rioleringen bij nieuwbouwprojecten of het graven van vijvers of wadi's.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van voorman overzie je het proces van het vullen en leegmaken van de bedden, de oogstwerkzaamheden zoals het machinaal snijden van champignons en de machinale sorteerwerkzaamheden. Je stuurt de werkzaamheden aan aan de hand van cijfers aangaande kwaliteit en kilo's. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de technische apparatuur en machines op de kwekerij en zorgt ervoor dat de machines bij kleine storingen worden gemaakt. De opdrachtgever biedt een uitdagende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waarvoor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden gelden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van sr. monteur ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het assembeleren van een zogenaamde "0-serie" van oogstmachines. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de assemblage van mechanische onderdelen. Hierbij hoort:
 • gaten boren in metaal
 • schroeven en logtites (schroefdraadborgmiddelen) aanbrengen
 • tekeningen lezen
 • werkzaamheden omschrijven als instructie voor het uiteindelijke assemblageproces.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Onze buitenlandse medewerkers komen veelal uit Polen, maar ook uit Roemenië en Bulgarije. Als medewerker front office ben jij hun eerste aanspreekpunt bij aankomst in Nederland. Je heet hen welkom, zorgt dat hun huisvesting beschikbaar is en wijst de weg. Je geeft voorlichting over praktische zaken wat betreft het wonen en werken via AB Werkt. Daarnaast informeer je over de planning van het werk en het vervoer en verzorg je de administratieve afhandeling. Gedurende hun verblijf kunnen de medewerkers bij jou terecht voor praktische zaken. Je signaleert tijdig problemen en lost deze waar mogelijk op. Je treedt op als tolk/vertaler en zo nodig ga je mee naar dokter of tandarts.
Dat doe je overigens niet alleen maar met een team van collega's. Gezamenlijk zorgen jullie er voor dat de medewerker een prettig verblijf heeft in ons land en zo zijn of haar werk goed kan doen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van gemeentelijke groenstroken op verschillende locaties. Het gaat om reguliere onderhoudstaken tijdens het hoogseizoen, zoals schoffelen, kanten snijden, blad ruimen, heggen knippen enz.