Tuinbouw

Heeft je bedrijf behoefte aan (extra) medewerkers? AB Werkt is ervaren en gespecialiseerd in het werven en selecteren van medewerkers in de tuinbouw. Of het nu gaat om die ervaren teeltspecialist, tractorchauffeur of een groep flexibele oogstmedewerkers. Bij AB Werkt kun je terecht voor een compleet pakket aan diensten voor de glastuinbouw en open teelten. Bekijk ze hieronder.

Meteen aan de slag? Laat dan je vacature bij ons achter:

Vacature aanmelden

Bedrijfsverzorging: ondernemersvervanging

AB Werkt biedt gekwalificeerde bedrijfsverzorgers die bij je bedrijf worden ingezet ter vervanging van jou of je medewerker(s). Daarnaast zijn ze uitstekend  inzetbaar voor gekwalificeerd werk tijdens de arbeidspieken van je bedrijf. Zij hebben ruime ervaring in de tuinbouw. Door cursussen en studiedagen blijven onze bedrijfsverzorgers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Daardoor kunnen zij alle werkzaamheden op je bedrijf zelfstandig uitvoeren.

Je eigen medewerker

Via een detachering– of uitzendovereenkomst kan een medewerker op vaste basis op je bedrijf worden ingezet. Zo heb je een eigen medewerker, van teeltspecialist tot meewerkend voorman, die verstand heeft van zijn vak. Formeel is de werknemer echter in dienst bij AB Werkt. Wij verzorgen de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en betaal je niet bij ziekte en vakantie van de medewerker. Desgewenst ondersteunt AB Werkt je bij het personeelsmanagement. Zo kunnen wij samen met jou de werving en selectie verzorgen en voortgang- en functioneringsgesprekken voeren met de medewerker(s), om zo te zorgen voor een optimale inzet binnen je bedrijf. We doen er verder veel aan om de medewerkers te binden en te boeien. Bijvoorbeeld door cursussen en trainingen aan te bieden of het organiseren van leuke evenementen.

Gemotiveerde uitzendkrachten

Voor alle voorkomende werkzaamheden kun je gebruik maken van onze uitzendkrachten. Flexibele medewerkers die zich inspannen om het werk op je bedrijf voor elkaar te krijgen. Aanpakkers met een ‘handen uit de mouwen’ mentaliteit die je voor korte of langere tijd kunt inzetten. AB Werkt bemiddelt ook al jarenlang succesvol internationale werknemers. Hiervoor hebben wij eigen wervingsorganisaties in Polen en Roemenië zodat wij je op korte termijn kunnen voorzien van goed en gemotiveerd personeel. Zelfs als het om grotere aantallen gaat. AB Werkt zorgt voor prima huisvesting en begeleiding.

Je kunt verder gebruikmaken van onze payroll-constructie. AB Werkt neemt je medewerker op contract, waarbij we het hele juridische werkgeverschap van je overnemen. Je betaalt een vast bedrag per gewerkt uur en hebt verder geen risico’s.

Toegevoegde waarde

Bij AB Werkt staat er een eigen accountteam voor je klaar om samen met jou te kijken wat er nodig is. De accountmanager en de accountbeheerder houden regelmatig contact, zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en weten wat er bij jou op het bedrijf moet gebeuren. Zij zijn daarnaast ook het vaste aanspreekpunt voor de medewerker, beantwoorden vragen en voeren samen met jou voortgangs- en beoordelingsgesprekken. Het voordeel van een vast accountteam is dat we je bedrijf goed kennen en daardoor ook snel kunnen schakelen.

Onze accountmanagers in de tuinbouw

Niek van Loenhoud Accountmanager 06 - 12 83 47 36 nvanloenhoud@ab-werkt.nl
Joyce Bastianen Accountmanager 06 - 55 48 68 78 jbastianen@ab-werkt.nl
Mark Bus Regiomanager 06 - 22 38 23 14 MBus@ab-werkt.nl
Ad Kouwenberg Accountmanager 06 - 51 26 51 61 akouwenberg@ab-werkt.nl
Bram Arts Accountmanager 06 - 11 43 41 88 barts@ab-werkt.nl
Anke Neessen – van Oerle Accountmanager 06 - 15 59 94 17 aneessen@ab-werkt.nl
Wim Vergoossen Accountmanager 06 - 20 62 29 15 WVergoossen@ab-werkt.nl

Laat je vacature achter!

Heb je medewerkers nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat hieronder eenvoudig en snel je vacature bij ons achter. Onze accountmanager neemt dan contact met je op, zodat we je kunnen helpen.

Vacature aanmelden

Deze klanten gingen je voor

Ontvang de nieuwsbrief

Met vacatures én informatie over werk en solliciteren

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden