Vacature Productiemedewerker staal en beton

Vacatures in staal en beton via AB Werkt

Productiemedewerker Beton

Als productiemedewerker ben jij de schakel die technische tekeningen tot leven brengt ervoor zorgt dat de mallen perfect zijn en betonelementen van topkwaliteit produceert. Klaar om ...

Bekijk vacature Solliciteer direct Bekijk deze vacature
 • Echt
 • Fulltime
 • Vast
 • € 14.76 - 14.76

Dit kun je van ons verwachten

 • Je kunt je goed ontwikkelen via opleidingen, cursussen en workshops.
 • Je kunt via ons vaak snel weer aan de slag in een volgende baan, dankzij ons grote netwerk.
 • Veel keuze uit leuk werk: van korte klussen tot lange dienstverbanden, zowel uitzend- als detacheringsbanen.
 • Je hebt een vast aanspreekpunt die je kent en die weet wat je kan.
 • Je kunt het hele jaar door genieten van leuke evenementen die we voor je organiseren.

Werken als productiemedewerker staal en beton

Als productiemedewerker draag je je steentje bij aan het maken of bewerken van een product. In dit geval in de staal- of betonbranche. In de beton maak je betonelementen volgens een technische tekening. Dat kunnen prefab (van tevoren gemaakt) onderdelen zijn, óf je maakt zelf betonelementen door vloeibaar beton in mallen te gieten. Ook zoeken we regelmatig productiemedewerkers bij metaalbewerkingsbedrijven. Ook dan maak of bewerk je producten van staal of aluminium. Weet jij van aanpakken, werk je vakkundig en steek je graag de handen uit de mouwen? Schrijf je dan snel bij ons in en ga aan de slag als productiemedewerker.

Wil je werken in de beton- of staalbranche? Lees dan zeker verder. Je vindt onze banen, komt erachter wat je verdient en wat je werktijden zijn. Bekijk hier alvast onze vacatures.

Wil je je alvast inschrijven? Dat kan! Wij hebben dan je gegevens en een van onze recruiters belt je snel voor onze vacatures in de beton/staal. Schrijf je hier in:

 

Salaris productiemedewerker staal en beton

Als productiemedewerker in de beton- of staalbranche verdien je op fulltime basis tussen de € 10,48 en € 14,08 bruto per uur, ofwel € 1817 – 2441 per maand. Het salaris ligt vast in de cao van het bedrijf waar je voor werkt en is afhankelijk van je leeftijd en werkervaring. Soms werk je in onregelmatige diensten en krijg je extra toeslagen. Die euro’s zie je dan direct terug op je bankrekening.

Weten wat je netto (dus het geld dat op je bankrekening gestort wordt) overhoudt? Kijk dan op Loonwijzer.

Werktijden

Als productiemedewerker werk je meestal 40 uur per week. De werktijden verschillen. Sommige bedrijven werken in dagdiensten. Maar het kan ook dat je in ploegen werkt en dus vroege, late en/of nachtdiensten moet werken. Hierdoor krijg je extra toeslagen waarmee je je salaris omhoog kan krikken.

Competenties

Het belangrijkste als je werkt in de staal of beton is dat je fysiek fit genoeg bent om de hele dag te staan, lopen en dingen te tillen. Verder werk je graag in een team, zie je werk liggen, ben je leergierig en flexibel.

De mogelijkheden via AB Werkt

AB Werkt heeft veel mogelijkheden als je op zoek bent naar een vacature voor een productiemedewerker in de beton of staal. Je kunt bij ons terecht als je al ervaring hebt, maar ook als starter.

We hebben 7 kantoren in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Je vindt dus altijd een baan bij jou in de buurt. Hieronder vind je onze actuele vacatures. Staat er geen vacature in jouw regio bij? Schrijf je dan hier bij ons in. We hebben namelijk vaak ook mogelijkheden zonder dat er een vacature open staat of gaan juist op zoek naar een opdrachtgever die bij jóu past.

Zie jij een productiebaan in de food ook wel zitten? Daarin hebben we ook veel vacatures: vacature productiemedewerker food.

Benieuwd naar onze vacatures productiemedewerker staal/beton? Neem contact op met een recruiter bij jou in de buurt.

Recruitment regio Eindhoven – Helmond 06 - 15 18 72 27 hoogeloon@ab-werkt.nl
Luna Limpens Recruiter - regio Midden-Limburg 06 - 55 16 45 15 roermond@ab-werkt.nl
Dunja Meis – Weijers Recruiter - regio Zuid-Limburg 06 - 55 16 50 82 beek@ab-werkt.nl
Richard van Fulpen Recruiter - regio Uden-Veghel 06 - 15 27 58 28 veghel@ab-werkt.nl

Ontvang de nieuwsbrief

Met vacatures én informatie over werk en solliciteren

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden