Schrijf je in bij AB!

Zoek een vacatureGevonden vacatures

Totaal aantal vacatures gevonden: 505

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

De functie van Logistiek administratief medewerker geef je invulling aan een belangrijke coördinatorrol en ben je de schakel tussen verkoop en productie. Je luistert naar telers, bedrijfsleiders en verkopers en analyseert behoefte en haalbaarheid. Hierop geef je advies en stel je verwachtingen eventueel bij. Om inzicht te behouden in de processen en resultaten analyseer je gerealiseerde productie-, kostprijs- en verkoopprestaties. Je onderhoud dagelijks contact met leveranciers (zaadproducenten) en zorgt voor een tijdige kwalitatieve beschikbaarheid van het materiaal (zaad).
|
In jouw functie verricht je administratieve werkzaamheden die betrekking hebben op de gehele goederenstroom, van inkoop- tot afleverproces. Jij zorgt samen met de planner dat dit proces goed verloopt. Je beheert de voorraad (fysieke en systeemvoorraad) en je verzamelt, bewerkt en analyseert gegevens.
|
In deze functie werk je samen met een gedreven en professioneel team. De cultuur is "no nonsens" en de organisatie vindt het belangrijk dat haar medewerkers ruimte krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Collegialiteit en 'van elkaar leren' spelen een belangrijke rol binnen de werksfeer.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Machinist machinale onkruidbestrijding ben je verantwoordelijk voor het bestrijden van onkruid op verhardingen. Buiten het onkruidseizoen ben je binnen de organisatie breder inzetbaar binnen de civiele techniek. Je bestuurd een mobile onkruidbestrijder.
Wat zijn de dagelijkse werkzaamheden?
Je gaat zelfstandig onkruidbestrijdingen uitvoeren op projecten of delen van projecten, zie je toe op een adequate veiligheid tijdens de werkuitvoering, ben je verantwoordelijk voor het tijdig signaleren en melden van gebreken aan machines en gereedschappen, werk je administratie bij op een tablet, controleer je de eigen werkzaamheden op kwaliteit en efficiëntie en ben je verantwoordelijk voor het aannemen en oplossen van vragen en klachten.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van hoofdoperator organisch ben je verantwoordelijk voor:
 • de functionele aansturing van maximaal 5 medewerkers
 • het controleren van vooraf vastgestelde kwaliteit
 • het regelen van de productie en technische planning/organisatie
 • verhelpen van storingen
 • het mengen, controleren, verplaatsen en verwerken van organische stromen
Daarbij heb je oog voor veiligheid en probeer je de werkomgeving steeds te verbeteren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Zelfstandig medewerker in de chrysanten ga je meehelpen met oogsten, verpakken en bestellingen klaarmaken. Hierbij stuur je soms ook een klein groepje medewerkers aan. Daarnaast bestaan jouw werkzaamheden uit het bedienen van de plantrobot en klein technisch onderhoud.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Opperman zorg je voor de aanvoer van materialen en ondersteun je de stratenmaker. Je taken zullen bestaan uit het kruien van zand en stenen, handmatig sorteren van materiaal voor de stratenmaker, openbreken en egaliseren van bestrating en het op maat hakken van stenen en tegels. Ook ga je banden en kolken stellen, voegen vol zand vegen en bestrating stampen en trillen. Kortom, een veelzijdige functie met veel mogelijkheid om te groeien in de functie.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker zeugenhouderij ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de kraamstal en ben jij ook degene die de dragende zeugen verzorgt. Je voert de dieren, voert de gezondheidscontrole uit, verplaatst ze en zorgt ervoor dat in de kraamstal alles op rolletjes loopt. De taken die hierbij horen zijn onder andere: het voeren, de gezondheidscontrole, biggen behandelen, biggen spenen, etc.
Wanneer jij het fokgedeelte op dit bedrijf ook interessant vindt, kan dit tot jouw werkzaamheden gaan behoren in de toekomst.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker vleesvarkens ben je zelf verantwoordelijk voor de gezondheidscontrole en voedering van de vleesvarkens.
Jij houdt de gezondheid van de dieren goed in de gaten en bent degene die bij veranderingen reageert.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Sorteermedewerker aspergeoogst ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden rondom het sorteerproces van de asperges.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Gewasverzorger ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden, zowel in de kas als in de vollegrond.
Hierbij bestaan de werkzaamheden voornamelijk uit het zaaien en opkweken van de planten die daarna nauwkeurig uitgeplant worden in de diverse cellen. Ook zorg je samen met de overige collega's en leidinggevenden voor optimale groeiomstandigheden (klimaat, substraat, ziektebestrijding etc.) en daarnaast voor de bloei, bestuiving en het oogsten van het zaad.
Daarnaast werk je voor een groot gedeelte op onze proefvelden in de vollegrond en, zo nodig, verricht je ondersteunende werkzaamheden voor de kassen en productie. Je verricht diverse werkzaamheden t.b.v. de aanleg en het beheer van de proefvelden, zoals bijvoorbeeld het planten en zaaien van gewassen en het onderhouden en controleren van de proefvelden.
Je werkt in een klein team en hebt regelmatig contact met de collega’s van onze veredelingsafdelingen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor het proces van transport en verwerking van asperge- en preiplanten. Bij de werkzaamheden kun je denken aan het transport van gerooide planten van het veld naar de loods met tractor en platte wagen met pallets met kisten. Het laden en lossen van de kisten met gerooide planten gebeurt middels tractor met ‘hefmast’ en heftruck. Daarnaast voer je diverse andere logistieke werkzaamheden uit op het bedrijf tijdens de rooiperiode.
Het bedrijf is een echt familiebedrijf waarbij innovatie hoog in het vaandel staat. De sfeer binnen het bedrijf is gemoedelijk en de lijnen zijn kort.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze (fulltime) functie gaat u allround aan de slag met de houtbewerkingsmachines en draagt u bij aan de productie van de bouwelementen die wij vervaardigen voor onze projecten.
Waarbij je ook verantwoordelijk wordt voor de kwaliteitscontroles conform KOMO en ISO.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van bouwvakhelper verricht je allerhande werkzaamheden. Afhankelijk van jouw achtergrond kunnen dit werkzaamheden zijn zoals de op- en afbouw van een bouwkeet of reparatie aan wegen/asfalt. Maar ook het afkitten van gebouwen, timmerwerkzaamheden of corvee kunnen tot de taken behoren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Dierverzorger Melkveehouderij ben je allround inzetbaar. Je voert werkzaamheden uit als het assisteren bij het melken, veeverzorging, insemineren, klauw bekappen en je voert tractor- en landwerk uit. Naast deze werkzaamheden kun je ook gaan klauw bekappen en insemineren (mits je ervaring hebt). Heb je hier geen ervaring mee, dan kan hier scholing voor worden aangeboden. Je werkt samen met de eigenaar en eventuele collega's.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur containerwagen ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Dit kunnen zowel portaalcontainers als grote afzetbakken zijn. De containers worden op bedrijven geplaats en/of bij particulieren.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig laden van je wagen in volgorde van de route. Vervolgens bevoorraad je de klanten met hun bestelling en houd je een rittenadministratie bij.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als (junior) Technische Dienst medewerker verricht je diverse werkzaamheden, zoals reparaties en preventief onderhoud van elektrische en mechanische installaties, machines en gebouwen. Het signaleren en oplossen van storingen en het beheren van de werkvoorraad, de eigen werkruimte en apparatuur behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast draai je maandelijks mee in de storingsdienst.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker pluimveehouderij werk je op de afdelingen eierenopleg, schouw en kuikenafraap.
Je werkt op onderstaande afdeling en voert hier de bijbehorende werkzaamheden bij uit:
 • Schouwlijn; hier controleer je met behulp van hartsensoren of de eieren wel/niet bevrucht zijn
 • Afrapen; je controleert levende kuikens en zorgt ervoor dat zij gereed worden gemaakt voor transport naar de mesterijen
 • Ruimtes en apparatuur schoonmaken in het kader van hygiëne.
Je wisselt regelmatig van afdeling zodat je afwisselend werk hebt en je jezelf ontwikkelt tot een allround medewerker.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van voorbewerker ben je verantwoordelijk binnen de afdeling productie voor voorbereidende werkzaamheden aan machines zoals buigen, kanten en knippen van staal.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als medewerker hovenier zal je werkzaam zijn in heel Walcheren. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen in het particuliere segement.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en keuren van materieel.
Daarnaast waarborg jij de kwaliteit van het productieproces en voer je preventief onderhoud uit alsook los je storingen op.
Je stuurt 1 tot 2 collega's aan en bewaakt daarbij het goed en kundig gebruiken van machines, houdt toezicht op het terrein en verzorgt de inkoop van machineonderdelen.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor :
 • Mig/mag lassen van rolcontainers
 • Bijkomend productiewerk

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van reparatiemonteur bestaat het repareren voornamelijk uit:
 • richten
 • wielen vervangen
 • laswerk

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van logistiek medewerker voer je een aantal ritten per week uit met een trailer in de regio. Je laadt en lost vrachtwagens en voert bijbehorende administratie uit.
Ook maak je orders gereed voor verzending en voer je controles uit op gereedstaande orders.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie van (assistent) teamleider dierverzorging ben je de rechterhand van de ondernemer. Je hebt je eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. De nadruk ligt hier voornamelijk bij de kraamstal.
Onder andere ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de team-/afdelingsresultaten, en de daarvoor benodigde mensen en middelen. Bij incidentele problemen ga je eerst in overleg met de ondernemer. Bij bekende of vaker voorkomende problemen, neem je zelfstandig een besluit, en koppel je dit vervolgens terug aan de ondernemer.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Insemineren van de zeugen
 • Drachtigheidscontrole
 • Gezondheidscontrole
 • Controleren van de biggen
En samen met je collega welke op de kraamstal werkt voer je de volgende werkzaamheden uit:
 • Spenen
 • Behandelen van de biggen
 • Schoonspuiten van de stallen
Mogelijkheden om meer werkzaamheden in de kraamstal uit te voeren zijn bespreekbaar.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker salarisverwerking ben je de eerste contactpersoon voor vragen van onze medewerkers. Daarnaast werk je ook actief mee bij de wekelijkse urenverwerking van onze flexkrachten. Dit alles in een omgeving die continue in ontwikkeling is, mede vanwege de snelle groei van onze organisatie.
Je draagt wekelijks zorg voor de verwerking en controle van de gewerkte uren van onze flexkrachten. Het aansturen van loonberekeningen en facturatie valt ook onder dit proces. De verloning vindt plaats conform de voorwaarden omtrent inlenersbeloning zoals bepaald in de ABU CAO. Je werkt met een modern ERP softwarepakket (Microsoft Dynamics Navision). Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze (veelal Poolse) flexkrachten als het gaat om loontechnische vragen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Kaasmaker ben je verantwoordelijk voor het maken en verpakken van kaas (verschillende soorten).
_
Hoe ziet een 'normale' werkdag er uit?
Je werkt in verschoven diensten en bij aanvang (06.00 uur) van je dienst kijk je welke recepten er die dag gemaakt moeten worden. Daarop start je het proces, stel je de machines op de juist manier in en zorg je voor de juiste grondstoffen. Je let voortdurend op de kwaliteit en neemt regelmatig een monster om te controleren. Om 10.00 uur start jouw collega en ga je samen verder in het proces. Je krijgt de instructie van de voorman extra aandacht te besteden aan hygiëne en waarop je de checklist voor hygiëne nog eens aandachtig bekijkt. Als de kaas voldoet aan de kwaliteitseisen dan breng je de productie naar de verpakkingsruimte en worden ze door collega’s (machinaal) verpakt. Jij stopt om 14.00 uur, maar je collega werkt door tot 18.00 uur en zorgt dat de werkomgeving schoon en netjes wordt achtergelaten. Het kan regelmatig voorkomen dat je werkt in de verpakkingsruimte, je bent namelijk allround en overal inzetbaar.
_
Hoe zit het bedrijf in elkaar?
Het is een echt familiebedrijf en er worden op ambachtelijke wijze kazen geproduceerd voor de nationale en internationale markt. 'Samen werken aan een mooi en kwalitatief product' is een belangrijk motto. De werksfeer is erg belangrijk, daarom werkt men niet alleen met, maar vooral ook voor elkaar. Binnen de organisatie krijg je de ruimte en kans jezelf te ontwikkelen, je wordt ‘on the job’ opgeleid tot een echte vakman. In het bedrijf werken ongeveer 30 mensen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Operator diervoederfabriek ben je samen met je collega van belading en planning verantwoordelijk voor het produceren van diervoeders.
_
Wat ga je doen?
Vanuit kantoor krijg je de recepturen (tot wel 150 verschillende) die in jouw dienst geproduceerd moeten worden. Samen met je collega, die de logistiek en verlading organiseert, plan je welke producties wanneer klaar moeten zijn. Via een computersysteem geef je de productiemachine opdracht de recepturen te draaien en stuur je de productie aan. Storingen los je snel en vakkundig op, na enige tijd weet je namelijk wat er zoal voor storingen voor kunnen komen.
_
Het bedrijf is gericht op het leveren van een zo goed mogelijke kwaliteit en staat hierom ook bekend. Je werkt in een team van 6 en samen draaien jullie drie diensten per dag. De werksfeer is gemoedelijk en wordt gekenmerkt door loyale en betrokken medewerkers.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Logistiek medewerker grondstoffen bewaak je het proces van inname en uitgave van de droge grondstoffen.
_
Wat ga je doen?
Met behulp van de heftruck, loader of transportbanden los je vrachtwagens en zorg je dat de grondstoffen in de juiste vakken worden opgeslagen. Je communiceert met de chauffeurs en zorgt dat je grondstoffen worden getransporteerd (met transportbanden) naar de productielocatie. Wanneer grondstoffen nog niet de juiste structuur hebben bedien je de mengmachine. Een verantwoordelijke afwisselende functie. Je werkt samen met een collega waarmee je de diensten afwisselt zodat er een dagelijkse bezetting is.
_
Het bedrijf is gericht op het leveren van een zo goed mogelijke kwaliteit en staat hierom ook bekend. Je werkt in een team van 6 en samen draaien jullie drie diensten per dag. De werksfeer is gemoedelijk en wordt gekenmerkt door loyale en betrokken medewerkers.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je houdt je bezig met alle varianten van onderhoud aan het groen naast spoorwegen. Tevens stuur je hierin ook collega's aan. Je let hierbij op efficient werken en draagt de verantwoordelijkheid voor een goed resultaat!

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Melker ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het melken van de geiten. Je maakt de melkstal klaar, drijft de geiten bij elkaar, melkt de geiten en naderhand maak je de melkstal schoon.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround medewerker zeugenhouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op een zeugenbedrijf. Je gaat zelfstandig de locatie runnen. Je doorloopt het gehele proces van het zeugenbedrijf met een drie wekelijks terugkerend proces. Van geboortebegeleiding tot het spenen van de biggen en alle tussenliggende voorkomende werkzaamheden ben jij degene die het werk doet. Ook biggen behandelen en zeugen insemineren behoort tot de functie.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van kraamstal medewerker ben je mede-verantwoordelijk voor de kraamstal.
Dit betekent dat je zelf op deze afdeling werkzaam bent, en je daarbij ondersteuning krijgt van een collega.
Je zorgt hierbij voor optimale resultaten door het opstellen en naleven van duidelijke werkprotocollen.
Alle voorkomende werkzaamheden behoren hierbij tot de taken, zoals oa. :
 • geboortebegeleiding
 • voeren
 • controleren
 • spenen
 • enten
 • behandelen
 • schoonspuiten

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Machinebediener food ben je verantwoordelijk voor het bewerken (raspen en verpakken) van verschillende soorten kaas.
_
Hoe ziet een 'normale' werkdag er uit?
Je werkt in verschoven dagdiensten en bij aanvang van je dienst kijk je welke bestellingen je voor die dag gaat klaarmaken. Je gaat verschillende soorten kazen bewerken (raspen) en verpakken. Dit is een proces dat grotendeels is geautomatiseerd, maar door jou aangestuurd wordt. Het voorbewerken en op maat snijden van de kazen wordt door een collega gedaan en jij zorgt ervoor dat de machines op de juiste manier worden ingesteld. Je krijgt de instructie van de voorman extra aandacht te besteden aan hygiëne en waarop je de checklist voor hygiëne nog eens aandachtig bekijkt. Kleine storingen los je samen met collega's op en tussendoor stel je eventueel de machine bij voor een andere soort verpakking.
_
Hoe zit het bedrijf in elkaar?
Het is een echt familiebedrijf en er worden op ambachtelijke wijze kazen geproduceerd voor de nationale en internationale markt. 'Samen werken aan een mooi en kwalitatief product' is een belangrijk motto. De werksfeer is erg belangrijk, daarom werkt men niet alleen met, maar vooral ook voor elkaar. Binnen de organisatie krijg je de ruimte en kans jezelf te ontwikkelen, je wordt ‘on the job’ opgeleid tot een echte vakman. In het bedrijf werken ongeveer 30 mensen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als medewerker pootgoedselectie ben jij verantwoordelijk voor het scouten op zieke/afwijkende planten in de aardappelen. Dit doe je zowel lopend als met behulp van een selectiekar.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Vrachtwagenchauffeur Terrein ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van grond van A naar B

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker fruitboomkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij en loods.
Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden:
 • Plant- en rooiwerkzaamheden
 • Gewaswerkzaamheden zoals snoeien, aanbinden en overige gemechaniseerde gewasverzorgingswerkzaamheden
 • Sorteerwerkzaamheden op basis van kwaliteit en soort
 • Loodswerk
 • Klaarmaken van bestelling en uitleveren van de producten
 • Aansturing en controle van Nederlandse stagiaires en vakantiekrachten als ook buitenlandse medewerkers
Vanuit bovenstaande werkzaamheden ontwikkel je jezelf intern tot meewerkend voorman aan de hand van cursussen en scholing.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker groenvoorziening help je onder andere bij schoffelen, bijmaaien, kanten steken en snoeiwerkzaamheden. In deze functie krijg je de kans om het vak te leren!

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker akkerbouw/varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor de volgende taken en werkzaamheden;
 • Landbewerking zoals cultivateren, ploegen en klaarleggen van het land;
 • Controle van de vleesvarkens;
 • Laden en lossen van biggen en vleesvarkens.
Het is mogelijk om deze opdracht ook alleen het akkerbouwgedeelte of het varkenshouderij gedeelte in te vullen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Gewasmedewerker bestaan jouw werkzaamheden uit het snijden van het blad. Bij goed functioneren zijn er op termijn mogelijkheden om andere werkzaamheden op te pakken, zoals het oogsten van de bloemen en het inpakken van de bloemen.
Binnen het bedrijf heerst een gezellige familiaire sfeer.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van schoonspuiter pluimveestal ben jij verantwoordelijk voor het schoonmaken van de dierenverblijven. De mest wordt machinaal uit de pluimveestal geschept en jij ondersteunt daarbij met een bezem en een schop. Vervolgens spuit je het verblijf schoon door middel van een hogedrukspuit.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime melker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van enkele ochtend- en/of avond melkbeurten. Je melkt de koeien zelfstandig en signaleert het wanneer ze iets mankeren en handelt hiernaar. Je werkt alleen, al is de eigenaar altijd in de buurt. Het bedrijf heeft 90 melkkoeien en een visgraatmelkstal. Het bedrijf gaat stoppen en tot die tijd hebben ze ondersteuning nodig.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Hulpkracht ben je verantwoordelijk voor alle hand en spandiensten op en rond het bedrijf tijdens de oogst van de asperges.
Dit houdt onder andere in:
 • Het leggen van folie over de aspergebedden;
 • Het opbouwen van minitunnels over de aspergebedden;
 • Het ophalen van de geoogste asperges op de diverse percelen;
 • Het assisteren bij het sorteren van de asperges in de loods;
 • Het assisteren bij de oogst van de asperges.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als recruiter ben je vooral verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van kandidaten. Je werkt vanuit ons regiokantoor in Hoogeloon. Jouw collega ’s van de buitendienst, de accountmanagers, verzorgen de directe contacten met de klanten. Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat onze organisatie ontzettend snel groeit. Dit legt nogal wat druk op de organisatie.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als accountmanager Veehouderij werk je voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in de varkens-, pluimvee- en melkveehouderij in de regio Brabant. Je adviseert de klant over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de geiten. Je maakt de melkstal klaar en jaagt de geiten om, vervolgens melk je de geiten en maak je de melkstal schoon.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman ben je medeverantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van de medewerkers. Samen met collega`s steek je de handen uit de mouwen en draai je mee in het totale productieproces, zowel in de kas als buiten op het veld. In het hoogseizoen maak je bestellingen klaar en help je mee bij het stekken. Daarnaast houd je je bezig met de teelttechnische aspecten, signaleer je knelpunten en denk je mee in oplossingen.
Om dit alles aan te leren word je begeleid door je collega voorman. Zij zal jou stap voor stap door het volledige productieproces nemen, zodat je alle taken onder de knie krijgt.
Je werkt binnen een enthousiast team met vaste medewerkers, (buitenlands) seizoenswerkers en medewerkers met een arbeidsbeperking. Binnen het bedrijf heerst een informele en open werksfeer, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van beregeningsmonteur, hou je je bezig met:
• Het plaatsen van sproeiers, leidingen en pompen;
• Het installeren van beregeningscomputers;
• Het in werking stellen en testen van beregeningsinstallaties;
• Het verhelpen van storingen;
• Het plegen van onderhoud en/of reparatie aan beregeningsinstallaties;
• Het winter- en zomerklaar maken van beregeningsinstallaties;
• Uitleg geven aan de klant over de werking van de beregeninginstallatie.
Dit doe je zelfstandig en soms met een collega samen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime medewerker akkerbouwbedrijf ben je verantwoordelijk voor de diverse werkzaamheden. Je zorgt voor de grondbewerking en het klaarleggen van het land. Daarnaast voer je gewasverzorging uit d.m.v. spuitwerk emt een getrokken veldspuit. Tevens zorg je voor het beregenen van de percelen en het zetten van de haspels. Tot slot voer je ook diverse hand- en spandiensten uit op en rondom het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In een prettige omgeving met hoge aaibaarheidsfactor werken, wie wil dat nou niet?
Je draagt bij (in overleg) aan 3 tot 4 melkbeurten per week, voornamelijk op doordeweekse dagen. Dit kunnen ochtend- of avondmelkingen zijn, een eventuele combinatie hiervan in overleg is ook mogelijk.
Idealiter ben je beschikbaar op donderdag, vrijdag, zaterdag en eventueel in overleg op zondag.
Je start rond 5.00 uur in de ochtend of rond 16.00 uur in demiddag. Je mag in een moderne 2x 40 rapid exit melkstal meerdere groepen geiten melken. De melkduur is ongeveer 6 tot 7 uur per melkbeurt.
Op dit bedrijf is dus volop beweging.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van kandidaten. Jouw collega ’s van de buitendienst, de accountmanagers, verzorgen de directe contacten met de klanten. Dit alles in een omgeving die telkens veranderd, vanwege de groei van onze organisatie. Dit legt nogal wat druk op de organisatie.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn. De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een grondstof voor de diervoeders die elders in het bedrijf worden geproduceerd. Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Hekwerkmonteur ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van palen, gaas spannen, hekwerk monteren, poorten zetten, onderhoudswerkzaamheden. J vertrekt dagelijks vanuit de vestiging en onder leiding van een voorman. Het werk is zeer afwisselend doordat geen enkel project hetzelfde is. Je werkt in de regio Limburg, Oost Noord-Brabant en met uitzonderling in Gelderland. Het betreft een familiebedrijf waarbij collegialiteit en samenwerken hoog in het vaandel staan, een goede werksfeer onder de collega's. De lijnen zijn kort en je gaat nooit alleen aan het werk.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van glazenwasser ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van glasbewassing van hoofdzakelijk particuliere huizen. Het betreft een zelfstandige functie in een nieuw opgezette tak van het bedrijf. Je voert zelf voorbereidende werkzaamheden uit en je overlegt planning met je werkgever. Het werk voer je zelfstandig uit op verschillende locaties in de regio Venlo/Grubbenvorst. Bij drukte op de zakelijke markt kun je ook ingepland worden bij bedrijven en instellingen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als monteur draag je zorg voor de uitvoering van diverse projecten: het leveren, plaatsen en installeren van geautomatiseerde voersystemen en gerelateerde agrarische producten binnen de agrarische en industriële sector.
Je werkt hierbij volgens de geldende veiligheids- en hygiënevoorschriften.
Je werkzaamheden bestaan met name uit installatiewerk in deagrarische sector.
Daarnaast hou je je bezig met servicewerkzaamheden, het verhelpen van storingen en het verrichten van reparaties.
Regelmatig word je ingezet in storingsdiensten.
Je onderhoudt nauw contact met de werkvoorbereider/planner, de servicedesk-medewerker en de logistiek medewerker.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Allround Medewerker Varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden, mede afhankelijk van de ervaring die je hebt:
 • Gezondheidscontrole van de dieren
 • Geboortehulp bij de zeugen in de kraamstal
 • Behandelen van de biggen
 • Insemineren van de zeugen
 • Drachtigheidscontrole
 • Verplaatsen van de dieren
 • Schoonmaken van hokken

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Onderhoudsmonteur verpakkingsmachine ben je verantwoordelijk voor het technische werk aan de sorteer- en verpakkingsmachines. Je zorgt voor preventief en periodiek onderhoud van machines. Naast het werk aan de sorteer- en verpakkingsmachines kan je worden ingezet voor het onderhoud van de elektrokarren en werkzaamheden in de werkplaats. Bij storingen treed je adequaat op en los je ze snel en vakkundig (preventief) op.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij ben je op diverse afdelingen in het bedrijf inzetbaar. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het verzorgen van de zeugen en biggen in de kraamstal. Je taken op deze afdeling zijn dan onder andere de geboortebegeleiding, pleegzeugen maken, biggen behandelen, spenen, etc. Naast jouw werk in de kraamstal help je indien nodig mee op de andere afdelingen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Agrarisch Medewerker Vleesvarkens ben je samen met 1 collega verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden van ca. 7.500 vleesvarkens.
Het bedrijf werkt volledig met breivoer.
Je werkzaamheden bestaan uit oa.:
 • Voeren
 • Controle
 • Enten
 • Laden en Lossen
 • Contacten veearts
 • Contacten leveranciers
 • Management cq. bedrijfsvoering

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Timmerman ben je verantwoordelijk voor het assisteren bij de productie en montage van houten bijgebouwen (tuinhuisjes, vlonders, overkappingen etc.) en alle bijkomende werkzaamheden, zoals laden en lossen. Dit is een mooie functie voor iemand die handig is, bereid is om te leren en om mee aan te pakken binnen een dynamisch team.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als dierverzorger varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de kraamstal. Denk hierbij aan gezondheidscontrole van de zeugen en de biggen, voercontrole en gezondheidsbehandelingen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als toekomstig bedrijfsleider heb je potentieel in de varkenshouderij en ben je toe aan een volgende stap in deze sector. In deze functie ga je een traject in dat je klaarstoomt om uiteindelijk als volwaardig bedrijfsleider aan de slag te gaan. Je ondersteunt de huidige bedrijfsleider in al zijn taken en verantwoordelijkheden en werkt mee op verschillende afdelingen. Je bent medeverantwoordelijk voor de prestaties en het functioneren van het bedrijf in zijn geheel.
Jij verzorgt de werkverdeling en stuurt de dagelijkse gang van zaken aan. Je bent vraagbaak voor de medewerkers en zorgt dat ze goed samenwerken. Daarnaast organiseer je werkbesprekingen, registreert en beheert kengetallen en beheert de voorraad. Je rapporteert aan de bedrijfsleiding in Nederland.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als elektromonteur draag je zorg voor de uitvoering van diverse projecten: het leveren, plaatsen en installeren van geautomatiseerde voersystemen en gerelateerde agrarische producten binnen de agrarische en industriële sector. Je werkt hierbij volgens de geldende veiligheids- en hygiënevoorschriften.
Je werkzaamheden bestaan met name uit installatiewerk (brijvoerinstallaties) in de varkenshouderij. Daarnaast hou je je bezig met servicewerkzaamheden, het verhelpen van storingen en het verrichten van reparaties. Regelmatig word je ingezet in storingsdiensten. Je onderhoudt nauw contact met de werkvoorbereider/planner, de servicedesk-medewerker en de logistiek medewerker.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De contractafwikkelaar ziet erop toe dat de verplichtingen naar zowel leveranciers als afnemers van DML-producten (Dry, Moist, Liquid) nagekomen worden. Hierbij fungeer je als schakel tussen commercie en administratie en zorg je ervoor dat de logistieke en administratieve processen optimaal verlopen. Je hebt daarbij contact met transporteurs, leveranciers en klanten. De werkzaamheden richten zich op het logistieke proces.
• Je onderhoudt contacten met bestaande klanten en ondersteunt het commerciële team bij de verkoop van diervoeders aan veehouders.
• Je bewaakt de openstaande posities aan zowel inkoop- als verkoopzijde en geeft tijdig aan wanneer er een onbalans ontstaat.
• Je verzamelt marktinformatie en informeert de interne organisatie hierover.
• Je draagt bij aan een snelle administratieve afwikkeling van alle leveringen door orders volledig en correct aan te leveren bij de goederenadministratie.
• Je zorgt ervoor dat alle verplichtingen richting leveranciers correct en volledig worden uitgevoerd. Gemaakte afspraken en wijzigingen verwerk je in het systeem.
• Je voorziet betreffende transporteurs tijdig van een transportplanning en zorgt ervoor dat het logistieke proces zo optimaal mogelijk verloopt.
• Je neemt deel aan uiteenlopende projecten en komt met verbetervoorstellen.
• Je wikkelt klachten af in het daarvoor bestemde managementsysteem (SAP C4C).
• Je draagt samen met collega’s zorg voor de telefonische bereikbaarheid van onze klantenservice, ook buiten kantooruren.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Trader maak je deel uit van een team dat de verkoopondersteuning en klantenservice verzorgt. De producten die als vloeibare diervoeders verhandelt worden, vertonen soms grote pieken en dalen in het aanbod. Als Trader ben jij als geen ander in staat om vraag en aanbod zodanig met elkaar in balans te brengen, dat dit alle stakeholders tot tevredenheid stemt. Dit doe je in nauwe samenwerking met de specialisten en accountmanagers in het veld. Het spreekt voor zich dat in deze functie een goed en regelmatig contact met klanten, adviseurs en leveranciers cruciaal is. Verder verzamel je marktinformatie, werf je nieuwe klanten en zorg je er samen met je collega’s voor dat de afdeling ook buiten kantooruren telefonisch goed bereikbaar is.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als bedrijfsleider varkenshouderij voer je alle voorkomende werkzaamheden uit bij de gespeende biggen & vleesvarkens en ben je verantwoordelijk voor één à twee locaties.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van het zeugenbedrijf.
De verantwoordelijkheden omvatten het aansturen van de medewerkers, het optimaliseren van de bedrijfsresultaten en processen.
Er bestaat desgewenst, na een periode van samenwerking in loondient, ook een mogelijkheid tot participatie in de exploitatie.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger vleesvarkens ben je verantwoordelijk voor de verzorging van vleesvarkens.
Tot je taken behoren het volledig zelfstandig verzorgen van de dieren, waaronder het werken met een brijvoer-installatie.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij voer je zelfstandig werkzaamheden uit op de dek-/drachtstal en binnen de opfok.
Denk hierbij aan werkzaamheden als; controleren, insemineren, enten, verplaatsen van zeugen, afspenen etc.
Om aan de eisen van SPF te voldoen dient het bedrijf en zijn medewerkers zich aan een aantal specifieke regels te houden:
 • bij ieder stalbezoek douchen
 • bezoekers zijn minimaal 2x 24 uur vrij van landbouwhuisdieren (koeien, varkens, kippen)
 • strikte scheiding bedrijfsextern transport
 • alleen gegarandeerd schone bedrijfsmiddelen aanvoeren
 • strikte hygiënemaatregelen
 • zo min mogelijk aanvoer van vreemde dieren of deze eerst in quarantaine plaatsen
 • strikte werkplanning

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Oproepkracht (Tractor) Chauffeur Oplegger ben je verantwoordelijk om het product te vervoeren naar de klant.
Het laden en lossen van het product behoort tevens tot je taak.
Je komt bij de klant en zorgt dan ook dat het product netjes wordt afgeleverd conform afspraak.
Je bent gemiddeld 2 á 3 dagen per week beschikbaar en bent flexibel in je werkdagen daar de opdrachtgever geen vaste dagen kan vastleggen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van accountmanager varkenshouderij ben je actief binnen de hele keten van de varkenshouderij.
Het doel is om het varkensvleesconcept verder in de keten te integreren en bestaande portefeuille uit te breiden.
Je zorgt voor de contacten en uitbreiding van contacten binnen de primaire producenten.
Samen met hen bekijk en analyseer je het bedrijf en de bedrijfsprocessen, op bedrijfseconomisch, kwaliteit, en stategische aspecten.
Je breidt de contacten met de primaire producenten uit zodat er aan de vraag vanuit de retailers voldoen kan worden.
Het product wordt door je uitgedragen in je netwerkt, tijdens beurzen, studieavonden etc.
Naast de primaire producenten ben je contactpersoon en aanspreekpartner voor de periferie.
De afzet bij slachterijen/ grossiers/retailers behoort daarnaast ook tot de verantwoordelijkheid.
Je zorgt voor de juiste contacten en kanalen, en maakt afspraken over o.a. financiele aspecten, kwaliteitsaspecten, etc.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van weekendkracht werk je samen met een van de vaste medewerkers mee in de varkenshouderij.
De werkzaamheden varieren van het verzorgen en voeren van de zeugen en biggen, tot aan het schoonmaken van de dierverblijven.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als classificateur heb je veel verantwoordelijkheden. Je ziet toe op een juiste slachting en weging en je bent verantwoordelijk voor het indelen van de slachtdieren in vastgestelde, wettelijke kwaliteitsklassen. Daarnaast zie je er op toe dat er volgens het kwaliteitssysteem en de wettelijke richtlijnen en normen wordt gewerkt. Je kunt ingezet worden op verschillende locaties in de regio. Het is een leuke afwisselende functie in een gezellig team van collega’s.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij voer je alle voorkomende werkzaamheden uit bij de gespeende biggen & vleesvarkens.
Je bent o.a. verantwoordelijk voor het sorteren en opleggen van de biggen.
Daarnaast controleer je dagelijks de gezondheid van de vleesvarkens en stelt het voer bij als dat nodig is.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Operator food werk je samen in een team van operators en bedien je de verwerkings- en verpakkingsmachines. Je werkt met verse producten als groenten en fruit waarbij je de zorgt voor de bevoorrading en uiteindelijk zet je het verpakte product op de juiste plek binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Beginnend dierverzorger varkenshouderij ben je op termijn verantwoordelijk voor de werkzaamheden in de kraamstal.
Je bent in staat om op termijn zelfstandig de resultaten in de kraamstal te optimaliseren door het goed ten uitvoer brengen van de werkzaamheden.
In eerste instantie zul je werkzaam zijn onder begeleiding van de bedrijfsleider, welke een inwerkprogramma met je zal doorlopen en je klaarstoomt om zelfstandig de kraamstal te kunnen aansturen.
Op termijn bezit je de volgende bekwaamheden:
 • je controleert de zeugen en biggen in de kraamstal
 • je bent verantwoordelijk voor de geboortebegeleiding
 • je stuurt bij waarnodig

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Algemeen Medewerker Dierverzorger Vleeskuikens ben je variërend werkzaam over 5 bedrijfslocaties in regio Uden en regio Venray.
Hierbij voer je oa. de volgende afwisselende werkzaamheden uit;
 • Gedeeltelijke dagelijkse verzorging vleeskuikens
 • Stallen inrichten nadat vleekuikens het bedrijf hebben verlaten
 • Mest uitrijden met behulp van oa. een verreiker
 • Vleeskuikens lossen

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van flexpool medewerker ben je verantwoordelijk voor onder andere:
 • biggen/zeugen inenten
 • biggen behandelen
 • biggen castreren
 • afdelingen schoonspuiten
 • zeugen/biggen voeren, etc.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals het planten, rooien, aanbinden en selecteren van de bomen. Buiten vinden de teeltwerkzaamheden plaats tijden het voorjaar, zomer en herfstperiode. In de winter worden in de loods de bomen verzendklaar gemaakt en wordt het nieuwe plantgoed gesnoeid. Je werkt samen met de bedrijfsleider en enkele vaste collega's binnen het bedrijf. Binnen het bedrijf wordt veelal gewerkt met tractoren en machines.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Vakbekwam hovenier ben je verantwoordelijk voor onderhoud van voornamelijk grote bedrijventerreinen, gemeente en defensie. Dit bedrijf is niet werkzaam bij particulieren. Kun je goed werken in zelfsturende teams met geen voorman dan is dit mogelijk de vacature voor jou.
Werkzaamheden zijn heel divers. Je kunt hier denken aan snoeien, bosmaaien, bladblazen, schoffelen, onderhouden van waterpartijen e.d.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Tractorchauffeur ben je dagelijks bezig met het machinaal oogsten van diverse vollegrondsgroentegewassen. Daarnaast zorg je voor het transport van de groente door middel van tractor en kipper/hooglader.
Als Tractorchauffeur ben je tevens inzetbaar binnen diverse andere werkzaamheden zoals zaaien, onkruidbestrijding, beregenen, en uitvoeren van gewasbescherming.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker civiele techniek ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het vakgebied van rioolreiniging, grondwerken en calamiteitenbehandeling.
_
Wat ga je dan doen? Het uitvoeren van grondwerk (bestratingen, graafwerkzaamheden en reparaties uitvoeren), het werken met rioleringen (installeren van complete nieuwe riolering, pijpen leggen, reparaties uitvoeren) en behandelen en oplossen van calamiteiten (storingen oplossen ten gevolge van wateroverlast). Kortom een veelzijdige en afwisselende functie waarbij eigen inzicht en vakmanschap een grote rol speelt. Over het algemeen werk je 40% binnen en 60% buiten.
_
Wanneer je start krijg je een inwerkperiode van 1 jaar, waarbij je alle facetten van het vak worden bijgebracht. Het bedrijf hecht veel waarde aan betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling, daar krijg je dan ook alle ruimte voor. Je werkt altijd in een team, meestal met z'n tweeën. Het kan echter ook wel eens voorkomen dat je alleen werkt. Het bedrijf is een echt familiebedrijf met in totaal 30 werknemers, waarvan 20 vakkrachten.
_
Waarom wil je hier werken? Omdat er veel afwisseling en variatie zit in het dagelijkse werk, je zowel binnen als buiten werkt en je komt te werken in een gezellig team met enthousiaste collega's.
_
Tags: grondwerker, rioleringen, riool, bestrater, monteur, rioolmonteur, grondverzet, loonwerk, kabel- en leiding, installatietechniek, Noord-Limburg, Limburg, Venlo, Venray, Horst, vacature, functie, baan, salaris, job.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als parttime interieurverzorgster zorg jij voor frisse en nette kamers van de gasten, maar help je waar nodig ook mee in de keuken. Je bent flexibel inzetbaar en zal dus ook bijspringen waar nodig.
Als parttime interieur verzorgster werk je diverse ochtenden waarbij rekening word gehouden met de tijd dat je kan gaan beginnen.
Wil je eerst je kinderen naar school brengen? Geen probleem! Werktijden zijn in overleg. Wel word er van je verwacht dat je minimaal twee zaterdag ochtenden beschikbaar bent.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Grondwerker ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het vakgebied.
_
Wat ga je dan doen? Het uitvoeren van grondwerk (bestratingen, graafwerkzaamheden en reparaties uitvoeren), het werken met rioleringen (installeren van complete nieuwe riolering, pijpen leggen, reparaties uitvoeren) en behandelen en oplossen van calamiteiten (storingen oplossen ten gevolge van wateroverlast). Kortom een veelzijdige en afwisselende functie waarbij eigen inzicht en vakmanschap een grote rol speelt. Over het algemeen werk je 40% binnen en 60% buiten.
_
Wanneer je start krijg je een inwerkperiode van 1 jaar, waarbij je alle facetten van het vak worden bijgebracht. Het bedrijf hecht veel waarde aan betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling, daar krijg je dan ook alle ruimte voor. Je werkt altijd in een team, meestal met z'n tweeën. Het kan echter ook wel eens voorkomen dat je alleen werkt. Het bedrijf is een echt familiebedrijf met in totaal 30 werknemers, waarvan 20 vakkrachten.
_
Waarom wil je hier werken? Omdat er veel afwisseling en variatie zit in het dagelijkse werk, je zowel binnen als buiten werkt en je komt te werken in een gezellig team met enthousiaste collega's.
_
Tags: grondwerker, rioleringen, riool, bestrater, monteur, rioolmonteur, grondverzet, loonwerk, kabel- en leiding, installatietechniek, Noord-Limburg, Limburg, Venlo, Venray, Horst, vacature, functie, baan, salaris, job.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van kleine tot middelgrote tuin en parkmachines.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als hovenier houd je jezelf bezig met alle soorten aanleg werkzaamheden bij particuliere tuinen. De voornaamste werkzaamheden zijn straatwerk, metselwerk en houtwerk.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van mobiele kraanmachinist ga je vrachtwagens vullen, afprofileren en roosters schoonhouden.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als kraanmachinist ga je graaf- en cultuurtechnische werkzaamheden verrichten binnen het grondverzet, weg en waterbouw. Deze voer je uit op een rupskraan en/of mobiele kraan.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je bent mede verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen dit bedrijf. Je komt te werken in een klein team, waarin je samen voor resultaat gaat.
In de functie van teeltmedewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden:
 • Oppotwerkzaamheden
 • Stekknippen
 • Algemene teeltwerkzaamheden zoals water geven, onkruid plukken, bemesting
 • Aansturing van scholieren
 • Klaarzetten van bestellingen
De opdrachtgever biedt gevarieerd werk met een prettige werksfeer op een kleinschalig profesioneel bedrijf. Beloning conform CAO voor de Open Teelt.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van zelfstandig hovenier ben je voornamelijk bezig met de aanleg en onderhoud van tuinen bij particulieren. Je gaat aan de slag met o.a. bestrating, tuinhuisjes of vijvers, maar ook het scheren van hagen, onkruid plukken en schoffelen kunnen tot jouw werkzaamheden behoren.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als Maaimachinist ben jij verantwoordelijk voor de maaiwerkzaamheden in de groenvoorziening.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als Meewerkend Voorman hou je je bezig met het aansturen van een team van medewerkers bij onderhouds- en aanlegwerkzaamheden aan groenvoorzieningen in opdracht van overheidsinstellingen, bedrijven en stichtingen. Je werkt zelf hard mee voor het beste resultaat.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als assistent hovenier ga je de volgende werkzaamheden verrichten:
• Uitvoeren van handmatige onkruidbestrijding
• Verzamelen van bewijslast bij illegale dumpingen
• Ondersteunen van groenprojecten, snoeiafval verzamelen, heggen scheren, schoffelen, werken met een bladblazer

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker onkruidbestrijding hou je je bezig met het handmatig bestrijden van onkruid. Je werkt samen in een team van twee mensen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als meewerkend voorman functioneer je als leidinggevende van een werkteam dat werkzaamheden uitvoert met betrekking tot de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen in opdracht van overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround hovenier ben je verantwoordelijk voor aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd bij overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Operator verpakkingsmachine ben je verantwoordelijk voor het productieproces van een van de verpakkingslijnen. Je stuurt via een computer de machine aan vanuit een geautomatiseerd programma. De machine vult verschillende zakken en jij zorgt ervoor dat de computer juist is ingesteld. Daarnaast zorg je ervoor dat storingen snel en efficiënt worden opgelost. Dit doe je samen met een team van 8 collega's.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Groenvoorziener/Hovenier ben je verantwoordelijk voor;
 • Uitvoeren van onderhouds- en aanlegwerkzaamheden, projecten conform bestek, opdracht en checklist
 • Werken met elektrisch en motorisch handgereedschap
 • Onderhoudswerkzaamheden zullen bestaan uit snoeien, knippen, schoffelen en bosmaaien
 • Rapporteren aan de voorman

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker plantenkwekerij/logistiek ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
• Het klaarmaken van orders
• Oppotten, planten, gewasverzorging en rooien
• Rijden met tractoren, loader en heftruck

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het schoonspuiten van varkensstallen, het behandelen, enten en castreren van pasgeboren biggen. Daarnaast controleer je de geboren biggen en zeugen in de kraamhokken.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als ervaren constructiebankwerker/TIG lasser ben je in staat zelfstandig TIG te lassen vanaf tekening en kun je de juiste productkwaliteit binnen de afgesproken levertijden leveren.
De personen die wij hiervoor zoeken zijn van nature sterke aanpakkers en hebben kennis van het vak. Opleiden/scholing behoort zeker tot de mogelijkheden.
Het betreft een fulltime functie in dagdienst.
Zowel beginners als meer ervaren naar constructiebankwerkers/ TIG lassers nodigen we uit te reageren.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als Bedrijfsleider ben je zelfstandig, ondernemend en besluitvaardig. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering op de R&D (research & development) afdeling van het bedrijf. Daarnaast verzorg je ook het onderhoud van het machinepark. Je geeft leiding aan een team van 5 proefveldmedewerkers die actief zijn op de proef- en vermeerderingsvelden (ca. 65 ha).
De werkzaamheden van het team houden het volgende in:
 • Zaaien
 • Planten
 • Bemesten
 • Onkruidbestrijding
 • Beregening
 • Oogsten

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Wat verwachten we van jou als monteur WTB?
Binnen het vakgebied WTB ben jij diegene die zorgt voor bijvoorbeeld uitvoering van revisie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan installaties.
De werkzaamheden worden over het algemeen uitgevoerd in dagdienst.
Zowel beginners als meer ervaren monteurs WTB nodigen we uit te reageren.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Het betreft een fulltime functie in dagdienst. De personen die wij hiervoor zoeken zijn van nature sterke aanpakkers en hebben kennis van het vak. Opleiden/scholing behoort zeker tot de mogelijkheden.
Zowel beginners als meer ervaren naar constructiebankwerkers/ MIG/MAG lassers nodigen we uit te reageren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker varkenshouderij ga je aan het werk binnen een hecht klein team. Je taken bestaan voornamelijk uit het controleren van de vleesvarkens. Indien je meer uren wil maken kunnen er meer taken bij komen zoals onder andere biggen inzetten en schoonspuiten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Hovenier Aanleg werk je in aanlegklussen van hoofdzakelijk particuliere tuinen. Regelmatig werk je samen in een team en ben je in staat je collega's te motiveren. Je legt o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en bijvoorbeeld beplantingen aan. Het betreft een kleiner hoveniersbedrijf met een collegiaal team en korte lijnen binnen de organisatie.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Weekendkracht groenvoorziener langs het spoor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van groenonderhoud langs het spoor.
Je wordt aangestuurd door de voorman voor de verschillende werkzaamheden die verricht dienen te worden.
De werkzaamheden vinden in de gehele provincie Zeeland plaats.
Vanuit de bedrijfslocatie in de regio Goes ga je met een team naar de betreffende werklocatie.
Het betreft een parttime functie voor het werken in het weekend. Zowel dag,- avond- als nachtdiensten.
Salaris conform cao VHG. Wanneer van toepassing gelden uiteraard uitbetaling van overwerkuren en toeslaguren.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als dierverzorger varkenshouderij bij dit zeugenbedrijf ben je verantwoordelijk voor het voeren van de vleesvarkens en het controleren van de gezondheid van de dieren. Dit werk doe je zowel 's ochtends als in de loop van de middag (totaal ongeveer 3 uur per dag). Tussendoor spring je, waar nodig, bij in de zeugenstal en verricht je onderhoudswerkzaamheden. Te denken valt aan laswerkzaamheden en vervangen van lampen etc.. Deze onderhoudswerkzaamheden nemen ongeveer 10 uur per week in beslag.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van assistent medewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden dit varieert per seizoen. In de zomer ben je voornamelijk bezig met het snoeien en aanbinden van de bomen en in de winter vooral met het rooien, kluiten maken en laden van bomen.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van meewerkend voorman boomkwekerij ben je de rechterhand van de bedrijfsleider. Vanuit deze functie heb je mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. In deze functie werk je samen in een team van 5 medewerkers. Jij neemt het voortouw en bent gericht op een goede samenwerking en onderlinge betrokkenheid. Het bedrijf is seizoensgebonden in de zomer richt het bedrijf zich op het snoeien, de teelt en aanbinden van de bomen. In de winter bestaan de werkzaamheden vooral uit de verkoop, rooien, laden en planten van bomen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop van verse groenten, fruit en streekproducten. Je bedient de klanten en zorgt ervoor dat de winkel er netjes en representatief uit ziet.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Groenvoorziener ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van groenonderhoud langs het spoor.
Je wordt aangestuurd door de voorman voor de verschillende werkzaamheden die verricht dienen te worden.
De werkzaamheden vinden in de hele provincie Noord-Brabant plaats.
Vanuit de bedrijfslocatie in de regio Boxtel ga je met een team naar de betreffende werklocatie.
Het betreft een fulltime functie voor gemiddeld 37 uur per week.
Salaris conform cao VHG. Wanneer van toepassing gelden uiteraard uitbetaling van overwerkuren en toeslaguren.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van Weekendkracht 'groenvoorziener langs het spoor' ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van groenonderhoud langs het spoor.
Je wordt aangestuurd door de voorman voor de verschillende werkzaamheden die verricht dienen te worden.
De werkzaamheden vinden in de gehele provincie Zeeland plaats.
Vanuit de bedrijfslocatie in de regio Goes ga je met een team naar de betreffende werklocatie.
Het betreft een parttime functie voor het werken in het weekend. Zowel dag,- avond- als nachtdiensten.
Salaris conform cao VHG. Wanneer van toepassing gelden uiteraard uitbetaling van overwerkuren en toeslaguren.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van Groenvoorziener ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van groenonderhoud langs het spoor.
Je wordt aangestuurd door de voorman voor de verschillende werkzaamheden die verricht dienen te worden.
De werkzaamheden vinden in de gehele provincie Zeeland plaats.
Vanuit de bedrijfslocatie in de regio Goes ga je met een team naar de betreffende werklocatie.
Het betreft een fulltime functie voor gemiddeld 37 uur per week.
Salaris conform cao VHG. Wanneer van toepassing gelden uiteraard uitbetaling van overwerkuren en toeslaguren.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Boomverzorger voer je alle voorkomende werkzaamheden uit zoals snoeien, planten en verplanten van bomen, onderhoudswerkzaamheden bij semi-overheden en gemeenten. Ook ondersteun je bij aanlegprojecten bij ontwikkelaars, gemeenten en (civiele) aannemers.
Je wordt in de hele provincie Noord-Brabant ingezet.
Kijk voor meer informatie:

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Toezichthouder zwembad ben jij degene die toeziet dat gasten van het subtropisch recreatiebad zich goed en veilig kunnen vermaken. Je houdt zelfstandig toezicht en stuurt een team van hulpkrachten aan.Tevens heb je een serviceverlenende functie zoals informatie geven aan de badgasten. Je voert toeganscontrole en kassawerkzaamheden uit en je zorgt ervoor dat jouw werkomgeving schoon en hygiënisch is.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

AB Werkt komt graag in contact met enthousiaste aanpakkers die staan te springen om de komende periode aan de slag te gaan in de groensector.
Nog geen ervaring of opleiding? Geen enkel probleem! AB Werkt biedt namelijk ook diverse scholingsmogelijkheden aan via onze eigen Vakacademie, zoals bosmaaien/VCA/motorkettingzaag etc. Vraag er gerust naar.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als inpakmedewerker ben je een fysiek sterke medewerker die goed kan werken in koude en vochtige omstandigheden (3 tot 6 graden). Samen met collega’s van de verpakkingsafdeling werk je in teamverband, waarin ieder zijn eigen taken heeft. Zoals kratten inpakken en het stappelen van kratten op pallets, . Bij Hessing wordt gewerkt in twee ploegen volgens een dag- en nachtrooster. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag en incidenteel een keer op zondag.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Hovenier ben je zelfstandig werkzaam in voornamelijk aanleg- en onderhoudsklussen van particuliere- en bedrijfstuinen. Je legt o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en andere tuinelementen aan. Je gaat vakkundig alle voorkomende beplantingen en bomen snoeien eventueel met (motor)heggenschaar en/of motorkettingzaag.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van allround trekkerchauffeur ben je bezig met alle voorkomende werkzaamheden op het agrarische bedrijf. Afhankelijk je ervaring, start je op het besturen van een trekker met pompkar. Bij gebleken geschiktheid of de wil om te leren biedt deze functie op den duur vele doorgroeimogelijkheden zoals zaaiwerkzaamheden, spuiten of dorsen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als kraanmachinist ben je bezig met diverse werkzaamheden binnen het bedrijf. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor:
 • Laden van bieten (september - januari)
 • Sloten maaien (september - december)
 • Diverse grondwerkzaamheden
 • Laden van vaste mest (juli - november)
 • Trekker werkzaamheden
 • Werkplaats werkzaamheden waaronder het onderhoud van verschillende machines

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van grondwerker ben je verantwoordelijk voor het graven van sleuven en het trekken van kabels. Fysieke werkzaamheden voornamelijk met de hand.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als Financieel Data Analist ondersteun je AB Werkt in het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Je zorgt voor de (financiële) rapportages voor zowel de eigen organisatie als voor relaties en opdrachtgevers. Je kijkt kritisch naar achterliggende behoeftes en weet daarbij de juiste data naar boven te krijgen. Je analyseert, spoort fouten op en corrigeert waar nodig.
Daarnaast voer je periodiek interne controles uit door middel van data-analyse en rapporteert deze op een heldere en duidelijke wijze. Daarbij beoordeel je de effectiviteit van de beheersmaatregelen en geeft suggesties voor verbetering. Je kijkt naar de huidige en gewenste situatie en ontwikkelt hierbij de benodigde financiële rapportages en analyses.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker plantenkwekerij vollegrond ben je verantwoordelijk voor het aansturen van de (tijdelijke) medewerkers in de loods en op de percelen bij de uitvoerende werkzaamheden. Daarnaast ben je allround werkzaam op het bedrijf in alle voorkomende werkzaamheden zoals het machinaal planten van het uitgangsmateriaal, het zetten van haspels, het controleren van het gewas op gezondheid en groei, het rooien en transporteren van de planten en het coördineren van het sorteerwerk van de planten in de loods. Daarnaast wordt je in de rustige periode gedetacheerd bij een collega teler met vergelijkbare werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Shovelmachinist bevoorraad je de productielijn met diverse grondstoffen, laad en los je vrachten en voer je grondstoffen toe aan de menglijn. Om het productieproces zo optimaal en kwaliteitsbewust te laten verlopen staan de machinist en loader voortdurend in verbinding met de mengmachines en operators. De loader is voorzien van een laptop met het productieproces om zo efficiënt mogelijk te werken.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Horecamedewerker ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de gasten in het horecagedeelte van het park. Je helpt soms mee in de keuken, geeft bestellingen uit en je bent verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime Melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de koeien:
 • Je drijft de koeien naar de melkstal;
 • Je melkt de koeien in een carrousel melkstal;
 • Je signaleert het als een koe iets mankeert en handelt hier naar;
 • Je maakt de melkstal schoon.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Leerling monteur caravans- en campers ga je in stappen het vak leren. In eerste instantie ga je meewerken in het onderhoud van banden, veersystemen, remmen en stabilisators. Daarnaast werk je aan de opbouw zoals ramen, luiken, toiletten, watersystemen en verlichting, maar ook gas- en elektra (denk aan slangen, kachel, stopcontactenaarding, verlichting en koelkasten).
Doorgroeien kan ook, namelijk in het vakkundig uitvoeren van reparaties en herstel van bijvoorbeeld wanden, lekkages en ander schadeherstel waarbij ook de lak opnieuw gespoten dient te worden. Hierbij wordt je intern opgeleid tot vakkundig schadehersteller.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker trekkerchauffeur ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende terkkerwerk in de coniferen en taxus teelt en akkerbouwgewassen.
de belangrijkste werkzaamheden zijn;
 • bestellingen klaar zetten en laden ( met trekker, heftruck of loader)
 • land bewerken t.b.v. de boomteelt en akkerbouw
 • machinale gewasverzorging uit kunnen voeren.
 • ziekte- en plaag bestrijding
 • regenhaspelsverzetten en aansluiten
 • onderhoud machinepark

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden van de betreffende afdeling waar je werkt. Je verzorgt de dieren, begeleidt de geboorte, insemineert en ent de dieren in. Ook controleer en optimaliseer je de technische resultaten.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als (toekomstig) lasser, bouw en las je met behulp van tekeningen constructies en machines in elkaar. Dit doe je doormiddel van lassen (MIG, MAG en TIG lassen) en verschillende metaalbewerkingen als CNC gestuurd draaien, frezen, boren, tappen, zagen en kanten. De werkzaamheden worden toegepast op aluminium, staal en RVS.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker varkenshouderij verricht je samen met je collega's alle voorkomende werkzaamheden op het zeugenbedrijf. Je wordt ingezet in de kraamstal, dek- en drachtstal en bij de speenbiggen. In je werk streef je altijd naar de beste resultaten.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Vaste Planten Kwekerij word je op het hele plantenkwekerij ingezet. Je werkzaamheden als Medewerker Vaste Planten Kwekerij bestaan uit: het oppotten, het wegzetten van potplanten (dwergconiferen), uit elkaar zetten van potplantenonkruid wieden, veiling klaar maken, knip en snoeiwerk, rondsteken, eventueel werk met de heftruck .
Het betreft een fulltime functie met werktijden van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Allround medewerker fruittteelt ben je verantwoordelijk voor zowel het aansturen van medewerkers als het meewerken op het fruitteeltbedrijf.
In het seizoen geef je leiding aan een groep (buitenlandse) medewerkers en scholieren. Je stuurt hierbij de gewasverzorging aan. Daarnaast werk je ook zelf mee in de snoeiwerkzaamheden, oogstwerkzaamheden, sorteerwerkzaamheden, tractorwerk en overige voorkomende dagelijkse werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker melkveehouderij ga jij aan de slag met de verzorging van de dieren, de dagelijkse controle en het voeren. Voor deze functie is het belangrijk dat je flexibel bent.
Heb jij ervaring met bovenstaande werkzaamheden en woon jij in de omgeving van Maarheeze? Twijfel dan niet en solliciteer direct op deze functie!

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van allround medewerker bio-vergisting draag je veel verantwoordelijkheid in een baan met veel afwisseing en ruimte voor initiatieven. Als allround medewerker bio-vergisting dien je interesse te hebben in alles wat te maken hereft met techniek.
Als medewerker van dit bedrijf verricht je onder andere onderhuds-, service- en aanpassingswerkzaamheden aan de installaties. Verder behoort tot de functie het onderhoud van het terrein en de groenstroken. Ook het uitvoeren van werkzaamheden met de shovel zoals inkuilen, compost maken, terrein vegen en het laden van vractwagens is een taak die eventueel in overleg tot het takenpakket behoort.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime Melker verzorg je melkbeurten (middag en avond). Je bereidt de melkbeurten voor, melkt de koeien en reinigt na iedere melkbeurt de melkstal.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig melken van de koeien. Je maakt de melkinstallatie klaar, drijft de koeien bijeen en melkt ze. Je signaleert het als een koe iets mankeert en handelt hier naar. Tenslotte maak je de melkstal schoon.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor specialistische montage- en of installatiewerkzaamheden met betrekking tot nieuwe elektrotechnische installaties en meet-en regelapparatuur.
Ook het testen en onderhouden van de systemen valt onder de werkzaamheden. Dit doe je aan de hand van tekeningen of op aanwijzing van je leidinggevende. Zo nodig geef je vaktechnische aanwijzingen aan de assistent monteurs en let je op of ze hun werk goed doen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als accountbeheerder ben jij samen met de accountmanager verantwoordelijk voor het beheren en laten groeien van de klantenportefeuille. Je helpt in het werven van nieuwe klanten: organiseert mailings, voert telefonische acquisitie en stelt offertes op. In het vervolgtraject ondersteun je de accountmanager in het vinden van de beste match tussen klant en medewerker. En heb je een belangrijke taak als relatiebeheerder.
Je bent de spreekwoordelijke spin in het web waarbij je als het ware de linking pin bent tussen de interne organisatie, de klant en onze medewerkers. Je bent vraagbaak, informeert en coördineert. En dat alles met het belang van klant en medewerker voorop. Natuurlijk bewaak je je planning nauwgezet en is je administratie op orde. Dit alles in een continue veranderende omgeving binnen een groeiende organisatie.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur wordt je ingezet bij unieke opdrachtgevers in de regio Roermond. Werkdagen en tijden zijn afhankelijk per opdrachtgever.
Onze opdrachtgevers richten zich voornamelijk op regionaal transport, enkele voorbeelden van transporten zijn: winkeldistributie, melktransport en dierlijke producten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Het gaat om een uitvoerende functie binnen het team van
servicemonteurs. In deze functie ben je verantwoordelijk voor
de montage, het onderhoud en periodiek doormeten van
melkwinningsapparatuur zoals deze gebruikt worden in de
melkstallen en automatische melksystemen bij klanten.
Na een ruime inwerkperiode gaat u tevens meedraaien in de
24-uurs storingsdienst.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van vrachtwagenchauffeur breng je het product van de opdrachtgever naar verschillende klanten toe in voornamelijk België. Het laden en lossen met behulp van een kooiaap behoort ook tot je verantwoordelijkheden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het leveren van voedingsmiddelen naar verschillende afnemers. Je bent het visitekaartje van de organisatie en hebt veel contact met afnemers. Jouw standplaats is Sevenum. Vanuit daar rijdt je naar Ommel waar je moet laden, in Deventer lossen, vervolgens weer laden in Zevenaar en lossen in Cuijk. Deze ritten kunnen uiteraard wel eens afwijken.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Projectondersteuner groenvoorziening ga je de projectleider helpen bij het stroomlijnen van de diverse projecten in de regio. Je helpt zowel mee in het veld als op kantoor. Je neemt zaken van de projectleider uit handen en stelt verbeteringen voor.
Aangezien het nog een nieuwe functie is binnen de organisatie zal de exacte invulling en werkzaamheden gaande weg in samenspraak worden ingevuld.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van melker ben je verantwooordelijk voor het zelfstandig melken van de koeien in eerste instantie voor één avond per week.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van winkelmedewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het verkopen van diverse soorten brood en delicatessen. Daarnaast adviseer je klanten, neem je bestellingen aan, maak je ontbijtplankjes klaar en serveer je koffie en/of thee. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor schoonmaakwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als assistent dierverzorger assisteer je jouw collega in de kraamstal met taken als gezondheidscontrole en het behandelen van de dieren. Daarnaast help je mee ook mee met onderhoudswerkzaamheden, en het reinigen van de dierverblijven.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround Hovenier ga je bezighouden met het aanleggen en onderhouden van met name particuliere tuinen. Het gaat om een kleiner hoveniersbedrijf bestaande uit 3 medewerkers.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie bij deze varkenshouderij ligt de nadruk op werkzaamheden in de kraamstal en bij de biggen. Jouw taken zijn het voeren, het behandelen en het omhokken van de biggen. Ook schoonspuiten van de stal behoort tot je taken. Daarnaast kan gevraagd worden of je gaat assisteren in de dek- en drachtstal, en of je onderhoudswerkzaamheden wil doen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van assistent dierverzorger ondersteun je je collega's met diverse werkzaamheden, zoals biggen behandelen, geboorte begeleiding, voeren, omhokken van dieren, reinigen van dierverblijven, etc,.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van minigraaf machinist ben je verantwoordelijk voor de graafwerkzaamheden in de GWW.
Het is belangrijk dat je over je VCA en minimaal een B rijbewijs beschikt.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur productie ben je met name verantwoordelijk voor de toe- en afvoer van grondstoffen voor de productielijn. De productielijn bedien je handmatig en je werkt samen met twee collega’s per ploeg. Je verwerkt restproducten uit de foodsector tot een eindproduct. Tot slot zorg je ervoor dat je werkomgeving schoon is.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van assistent dierverzorger ben je verantwoordelijk voor het controleren en sorteren van de eieren. De eieren die door de leghennen zijn gelegd, worden door jou aan de band gecontroleerd en je verwijderd de beschadigde of vieze eieren. De eieren worden op trays gestapeld en deze dienen op een pallet te worden gestapeld. De volle pallet rij je vervolgens met een palletwagen naar de opslagruimte.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van assistent dierverzorger ben je verantwoordelijk voor het controleren van de dieren (gezondheid) en de huisvesting (water, voer en klimaat). Onderhoudswerkzaamheden kunnen in overleg ook onderdeel zijn van je takenpakket.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de varkens en de biggen. Je werkt op verschillende afdelingen of juist verantwoordelijk voor 1 specifieke afdeling, afhankelijk wat het beste bij jou past.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie dierverzorger varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen het bedrijf. De werkzaamheden zijn het voeren, behandelen en het enten van de dieren. Ook de gezondheid van de dieren worden door jou gemonitord. Het reinigen van de dierverblijven en diverse onderhoudswerkzaamheden zijn onderdeel van jouw takenpakket. Het bedrijf heeft zeugen, speenbiggen en vleesvarkens.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij controleer en verzorg je de vleesvarkens en vervoer je regelmatig biggen van de ene naar de andere locatie.
Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
 • het verplaatsen van dieren
 • het controleren op diergezondheid
 • controle op water- en voeropname en klimaat
 • het toedienen van medicatie wanneer nodig

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Je gaat gelijk aan de slag als leerling varkenshouderij en leert elke dag nieuwe dingen. Tijdens dit leerzaam traject waarin je theorie en praktijk combineert, word je klaar gestoomd tot allround dierverzorger.
Je leert bijvoorbeeld hoe je het beste kunt zorgen voor pasgeboren biggen en hoe je met voer kunt sturen op een kwalitatief goed (en lekker) stukje vlees.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als Groenvoorziener ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen dit vakgebied.
Hieronder vallen taken als:
 • Onderhoud van plantsoenen
 • Snoeien van beplantingen
 • Diverse klussen in het onderhoud van de leefomgeving
Afhankelijk van jouw opgedane werkervaring en je motivatie om verder te leren liggen er diverse mogelijkheden. Dus voor zowel starters als voor meer ervaren medewerkers.
Je bent in elk geval goed gemotiveerd en zult onder verschillende weersomstandigheden in de buitenlucht werken!

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als constructiebankwerker/lasser ga je aan de slag op de metaalafdeling. Aan de hand van een technische tekening zaag, knip of snijd je platen en profielen op maat. Vervolgens zet je spanten volgens tekening op. Om de spanten heen wordt het plaatmateriaal gehecht middels hechtlassen, waarbij de maatvoering zeer nauw komt. Je bouwt het product volledig zelfstandig op vanuit staal en en het wordt MIG-MAG afgelast.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van agrarisch medewerker-loonwerker ben je verantwoordelijk voor het besturen van verschillende machines, aardappels planten, tarwe dorsen, aardappels rooien etc.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van assistent teeltmedewerker ben je verantwoordelijk voor
 • oppotten van planten aan de potmachinen of aan de oppottafel
 • stekken van planten
 • uitzetten van potplanten op het containerveld
 • order klaar zetten
 • watergeven van planten
 • opruimwerkzaamheden

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround Hovenier ga je met een team collega's tuinen aanleggen en onderhouden. Deze werkzaamheden vinden zowel bij bedrijven als particulieren plaats. Het gaat om een groter hoveniersbedrijf waar gewerkt wordt in teams.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van productiewerkzaamheden, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het signaleren van kwaliteits- of hygiënische onvolkomenheden. Daarnaast draag je zorg voor een optimale registratie van het productieproces en ben je medeverantwoordelijk voor het voorraadbeheer.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als teeltmedewerker champignonkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle uitvoerende werkzaamheden in de champignons, met name in de teelt. Je gaat o.a. de teeltcellen vullen en leegmaken, de champignons oogsten met behulp van een machine, onderhoudswerkzaamheden verrichten en machines schoonspuiten. Daarnaast controleer je dagelijks de kwaliteit.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze zelfstandige functie bestrijd je alle voorkomende plaagdieren op agrarische bedrijven. Je komt bij zakelijke klanten in de zuidoostelijke regio's van het land en een gedeelte van Duitsland. Je adviseert klanten op het gebied van ongedierte en preventie en voert de daadwerkelijke bestrijding uit.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en produceren van soepen en salades. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden zoals het orderpicken van ingrediënten zoals o.a. mayonaise en het koken van aardappelen en soepvlees. Tevens ga je inkomende goederen opslaan en pak je producten in.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij werk je 20 uur per week in de ochtenden. Je voert alle voorkomende werkzaamheden in de kraamstal uit:
 • Verzorgen van de zeugen en biggen
 • Geboortehulp toepassen
 • Behandelen van de biggen
 • Verzetten van de dieren
 • Reinigen van hokken
 • Overlegbeleid
 • Overige werkzaamheden over het gehele bedrijf
Daarnaast werk je eens in de drie weken een weekend. In deze weekenden controleer je het gehele bedrijf. Dus ook de dek-drachtstal en de vleesvarkensstal.
In eerste instantie werk je parttime, maar en zijn ook fulltime mogelijkheden als dat je voorkeur is.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker Marketing en Communicatie kom je te werken op het hoofdkantoor van AB Werkt in Herten-Roermond. Samen met je collega’s van de communicatie-afdeling en de regiokantoren ben je verantwoordelijk voor de communicatie naar markt en medewerker. Daarvoor organiseer je bijeenkomsten voor zowel personeel als klanten en coördineer je deelname aan beurzen en events. Ook zorg je (mede) voor de ontwikkeling van periodieken, nieuwsbrieven, folders en het up-to-date houden van de website. Uiteraard houd je hierbij altijd de positionering van AB Werkt in je achterhoofd.
Je beheert de marketingkalender en zorgt ervoor dat marketingacties tijdig in gang worden gezet. Je denkt mee over inzet en toon van de middelen en zorgt voor een vlekkeloze uitvoering. Daarvoor werk je veelvuldig samen met externe partijen waaronder drukkers, fotografen en vormgevers.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor allerlei voorkomende werkzaamheden, zoals:
 • Melken in een draaimelkstal
 • Voeren met tractor en voermengwagen
 • Veeverzorging
 • Ligboxen vullen met strooisel met de laadschop
 • Onderhoud en schoonmaakwerk

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van monteur landbouwmachines ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van onder andere landbouwmachines, vrachtwagens en shredder.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van trekkerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het besturen en bedienen van een trekker en pompkar. Je werkt nauw samen met de andere trekkerchauffeur die op het land bezig is.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker van dit loonbedrijf ben je voornamelijk bezig met alle voorkomende werkzaamheden, denk hierbij aan tractor werk zoals hooien, ploegen, bemesten en zaaien.
In de winter ga je meehelpen met het onderhoud aan de machines van het loonbedrijf.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor allerlei soorten werkzaamheden op het akkerbouwbedijf, o.a. grondbewerking, oogst- en transportwerkzaamheden. Je wordt ingezet tijdens de oogst vanaf juli 2018.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Klanten werven en selecteren zelf hun personeel maar leggen het juridische werkgeverschap en de verloning bij AB Werkt. Hiervoor is een digitaal loket ingericht waarbij de klant zoveel mogelijk zelf doet. AB Werkt zorgt vervolgens voor een correcte administratie en verloning. De klanten zijn met name actief in de agrarische sector. Maar ook aanverwante sectoren die veel met seizoensarbeid te maken krijgen, weten ons steeds meer te vinden.
Als Accountmanager E-Flex adviseer je de klanten over de inzet van payroll en bent eerste aanspreekpunt als er vragen zijn of advies nodig is. Je zorgt zelf voor de acquisitie van nieuwe klanten en neemt deel aan open dagen en netwerkbijeenkomsten. Je waakt er over dat wet- en regelgeving correct wordt nageleefd en dat de juiste cao’s worden toegepast. Hierbij kun je altijd terugvallen op de manager E-Flex en de expertise van de interne organisatie van AB Werkt.
Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met duidelijke seizoenspieken.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als leerling-machinist ben je breed inzetbaar en kun je op verschillende machines werken. Machines waarmee gewerkt wordt, zijn de minigraver, mobiele kraan, rupskraan en shovel. Daarmee verricht je werkzaamheden als: civiele werken, fundamenten graven, nieuwbouw/aanbouw en alle andere grondwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Melker ben je verantwoordelijk voor melkbeurten. Dit doe je samen met een collega.
Eventueel verricht je voorkomende werkzaamheden zoals instrooien, uitmesten en het voeren van de geiten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker pluimveehouderij controleer je de kippen en zorg je voor voldoende voer. Daarnaast laad en los je de kippen, maak je stallen schoon en help je mee met de bouw van een nieuwe stal.
Verder hou je je bezig met montage en verricht je allerlei hand- en spandiensten.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als allround agrarisch medewerker werk je mee met alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf. Dit houdt onder andere in:
 • Grondbewerking
 • Zaaien
 • Poten
 • Gewassenbescherming
 • Oogstwerk
Ook het onderhoud aan machines kan een van de voorkomende werkzaamheden zijn.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Gaat jouw bloed sneller stromen van Fendt landbouwmachines? Vind je het gaaf om te sleutelen aan hoogwaardige landbouwmachines, zodat de klant een zo hoog mogelijk rendement uit zijn machines haalt?
Dan zijn wij op zoek naar jou!
Hoe krijg je dat als Monteur voor elkaar?
Je werkt op de vestiging maar bent voornamelijk op locatie bij de klant. Je werkt aan hoogwaardige landbouwmachines, waar je voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitvoert aan mechanische-, elektronische- en hydraulische systemen. Jouw inzet is mede bepalend voor de veiligheid en het ongestoord rijden van het machinepark van onze klanten.
Je hebt daarnaast de volgende verantwoordelijkheden:
•Het zelfstandig uitvoeren van reparaties op de vestiging of op locatie.
•Afstemming met de klant met betrekking tot de voortgang van de reparatie.
•Het zorgdragen voor een sluitende administratie, zodat de Chef Werkplaats voor een correcte facturatie kan zorgen.
•Het signaleren van eventuele vervangingsvragen en deze doorgeven aan de Verkoper van je vestiging/regio.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker hovenier aanleg maak je deel uit van een klein team en voer je dagelijkse aanlegwerkzaamheden uit. Je zult in teamverband werken en samenwerken met de vakhovenier zelf. Je kunt daarnaast denken aan de volgende werkzaamheden:
 • aanleg particuliere tuinen
 • aanleg oprit of terrassen
 • nieuwe aanplanting
 • werkzaamheden binnen een gehele tuin van klein tot groot, incl. (zwem)vijver, afrastering, metsel en/of timmerwerken

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als laborant binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van routinematige weefselkweekwerkzaamheden in teamverband.Daarbij hoort ook het schriftelijk en mondeling rapporteren van uitgevoerde laboratorium werkzaamheden aan de project verantwoordelijke Lab Technician en Team Leader.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van monteur ben je verantwoordelijk voor alle dagelijkse werkzaamheden:
 • onderhoud aan trailers en trucks.
 • assisteren APK keuringen
 • spoedreparaties

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Loodsmedewerker glastuinbouw ben je dagelijks bezig met het sorteren en inpakken van de paprika's. Je werkt hierbij in een team van ongeveer 4 personen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van algemeen medewerker ben je verantwoordelijk voor het installeren van akoestische materialen in gebouwen. Aangezien dit een zeer specialistisch vak is zul je eerst een opleiding aangeboden krijgen om de zaken goed onder de knie te krijgen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Logistiek medewerker glastuinbouw ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het interne transport en logistiek, zowel in de kas als in de loods.
Je brengt oogstkarren naar de loods met behulp van een EPT en brengt deze daarna ook weer terug naar de kas. Je zet de oogstkarren en elektrowagens klaar voor de volgende dag. In de loods zorg je ervoor dat de juiste fust klaar staat en deze wordt bijgevuld. Gedurende de dag zal er enkele keren moeten worden gewisseld van fust in verband met klantspecifieke bestellingen. Bij aanvang start je de sorteermachine op. Wanneer de pallets met gereed product vol zijn, zorg je ervoor dat deze worden afgewerkt en in de koelcel worden geplaatst.
Incidenteel kan het voorkomen dat je meehelpt bij sorteerwerkzaamheden. Buiten het sorteerseizoen behoren gewasverzorging en oogstwerkzaamheden ook tot jouw takenpakket.
Een afwisselende functie waarbij de focus ligt op intern transport en logistiek!

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als verkoopmedewerker bij dit watersportbedrijf ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het adviseren van klanten, het bedienen van de kassa, en natuurlijk houdt je de winkel op orde. Daarnaast kunnen er bijkomende werkzaamheden bijkomen, zoals het prijzen van artikelen en dat verwerken in het computersysteem.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker Boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij. De werkzaamheden bestaan uit het planten, snoeien, aanbinden en rooien van de laan- en vruchtbomen. Daarnaast bedien je de machines en voer je tractorwerkzaamheden uit.
Afhankelijk van het seizoen voer je ook werk in de loods uit.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Accountmanager werk je voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in met name de (glas)tuinbouw, open teelten (vollegrond groente en boomkwekerij), fruit- en champignonteelt. Je adviseert over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld een vakbekwaam teeltmedewerker zijn maar ook een groep buitenlandse medewerkers die op projectbasis worden ingezet. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Wat ga je doen?:
 • Onder leiding van je uitvoerder zorg je ervoor dat de te verrichten werkzaamheden tot in de puntjes worden verzorgd;
 • Als voorman grondwerker verricht je handmatige graaf- en grond- en rioolwerkzaamheden op diverse projecten. Je verricht graafwerk en werkzaamheden bij de aanleg van kabels en buizen bij civieltechnisch werk , bij woning- en utiliteitsbouw, bij cultuurtechnisch werk en bij de groenvoorziening. In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden, waaronder ook het afwerken van bermen, taluds en aardebanen. Je graaft en dicht handmatig putten en sleuven op plaatsen waar machines niet dicht genoeg bij de werkplek kunnen komen of waar kabels of buizen liggen. Ook verricht je werkzaamheden met diverse machines zoals bijvoorbeeld een minikraan.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van stratenmaker ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die te maken hebben met straatwerk.
Denk hierbij aan ontgraven, aanvullen en verdichten van grond, uitzetten van hoogtes en richtingen, het aanleggen van straatpotten en putranden.
Voor deze taken verricht je ook de voorbereidende werkzaamheden zoals meten en uitzetten.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Lasser MIG/MAG / Assemblagemedewerker ben je verantwoordelijk voor het lassen van hulpstukken voor de te produceren machines.
Naast het lassen bouw je de machines ook op, en worden ze op locatie ook gespoten. Je werkt van tekeningen af, en er is ruimte om veel te leren.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Allround Medewerker Zeugenhouderij ben je inzetbaar binnen alle afdelingen van het bedrijf. Je zult starten met het werken op de dek-drachtstal en hier voer je de volgende werkzaamheden uit:
 • Insemineren van de zeugen
 • Drachtigheidscontrole
 • Gezondheidscontrole van de dieren
 • Enten van de dieren
 • Verzetten van de dieren
 • Schoonmaken van de hokken
Mogelijkheden om te werken binnen andere afdelingen zijn bespreekbaar. Werkzaamheden die daar bij kunnen horen zijn:
 • Geboortehulp in de kraamstal
 • Behandelen van de biggen
Daarnaast is het in deze functie mogelijk om door te groeien naar het aanspreekpunt binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van grondwerker ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de machinist bij verschillende graafwerkzaamheden. De werkzaamheden zullen vooral in de grond-, weg-, en waterbouw plaatsvinden.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Aankomend Hovenier of Groenvoorziener ondersteun je tuinaanleg en tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven. Voorkomende werkzaamheden zijn (bos)maaien, heggen knippen, blad ruimen, kanten steken, plantwerkzaamheden etc. Bouwwerkzaamheden van ornamenten of het aanleggen van bestratingen kunnen hier deel van uitmaken. Dit is een ideale baan voor zij-instromers. AB-Werkt faciliteert desgewenst verschillende scholingsmogelijkheden.
Als Aankomend Hovenier werk je in teamverband en leer je het vak van zelfstandig werkende hoveniers.
Heb jij een opleiding of ervaring in de groenvoorziening? Ontwikkel je dan verder en ga aan het werk als Aankomend Hovenier!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op het bedrijf en de technische en financiële resultaten. De dagelijkse verzorging van de dieren behoort tot jouw takenpakket, inclusief het zorgen voor een optimale diergezondheid en stalklimaat binnen de toepasselijke wet- en regelgeving. Hierbij krijg je ondersteuning van dierverzorgers, waaraan jij ook leiding geeft. Daarnaast voer je zelfstandig het praktijk gedeelte van het voedingsonderzoek uit. Hiervoor werk je samen met je collega’s van de afdeling Research & Development Pigs.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround teeltmedewerker ben je verantwoordelijk voor het oogsten (snijden) van de komkommers en daarnaast voor een deel uit het sorteren en verpakken van de komkommers in de loods. De overige werkzaamheden als planten, indraaien, snoeien, blad knippen en meewerken in de teeltwisseling komen in mindere mate voor. Je werkt in een gezellig team waarbij Nederlands de voertaal is, maar ook Engels en Duits wordt gesproken.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van tractorchauffeur/ teeltmedewerker ben je verantwoordelijk teeltvoorbereiding, grondbewerking, poten en oogsten van akkerbouwproducten.
Verder zul je je ook richten op gewasbescherming.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Allround medewerker loon- en grondwerk ben je verantwoordelijk voor het poten en oogsten van aardappelen, het bemesten met zelfrijdende injecteur, grondbewerkingen zoals ploegen, zaaien en bijvoorbeeld maaien, gras en maïs 'kuilen' met de laadschop en werken in het grondverzet met diverse andere machines.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Operator betonindustrie (Molenbaas) ben je verantwoordelijk voor de samenstelling en tijdig afleveren van betonmengels voor de diverse afdelingen.
De werkzaamheden bestaan uit:
 • ‘s Morgens de installatie opstarten en na productie uitschakelen.
 • Het dagelijks smeren van de daarvoor aangewezen machine onderdelen.
 • Het dagelijks inspuiten van mengers en kubels met anti-kleefmiddel.
 • Het bedienen van de installatie.
 • De controle op de mengselsamenstellingen en in overleg met de kwaliteitsdienst eventuele correcties daarop doorvoeren.
 • Dagelijks schoonspuiten van de gehele installatie inclusief kubels, mengers en werkvloer rondom de mengers.
 • Het periodiek inspecteren en het signaleren van mankementen aan de installatie incl. voorraadsilo’s, opvoerbanden en kubelbaan) en deze doorgeven aan de Technische Dienst.
 • Het tijdig bestellen van cement, superplastificeerder, hulpstoffen en anti-kleefmiddel.
 • U draagt zorg voor een schone en opgeruimde werkplek (o.a de bedieningsruimte en werkvloer rondom de mengers, alsmede de ruimte rondom voorraadsilo’s en opvoer-banden)

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van allround agrarisch medewerker ziet je takenpakket als volgt uit:
 • Het voeren van de meststieren
 • Het uitmesten van de stallen met behulp van een loader
 • Tractor- en landwerkzaamheden; rijden met een grondkar, land zaaiklaar maken
 • Bijspringen bij de loonwerktak

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Parttime productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die komen kijken bij herstel en reparatie van pallets. Je gebruikt materialen en gereedschappen als een (pneumatische) tacker, handzaag en eventueel een heftruck. Het is fysiek zwaarder werk. Na je inwerkperiode werk je veelal zelfstandig.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden die komen kijken bij herstel en reparatie van pallets. Je gebruikt materialen en gereedschappen als een (pneumatische) tacker, handzaag en eventueel een heftruck. Het is fysiek zwaarder werk. Na je inwerkperiode werk je veelal zelfstandig.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker bloementeelt ben je verantwoordelijk voor het oogsten, bossen en planten van bloemen.
 • het werk vind plaats in een kas en in een schuur
Tot ± eind februari is het fulltime werk, daarna ± 20 uur per week tot ± 1april

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Parttime Schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de sanitaire voorzieningen op een campingterrein (toiletten, wastafels, douches, afwastafels en de ruimtes zelf). Daarnaast werk je op oproepbasis voor het wekelijkse onderhoud van de verhuuraccommodaties. Dit wil zeggen dat je bij wisseling van de accommodaties op vrijdag alles reinigt en opnieuw verhuurklaar maakt.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Schoonmaakmedewerker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van het woonhuis van onze klant. Je zorgt ervoor dat het woonhuis wekelijks wordt schoongemaakt. Hieronder vallen onder andere stofzuigen, dweilen, ramen schoonmaken en overige werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Constructielasser ben je verantwoordelijk voor de truckmodificatie, hierbij kun je denken aan het verlengen of inkorten van het chassis, het aanpassen van aandrijflijnen, maar ook het aanpassen van lucht of hydraulica. Daarnaast ga je bijvoorbeeld aan het werk met aanpassingen als opbouwsystemen en autolaadkranen. Je gaat constructies lassen (MIG/MAG), slijpen, ponzen, maar ook het volledige voertuig afmonteren. Je werkt in een gedreven team en staat onder leiding van de werkplaats chef.

Functieprofiel

Als Medewerker Boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor de gewasverzorging op het bedrijf. De werkzaamheden bestaan uit gemechaniseerd snoeiwerk, aanbinden, machinaal rooien, bomen planten en overige werkzaamheden. Je komt te werken in een klein team van 3 vaste collega’s en enkele oproepkrachten. Tevens is er een mogelijkheid om dit te combineren met je BBL-opleiding.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker preiteelt ben je dagelijks bezig met het schonen van de prei. Hierbij let je op de kwaliteit van het product en zorg je dat het netjes geschild als eindproduct afgeleverd kan worden.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als winkelmedewerker verricht je alle voorkomende verkoopwerkzaamheden binnen de slagerij. Je zorgt daarnaast dat de vitrine netjes is en bereidt diverse producten. De werkruimtes maak je schoon en je zorgt dat de winkel op orde is. Naar gelang jouw achtergrond en ervaring kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden in de winkel of slagerij.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime medewerker pluimveehouderij ben je samen met het team verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden. Je werkzaamheden bestaan uit het voeren, verzorging en schoonmaakwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Parttime sorteermedewerker champignonkwekerij assisteer je bij de machinale oogstwerkzaamheden, welke bestaan uit:
 • Uitrapen van zandvoetjes bij de sortering;
 • Aan de sorteerband beoordelen van kwaliteit en maatvoering;
 • Eventuele schoonmaakwerkzaamheden van sorteermachines.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Functieomschrijving
 • Je bent verantwoordelijk voor het picken en opslaan van goederen in het magazijn met behulp van de reachtruck;
 • Je controleert of de hoeveelheden goederen overeenkomen en of deze schade hebben;
 • Je draagt zorg voor een correct locatiebeheer;
 • Je controleert nauwkeurig alle uitgaande goederen;
 • Je voert waar nodig ondersteunende werkzaamheden uit in het magazijn.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Op locatie wordt grind gekiept en getransporteerd naar schepen. In de functie van (ondehouds) monteur ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de transportbanden en het bewaken van het proces. Ook dien je enig onderhoud aan de transportbanden te verrichten.
Je bediend de tranportbanden via het computersysteem.
Je controleert en onderhoudt de tranportbanden, onderhoud zowel dagelijkse werkzaamheden als het vervangen van de transportbanden.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als shovelmachinist ben je onder andere bezig met de overslag van diverse producten als graan, mais en soja. Daarnaast behoort ook het uitladen van een vrachtwagen tot je werkzaamheden. Naast het rijden op een shovel, zal je ook bezig zijn met wegen en het rijden op een heftruck.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Chauffeur kipper-oplegger ben je verantwoordelijk voor pendelwerk in de regio, maar ook voor nationale en eventueel internationale ritten binnen de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Je rijdt met kipper en/of walking floor. Je bent verantwoordelijk voor de trekker/oplegger waarmee je werkt en veiligheidsschriften dienen te worden opgevolgd.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

De verantwoordelijkeheid voor de operationele medewerker is gericht op het bedienen van installaties en machines (heftruck,wiellader en schranklader), het verpakken van materialen in bigbags en het laden en lossen van stuk- en bulkgoederen. De installaties en machines worden zorgvuldig bediend en onderhouden en veiligheisdvoorschriften worden pro-actief opgevolgd.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Assistent Dierverzorger Pluimveehouderij ben je verantwoordelijk voor het controleren, voeren en verzorgen van de kippen.
Je wordt door de ondernemer ingeleerd in de betreffende werkzaamheden.
Naast deze werkzaamheden in de stallen zul je tevens schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren op het bedrijf.
Denk hierbij aan het schoonmaken en schoonhouden van de kantine, hygiënesluis en de overige ruimtes in de stallen.
De opdrachtgever zoekt in eerste instantie een medewerker voor 2 dagen per week (07.00 - 15.00 uur. Werkdagen in overleg).
Bij goed functioneren kan uitbreiding van uren plaatsvinden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Fulltime Medewerker Melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf. Zo ga je mee melken, reparaties uitvoeren, de dieren verzorgen en verzetten. Ook moeten er verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd met de trekker op de akkerbouwgrond.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor diverse voorkomende werkzaamheden. Je melkt de koeien, geeft melk aan kalveren, verzorgt en voert het vee, maakt kuilen open en voert al het tractorwerk uit zoals voeren, transport en landbewerking.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Logistiek medewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle logistieke werkzaamheden binnen het handelsbedrijf. Denk hierbij aan het maken van mixkarren (diverse soorten planen op karren laden), het steken van labels bij de planten, het schoonmaken van planten, bestellingen van planten klaar maken en eventueel het laden en lossen van vrachtwagens met een heftruck.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als hovenier werk je in zowel aanleg- als onderhoudsklussen bij zowel particuliere als bedrijfstuinen. Je legt o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en bijvoorbeeld beplantingen aan. Daarnaast voer je alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uit zoals het scheren van hagen, onkruid plukken, schoffelen, snoeien, etc.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Jouw functie:
 • Iedere opdracht is weer anders en je komt nog eens op plaatsen in Nederland.
 • Op locatie ben je actief in de montage van zeer uiteenlopende staalconstructies, waaronder trappen en hekken in de (woning)bouw.
 • Je werkzaamheden zijn divers; van een kleine klus van een paar uur, tot grote bouwprojecten. Ieder project is weer anders.
 • Samen met je collega s rond je ieder project naar tevredenheid van de opdrachtgever af.
 • Veiligheid staat voorop en met je VCA op zak, weet je wat je daarvoor moet doen.
 • Je voelt je in de lucht net zo op je gemak als op de grond. Ook bij complexe staalconstructies op grote hoogte verlies jij het overzicht niet.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als zonnepanelenmonteur werk je met name op particuliere projecten door panelen te plaatsen op woonhuizen. Je gaat 's morgens samen met twee collega's op pad naar een project in de regio.
Bij aankomst bouw je een steiger op, want veiligheid staat voorop. Zodra alles is geinspecteerd en goedgekeurd ga je samen met jouw collega het dak op en plaats je de frames. Vervolgens worden de zonnepanelen hierin bevestigd en sluit je de bekabeling aan. In elke ploeg zit een electromonteur die de bekabeling aansluit tot de omvormer en ook alles doormeet. Als je hier ervaring/kennis in hebt dan kan jij de electromonteur worden in een ploeg. Op een werkdag doe je doorgaands twee daken.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als mechanisch monteur ben je onder andere verantwoordelijk voor het oplossen van mechanische storingen, allerlei onderhouds-, aanpassings- en herstelwerkzaamheden aan machines of onderdelen daarvan. Verder is het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent en het werk ziet.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Vakbekwaam hovenier ben je zelfstandig werkzaam in voornamelijk aanleg- en onderhoudsklussen van particuliere tuinen. Je legt o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en andere tuinelementen aan. Je gaat vakkundig alle voorkomende beplantingen en bomen snoeien eventueel met (motor)heggenschaar en/of motorkettingzaag.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Melker ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van melkbeurten. Het betreft melkbeurten in de ochtend van 05:00u tot 08:00u en melkbeurten aan het einde van de middag van 17:00u tot 21:00u.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als (assistent) hovenier ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden en aanleggen van grootgroen en tuinen. Je werkzaamheden zullen variëren van bijvoorbeeld het knippen van heggen, grasmaaien, knippen tot aan omgaan met een bosmaaier. In deze functie kom je terecht op diverse plekken zoals campings, vakantieparken, verzorgingstehuizen, gemeentes en ook bij particulieren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als teeltmedewerker gewasverzorging voer je voornamelijk handmatige teeltwerkzaamheden. Je geeft het gewas water met een slang, controleert op ziekten en plagen en voert gewasbescherming uit met een motorvatspuit.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor het planten, aanbinden, snoeien en rooien van de bomen en heesters en solitairen. Je maakt bestellingen klaar en zorgt voor alle voorkomende werkzaamheden in de loods. Verder bedien je de tractor en diverse machines.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van meewerkend voorman infra zijn je werkzaamheden o.a.:
Voortgang en mogelijke afwijkingen van het werk in de gaten houden en anticiperen daarop waar nodig;
Je rapporteert je bevindingen en de voortgang aan de uitvoerder/projectleider;
Je kan afhankelijk van de projecten met verschillende projecten tegelijk aan de slag gaan.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij (Kraamstal) ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden binnen de kraamstal waaronder:
 • Gezondheidscontrole
 • Geboortezorg
 • Voeren
 • Spenen
 • Behandelen
 • Enten

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Leerling Teelt Medewerker ben je verantwoordelijk voor Als Leerling teeltmedewerker komkommerteelt ben je dagelijks in het gewas te vinden en let je scherp op de teelt en de productie. Je gaat leren hoe je aan het gewas kunt zien, welke maatregelen genomen moeten worden qua bemesting, klimaat en gewashandelingen. Andere taken zijn o.a. watergift, scouting en gewasbescherming. In begin verricht je ook werkzaamheden in het gewas zoals planten, indraaien, diebven en oogsten.
Je hebt belangstelling voor techniek en let op de werking en functioneren van de diverse bedrijfsmiddelen.
Na je inwerk periode signaleer je storingen en los je deze adequaat op.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als bedrijfsleider varkenshouderij regel jij de dagelijkse gang van zaken op de bedrijfslocatie. Je bent verantwoordelijk voor het sorteren en opleggen van de biggen en de algehele verzorging van de vleesvarkens. Deze worden vanuit een SPF-bedrijf aangeleverd. Secuur en zorgvuldig werken staat dan ook hoog in het vaandel.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker plantenkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle uitvoerende teeltwerkzaamheden. Hierbij kun je denken aan het uitvoeren van gewaswerkzaamheden, het bedienen van zaaimachines, uitrijwagens en stapelmachines. Daarnaast ben je samen met collega's verantwoordelijk voor het uitvoeren van reparaties en het oplossen van storingen aan de aanwezige productiemachines.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als loonwerker ben je verantwoordelijk voor veel voorkomende machinale werkzaamheden. Enkele van deze werkzaamheden zijn:
 • Zaaien, dorsen, mest uitrijden.
 • Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan tractoren en machines
Je werkt met diverse machines zowel groot als klein. Verder is werkervaring op een kraan zeer gewenst. .

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Meewerkend Voorman ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden in de kas. Je geeft leiding aan 40-50 mensen waarvan 5 leidinggevende. Je instrueert de medewerkers in de kas, organiseert het werk, controleert het werk en rapporteert aan de bedrijfsleider. Nieuwe medewerkers worden onder jouw toezicht ingewerkt en begeleid. Daarnaast bevorder je een plezierige constructieve werksfeer. Je scout op ziektes en plagen en geeft je bevindingen door aan de Teeltmanager. Zelf neem je het voor touw en werk je mee in de teelt.
Wij bieden een uitdagende functie in een bedrijf die continu bezig is met innovatie. Het is een organisatie die elke dag wil verbeteren.
Je werkt samen in een enthousiast team, in een informele werksfeer.
Er is voldoende ruimte om jezelf te ontplooien en om deze functie goed in te vullen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van montagemedewerker ga je verschillende kozijnen op locatie monteren. Je bereidt de montage voor, monteert, herstelt en demonteert. Ook ben je het aanspreekpunt voor onze klant en hebt dus ook een grote mate van zelfstandigheid.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de visie van AB Werkt staat de mens centraal. Hieraan geven we uitvoering door meer te willen bieden dan een salaris. Wij investeren in onze medewerkers, denken mee over loopbaanontwikkeling en bieden gerichte coaching en opleidingen. Daarbij geloven we in de kracht van het nemen van eigen verantwoordelijkheid en het tonen van ondernemerschap.
Als personeelsfunctionaris ben je een belangrijke schakel in het omzetten van deze visie in een concrete aanpak voor de eigen organisatie van AB Werkt. Deze telt momenteel ca 120 medewerkers verdeeld over 7 regiokantoren en het hoofdkantoor. Je denkt mee met de ontwikkeling en uitvoering van het personeels- en organisatiebeleid voor de eigen medewerkers. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Je faciliteert en adviseert over in- en doorstroom waarbij je oog hebt voor de persoonlijke ontwikkeling. Je hebt een ondersteunende rol naar zowel managers als medewerkers over alle HR-gerelateerde zaken en bent mede aanspreekpunt bij HR-aangelegenheden, zoals over functioneren en ziekteverzuim. Dit doe je met tact en gevoel waarbij je zorgt dat alles goed wordt vastgelegd.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als dierverzorger ga je aan de slag in de kraamstal; je begeleidt de zeugen bij de geboorte van de biggen, je verzorgt de biggen en houdt de administratie goed bij. Kortom, je zet je volledig in om zo veel mogelijk sterke en gezonde biggen te krijgen.
Je weet verder wat er speelt in de andere afdelingen en springt bij waar nodig. Wanneer je weekenddienst hebt, verzorg je tevens de basis werkzaamheden in de andere afdelingen (dekstal, dagende zeugen en gespeende biggen).

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als bestuivingsmedewerker ben je verantwoordelijk voor ondersteunende werkzaamheden bij de veredeling van groentezaden, werkzaamheden betreffen o.a. het handmatig uitvoeren van bestuivingen, gewasverzorgingswerkzaamheden en oogstwerkzaamheden.
Je werkt op verschillende afdelingen en locaties.
Een overzicht van je werkzaamheden:
 • Je voert bestuivingswerkzaamheden uit
 • Je werkt mee in de gewasverzorging en voert werkzaamheden uit als snoeien en indraaien
 • Je voert oogstwerkzaamheden uit bij gewassen als tomaten, komkommers, prei, asperges, enz.
 • Daarnaast verricht je plant- en pootwerkzaamheden

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Groenvoorziener ga je in groepsverband werken en neem je de rol op je van 'kartrekker'. Wat betekend dit? Je stuurt (vaktechnisch) een aantal medewerkers aan en werkt mee, waar nodig. Je zorg dat er veilig gewerkt wordt en je bent het eerste aanspreekpunt voor omwonenden en wijkbewoners. Naleven van relevante wet- en regelgeving (flora/fauna en VCA) is daarbij vanzelfsprekend. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden:
• Uitvoeren van kleine projecten of delen van projecten met enkele (doelgroep) medewerkers;
• Toezien op en zorgen voor adequate veiligheid tijdens de werkuitvoering;
• Tijdig signaleren en melden van gebreken aan machines en gereedschappen;
• Controleren van werkzaamheden binnen het eigen werkgebied op kwaliteit en efficiëntie;
• Behandelen van vragen en klachten;
• Informeren van voorman of projectleider m.b.t. voortgang van het werk;
• Bijhouden van werkadministratie (uren en materialen) .

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman groenvoorziening coördineer en ondersteun je werkzaamheden in het onderhoud van tuinen, landschapselementen, groenpercelen en gemeentegronden. Je zorgt dat het werk uitgevoerd wordt volgens de regels van het contract met opdrachtgevers.
Je geeft leiding aan circa 5 tot 10 medewerkers, verdeelt onder meerdere teams die apart worden aangestuurd door de groenvoorzieners / 'kartrekkers'. Eventueel stuur je onderaannemers en ingehuurd (vaktechnische) krachten aan.
Je voert daarbij de volgende werkzaamheden uit:
 • Treffen van veiligheidsmaatregelen;
 • Bewaken voortgang van de uitvoering;
 • Geven van vaktechnische aanwijzingen;
 • Prioriteiten bepalen in de uitvoering;
 • Bepalen en maken van werkplanningen;
 • Zorgen voor het nodige materieel, plannen en eventueel inhuren;
 • Administratieve afhandeling van opdrachten;
 • Toezien op het naleven van wet- en regelgeving.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Groenvoorziener ga je in groepsverband werken en neem je de rol op je van 'kartrekker'. Wat betekend dit? Je stuurt (vaktechnisch) een aantal medewerkers aan en werkt mee, waar nodig. Je zorg dat er veilig gewerkt wordt en je bent het eerste aanspreekpunt voor omwonenden en wijkbewoners. Naleven van relevante wet- en regelgeving (flora/fauna en VCA) is daarbij vanzelfsprekend. Je kunt denken aan de volgende werkzaamheden:
• Uitvoeren van kleine projecten of delen van projecten met enkele (doelgroep) medewerkers;
• Toezien op en zorgen voor adequate veiligheid tijdens de werkuitvoering;
• Tijdig signaleren en melden van gebreken aan machines en gereedschappen;
• Controleren van werkzaamheden binnen het eigen werkgebied op kwaliteit en efficiëntie;
• Behandelen van vragen en klachten;
• Informeren van voorman of projectleider m.b.t. voortgang van het werk;
• Bijhouden van werkadministratie (uren en materialen) .

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Gewasverzorger veredeling ben je verantwoordelijk voor alle uitvoerende werkzaamheden in de veredeling en productie van groentezaden. Je werkzaamheden zijn erg afwisselend en vinden zowel in de kas als op het veld plaats. Denk hierbij aan het oogsten, aanplanten en kruisen van gewassen, schoonmaak en keuring van de oogst, gewasverzorging (watergift en bijvoorbeeld scouten op ziekten en plagen) en diverse onderhoudswerkzaamheden. Je stuurt collega's aan in het uitvoerenn van het werk.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Meewerkend Voorman Groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering van de taken. Dit houdt in dat je met een ploeg van ongeveer 5 medewerkers werkzaamheden uitvoert dit voornamelijk bestaan uit schoffelen en harken. De kwaliteit die je samen met je ploeg neerzet is volgens bestekeisen. Het is een functie voor de duur van het groenseizoen waarbij je voor langere tijd aan de slag kunt!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Accountmanager personeelsbemiddeling werk je voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in met name de tuinbouw in het oostelijk deel van Noord-Brabant. Je adviseert de klant over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld een vakbekwaam teeltmedewerker zijn maar ook een groep buitenlandse medewerkers die flexibel ingezet worden. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Onze buitenlandse medewerkers komen veelal uit Polen, maar in toenemende mate ook uit Roemenië en Bulgarije. Als medewerker front office ben jij hun eerste aanspreekpunt bij aankomst in Nederland. Je heet hen welkom, zorgt dat hun huisvesting beschikbaar is en wijst de weg. Je geeft voorlichting over praktische zaken wat betreft het wonen en werken via AB Werkt. Daarnaast informeer je over de planning van het werk en het vervoer en verzorg je de administratieve afhandeling.
Gedurende hun verblijf kunnen de medewerkers bij jou terecht voor praktische zaken. Je signaleert tijdig problemen en lost deze waar mogelijk op. Je treedt op als tolk/vertaler en zo nodig ga je mee naar dokter of tandarts. Dat doe je overigens niet alleen maar met een team van collega's. Gezamenlijk zorgen jullie er voor dat de medewerker een prettig verblijf heeft in ons land en zo zijn of haar werk goed kan doen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Rupskraanmachinist met cultuurtechnische ervaring ga jij voor verschillende opdrachtvers (o.a. voor gemeenten, Rijkswaterstaat, natuurmonumenten en defensie) cultuurtechnische werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan poelen graven, plaggen, maaikorven, bomen knippen en werken met een tril blok. Als rupskraanmachinist met cultuurtechnische ervaring ben je bereid om op alle rupskraanmachines te werken die het bedrijf bezit.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Weekendhulp Pluimveehouderij voer je op de zaterdag en zondag de volgende werkzaamheden uit:
 • Eieren afdraaien in de eierkamer
 • Schoonmaken van de eierkamer
 • Verzorging van de dieren in de stal
 • Andere klusjes waar nodig
Je werkt voornamelijk op de zaterdag en zondag, maar andere dagen en schoolvakanties zijn bespreekbaar.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als melker voer je zelfstandig melkbeurten uit. Je bereidt de werkzaamheden voor en ruimt daarna ook weer alles op. Gezondheidsproblemen bij de koe herken je en je onderneemt hierop tijdig actie. Ook voer je andere voorkomende werkzaamheden uit.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Locatieleider tomatenteelt ben je verantwoordelijk voor planning en organisatie in de kas, het aansturen van het personeel en de teelt.
Je bent dus verantwoordelijk voor goede prestaties in de kas. Denk hierbij aan het aansturen in de kas aan gewaswerkzaamheden en biologische bestrijding.
Je registreert teeltgegevens, analyseert deze en onderneemt hierop de benodigde acties. Op basis van je waarnemingen in de kas stel je het juiste klimaat in en zet je de strategie voor de toekomst uit.
Heb je nog geen kennis en kunde met betrekking tot teelt? Dan ga je dit eerst leren en eigen maken.
Binnen dit bedrijf is er aandacht voor de mensen en wordt er met respect omgegaan met de medewerkers.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor diverse teeltwerkzaamheden (kas en volle grond). Je gaat het klimaat in de kas regelen, je verzorgt de beregening in de kas en voor de volle grond en je voert gewassenbescherming uit. In de volle grond werk je voor de gewasbescherming met een getrokken veldspuit. Je voert controles uit op de gewasgroei en gezondheid waarop je eventueel actie onderneemt (klimaat en gewasverzorging).

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als tractorchauffeur houd je je bezig met alle voorkomende werkzaamheden zoals werken met een frontklepelmaaier, maaizuigcombinatie, kipper, bosfrees, wortelfrees, stronkenfrees en een spitmachine. In de rustigere periodes zijn er andere, nader te bepalen werkzaamheden voor je, waardoor je het hele jaar rond werk hebt.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker asbestsanering werk je projectmatig, dus telkens een andere locatie en een andere klus. In een team van minimaal 3 collega's houdt je je bezig met het veilig en professioneel verwijderen van asbestmaterialen uit muren, scheidingswanden, daken, plafonds en vloeren. Daarvoor is het nodig dat je van aanpakken weet en secuur kan werken.Je rijdt in je bedrijfsauto naar klussen door heel Limburg en soms in regio Brabant.
Samen met je team draag je zorg voor onder andere:
• Voorbereiden van de saneringswerkzaamheden
• Nalopen van veiligheidsmaatregelen
• Luchtdicht maken van de werkruimte
• Veilig verpakken en luchtdicht afsluiten van asbestbevattende delen
• Afvoeren van asbestmaterialen via de afvalsluis
• Schoonmaken van de werkruimte en de gebruikte materialen
• Verwijderen van de apparatuur en vrijgeven van de ruimte

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

De dag begint bij het controleren van de bedrijfsauto: heb je alles bij je? Indien ''ja'' het antwoord is dan vertrek je samen met je collega's en een gezonde dosis motivatie naar de klant.
Daar bespreek je samen met de voorman en de klant hoe het hekwerk geplaatst kan worden. Vervolgens ga je aan de slag.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het heien van palen, draad spannen, hekwerk staanders plaatsen, poorten plaatsen en reparaties verrichten.
Nog geen ervaring met het plaatsen van hekwerken? Dan wordt je ''on the job'' begeleid door een collega.
Aan het einde van de dag of project zie je een mooi resultaat dat je samen met je collega's hebt bereikt! Tot slot: ga je samen met je collega's terug naar de zaak waar de dag wordt besproken en de auto's voor de volgende dag worden geladen.
Tot slot wordt de dag afgesloten met een praatje en een drankje waarbij je andere collega's aanschuiven, deze komen terug van een ander project.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als teeltmedewerker fruitbedrijf voer je alle voorkomende (handmatige) teeltwerkzaamheden aan appel- en perenbomen uit. Ziektes of afwijkingen herken je direct. Je voert ook gewasbescherming en tractorwerkzaamheden uit. Verder organiseer je alle werkzaamheden rondom de fruitpluk en stuur je in de oogsttijd medewerkers aan.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van constructiebankwerker ga je aan de slag op de afdeling metaalbewerking. Je snijdt, knipt, buigt plaatmateriaal en volgt de instructies van de tekening.
Je wordt intern opgeleid. Dat betekent dat de werkzaamheden in het begin eenvoudig zijn. Zodra je de werkzaamheden onder de knie hebt krijg je ook meer verantwoordelijkheden. Je maakt dan vanaf tekening het eindproduct en voert hier alle voorkomende werkzaamheden in uit. Je maakt hierbij gebruik van diverse machines. Je groeit uit tot een zelfstandig werkende constructiebankwerker / lasser zijn die in teamverband hoogwaardige luxeproducten fabriceert. Je wordt gedurende het leertraject intensief begeleid en de snelheid waarmee je dit traject doorloopt is afhankelijk van jezelf!

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van procesoperator ben je verantwoordelijk voor het op een juiste wijze laten verlopen van (delen van) het productieproces. Enkele van jouw werkzaamheden zijn:
 • zorgdragen dat de geleverde vrachten die gelost zijn de juiste weg binnen het bedrijf volgen.
 • het inregelen en volgen van het productieproces
 • het controleren en invullen van diverse papieren en overzichten zodat alles goed vastgelegd is
 • het voldoen aan de diverse eisen en normeringen
 • het nemen van monsters en deze beoordelen op kwaliteit

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als uitbener bestaan je voornaamste werkzaamheden uit het uitbenen, kanten en uitsnijden van varkensvlees. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren het verdelen, splitsen, vliezen, portioneren en snijden van vlees. Je sorteert de stukken vlees en herkent eventuele afwijkingen en onderneemt hierop de benodigde actie.
Het is een afwisselende functie waarbij je diverse snijtechnieken toepast. Dit alles conform de geldende kwaliteits-, hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.
Je werkt in dagdiensten van 06.00 - 15.00 uur. Langere werkdagen kunnen voorkomen.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als intercedent pools/nederlands ben je samen met de accountmanagers verantwoordelijk voor het complete proces van werving, selectie en plaatsing van buitenlandse medewerkers. Je verzorgt de werving en selectie van arbeidsmigranten die al in de regio wonen en coördineert de vraag en kijkt voor een passende match. Je screent profielen, bespreekt deze met de accountmanager en bent contactpersoon voor de medewerkers.
Je bespreekt met hen wat de werkzaamheden zijn, verzorgt de administratieve afhandeling en bewaakt de voortgang. Zo houd je voortgangsgesprekken samen met klant en medewerker, kijkt naar ontwikkeling van de medewerker en bent je verantwoordelijk voor verzuimbegeleiding van jouw medewerkers. Je bent vraagbaak voor werkgerelateerde zaken, signaleert tijdig problemen en lost ze waar mogelijk op.
Dit alles in een omgeving waar steeds iets gebeurt, ook al omdat ons bedrijf ontzettend snel groeit. Dit legt een gezonde druk op de organisatie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Accountmanager personeelsbemiddeling werk je voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in met name de tuinbouw in het oostelijk deel van Noord-Brabant. Je adviseert de klant over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Dit kan bijvoorbeeld een vakbekwaam teeltmedewerker zijn maar ook een groep buitenlandse medewerkers die flexibel ingezet worden. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Junior kaasmaker ben je verantwoordelijk voor het in- en uitpekelen van de kaas en voor het pasteuriseren van de melk. Je staat aan de pers, meet de PH waardes, biedt ondersteuning tijdens de kaasproductie en je voert schoonmaakwerkzaamheden uit zoals het reinigen van de productiebakken en boxen. In de functie van Junior kaasmaker is het mogelijk om door te groeien tot Kaasmaker.
Je werkt in een bedrijf met meer dan 20 collega's waar passie en vakmanschap de hoofdmoot voeren. Het bedrijf verwerkt jaarlijks meer dan 10 miljoen liter melk van zowel koeien, geiten als schapen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de funtie van Monteur watertechniek ga je aan de slag met het installeren van luchtwassers, wamteterugwinning, leidingsystemen voor riolering en tijdelijke drikwatersystemen. Daarnaast ga je pompen, riolering en beregeningsmaterialen verkopen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround medewerker sportpaarden ben je in de ochtenden bezig met de stallen uit mesten, stallen instrooien en paarden in de stapmolen zetten. Vervolgens ga je de eigenaren van de paarden meehelpen met de paarden wassen en verzorgen. Ook ben je in de middag bezig met de paarden in de paddocks doen, het tuig poetsen, gazon maaien en de buitenbak slepen. Er dienen incidenteel ook tractor werkzaamheden te worden verricht.
Het word op prijs gesteld als je ongeveer 20 weken per jaar beschikbaar bent om mee te gaan naar concours.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime medeweker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden op de speendag van de biggen. Je gaat de biggen spenen, de zeugen naar het nieuwe verblijf begeleiden en de dierverblijven schoonmaken.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als Monteur ben je voornamelijk bezig met het dagelijks onderhoud/ reparaties van auto’s, vrachtwagens en het industrieel materieel. Je zorgt samen met je collega’s voor een goede staat en inzetbaarheid van het materieel. Zodat wij onze opdrachtgevers kunnen voorzien van een goede dienstverlening.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als voorwerker varkenshouderij werk je voornamelijk in de kraamstal. Je hebt een verantwoordelijke functie en geeft leiding aan een team van 6 medewerkers. Daarnaast begeleidt je onder andere de geboorte van biggen. Je behandelt, voert, controleert, ent en verlegt de zeugen en biggen. Daarnaast zorg jij voor een schone leefomgeving voor de dieren. Indien nodig spring je bij in de dek- en drachtstal.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de kwekerij. De werkzaamheden vinden plaats op zowel het containerveld als (voor de productie) in de vollegrond.
De werkzaamheden bestaan uit het oppotten van de planten, het planten in de vollegrond, aanbinden, snoeien, machinaal rooien en bestellingen klaarmaken.
Je werkt samen met meerdere collega's in een klein en hecht team waarbij hart voor de zaak, verantwoordelijkheidsgevoel en teamspirit hoog in het vaandel staan.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Fulltime Medewerker Pluimveehouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in en buiten de stal. Zo ga je grondeieren rapen, eieren afdraaien en onderhoudswerkzaamheden doen op het bedrijf. Ook ga je de gezondheid van de dieren, de voerbakken en de drinkbakken controleren.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Fulltime Medewerker Pluimveehouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in en buiten de stal. Zo ga je de gezondheid van de dieren, de voerbakken en de drinkbakken controleren. Ook ga je grondeieren rapen, eieren afdraaien en onderhoudswerkzaamheden doen op het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Montagemedewerker regio Deurne houdt je je bezig met het maken van luxe lamellen voor zwembaden. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het volledige productieproces. Je start met het doornemen van de order en gaat dan de onderdelen verzamelen. Vervolgens bewerk je de onderdelen door te boren, kunststof te lassen en zorg je voor volledige montage (hierbij verricht je veel kit-werk). Verder behoren het laden en lossen van vrachten en magazijnbeheer tot je taken. Bij deze functie behoort de mogelijkheid om door te groeien naar meewerkend voorman binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Montagemedewerker Stalinrichting zorg ij ervoor dat de stal klaar is voor gebruik. Zo assisteer je bij de bouw van de nieuwe stal en plaats je de stalinrichtingen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround hovenier ben je de hovenier die over veel ervaring beschikt en elke klus tot een goed einde weet te brengen. Je hebt kennis van onderhoud en affiniteit met kleine aanleg werkzaamheden. Je hebt een positieve en nette uitstraling.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker verkoopbinnendienst ga je je bezig houden met het invoeren van orders, de klanten per telefoon te woord staan, neem je service aanvragen in behandeling en geef je incidenteel rondleidingen door de showroom aan klanten. Het is belangrijk dat je naast de Nederlandse taal ook goed uit de voeten kan in het Duits en Engels. Heb jij geen ervaring, maar sta je open om te leren en ben je gemotiveerd? Dan is dit een mooie kans! De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7:30 t/m 16:30.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als bedrijfsverzorger varkenshouderij ga je onze leden met een varkensbedrijf vervangen bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorg je dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.
In je werk als bedrijfsverzorger zit veel variatie. Je wordt ingezet bij zowel vleesvarkens- als zeugenbedrijven. Dat vraagt veel van je flexibiliteit. Je wordt ook ingezet voor andere werkzaamheden. Zoals in onderhoud en installatie.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Bedrijfsverzorger Tuinbouw ga je onze leden met een (glas)tuinbouwbedrijf vervangen bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorg je dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.
In je werk als bedrijfsverzorger zit veel variatie. Je wordt ingezet bij zowel bedrijven in de glastuinbouw als de vollegrond. Dat vraagt veel van je flexibiliteit. Buiten de seizoenspieken word je ook ingezet voor andere werkzaamheden. Zoals in onderhoud en installatie.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Allround medewerker op een vleesvarkens- en akkerbouwbedrijf heb jij interesse in zowel het werk bij de vleesvarkens als het werk op het land. In deze functie voer je alle voorkomende werkzaamheden uit op het land met behulp van de tractor. Tevens voer je controlers uit bij de vleesvarkens. Ook het laden en verplaatsen van vleesvarkens behoort tot jouw werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als agrarische medewerker ben je verantwoordelijk voor allerlei soorten werkzaamheden op dit akkerbouwbedrijf. In de zomer zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit trekkerwerk en in de winter help je mee om de pompoenen te wassen en te sorteren. Daarnaast verricht je allerlei voorkomende werkzaamheden op bijvoorbeeld de heftruck of andere machines.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker veredeling ben je verantwoordelijk voor de teelt en verwerking.
In de teelt ga je diverse gewassen kweken in de vollegrond, onder tunnels en in de kas, vanuit bepaalde procedures passend bij het gewas. Daarnaast voer je chemische en biologische gewasbescherming uit. In de verwerking ga je het zaad machinaal coaten en ontsmetten. Tot slot zorg je ervoor dat het zaad op de juiste manier verpakt wordt met de verpakkingsmachine. Voor intern transport maak je gebruik van een heftruck. Tijdens de processen proces voer je kwaliteitscontroles uit, neem je monsters en verwerk je gegevens t.b.v. administratie.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van agrarisch medewerker ben je verantwoordelijk voor allerlei voorkomende werkzaamheden op het akkerbouwbedrijf. In de winter sorteer je pootgoed, transporteer je pootgoedkisten met een heftruck, snoei je op de camping, help je met het schoonmaken van de kippenstal, onderhoud je machines en assisteer je bij het leveren van de aardappelen en uien. In het voorjaar bestaan je werkzaamheden voornamelijk uit trekkerwerk, zoals het land klaar leggen en wellicht zaaien in de toekomst. In de zomer selecteer je pootgoed, strooi je kunstmest, schoffel je in de gewassen en maak je enkele dagen de kippenstal schoon. Het najaar staat in het teken van oogsten en zaaien, waarbij je veel trekkerwerk moet doen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker komkommer- en bloementeelt werk je mee in de uitvoerende werkzaamheden in de kas, zoals oogst- en gewaswerk. Daarnaast werk je ook mee in het sorteer- en verpakkingsproces in de loods. In de periode januari t/m oktober werk je voornamelijk in de komkommers. In de winterperiode werk je ook in de bloementeelt. Dit zorgt dus voor een mooie afwisseling van werk over het seizoen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor:
 • Assisteren bij de machinale sorteerwerkzaamheden van de champignons;
 • Vullen en leegmaken van de bedden met substraat;
 • Ondersteunen bij oogstwerkzaamheden, zoals het snijden van de champignons;
 • Sorteerwerkzaamheden;
 • Schoonspuiten.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als teeltmedewerker ondersteun je de meewerkend voorman bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het bedrijf. Indien nodig vervang je hem of haar ook tijdens afwezigheid. Je bent mede verantwoordelijk voor een optimaal werkproces en de gewenste kwaliteit. Je verdeelt het werk en begeleidt en controleert de medewerkers bij alle gewaswerkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse productiewerkzaamheden, zoals onder andere het oogsten van het product. In geval van (kleine) storingen worden deze, indien mogelijk, mede door jou opgelost.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van meewerkend voorman ben je het verlengstuk van de opdrachtgever.
Je weet het overzicht te houden over projecten en bent zelf niet bang om aan te pakken.
Werkzaamheden bestaan uit, bestraten, grondwerkzaamheden, riolering aanleggen, schuttingen, keerwanden en trappen plaatsen.
Daarnaast is het belangrijk om te blijven communiceren met de opdrachgever zodat hij ook weet hoe de projecten verlopen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van stratenmaker ben je voornamelijk bezig met grootschalige bestratingsprojecten.
Projecten zullen voornamelijk bestaan uit pleinen, parkeerplaatsen, trottoirs en wegen.
Als stratenmaker is het belangrijk om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.
Verschillende taken die jij gaat uitvoeren: Egaliseren, afrijen, stenen leggen, banden knippen/plaatsen, aan- en afvoer materiaal.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als tractorchauffeur hou je je met verschillende werkzaamheden bezig. Je werkt met verschillende werktuigen en materialen
 • maaiwerkzaamheden
 • snoeiwerkzaamheden
 • vervoeren van grond, snoeiafval

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur veegzuigwagen ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden als:
 • het besturen van de veegzuigwagen
 • het aanbrengen en het verwijderen van markeringen op wegen
 • het reinigen van wegen en buitenruimten

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In deze veelzijdige functie, in een dynamische omgeving, draag je in het rangeerteam samen met de afdeling expeditie zorg voor de uitvoering van het laad- en losproces binnen het bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor het aan het aan je toevertrouwde materieel en weet daar op een zorgvuldige wijze mee om te gaan.
 • Overleg en communicatie met de afdeling expeditie over wanneer welke koeloplegger aan en van het laad/los dock geplaatst resp. gehaald moet worden.
 • Met behulp van een rangeertruck verplaatsen van de koelopleggers van de ene plaats naar de andere plaats.
 • Het zo nodig in- en uitwegen van de koelopleggers ter controle voor de afdeling expeditie Het organiseren en beheren van het buitenterrein op een zodanige wijze dat de rangeerwerkzaamheden op een veilige en schadevrije manier kunnen worden uitgevoerd.
 • Het verrichten van kleine reparaties aan het materieel, rangeertrucks en koelopleggers.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie van tractorchauffeur/ teeltmedewerker ben je verantwoordelijk voor de teeltvoorbereiding en de grondbewerking met behulp van een tractor (poten/ zaaien en rooi- en oogstwerkzaamheden). Ook klein technisch onderhoud is onderdeel van deze functie. Je bent bekend met het plaatsen instellen en bedienen van beregeningssystemen. Daarnaast kan je ziekte herkennen in de gewassen en kan je gewasbescherming uitvoeren.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Assistent Medewerker Park- en laanbomenkwekerij assisteer je bij verschillende werkzaamheden op het bedrijf. Zo ga je onder andere assisteren bij het machinaal rooien van bomen. Aangezien het machinaal gebeurd is het niet fysiek zwaar werk. Verder help je bij het snoeien van bomen en aanbinden van stokken.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse grondbewerkingen en gewasbescherming, dus landbouwmachinevaardig zijn is erg belangrijk in deze functie.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van melk. Je verzamelt de melk bij diverse veehouders en levert dit vervolgens af bij de melkfabriek.
Naast het rijden van melk ben je ook verantwoordelijk voor het nemen van monsters van de melk. Hiervoor zijn er specifieke testen. De kennis om deze testen uit te voeren zal je je bij een vierdaagse cursus eigen gaan maken.
Dit zal niet direct bij aanvang nodig zijn, maar op termijn behoort dit wel tot je taken en verantwoordelijkheden.
Het betreft een functie voor ongeveer 30 uur per week waarbij je werkzaam zult zijn in 2 diensten.
De werktijden liggen in het algemeen tussen 06.00 uur tot ongeveer 18.00. In de nachtdienst wordt gewerkt tussen 18.00 en 06.00.
Per week werk je 3 dagen. De tankwagens rijden continue, dus ook in het weekend en op feestdagen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als teeltadviseur vollegrond ben je verantwoordelijk voor alle aspecten rondom de teeltwerkzaamheden, de bemesting en de gewasbescherming.
Het betreft de volgende gewassen: prei, sla, augurk, erwten, bonen, wortel, asperges, knolselderij, courgettes.
Ook de rotatiegewassen, groenbemesters, bijenweides, tagetes & granen vallen binnen jouw vakgebied.
Je draagt zorg voor goede en geschikte percelen voor trails en selectie en indeling van percelen. Hiertoe werk je samen met zaadveredelaars.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Je werkzaamheden als hovenier voor deze opdrachtgever zijn erg veelzijdig. Je zorgt voor de aanleg en onderhoud van tuinen bij particulieren, maar ook bij bedrijven en overheden. Je moet dan denken aan het schoffelen, harken, snoeien, maaien, bemesten etc..
Elke dag, elke klus een nieuwe uitdaging!

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als assemblagemedewerker ga je aan de slag binnen een goedlopend bedrijf. Je werkt in de werkplaats in een klein en gezellig team. Samen met je collega's ga je aan de hand van technische tekeningen aluminium kozijnen in elkaar zetten.
Het gaat om een grote diversiteit aan maatwerkproducten waarbij jouw werkzaamheden bestaan uit:
 • Monteren aluminium profielen volgens tekening
 • Voorboren profielen, vastzetten met schroeven enz.
 • Bevestigen rubberen strips
 • Verzendklaar maken producten
 • Kwaliteitscontrole
 • Rapporteren aan leidinggevende
Je werkt in een klein team aan een uitgebreid assortiment producten. Onze klant is een prima werkgever met een goede werksfeer.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als Maaimachinist voer je diverse werkzaamheden uit ten behoeve van het onderhoud van groenvoorzieningen in opdracht van overheidsinstellingen en bedrijven. Eventueel inspringen bij andere werkzaamheden, waaronder overig groenwerk of technisch onderhoud, kan voorkomen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het laten uitvoeren en opvolgen van alle wettelijke of door de opdrachtgever verplichte inspecties. Je leidt kleine projecten (zowel engineering als uitvoering). Ook het beheer van technische documentatie waaronder o.a. alle autocad tekeningen valt onder je taken. Daarnaast mag je meedenken en adviseren over maatschappelijk verantwoord, veilig, milieubewust en duurzaam werken.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als meewerkend voorman glastuinbouw ben je binnen de afdeling Farm-productie tomaat verantwoordelijk voor het plannen, zowel weekplanning als lange termijn planning, en het aansturen en controleren van de medewerkers. Verder biedt je ondersteuning aan de Crop technician. Hierbij moet je bijvoorbeeld denken aan scouten naar ziektes in de kas, plant fysiologische kennis en het nastreven en accuraat uitvoeren van de hygiëne regels. Samen met je team van collega’s ga je aan de slag om de beste resultaten voor de interne klant te realiseren.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als teeltmedewerker plantenkwekerij ben je verantwoordelijk voor:
 • Bestellingen klaarmaken en inpakken
 • Oppotten
 • Stekken
 • Scheuren
 • Gewasbescherming en -verzorging
 • Aansturen medewerkers
 • Werkzaamheden met tractor, loader en heftruck
Je bent een echte 'allrounder' en pakt ook andere voorkomende werkzaamheden in deze functie op.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als tractorchauffeur voer je specialistische grondbewerkingen uit. Tot je werkzaamheden behoort ook het uitvoeren van gewasbescherming en beregeningswerk.
Je kan werken met moderne technieken (precisie zaai met behulp van GPS). Ook ben je behendig in het oplossen van kleine technische storingen.
Communicatie / feedback geven aan de onderzoeksafdelingen omtrent de resultaten van de uitgevoerde werkzaamheden behoort ook tot je taken als tractorchauffeur.
Je bent dan ook behendig met moderne communicatiemiddelen en communicatief vaardig.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Monteur WTB ben je verantwoordelijk voor:
 • Het onderhoud van het machinepark volgens voorschriften
 • Leveren van bijdrage aan innovatieve ontwikkelingen aan het machinepark
 • Het plaatsen van nieuwe machines
 • Het demonteren, repareren, reviseren, monteren en ombouwen van aanwezige machines en apparatuur

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur in het grondverzet ga je voornamelijk laden, vervoeren en afleveren van verschillende materialen op diverse werkplekken. Meewerken aan projecten daar waar extra inzet vereist is kan ook tot je werkzaamheden behoren.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Opperman zorg je voor de aanvoer van materialen en ondersteun je de stratenmaker. Je taken zullen bestaan uit het kruien van zand en stenen, handmatig sorteren van materiaal voor de stratenmaker, openbreken en egaliseren van bestrating en het op maat hakken van stenen en tegels. Ook ga je banden en kolken stellen, voegen vol zand vegen en bestrating stampen en trillen. Kortom, een veelzijdige functie met veel mogelijkheid om te groeien in de functie.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Leerling Boomverzorger heb je een passie voor bomen en ondersteun je de boomverzorger bij de uit te voeren werkzaamheden. Zo assisteer je de klimmer, beveilig je de werkplek, ruim je snoeiafval op en houd je toezicht op passanten.
De boomverzorger voert zijn taken uit in de boom en als grondman voer je de werkzaamheden uit op de grond. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid rondom de werkplek en je zorgt ervoor dat al het snoeiafval opgeruimd wordt.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Vrachtwagenchauffeur varkenshouderij ga je varkens vervoeren naar verschillende locaties. Zo vervoer je de varkens naar verschillende locaties van het bedrijf zelf, maar ook van het bedrijf naar de slagerij. In deze functie ben je met trekker en oplegger actief in het nationaal veetransport.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Boomtechnisch Adviseur ben je dagelijks bezig met het oplossen van boom gerelateerde vraagstukken. Je voert zelfstandig Bomen Effect Analyses, boomveiligheidscontroles, groeiplaatsonderzoeken en nader technisch onderzoek uit. Daarnaast stel je offertes, calculaties, rapportages en plannen van aanpak op voor de projecten die je uitvoert.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime Medewerker Melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf. Je gaat meehelpen met melken, het verzetten van de dieren of het verzorgen van de kalveren. Zo waarborg je bij de kalveren de gezondheid van de dieren. Je voert de dieren, je mest de hokken uit en je verplaatst de dieren naar bijvoorbeeld een ander hok.

Functieprofiel

Als MIG/MAG-lasser ga je aan de hand van tekeningen onderdelen samenstellen en aflassen voor allerlei soorten constructies. Zo maken zij onderdelen voor vrachtwagens/opleggers, complete beregeningswagens, skatebanen, carrosserieopbouw en prototypebouw.
Ben je in het bezit van lascertificaten (pre) en je VCA diploma? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is ook mogelijk om je VCA diploma via AB Werkt te halen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker inpakafdeling/expeditie werk je in diverse taken mee op de afdeling; producten inpakken en afwegen, bestellingen klaarmaken, administratief verwerken van gegevens. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden:
 • beheren en bewaken van het proces op de inpakafdeling
 • een actieve bijdrage leveren aan kwaliteit en veiligheid
 • medeverantwoordelijk voor kwaliteit van eindproducten conform geldende normen

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van chauffeur ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van de winkels van klanten. Deze functie is beschikbaar vanwege uitbreiding van het bestaande team. Onze klant is een informeel en hecht bedrijf wat zijn zaakjes goed op orde heeft. Ze heeft een stabiel klantenbestand wat ook uitgebreid wordt. Daarom zijn we voor hen op zoek naar gedreven en enthousiaste mensen voor op de weg.
Je werkdag begint op het distributiecentrum van onze klant. Je gaat dagelijks verschillende winkels van onze klant bevoorraden. Manoeuvreren door straten in dorpen en in druk stadsverkeer; jij draait er je hand niet voor om! Je rijdt meerdere eendaagse ritten en bent tevens verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachten. Daarnaast hoort ook het invullen van het bijbehorende papierwerk erbij.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als autospuiter voer je de werkzaamheden van A tot Z uit. Je bent zowel verantwoordelijk voor de voorbereidingen als het eindresultaat. Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: schuren, vetvrij maken, aanbrengen van de grondverf, lak aanbrengen op de auto.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als plaatbewerker ben je voornamelijk bezig met het plaatmetaal ten behoeve van de reparaties aan de motorvoertuigen. Het is aan jou om het plaatmetaal te meten, snijden en assembleren. Als het om grote hoeveelheden gaat kan je gebruik maken van de machine.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Werkvoorbereider / Calculator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van offertes & calculaties op basis van een bestek of offerteaanvraag. Je beheert het overzicht van uitstaande offertes en zorg je voor het tijdig opvolgen van uitgebrachte offertes.
Na de gunning van een offerte ben je verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en overdracht aan de projectleider. Tevens verzorg je de nacalculatie en bewaak je, in samenwerking met de projectleider, gemaakte afspraken met leveranciers en onderaannemers.
Wordt jij enthousiast van het lezen van deze functieomschrijving? Wacht dan niet langer met solliciteren.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

De werkzaamheden zullen bestaan uit het melken van de koeien, het signaleren van eventuele zieke koeien, het klaarmaken van de melkinstallatie en het reinigen van de melkstal achteraf.
Wij zoeken voor onze opdrachtgever een Melker Melkveehouderij voor 6 ochtendmelkingen in de week. Hierbij wordt verwacht dat je rond 6.00 aanwezig bent en het melken zelf duurt 2,5 uur. Het betreft wekelijks dus 15 uren.
Wil jij graag aan de slag als melker in de melkveehouderij? Laat het ons dan weten.
Ben jij minder dan 6 ochtenden beschikbaar, maar zou je graag toch in aanmerking willen komen voor deze vacature. Neem dan contact met ons op om dit te bespreken. Wij gaan graag met jou in overleg om te bekijken wat mogelijk is.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als zelfstandig medewerker vleesvarkenshouderij ben je op verschilende afdelingen van de vleesvarkenshouderij actief. De volgende werkzaamheden behoren tot je takenpakket: het voeren en controleren gezondheid van de varkens, controle systemen en geregeld pieperdienst.
Ben jij op zoek naar een baan in de varkenssector waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van o.a. gemeenteperken. Je werkzaamheden bestaan uit schoffelen, maaien (met bosmaaier), kanten steken en snoeiwerkzaamheden.
Het seizoen voor het groot groen is weer begonnen. Voor diverse opdrachtgevers zijn wij daarom op zoek naar medewerkers voor in de groenvoorziening. Voor deze vacature hoef je nog geen ervaring te hebben in de groenvoorziening.
In deze functie krijg je namelijk de kans om het vak te leren!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Werkleider Groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een cluster medewerkers die groenonderhouds- en aanlegwerkzaamheden uitvoeren. Je bent bent hierbij verantwoordelijk voor het bewaken van de tijsplanning, het budget, de kwantiteit en de kwaliteit en het geleverde werk.
Ook acquireer je nieuwe opdrachten en onderhoud je commerciële contacten met de gemeente (acquisitie), stel je offertes op, doe je voor- en nacalculaties en geef je leiding aan de groencoaches, meewerkend voorlieden en overige medewerkers (Personeel).
De clusters medewerkers bestaan uit ongeveer 40 medewerkers. De Werkleider Groenvoorziening wordt hierbij ondersteund door (meewerkende) groenchoaches.
Is deze verantwoordelijke baan iets voor jou? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als machinist / grondwerker bestuur je diverse kranen en graaf en dicht je sleuven. Ook ga je egaliseren, bereid je de werkplek voor, voer je eenvoudige reparaties uit en doe je het onderhoud aan de machines.
Zijn bovengenoemde werkzaamheden jou op het lijf geschreven? Aarzel dan niet en solliciteer direct via hoogeloon@ab-werkt.nl

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als zelfstandige timmerman ga je aan de slag met het maken en plaatsen van houtbewerking zoals meubels, trappen en kozijnen. In de werkplaats worden de houtproducten op de wensen van de klant afgestemd of het nu gaat om een klein of groot project.
Het bedrijf is gevestigd in de regio van Hoogeloon en op zoek naar een zelfstandige fulltime timmerman. Ben jij de timmerman die wij zoeken? Solliciteer dan direct.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als stagiair werk je op ons regiokantoor in Hoogeloon en ondersteun je commercieel medewerkers binnendienst en accountmanagers. Je leert hoe je intakegesprekken houdt en hoe je de juiste match maakt tussen uitzendkracht en de vacature die openstaat bij een opdrachtgever. Daarnaast ondersteun je bij HR-activiteiten, zoals de werving van personeel via jobsites en speeddates. Ook pak je een aantal administratieve taken op, zoals het inboeken van gewerkte uren en dossierarchivering. Je bent samen met de commercieel medewerker aanspreekpunt van het regiokantoor.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als bedrijfsverzorger word je ingezet op agrarische bedrijven, zoals melkveebedrijven en varkenshouderijen. Je vervangt de ondernemer tijdens zijn afwezigheid bij ziekte of vakanties. Daarnaast spring je bij wanneer de ondernemer een vraag voor extra personeel heeft.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Allround Medewerker Varkenshouderij verzorg en controleer je vleesvarkens op een moderne vleesvarkenshouderij. Je gaat controleren op gezondheid, voeren middels moderne computergestuurde brijvoerinstallaties, schoonmaakwerk, onderhoudswerkzaamheden in het gehele bedrijf en laden/lossen van varkens'.
Het betreft een fulltime functie met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling tot een zelfstandig bedrijfsleider. Laat ons weten dat jij interesse hebt in deze vacature.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Je gaat te werk als allround machinist. Je gaat zelfstandig aan de slag met werkzaamheden op een minigraver, bobcat, loader en rupskraan.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Groenvoorziener ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van o.a. gemeenteperken. Je werkzaamheden bestaan uit schoffelen, maaien (met bosmaaier), kanten steken en snoeiwerkzaamheden. De werkzaamheden zullen veelal plaats vinden in de regio van Den Bosch.
Voor deze vacature hoef je nog geen ervaring te hebben in de groenvoorziening. In deze functie krijg je namelijk de kans om het vak te leren!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als vrachtwagenchaffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren, laden en lossen van producten. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het laden, vervoeren en lossen van producten met een vrachtwagen.
Voor een bedrijf in de omgeving van Eindhoven zijn wij op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur. Ben jij in het bezit van je CE rijbewijs en heb je code 95? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als verreikermachinist ben je flexibel inzetbaar voor diversen opdrachten in de bouw-, gww en groene sector. Het gaat om kleine- en grootschalige projecten. Je gaat met diversen hijs- en hulpmiddelen aan de slag.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker die je grondwerk ten behoeve van beregeningsinstallaties. Je werkzaamheden zijn het aanleggen en aansluiten van installaties.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Kraamstal ga je meewerken in de kraamstal. De werkzaamheden bestaan uit het enten en behandelen van de biggen, begeleiden van het werpen, voeren, opvoelen, maar ook het schoonspuiten van hokken.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Meewerkend Bedrijfsleider controleer je de zeugen en biggen, begeleid je bij het werpen, behandel je de biggen en doe je de zeugenadministratie. Het betreft een fulltime baan waarbij je verantwoordelijk bent voor de kraamstal. Hierbij doe je de uitvoerende en controlerende werkzaamheden.
Mocht je geen ervaring hebben als bedrijfsleider, maar heb je wel ervaring in de varkenshouderij dan krijg je ook de mogelijkheid om door te groeien.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Akkerbouwbedrijf ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op een akkerbouwbeddrijf en boomkwekerij. Je werkzaamheden bestaan uit het oogsten, de gewasverzorging, trekkerwerk, handwerk en onderhoud.
Het betreft een parttime functie voor ± 24 uren per week. De werkdagen en -tijden zijn in overleg nader te bepalen. Ben jij op zoek naar een vaste baan in de akkerbouw? Solliciteer dan direct.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Aankomend Hovenier doe je tuinaanleg en tuinonderhoud bij particulieren en bedrijven. Je taken zijn schoffelen, maaien, snoeien, kappen, zagen, planten en zaaien. Ook verzorg je het tegelwerk en de bestrating.
Als Aankomend Hovenier werk je in teamverband en leer je het vak van zelfstandig werkende hoveniers.
Heb jij een opleiding of ervaring in de groenvoorziening? Ontwikkel je dan verder en ga aan het werk als Aankomend Hovenier!

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als minigraafmachinist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse grondwerkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als hulpmonteur buitendienst monteer je uit eigen fabriek gefabriceerde aluminium systemen, zoals ramen, deuren, schuifpuien, vouwdeuren, winkelpuien, terrasoverkappingen, serres en tuinkamers. Je komt bij klanten over de vloer en je voert het project tot in de puntjes uit. Je bent het visitekaartje van het bedrijf!

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Bijbaan Pluimveehouderij doe je voornamelijk productiewerkzaamheden, zoals het afdraaien van de eieren en het rapen van de grondeieren. Je staat hierbij in de ochtend aan de lopende band om vuile of kapotte eieren van de band te verwijderen en in de middag ga je in de stallen van de kippen de eieren rapen die daar achter zijn gebleven.
Het betreft een functie van 5 tot 10 uur per week waarbij op zaterdag wordt gewerkt en mogelijk 1 keer op een doordeweekse dag (avond). De werktijden op zaterdag zijn van 7.00/8.00 uur tot 16.30 uur.
Ben jij op zoek naar een bijbaan en heb je interesse om in de Pluimveehouderij aan de slag te gaan? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatieknop.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Het bedrijf betreft een spuiterij die kwalitatief hoogstaande producten voorziet van een verf- of laklaag. Dit gebeurt volgens specifieke eisen omtrent strakheid en laagdikte. De te spuiten objecten worden door een collega gemaskeerd. Op specifieke klantwens maak je de verf in de juiste verhouding aan, en brengt deze aan met een verfspuit. Het betreft uiteenlopende metalen objecten, waarbij een strakke afwerking is vereist. Het is daarom van groot belang dat je zeer secuur werkt.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als zonnepanelenmonteur werk je met name op grootschalige projecten door panelen te plaatsen op bedrijfshallen, veestallen, industriele panden. Samen met jouw ploeg plaats je de frames. Vervolgens worden de zonnepanelen hierin bevestigd en sluit je de bekabeling aan. In elke ploeg zit een electromonteur die de bekabeling aansluit tot de omvormer en ook alles doormeet. Als je hier ervaring/kennis in hebt dan kan jij de electromonteur worden in een ploeg.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als maaimachinist bestaan je werkzaamheden uit het maaien van groenvoorzieningen en buitensportaccommodaties. Gewerkt wordt in opdracht van overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als kunststoflasser bewerk je verschillende soorten kunststoffen met behulp van gereedschappen en machines. Aan de hand van een technische tekening verricht je zelfstandig diverse verspanende bewerkingstechnieken zoals lijmen, lassen en buigen. Middels verschillende lastechnieken verbind je de onderdelen tot een eindstuk. Hierbij pas je diverse lastechnieken toe zoals draadlassen, extrusielassen en stomplassen.
Aan het eindproduct worden hoge eisen gesteld. Het betreft leidingsystemen, installaties en onderdelen van machines die worden geïnstalleerd in een industriële omgeving. Aangezien elk project maatwerk is, maak je stukproductie of een kleinere seriematige productie.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als elektromonteur leg je voornamelijk nieuwe installaties aan voor de woningbouw, maar je werkt ook in de particuliere sector. Daarnaast heeft dit bedrijf diverse ploegen werkzaam voor het plaatsen van zonnepanelen, waarbij een elektromonteur de aansluitingen naar de meterkast maakt.
Het werk is erg afwisselend. De ene dag werk je zelfstandig en leg je een installatie aan voor een nieuwbouwwoning, de ander dag ben je op pad met twee montagemedewerkers om zonnepanelen te plaatsen en installeren.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als loonwerker ben je verantwoordelijk voor vrijwel alle voorkomende machinale werkzaamheden. Enkele van deze werkzaamheden zijn:
 • Mest injecteren op bouwland en grasland.
 • Opploegen, frezen, plastic leggen, inplanten etc.
 • Zaaiklaar maken, land- en zaaiwerkzaamheden.
 • Harken en draaiwerkzaamheden van het stro en hooi.
 • Persen en wikkelen van hooi/stro.
 • Gras hakselen en mais hakselen met trekker en silagewagen/kieper. Of rijden met Ginaf (vrachtauto zonder kenteken) en het lossen van het product op een kuil.
 • Onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan tractoren en machines.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als (teelt)medewerker Champignonkwekerij ben je verantwoordelijk voor het uitlezen (beoordelen) van champignons en het opstapelen van volle kratten. Daarnaast vul je de cellen met compost en dekaarde, bedien je de oogst- en rooimachines en maak je de cellen na afloop weer leeg en schoon en zorg je dat ze weer klaar zijn voor de volgende ronde.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

De functie van meewerkend voorman techniek is zeer veelzijdig. Je bent onder andere bezig met het (ver)bouwen van prototype machines maar ook het plannen, administreren en meewerken in de eindcontrole van geassembleerde en nieuw te bouwen machines. Daarnaast coördineer je de service werkzaamheden aan machines in het veld en stuur je een assemblageteam in binnen- of buitenland aan. Ook kan jouw ervaring en aanpak van pas komen bij de ontwikkeling van een assemblagelijn voor hoger volume alsmede bij het inrichten van de after sales en het onderdelenmagazijn. Verder ben je een ervaren allroud monteur die creatief is in het oplossen van acute mechanische en hydraulische montageproblemen, maar ook elektrisch montagewerk schuw je niet. Ook behoort het regelmatig reizen naar het buitenland, evenals contact met toeleveranciers en afnemers tot je takenpakket.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker rund ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Onderhoudsklusjes;
 • voeren van de dieren;
 • lassen en de kuil blootleggen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Junior bedrijfsleider plantenkwekerij start je in ontwikkeltraject om uiteindelijk volwaardig bedrijfsleider te worden en een locatie geheel zelf te kunnen aansturen. Als bedrijfsleider heb je de algehele leiding over het werk in de kas. Je wordt opgeleid tot de spil van het bedrijf waarbij je verantwoordelijk bent voor de goede prestaties in de kas en een goede kwaliteit van de producten. Op basis van kennis en ervaring vorm je samen met de eigenaar het beleid. Een goede arbeidsproductiviteit is daarbij essentieel. Het aansturen en motiveren van een team van 10-15 medewerkers is dan ook een van je kernverantwoordelijkheden. De medewerkers spreken Nederlands. Je zorgt dat je op het juiste moment de juiste mensen inzet en bijstuurt bij waar nodig. Verder zorg je voor de administratieve afhandeling van urenregistratie en prestatieregistratie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround medewerker ben je verantwoordelijk voor je eigen bus en werkzaamheden. Je gaat zelfstandig rondrijden en buiten meubilair plaatsen, zoals bankjes, tafels, speeltoestellen en prullenbakken. Daarnaast ga je hekwerk plaatsen en schuttingen zetten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als productiemedewerker binnen dit bedrijf ga je aan de slag in de mengerij waarin je samen zorg draagt voor een efficiënt lopend productieproces. Vanuit de opdrachtgever krijg je een bedrijfsspecifieke opleiding en een Vapro opleiding aangeboden. In de toekomst zijn er mogelijkheden voor verdere ontwikkeling binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Heb jij een technische achtergrond en ben je opzoek naar een baan waar je de kans krijgt om door te groeien? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie als bedrijfswagenmonteur ga je aan de slag binnen een professionele omgeving met gemotiveerde collega's. Samen zorg je ervoor dat de bedrijfswagens gerepareerd worden of een onderhoudsbeurt krijgen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Binnen dit bedrijf ga je aan de slag als zelfstandig hovenier. Je gaat voornamelijk onderhoud werkzaamheden doen bij particulieren.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor een grondverzetbedrijf in de grond-, weg en waterbouw zijn wij opzoek naar een ervaren minigraver machinist, die niet vies is van hard werken.
Je werkt voor zowel bedrijven als particulieren en houdt je bezig met het bedienen van de minigraver en de grondwerkzaamheden er omheen, ook draai je storingsdiensten.
In teamverband werk je aan de verschillende klussen die je gaat krijgen.
Heb jij (ruime) ervaring op de minigraver en woon je in de omgeving van Asten, Someren, Deurne en ben je op zoek een baan bij een informeel bedrijf, lees dan snel verder!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als productiemedewerker ben je fysiek sterk medewerker die goed kan werken in koude en vochtige omstandigheden (3 tot 6 graden). Samen met collega’s aan de productielijn werk je in teamverband, waarin ieder zijn eigen taken heeft. Zoals groenten opgooien op de lopende band of het snijden en verpakken van groenten en fruit. Bij Hessing wordt gewerkt in twee ploegen volgens een dag- en nachtrooster. De werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag en incidenteel een keer op zondag.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als agrarisch bedrijfsverzorger vervang je de ondernemer bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorgt dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ook ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van een machinelijn en voer je sorteerwerkzaamheden met de hand uit.
Je gaat aan de slag in 2 ploegendienst.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Heb jij affiniteit met techniek of landbouwvoertuigen, dan past deze functie als Montagemedewerker wellicht bij jou. Werkzaamheden van lassen tot spuiten en alles wat daar tussen in valt is mogelijk bij dit bedrijf.
Het bedrijf staat open voor kandidaten die nog willen leren en eventueel een leer-werktraject willen starten.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van zand, water en takken. Ook het versnipperen van takken behoort tot je werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman werk je zowel in de kas als in de loods. Je start samen met de oogst- en teeltmedewerkers in de kas, deze stuur je operationeel aan. Je werkt daarnaast actief mee bij de oogst- en gewaswerkzaamheden. Uiteindelijk stuur je ook het sorteer- en verpakkingsproces aan in de loods. Wanneer er kleine storingen zijn, los je deze op. Je instrueert nieuwe medewerkers en controleert op kwaliteit en werktempo, waar nodig stuur je medewerkers bij. Je maakt dagelijks de planning en communiceert deze met de medewerkers.
De eigenaar is je direct leidinggevende en je werkt in een platte organisatie met korte lijnen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als chauffeur/machinist op de kolkenzuiger en veegwagen ga je samen met je collega chauffeur straat- en trottoirkolken reinigen. Ook straten schoonvegen behoord tot je werkzaamheden.
Ben jij in het bezit van rijbewijs C(E), code 95 en bij voorkeur VCA en ben je niet bang om fysiek zwaar werk te verrichten? Dan hebben wij misschien wel een baan voor je bij Veeg en Rioolbedrijf Adriaans B.V.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker groenvoorziening ga in teamverband groenstroken van gemeenten, bedrijven en instellingen onderhouden en (in beperkte mate) aanleggen. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:
 • uitmeten/uitzetten van delen van ontwerpen;
 • uitvoeren van grondverbeteringswerkzaamheden, aanbrengen van teelt- en afwateringslagen;
 • aanleggen of onderhouden van paden/verhardingen, plaatsen van afscheidingen, e.d.;
 • graven van voorzieningen voor en plaatsing van inrichtingselementen, speelvoorzieningen e.d.;
 • uitzetten van perken en borders;
 • planten van bomen, heesters en ander plantgoed;
 • uitvoeren van verschillende seizoengebonden werkzaamheden (bemesten, snoeien, verwijderen van onkruid en plantendelen, maaien, verticuteren, rollen van grasmatten e.d.).
Wij op zoek naar een reguliere vakkracht groot groen. Je hebt in deze functie echt een voortrekkers rol en er wordt verwacht dat je de collega's met een beperking helpt en ondersteunt. Sociaal aspect is van groot belang.
Naast je ervaring in het groen is het dus van belang dat je goed met mensen om kan gaan.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als hovenier ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van tuinen van particulieren en bedrijven. Je gaat zelfstandig op pad om o.a. onderhoudsklussen aan te pakken. Het bedrijf is werkzaam voor bijvoorbeeld vakantieparken, maar maken ook bij particulieren gehele tuinen, van bestrating tot vijvers.
De mogelijkheid om het vak te leren is aanwezig bij dit bedrijf. Belangrijk is je motivatie en je inzet.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Ben jij opzoek naar werk waar je de hele dag bezig kan zijn en heb jij ervaring met tractorwerkzaamheden? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!
In de functie van teeltmedewerker groentenkwekerij ga jij je vooral bezig houden met zaaien, bemesten, frezen, ploegen en oogsten. Je werkt hierbij in een teamverband.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Hovenier Aanleg werk je in aanlegklussen van hoofdzakelijk particuliere tuinen. Regelmatig werk je samen in een team en ben je in staat je collega's te motiveren. Je legt o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en bijvoorbeeld beplantingen aan. Het betreft een middelgroot hoveniersbedrijf dat groeiende is en om die reden zoekt naar structurele uitbreiding van het team.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker in de riolering ga je aan de slag met het oplossen van storingen en verstoppingen.
Ervaring is geen must, je moet wel bereid zijn om fysiek werk te verrichten en met je handen te willen werken. Verder ben je ook niet bang om vies te worden.
Kom je net van school en zoek je een nieuwe uitdaging dan ben je ook welkom om te reageren.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Heb jij altijd al deel willen uitmaken bij het opbouwen van veebedrijven en heb je twee rechterhanden, dan ben jij onze montagemedewerker!
Als technisch onderlegd montagemedewerker in de bouw, ga je aan de slag met het monteren van plafonds en wanden in hoofdzakelijk nieuwbouw stallen van veebedrijven. Het is van belang dat je geen hoogte vrees hebt en handig bent met hand gereedschappen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als meewerkend voorman kassenbouw help je met de bouw en sloop van kassen. Je stuurt hierbij medewerkers aan. Dit zijn voornamelijk medewerkers afkomstig uit Polen. Verder draag je er zorg voor dat de sloop goed verloopt en alles weer netjes opgeruimd wordt. Wil je graag helpen met het slopen en opbouwen van kassen? Dan is dit een baan voor jou!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

We zijn op zoek naar een zelfstandige allround hovenier groot groen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit snoeien, bosmaaien, bladblazen, schoffelen en onderhouden waterpartijen.
De onderhoudwerkzaamheden zijn voornamelijk bij grote bedrijventerreinen, gemeenten, kinderopvangen en defensie.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Functieomschrijving: instellen en bedienen van machines en installaties. Signaleren en verhelpen van storingen. Uitvoeren van kwaliteitscontroles en analyses. Verrichten van logistieke werkzaamheden evenals het reinigen van de werkplek. Voor de productie en ontwikkeling van een nieuw product doet AB Werkt de werving van vakbekwame en ervaren procesoperators. In augustus 2017 is er bij suiker Unie gestart met het opbouwen en installeren van de machines en installaties, zodat de fabriek vanaf zo snel mogelijk operationeel is. Vervolgens zal je tot en met februari 2018 samen met een collega zorgen voor een veilige en efficiënt productieproces. De periode Maart tot September kan je bij Suikerunie op de overige afdelingen aan de slag blijven tot het nieuwe project in september 2018 weer van start gaat. Wil je werken bij een innovatief bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie? Solliciteer dan op deze functie en stuur je CV met motivatie!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor:
 • Laden en lossen van tuinhout met behulp van een heftruck
 • Maken van kleinverpakkingen
 • Orderpicken, samenstellen en verpakken van pakketten
 • Orde en netheid op het tuinhoutterrein en in de loodsen
 • Doen van klein onderhoud aan de heftruck
 • Incidenteel aanvullende werkzaamheden op andere plaatsen in het bedrijf
De opdrachtgever biedt een collegiale werksfeer en veel vrijheid van werken. Er zijn volop mogelijkheden om je te kunnen blijven ontwikkelen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De werkzaamheden bestaan onder andere uit trekkerwerk zoals cultivatoren, spitten, frezen, kunstmest strooien, spuiten, mest rijden, ploegen, machinaal stokken zetten, haspels zetten en bomen transporteren. Naast het trekkerwerk behoren ook de volgende werkzaamheden bij je functie zoals snoeien, opbinden van kluiten en aanbinden.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker verricht je het voorwerk zodat er zo min mogelijk problemen ontstaan. Je graaft onder andere sleuven en steekt voor. Je werkt in teamverband samen aan verschillende klussen van bedrijven en particulieren.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Sloper kassenbouw ben je bezig met het slopen en monteren van kassen. De werkzaamheden worden op hoogte uitgevoerd en je werkt met diverse handgereedschappen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Lassen, constructiebank werken en diverse montage werkzaamheden behoren tot het takenpakket van metaalmedewerker. Dit is een vacature, waarbij wij je de kans geven om jezelf te ontwikkelen tot een ervaren metaalmedewerker!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Wil jij graag als grondwerker aan de slag en werkzaamheden zoals sleuven graven, kabels trekken, rioleringen plaatsen leren. Maar heb jij nog geen ervaring, dan hebben wij mogelijkheden voor jou.
Via AB Werkt kun je je VCA behalen (indien nog niet in bezit) en onze opdrachtgever zal je opleiden tot grondwerker.
Ben jij dus die aanpakker, maar wil je je nog volop ontwikkelen, reageer dan snel!

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als dakcoater draag jij er zorg voor dat het dak mooi blijft en voorkom je dat er lekkages komen. Je gaat met een ladder omhoog dus hoogtevrees is niet gewenst!

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Heftruckchauffeur plantenkwekerij ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van het heftruckwerk in de loods en de kas. Je bent handig met de heftruck en kunt met een heftruckvork (3 m. breed) rijden.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Meewerkend Voorman/-vrouw ben je verantwoordelijk voor de teelt van komkommers in de kas. Vanuit jouw visie zorg je voor een optimale groei en rendement van de planten.
Je zorgt voor een optimaal klimaat, juiste hoeveelheid water en de juiste bemesting. Je werkt met een Priva klimaatcomputer om een en ander te monitoren en bij te sturen. Je voert daarnaast werkzaamheden uit op het gebied van plantenregistratie en instrueert medewerkers t.a.v. gewasverzorging.
Je werkt in een fijn team met duidelijke verantwoordelijkheden.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als machinist minigraver ga je binnen het bedrijf helpen bij het aanleggen van nieuwe riolering. Tevens ga je helpen bij het vervangen van oude en/of kapotte riolering, sloten uitdiepen, bermen verlagen\aanvullen en andere veel voorkomende werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als bedrijfsverzorger vervang je de ondernemer bij ziekte of vakantie. Op een vakkundige en betrokken wijze ontzorg je de klant en zorgt dat het bedrijf op rolletjes loopt tijdens zijn of haar afwezigheid. Daarnaast word je ook ingezet bij arbeidspieken waarbij je onze leden desgewenst met raad en daad terzijde staat.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Meewerkend voorman Gewasverzorging ga je een groep van Nederlandse medewerkers en arbeidsmigranten aansturen.
Je instrueert nieuwe medewerkers bij de start van de werkzaamheden. Je controleert en beoordeelt de medewerkers op de kwaliteit van het werk en de arbeidsproductiviteit. Daarnaast ga je medewerkers coachen om het werk te verbeteren waar nodig. Tevens werk je ook mee bij de uitvoerende werkzaamheden.
Binnen dit bedrijf is er aandacht voor de mensen en wordt er met respect omgegaan met de medewerkers.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Voorman aanleg tuinen werk je in aanlegklussen van hoofdzakelijk particuliere tuinen. Je stuurt een team aan van hoveniers en ben in staat je collega's te motiveren. Je hebt contact met de klant en met de projectleider om zo de behoeften en wensen van de klant zo volledig mogelijk in te kunnen vullen. Daarnaast werk je zelf mee bij het aanleggen van o.a. sierbestrating, vijvers, hekwerken, tuinhuisjes en bijvoorbeeld beplantingen. Het betreft een middelgroot hoveniersbedrijf dat groeiende is en om die reden zoekt naar structurele uitbreiding van het team.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Allround medewerker zeugenhouderij ben je verantwoordelijk voor de controlerondes, help je bij het verzetten van de zeugen/biggen en maak je afdelingen schoon. Ook help je bij het laden van de biggen, bied je ondersteuning bij het insemineren van de zeugen en controleer je de zeugen op dracht. Kortom, een uitdagende baan in de varkenshouderij waarbij je voldoende mogelijkheid krijgt om het vak te leren

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van zelfstandig medewerker melkveehouderij ben je verantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering op het bedrijf. Je taken zijn divers; van het melken en voeren van de koeien, bekappen en KI, veeverzorging en controle van de diergezondheid tot aan veemanagement.
Ook schoonmaakwerken en tractorwerkzaamheden behoren tot je takenpakket. De kandidaat die we voor ogen hebben heeft ruime werkervaring ( > 5 jaar) in een soortgelijke functie. je bent in staat om de ondernemer te vervangen bij zijn afwezigheid.
Indien bekappen of KI nog niet tot je werkzaamheden behoort, dan is het een pré als je openstaat voor het volgen van een cursus.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van shovelmachinist ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden zoals het laden en lossen van grote balen houtvezel en zaagsel, het zorgen voor de juiste verwerking van deze grote balen, het gevuld houden van de bunkers en dagelijks onderhoud aan de shovel. Daarnaast ondersteun je als shovelmachinist de afdeling productie. Onze opdrachtgever is een familiebedrijf wat al ruim 25 jaar actief is en er van houdt om productief en snel te werken.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Junior Dakdekker ga je het vak leren binnen het bedrijf. Je gaat meewerken in alle soorten werkzaamheden als renovatie, restauratie, nieuwbouw, maar ook in aanleg van energiebesparing- en winning. Daarnaast werk je met diverse materialen in diverse toepassingen. Uiteindelijk ga jij je specialiseren in de richting die goed bij je past. Het werk van een dakdekker is zeer veelzijdig en echt vakmanschap te noemen. Het bedrijf is een leerbedrijf met veel vakkennis in huis en goede leermeesters.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Monteur landbouwmachines ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, reparaties en het aanpassen van machines. Dit doe je voor het complete machinepark van het bedrijf. Dit houdt onder andere in; tractoren, plant en oogstmachines, transportwagens en heftrucks. Daarnaast kun je ingezet worden tijdens de drukke periode bij overige werkzaamheden op het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als verkoopadviseur sta je continue in contact met klanten, leverancier en dealers. Je gaat diverse materialen verkopen en adviseert je klanten over het gebruik ervan. Op basis van de vraag van een (potentiële) klant stel je offertes op. Ook acquireer je nieuwe klanten en beheer je bestaande relaties.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als manege/ stal medewerker voer je diverse werkzaamheden uit zowel binnen als buiten de manege. Hierbij moet je onder andere denken aan stallen mesten, vegen, helpen op en af zadelen.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor het verrichten van service en onderhoudswerkzaamheden aan uiteenlopende machines en installaties. De werkzaamheden worden multidisciplinair uitgevoerd in diverse vakgebieden waaronder: elektrotechniek, besturingstechniek, meet- en regeltechniek, WTB, pompen/motoren, hydrauliek en pneumatiek. Het snel kunnen analyseren van de oorzaak van een storing, en het vervolgens adequaat verhelpen van deze storing. Het bijhouden van een database van storingsgeschiedenis.
De werkzaamheden bestaan uit:
• Het lokaliseren en analyseren van storingsmeldingen;
• Het verhelpen van storingen, vervangen van machine- of installatieonderdelen;
• Adviseren over modificaties aan machines en installaties ter verbetering van het functioneren hiervan en het uitvoeren van deze werkzaamheden;
• Na de werkzaamheden het gebruiksklaar maken van de machines of installaties door middel van inregelen of afstellen;
• Onderhoud aan machines en installaties
• Ontwerpen en / of vervaardigen van productie- machines en E/W installaties
• Registraties en werkmethodieken conform IFS en aanverwante certificeringen;
• In projectgroep kennis bijdragen aan verbeterprojecten.

Functieprofiel

In de functie van Heftruckchauffeur / Reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor werkzaamheden op zowel de heftruck als de reachtruck. Verder ben je allround inzetbaar in deze industriële omgeving.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij werk je voornamelijk in de kraamstal. Je hebt een verantwoordelijke functie en begeleidt onder andere de geboorte van biggen. Je behandelt, voert, controleert, ent en verlegt de zeugen en biggen. Daarnaast zorg jij voor een schone leefomgeving voor de dieren. Indien nodig spring je bij in de dek- en drachtstal.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als oogstmedewerker voer je alle voorkomende werkzaamheden in de tomatenoogst uit. Hierbij horen ook gewaswerkzaamheden. Daarnaast werk je buiten het teeltseizoen mee in de teeltwisseling en in de voorbereidingen voor de nieuwe teelt.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

De teelt van komkommers wordt twee keer per jaar uitgevoerd en in de herfst worden er tomaten geteeld. Als meewerkend voorman werk jij met beide gewassen. De nadruk in deze functie ligt op het aansturen en controleren van oogstmedewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden en daarnaast in het signaleren van ziektes en plagen. Je streeft naar biologisch evenwicht in de kas om schimmels en virusziekten te voorkomen. Je bestrijdt insecten en zorgt voor preventieve oplossingen. Op rustige momenten voer je ook oogst- en gewaswerkzaamheden uit als snoeien, verzorgen, indraaien en blad breken.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als parttime medewerker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het sorteren van vleesvarkens en je helpt mee bij laden van de dieren.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het sorteren en verpakken van groenten, het verzendklaar maken van orders, registratie van orders, voldoende fustvoorraad en uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor het gehele proces in de loods. Je werkt met de sorteer- en verpakkingsmachines en daarnaast eventueel met een heftruck of EPT (elektrisch pallet truck / palletwagen).

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Operator plantenzaailijn bedien je de zaailijn voor de trayplanten. Jij zorgt ervoor dat de juiste zaadpartijen worden ingezaaid in de perspotten. Machines stel je op de juiste manier in en je verricht (preventief) onderhoud. Soms moeten er onderdelen versteld en gelast worden, dit doe je op een vakkundige manier. Bij storingen weet jij al snel waar het probleem zit en los je ze snel en secuur op. Met behulp van de heftruck regel je de toe- en afvoer van de zaden.
De functie zoals boven beschreven wordt uitgevoerd van januari tot juli, de rest van het jaar sta je aan andere machines en verricht je heftruckwerk.

Plaats/regio

Regio Zuid-Limburg

Functieprofiel

Als chauffeur bestuur je een kraakperswagen waarmee je volgens een aangegeven route oud papier inzamelt. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het voertuig: je voert technische controle en onderhoud uit, zorgt dat de autopapier enup-to-date blijven en de cabine schoon gehouden wordt. Na het inzamelen van het oud papier ga je het voertuig lossen. De veiligheid van de belader(s) tijdens het werk staat voor jou bovenaan. Zijn er problemen met bewoners over de inzameling, dan los jij die adequaat op. Verder signaleer en meld je problemen met het voertuig tijdig aan de medewerker in de buitendienst. Als vanzelfsprekend hou je je aan de verkeersregels en veiligheidsvoorschriften. Bij schade of ongevallen, rapporteer jij de juiste informatie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als teeltmedewerker begeleid je het productieproces van champignons van de champignons. Het vullen en leegruimen van de cellen, het snijden, oogsten, knuppelen en schoonspuiten maken onderdeel uit van deze functie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als teeltmedewerker begeleid je het productieproces van champignons van de champignons. Het vullen en leegruimen van de cellen, het snijden, oogsten, knuppelen en schoonspuiten maken onderdeel uit van deze functie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Junior Operator Champignons ondersteun je de hoofdoperator om ervoor te zorgen dat het productieproces en kwaliteitscontrole goed verloopt. Uitlezen, sorteren, beoordelen, het oplossen van kleine storingen en opruimen maken onderdeel uit van deze functie. De mogelijkheid wordt geboden om door te groeien tot operator.
Je zorgt voor de aanvoer van de materialen waarbij je er op let dat de werkgangen zoveel mogelijk vrij zijn. Je stelt machines in en bedient deze. Zijn er kleine storingen, dan los je die zelf op.
Je controleert de kwaliteit van de champignons en stuurt waar nodig het personeel aan bij het sorteren van de champignons en het bereidstellen van volle kratten voor transport. Je houdt overzicht op de planning, houdt voorraden bij en zorgt dat alles efficiënt verloopt. Daarbij zorg je dat in en om de productielijnen alles schoon is en dat er overzichtelijk gewerkt kan worden.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker voer je graaf- en grondwerkzaamheden uit om de grond klaar te maken voor bouwwerken en om kabels, leidingen en buizen in de grond te kunnen leggen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de kraamstal. Je verzorgt en voert de zeugen en de biggen. Daarnaast voer je controlewerkzaamheden uit en zorg je samen met je collega's voor een goede hygiëne in de stal.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Dierverzorger varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de kraamstal. Denk hierbij aan gezondheidscontrole van de zeugen en de biggen, voercontrole en gezondheidsbehandelingen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime medewerker varkenshouderij ga je op maandag ochtend biggen behandelen en help je waar nodig met andere werkzaamheden rondom het verzorgen van de biggen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Junior Loonwerker ga je alle loonwerkzaamheden uitvoeren, hoofdzakelijk gebruik makend van de kleinere tractoren en machines. Dit omdat veel werk uitgevoerd wordt in de glastuinbouw. Heb je een C- of CE rijbewijs dan ga je zelf de voertuigen verplaatsen met bijvoorbeeld een oplegger. Heb je deze rijbewijzen niet, dan ga je deze behalen omdat het uiteindelijk noodzakelijk is voor de functie. Naast de tuinbouw kun je ook ingezet worden in grond- en graafwerk, cultuurtechniek en in het beheer van de leefomgeving (tuin- en woonomgeving).
Als Junior Loonwerker ga je alle vaardigheden leren waardoor je uiteindelijk doorgroeit naar een zelfstandig vak volwaardig Loonwerker.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In deze functie ga je assisteren bij diverse sloopwerkzaamheden. Dit kan renovatiesloopwerk, restauratie of totaalsloopwerk zijn. Als assistent sloper dien je affiniteit te hebben met machines. De sloopwerkzaamheden voer je namelijk uit met behulp van bijvoorbeeld een trekker, minishovel of een kraan.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Agrarisch Medewerker Varkenshouderij werk je op twee locaties van de ondernemer ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Spenen van de zeugen en biggen
 • Verplaatsen van de dieren
 • Schoonspuiten van de hokken
 • Behandelen en enten van biggen
Je valt in waar nodig in drukke periodes en voer je ook verzorgende werkzaamheden uit. Daarnaast voer je reperaties en technishc onderhoud uit, mits je dit wil en ervaring in hebt.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van schoonmaker productie ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de werkvloer met verpakkingmachines of de mengzolder. Het gaat om gemiddels 2,5 uur schoonmaakwerk elke werkdag na werktijd. Op vrijdag is er rekening te houden met 3 uur werk.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als medewerker orderpick AGF ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van bestellingen. Hierbij horen de volgende taken:
 • Inloggen in de computer en orderinformatie ophalen
 • De order in de juiste aangegeven volgorde afwerken
 • Zorgdragen dat de juiste producten in de juiste hoeveelheden worden gepickt
 • Continue kwaliteitscontrole en het signaleren van afwijkingen
 • Het juist registreren van de gepickte producten
 • Het registreren van gebruikte fusten als de order gereed is
 • Het uitdraaien van de pakbon
 • Complete orders wegzetten in de juiste koelcel
 • Hat bijhouden van de mancolijst
 • Indien nodig voorraden aanvullen
 • Het zorgdragen voor een opgeruimde en schone werkplek

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Teamleider zoeken we een kandidaat met een motiverende instelling die het leuk vindt medewerkers te begeleiden en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Je geeft leiding aan een team van Nederlandse part-, fulltime medewerkers, seizoenmedewerkers met verschillende nationaliteiten en scholieren. Door je gemotiveerde aanpak en oog voor het creëren van een gezonde werksfeer, wordt het product en het gewas volgens de kwaliteit en prestatienormen verzorgd. Naast het aansturen, controleren en begeleiden van medewerkers behoren HRM gerelateerde administratieve taken tot de werkzaamheden. Zo ben je verantwoordelijk voor het sollicitatieproces, de week- en de vacantieplanning en voer je functionerings- en verzuimgesprekken.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Parttime productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het uitsorteren (uitlezen en beoordelen) van champignons. Het betreft in eerste instantie een parttime baan ter versterking van het team op de maandagen.
Je werktijden zijn in de regel tussen 6:30 uur tot 15:00 uur, hoewel uitzonderingen mogelijk zijn.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker varkenshouderij (vleesvarkens) houd je zelfstandig een locatie met 4000 vleesvarkens bij. Daarin ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Controleren van de dieren op gezondheid
 • Bevoorrading van voer en medicijnen bijhouden
 • Laden en lossen van de dieren
 • Schoonmaken van de stallen
 • Overig onderhoud
Huisvesting bij het bedrijf is mogelijk.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als meewerkend bedrijfsleider heb je de uitdaging om hoge kwaliteit en scherpe financiële resultaten binnen de varkenshouderij te waarborgen. Dit doe je met name door je medewerkers te enthousiasmeren en samen tot deze topprestaties te komen. Je werkt zelf hard mee voor het beste resultaat. Onder het mom van 'meten is weten' stel je concrete doelstellingen en ziet daar maandelijks de resultaten van terug. Je onderhoudt zelfstandig de contacten met leveranciers en andere betrokkenen bij de organisatie. Ook verzorg je de technische administratie, waarbij je gebruik maakt van een geautomatiseerd systeem. Als bedrijfsleider draag je 24/7 de eindverantwoording en ben je de rechterhand van de ondernemer.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Het betreft een kalverhouderij met ca. 1200 kalveren. Om de 5 weken komen er nieuwe kalveren op het bedrijf, jij wordt dan opgeroepen om te werken. Je gaat de kalveren leren drinken, dient medicatie toe en controleert de gezondheid van de dieren.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Parttime Medewerker Biggen + Vleesvarkens ben je verantwoordelijk voor de verzorging van 8000 biggen en 2000 vleesvarkens in de ochtenden. Je voert daarbij de volgende werkzaamheden uit:
 • Gezondheidscontrole van de dieren
 • Bestellingen van voer en medicijnen
 • Laden en lossen van de dieren
 • Afdelingen schoonmaken
 • etc.
Dit alle voer je samen met een collega uit.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij ben je hoofd verantwoordelijke voor de kraamstal en voer je samen met je collega's de volgende werkzaamheden uit:
 • Gezondheidscontrole van de dieren
 • Geboortenhulp
 • Behandelen van de biggen
 • Enten van de biggen
 • Verzetten van de dieren/spenen
 • Schoonmaken van de hokken
 • Aansturen van overig personeel

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van gemeentelijke groenstroken in met name Eindhoven en Uden. Het gaat om reguliere onderhoudstaken voor 6 weken tijdens het hoogseizoen, met verlengingsmogelijkheid.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker technische dienst ben je verantwoordelijk voor technisch gerelateerde ondersteuning van alle bedrijfsonderdelen. Hieronder vallen:
 • Nieuw- enverbouw-activiteiten
 • Reparatie en onderhoud van machines en installaties.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij (Dek- drachtstal) ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden die je samen met een collega uitvoert:
 • Insemineren van de zeugen
 • Controleren van de gezondheid en drachtigheid
 • Gelten aanleren in de groepshuisvesting
 • Enten van de dieren
 • Verplaatsen van de dieren
En springt bij in drukke periodes in andere afdelingen binnen het bedrijf.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als bedrijfsleider varkenshouderij ben je verantwoordelijk voor het aansturen van alle werkzaamheden op het zeugenbedrijf. Je houdt het overzicht en stuurt je collega's aan.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Schoonspuiter vleesvarkenslocatie ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de dierverblijven. Dit doe je door middel van een hoge drukreiniger.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker boomkwekerij] ben je verantwoordelijk voor zowel teelt- als productiegerichte werkzaamheden. Bijvoorbeeld:
 • stek- en oppotwerkzaamheden
 • inpakwerkzaamheden
 • sorteerwerkzaamheden
 • overige teelt gerelateerde activiteiten

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

In de functie van machinist wielkraan ben je verantwoordelijk voor het besturen van een moderne wielkraan. Daarnaast wordt je in de oogstperiode ingezet als agrarisch medewerker op diverse landbouwmachines.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De werkzaamheden zullen voornamelijk uitgevoerd worden in de kraamstal (biggen behandelen, verzorging, verleggen en schoonmaakwerkzaamheden) en in de biggenstal (verzorging, omhokken en schoonmaakwerkzaamheden).

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als melker ben je verantwoordelijk voor het melken van de 165 melkkoeien. Deze worden gemolken in de swing over melkstal. Het betreft een parttime vacature. Werkdagen zijn woensdag en vrijdag 2x daags. Gemiddeld zullen dit 6 uur per dag zijn. Begin tijd ’s ochtends: 05.45 uur en ’s avonds: 17.45 uur. Mocht je meer uren beschikbaar zijn, is dit uiteraard bespreekbaar.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het (preventief en periodiek) onderhoud van alle technische apparaturen en machines op de kwekerij. Naast het onderhoud zorg je ervoor dat de machines, zoals de snij- en oogstmachines, rooimachines en de sorteerinstallatie, bij kleine technische storingen worden gemaakt.
Je werkt daarbij in een klein team van vaste medewerkers.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als operator biovergisting ben je verantwoordelijk voor het aansturen en controleren van het gehele biovergistingsproces. 'S ochtends worden eerst alle controles uitgevoerd, daarna wordt besloten, wie welke taken op zich neemt. Je houdt deze "Elektriciteitscentrale" dus met een relatief klein team draaiende, dit zorgt voor een afwisselende baan. Je zorgt voor het onderhoud van mechanische delen, voert waar mogelijk reparaties uit, zorgt dat de werkplekken schoon blijven en draait storingsdiensten: één avond in de week en één weekend per maand. Je kan jezelf enorm breed ontwikkelen in deze functie. Er is veel ruimte om te leren en dit wordt ook gestimuleerd door je leidinggevenden. Het bedrijf is constant opzoek naar innovatieve mogelijkheden.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Loadermachinist vul je bunkers, verplaats je zand en grind en laad en los je vrachtwagens.
Daarnaast verzorg je dagelijks onderhoud aan de machine en binnen het terrein.
Kennis van technisch onderhoud is hierbij noodzakelijk.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker pluimveehouderij ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
• Verwerken en inleggen van broedeieren
• Schouwen van eieren
• Uitvoeren van kuikenbehandelingen
• Schoonmaken van de boerderij
• Kwaliteit van de kuikens waarborgen
Je werkt ca. 24 uur in de week. Bij een dienstverband van 24 uur wordt dat iemand min. 3 hele dagen komt werken. Deze dagen hangen af van de periode en de week. Je moet dus 5 dagen beschikbaar zijn voor werk.
In een drukke periode kan het zijn dat je meer werkt.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als mengmeester is je hoofdprioriteit het bewaken van de kwaliteit van het beton. Daarnaast behoren onderstaande taken en verantwoordelijkheden de functie.
Je:
• Laadt truckmixers met diverse soorten betonmortel;
• Zorgt per vracht voor een juiste afstelling van de betoncentrale, zodanig dat de juiste betonmortel in de juiste hoeveelheid en samenstelling wordt geleverd
• Zorgt dat iedere vracht vergezeld gaat met een afleverbon
• Verricht reparaties en onderhoud aan de betoncentrale, eventueel in samenwerking met monteurs of lassers
• Reinigt de centrale dagelijks en houdt mede toezicht op de voorraad grondstoffen
• Heeft veelzijdige communicatie met afdeling planning, chauffeurs, betontechnoloog en andere medewerkers
De mengmeester is verantwoordelijk voor:
• De levering van betonmortel conform de eisen van de opdrachtgever;
• Het onderhoud van de betoncentrale;
• Dagelijkse reiniging van de betoncentrale;
• Het bijhouden van een dagrapport.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Allround medewerker Betonindustrie heb je een heel divers en uitdagend takenpakket. Aangezien je werkt in een klein team is het belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent zodat je de juiste werkzaamheden op het juiste moment uitvoert. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:
• Verrichten van loaderwerkzaamheden op de betoncentrale.
• Werkt mee aan het productieproces op de betoncentrale.
• Na een bepaalde inwerkperiode ben je in staat om de productie van de betonmortel over te nemen bij afwezigheid van de mengmeester (opstarten, bedienen en instellen van de menginstallatie. Je controleert de wijzigingen in recepten en wisselt tijdig van receptuur i.v.m. productwisselingen. Je houdt controle over het mengproces, waarbij diverse waarden in de gaten gehouden dienen te worden om de kwaliteit te waarborgen)
• Verricht, in samenwerking met de mengmeester, reparaties en onderhoud aan de betoncentrale.
• Reinigt dagelijks de centrale en houdt mede toezicht op de voorraad grond- en hulpstoffen.
• Verricht klein onderhoud aan machines.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als sloper:
 • verricht je handmatig of met behulp van (elektrisch) handgereedschap grond- en sloopwerkzaamheden.
 • verricht je ondersteunende werkzaamheden bij het machinaal slopen van objecten of het machinaal uitvoeren van grondwerkzaamheden, veelal op aanwijzing van de kraan- of loadermachinist.
 • verricht je werkzaamheden die verband houden met de voorbereiding en afronding van de daadwerkelijke grond- en sloopwerkzaamheden zoals het aanbrengen en verwijderen van verkeersvoorzieningen en terreinafzettingen en het inrichten of opruimen van het werkterrein.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Wat zijn je hoofdtaken?
 • Storingen verhelpen en voorkomen;
 • Zorg dragen van overdracht van werkzaamheden aan de volgende ploeg.
 • Werken volgens aangegeven veiligheidsnormen en werkinstructies.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Wat zijn je hoofdtaken?
 • Toezien op een veilige en verantwoorde procesvoering, conform geldende voorschriften die op locatie van toepassing zijn;
 • aansturen van de onderhoudsmonteurs, assistent operators en machinisten;
 • op grond van beoordeling van procesparameters sturen/ regelen van het productieproces.;
 • volgens standaard procedures opstarten en afbouwen van het productieproces;
 • in geval van storingen of calamiteiten via vastgestelde procedure afbouwen van of ingrijpen in het productieproces;
 • voeren van procesregistratie in voorgeschreven logboek;
 • zorgdragen van overdracht van werkzaamheden aan de volgende ploeg.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als accountmanager werk je voortdurend aan het onderhouden en uitbreiden van je klantenkring in met name de industrie (food / metaal), techniek, groen- en hoveniersbranche en de grond-, weg- en waterbouw. Je adviseert de klant over de passende inzet van personeel en maakt concreet de juiste match tussen medewerker en opdrachtgever. Overigens bouw je óók aan een goede relatie met de medewerkers. Je weet wat ze kunnen en wat hun ambities zijn en je probeert samen met de opdrachtgevers te zorgen voor een goede begeleiding. Door je brede kennis van de branche en je uitstekende netwerk slaag je er steeds weer in oplossingen te vinden voor soms verrassende en urgente problemen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als productiemedewerker werk je op de afdeling groenteverwerking. De groenten (voornamelijk wortels en schorseneren) worden op deze afdeling gewassen, gesneden, gesorteerd en gecontroleerd op kwaliteit. Vervolgens worden ze afgeleverd aan externe klanten of worden ze binnen de organisatie verder verwerkt door andere bedrijven.
Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van dit proces (o.a. met een heftruck), het meewerken bij dit industrieel schoonmaakproces van deze groenten en voor de afvoer van de reststromen van dit proces of het gereed product. Tevens leg je e.e.a. administratief vast. Je voert deze werkzaamheden uit samen met ongeveer 5 collega’s.
Productcontrole, orde, netheid en kwaliteit is binnen onze organisatie erg belangrijk. Er wordt in dagdienst gewerkt, maar in het hoogseizoen (wat jaarlijks van juni tot oktober loopt) wordt er in 2 ploegen gewerkt. Ook komt het regelmatig voor dat er in het weekend gewerkt moet worden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Meewerkend voorman groenteverwerking ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team aan loodsmedewerkers die de machines bedienen en orders klaarmaken. Dit zijn zowel Nederlandse als buitenlandse medewerkers. Daarnaast ben je werkzaam in het bedienen van de verwerkings-, sorteer- en verpakkingsmachines en los je storingen op aan de machines.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als grondwerker voer je graaf- en grondwerkzaamheden uit om de grond klaar te maken voor bouwwerken en om kabels, leidingen en buizen in de grond te kunnen leggen.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk voor diverse onderhoudswerkzaamheden binnen het bedrijf.
Je pleegt onderhoud aan alle machines binnen het bedrijf welke worden gebruikt bij de productie van potgrond. Hieronder vallen werkzaamheden zoals het doorsmeren van trommelzeven en lopende banden, het schoonhouden van stroomkasten, vervangen van lagers en het plegen van preventief onderhoud.Tevens pleeg je licht constructief werk waarbij metaalbewerking zoals slijpen en lassen van toepassing is.
Naast deze onderhoudswerkzaamheden ben je ook inzetbaar op andere werkzaamheden binnen het bedrijf.
Hieronder vallen het laden en lossen van vrachtwagens met pallets en big bags met behulp van een heftruck, het laden van vrachtwagens met losgestort potgrond middels loader/shovel en het bedienen van de productielijn waar de zakken met potgond en de bigbags worden geproduceerd.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Moerdijk zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het betreft chauffeurswerk binnen Nederland voor een tijdelijke campagne van september tot en met januari. Je kan in deze periode fulltime aan het werk (ene week overdag, andere week 's nachts).

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als bedrijfsleider vleeskuikens heb je diverse verantwoordelijkheden. Je werkzaamheden bestaan uit het controleren, laden, opzetten, schoonmaken, voer en drinkwater controleren e.d
De kandidaat moet enigszins technisch onderlegd zijn.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als allround medewerker dierhouderij, zijn je werkzaamheden erg uitgebreid. Je houdt je met alle voorkomende werkzaamheden binnen het bedrijf bezig, behalve het melken zelf.
Onze opdrachtgever is in het bezit van melkrobots.

Plaats/regio

Regio Midden Noord-Brabant

Functieprofiel

Als manus van alles zijn je voornaamste taken de hand en spandiensten in en rondom het bedrijf. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit de kippen voeren, schoonmaken, werkzaamheden rondom de stal en op het erf.
Onze opdrachtgever uit de omgeving van Loon op Zand is op zoek naar kandidaten met enige kennis van vleeskuikens en technisch inzicht.
Vutters, 65+ers of scholieren zijn ook welkom om te reageren!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als ervaren melker, weet jij de kneepjes van het vak. Je kan zelfstandig werken en bent flexibel inzetbaar.
Kom jij uit de omgeving van Land van Heusden en Altena en ben jij die ervaren kracht waar wij naar op zoek zijn? Dan komen wij graag met jou in contact!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als vakbekwaam medewerker varkenshouderij houd jij je bezig met alle aspecten rondom het bedrijf. Tevens hoort tot je takenpakket het aansturen en leidinggeven aan medewerkers.
Het betreft een fulltime functie, voor langere tijd.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zundert zijn wij voor de piekmomenten (najaar en voorjaar) op zoek naar een loodsmedewerker. Dagelijkse werkzaamheden zijn: laden, lossen, samenvoegen, sorteren en het kweken en verzorgen van de bomen en planten.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Voor een opdrachtgever in Breda zijn wij op zoek naar een medewerker kwekerij. Je zal gaan werken met een potmachine. Ook zal je onkruid plukken, heftruck (willen gaan) rijden, scheuten afknippen Wij zijn op zoek naar iemand die dit voor langere tijd wil doen.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als hovenier ben je aan het werk in het klein groen. Je bent werkzaam bij plantsoenen en tuinen.
Onze opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat die een ruime achtergrond heeft als hovenier, met enige leidinggevende ervaring.
Het betreft een allround functie,w aarbij je zowel actief op de werkvloer bent, als het aansturen van personeel. Je begint met het voorbereiden van het terrein. Daarna voer je zelf een deel van de aanlegwerkzaamheden uit. Aan de hand van tekeningen maak en plaats je bouwkundige elementen. Je bent het visitekaartje van het hoveniersbedrijf waarvoor je de werkzaamheden uitvoert. Zorg er dus voor dat je de werkplek netjes achterlaat!

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als teelt specialist ben je gedeeltelijk verantwoordelijk voor de teelt van een van de verschillende gewassen en je groeit naar volledige verantwoordelijkheid toe.
Taken:
 • Bemesting, watergif, gewasbespuitingen, rijenspuit bedienen, bespuitingen van randen en paden, grondbewerking, onderhoud machines, plantwerkzaamheden organiseren en controleren, tractor rijden en werktuigen bedienen, registratie en verplaatsing van tunnels.
 • Je geeft leiding aan een groep medewerkers wanneer nodig, afhankelijk van aanbod en seizoen.
 • Je bent handig in kleine technische storingen en lost deze adequaat op.
In het seizoen wordt er van je verwacht dat je ook buiten normale uren beschikbaar bent. In het winterseizoen maak je minder uren en zijn onderhoud en teeltwerkzaamheden de dagelijkse bezigheden. Je werkt nauw samen met de eigenaar en streeft ook naar perfecte kwaliteit en kwantiteit.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als bedrijfsverzorger word je ingezet op in de sector varkenshouderij. Je vervangt de ondernemer tijdens zijn afwezigheid bij ziekte of vakanties. Daarnaast spring je bij wanneer de ondernemer een vraag voor extra personeel heeft.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als teeltmedewerker is je voornaamste taak het oogsten van paprika.
De functie is voor een aantal uren per week in te delen. Afhankelijk van groei en piekperioden. Dagen en tijden zijn in overleg met de ondernemer.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als mechanisch operator kan je aan de slag in de food- en verpakkingsindustrie. Je bouwt machines om en verhelpt storingen.
Je bent verantwoordelijk voor:
 • Het ombouwen van machines voor de verschillende productgroepen
 • Het afstellen of instellen van de machines
 • Beheersen van jouw productieproces
 • Verhelpen van eenvoudige storingen
 • Zorgdragen voor de voortgang van de machine
Als mechanisch operator ben je kritisch ten opzichte van je eindproduct en beschik je over voldoende technisch inzicht.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als heftruckchauffeur bij een plantenkwekerij ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het bedrijf. Je helpt mee in de verzorging van de planten, waaronder oppotten, snoeien, sorteren etc. tot aan verzendklaar maken. Vrijwel alle planten worden met een 10-lepelige heftruck verplaatst. Ervaring hier mee is een vereiste. Kortom een afwisselende functie met ruimte voor ideeen en eigen inbreng binnen een prettige werkomgeving.

Plaats/regio

Regio West Noord-Brabant

Functieprofiel

Als blokkenlijmer ben je verantwoordelijk voor het aan elkaar lijmen van de blokken, die de binnenmuren van een woning vormen.
Ben jij een ervaren blokkenlijmer / elementensteller met een gezonden werkmentaliteit, die op zoek is naar een afwisselende baan en daarbij de waardering krijgt die je verdient? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Mocht jij voor deze functie ook een partner hebben, dan kan je zeker ook solliciteren!

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Teeltassistent plantenteelt ga je de teeltverantwoordelijke ondersteunen met alle werkzaamheden rond de groei van de planten. Hierbij kun je denken aan watergiften controleren (op termijn kun je deze gaan instellen), je beheert en controleert de substraatruimte, je controleert de plantgezondheid en scout op ziekten en plagen en uiteindelijk verwerk je alle gegevens in de administratie.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van veelzijdige aanpakker kun je aan de slag met diverse werkzaamheden.
De werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het helpen in de boomkwekerij, het helpen bij de bouwwerkzaamheden, en het werken in de varkenshouderij.
Afhankelijk van het seizoen wordt de inzet bepaald en gezamenlijk gepland.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Ben je starter op de arbeidsmarkt of wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kun je bij dit bedrijf als aankomend uitvoerder instromen. Je start in een intensief leer- en ontwikkeltraject en wordt klaargestoomd om uiteindelijk als volwaardig uitvoerder aan de slag te gaan. Je krijgt steeds iets meer taken en verantwoordelijkheden en uiteindelijk geef je zelfstandig de dagelijkse leiding aan diverse projecten.
Hierbij behoren de volgende werkzaamheden:
 • Het direct aansturen van projectgebonden medewerkers
 • Het tijdig inplannen van mensen, middelen en materialen
 • Het wekelijks bijhouden en sturen op budget
 • Het bijhouden van projectregistraties
 • Het bijwonen van bouwvergaderingen
 • Het opvolgen van klachten en het registreren daarvan
 • Het uitvoeren van laatste minuut risico analyses (LMRA)
 • Het geven van instructies op het vlak van Veigheid, Gezondheid en Milieu.
Je werkgebied is voornamelijk de provincie Noord-Brabant.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als machinist bedien je de betonpomp en stort je betonmortel. Je laadt, lost en vervoert daarnaast betonmortel met een betonmixer. Verder verricht je (klein) onderhoud aan het voertuig.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als meewerkend voorman groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van bijvoorbeeld plantsoenen en parken. Hierin neem je de overige medewerkers groenvoorziening mee in het proces en het resultaat. Je begeleidt de medewerkers in je team en waarnodig stuur je bij. Zelf werk je hard mee voor het beste resultaat.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als chauffeur CE verzorg jij het transport van materialen als zand, grind, cement, beton, bouw- en sloopafval. Je hebt een afwisselende en verantwoordelijke baan. Aangezien je rijdt met vloeibare en verplaatsbare lading is het belangrijk dat je hier gevoel bij hebt. Je rijdt efficiënte routes en levert de lading correct af. Kwaliteit en kwantiteit verlies je hierbij niet uit het oog.
Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het materieel en houd je een urenverantwoording, dagrapport en werkopdracht bij. Het zijn veelal nationale ritten, maar deze worden afgewisseld met (korte) internationale ritten waarbij je bereid moet zijn tot overnachten.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Teeltmedewerker groenteteelt werk je mee in het oogstproces en bij het verwerken van de wortelen. Je wast de wortelen met behulp van een machine, verzorgt het transport met een tractor en kipper en oogst de wortelen met een rooier. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor kleinschalig onderhoud aan machines en diverse andere werkzaamheden op het bedrijf zoals doek leggen en heftruckwerk.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltmedewerker gewassenverzorging ben je verantwoordelijk voor het scouten van het gewas. Daarnaast controleer en tel je de vangplanten en zet je biologische bestrijders uit. Je voert ook gewasbescherming uit middels een spuitrobot.
Naast deze werkzaamheden ben je ook bezig met gewaswerkzaamheden, wat voornamelijk bestaat uit dieven/draaien en trossnoeien.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als constructiebankwerker/MIG-MAG lasser werk je zelfstandig vanaf een technische tekening ofwel je voert reparaties uit vanuit eigen inzicht. Te denken hierbij aan reparatie van containerbakken, herstellen van onderdelen in productie installaties, repareren van betonmallen en het plegen van mechanisch onderhoud op 1 van de productielocaties. Je werkt in de werkplaats of op locatie en maakt de onderdelen op maat door te zagen, knippen, slijpen, branden, boren etc. Vervolgens ga jij samenstellen, hechten en aflassen MIG-MAG.
Het werk is uiteenlopend en uitdagend.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de land- en tuinbouw. De tractorwerkzaamheden bestaan o.a. uit spitten, ploegen, rooien van diverse akkerbouw- en tuinbouwgewassen, zaaiwerkzaamheden en spuitwerkzaamheden middels een zelfrijdende spuitmachine. Het loonbedrijf is actief in o.a. land- en tuinbouw, grond- weg- en waterbouw en groenvoorziening. Hierdoor ben je breed inzetbaar.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Teeltchef ben je verantwoordelijk voor de teelt van zacht fruit op 1 of meerdere locaties. Je stelt met kasklimaat in, zorgt voor de watergift en de bemesting, bepaald de inzet van biologische en chemische bestrijding.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als Teeltmedewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de teelt. Je voert hierbij alle voorkomende werkzaamheden uit. Denk hierbij aan het machinaal snoeien, het oppotten van plantgoed, het uitvoeren van gewasbescherming, bestellingen klaar maken en het aansturen van tijdelijke medewerkers (vakantiekrachten en scholieren). Hoofdzakelijk werk je in de kas en loods, maar ook op de containervelden.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Loodsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces rondom het sorteren, verpakken, verdelen en verladen van diverse vollegrondsgroenteproducten.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als chauffeur Trekker/Oplegger houd je je vooral bezig met het transporteren los gestort materiaal, betonmortel, afvalstoffen of binnen het bedrijf vrijkomende reststromen. Je hebt een afwisselende en verantwoordelijke baan. Aangezien je rijdt met vloeibare/verplaatsbare lading is het belangrijk dat je hier gevoel bij hebt. Je zult goederen met de oplegger (zowel open 30-60 alsook zeiltrailer) transporteren afhankelijk van de vraag.
 • je zorgt op een zo efficiënt en effectief mogelijke wijze voor een correcte levering van diensten
 • je zorgt ook voor kwaliteit en kwantiteit
 • je controleert en gebruikt op de juiste wijze de benodigde documenten
 • je Verricht klein onderhoud aan zijn voertuig

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De taken van de Betonpompmachinist zijn:
 • Het bedienen van de betonpomp en het storten van betonmortel.
 • Het laden, lossen en vervoeren van betonmortel met een betonmixer.
 • Onderhoud aan het voertuig en het uitvoeren van klein onderhoud.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Parttime technisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de dieren en het onderhoud in en rondom de stallen. Je kunt denken aan werkzaamheden als voeren, gezondheidscontrole en het schoonmaken en plegen van onderhoud aan zowel de machines als de gebouwen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Machinist maaier en tractor maai je gazons en bermen bij bedrijven en overheid. Daarnaast kun je zelf kleine onderdelen vervangen bij je machine. Je bent ook inzetbaar met diverse werkzaamheden met onze tractoren en springt bij waar dat nodig is.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

In de functie van tractorchauffeur / monteur ga je zowel tractorwerkzaamheden als alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot onderhoud uitvoeren. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en te specialiseren richting het loonwerk.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als vrachtwagenchauffeur mesttransport ga je mest transporteren van de veehouder naar de verwerkingsinstallatie, dit doe je met een tankwagen. De functie is ontstaan omdat er behoefte is aan extra capaciteit.

Plaats/regio

Regio Noord-Limburg

Functieprofiel

Als logistiek medewerker werk je in de loods waar de tomaten worden gesorteerd en verpakt. Je bent verantwoordelijk voor het verwerkingsproces waarbij je de sorteer- en verpakkingsmachine bedient. Je lost kleine storingen op en instrueert de sorteermedewerkers. Samen met de bedrijfsleider zorg je voor een efficiënte bezetting van het personeel. Door jou inzet en kennis van logistieke processen en AGF logistiek zorg je ervoor dat er zo efficiënt en productief mogelijk wordt gewerkt. Bij afwezigheid ben je de 'back up' van de bedrijfsleider.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Medewerker Varkenshouderij voer je alle voorkomende werkzaamheden uit op de kraamstal. Je begeleidt het geboorteproces en controleert de zeugen en biggen. Verder ben je verantwoordelijk voor het afstellen van het voer voor zeugen en biggen en het spenen en behandelen van de biggen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Assistent dierverzorger ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van de melkbeurten binnen deze geitenhouderij .

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Assistent Dierverzorger ben je verantwoordelijk voor mn alle werkzaamheden rondom het melken. Maar ook mag je verantwoordelijk worden voor het voeren met de voermengwagen, verplaatsen van rundvee, ontsmettingsbakken maken, het benutten van alle diersignalen en verdere dagelijks voorkomende werkzaamheden.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als assistent hovenier ben je de rechterhand van de hovenier en assisteer je hem gedurende het seizoen met alle voorkomende werkzaamheden als het maaien van gazons, verticuteren van gras, snoeien van planten, struiken en hagen en schoffelen en harken van perken. Je werkt in particuliere tuinen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van kwekerij medewerker ben je enerzijds verantwoordelijk voor:
 • Teeltvoorbereiding
 • Plant- gewasverzorging, zowel binnen in de kas als buiten op het containerveld.
 • Herkennen van planten ziekten en plagen
 • Oppot werkzaamheden
 • Gewasbescherming
 • Transport klaarmaken van planten
 • Aansturen arbeidsmigranten

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor:.
 • Teeltvoorbereiding
 • Gewasverzorging (aansturen)
 • Herkennen van ziekte -en plagen
 • Oogstwerkzaamheden (aansturen)
 • Aansturen arbeidsmigranten
 • Aansturen verpakkingswerkzaamheden
 • Uitvoeren gewasbescherming
 • Bij afwezigheid van de eigenaar, bedienen klimaatcontrole-systeem
 • Kleine (technische) onderhoudswerkzaamheden uitvoeren

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van tractorchauffeur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en nauwkeurig uitvoeren van grondbewerkingen op locatie; denk onder andere aan het frezen, spitten, (lasergestuurd-) egaliseren met kilverbord en het machinaal inzaaien met tractoren. Denk hierbij aan tuinen, gemeentelijke plantsoenen, sportvelden, enzovoort. Ook het transport van diverse grondstoffen met de tractor, gronddumper en/of container carrier en diverse andere voorkomende werkzaamheden behoren tot het takenpakket.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor:
 • Oppotwerkzaamheden
 • Algemene teeltwerkzaamheden
 • Aansturing van scholieren
 • Klaarzetten van bestellingen
De opdrachtgever biedt gevarieerd werk met, prettige werksfeer op kleinschalig bedrijf. Beloning conform CAO voor de Open Teelt.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Als Hovenier ben je verantwoordelijk voor tuinaanleg en –onderhoud bij zowel bedrijven als particulieren. In een project werk je samen met een collega, maar voert de werkzaamheden zelfstandig uit.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van betonboorder in opleiding ga je ondersteunen bij het verrichten van boor, zaag en freeswerkzaamheden in beton, natuursteen, asfalt of andere verhardingen. Van kleine opdrachten tot grootschalige bouwprojecten, er is veel diversiteit. Je gaat metr een collega op pad en begint met ondersteunende werkzaamheden. Gedurende het leertraject krijg je telkens complexere taken, totdat je uiteindelijk zelfstandig op pad kunt.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van specialist betonboringen kan je zelfstandig je werkzaamheden uitvoeren.
Je bent bekend met onbeperkte boorlengtes en diameters alsmede het zagen in vloeren en wanden en het plaatsen van ankers met alle zettingsdieptes.
Je gaat aan de slag bij kleine opdrachten en grootschalige bouwprojecten, er is veel diversiteit.
Je gaat zelfstandig op pad en streeft ernaar efficiënt te werken en volgens planning en exacte specificaties te voltooien.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse onderdelen in het productieproces in verschillende bedrijfshallen. Je bedient machines en je vult mallen met beton. Het is niet direct heel zwaar werk, wel wat grover. Indien je over een geldig heftruck- of hijscertificaat beschikt zul je ook producten en mallen intern verplaatsen.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Varkenshouderij (Biggen + Vleesvarkens) ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • De verzorging van de 3000 biggen en 1700 vleesvarkens (uitbreiding naar 4500)
 • Enten van de dieren
 • Het schoonspuiten van de hokken
 • Je voert gezondheidscontroles uit op het bedrijf
 • Je helpt bij het laden en lossen van de dieren
 • Collega's helpen binnen andere afdelingen van het bedrijf (zeugen) met het spenen en behandelen van de biggen

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker-boomverzorging ga je:
 • takken verzamelen en slepen naar de vrachtwagen
 • takken versnipperen
 • takken klein zagen met behulp van een motorkettingzaag
 • eventueel de takken laden met een autokraan

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Als CNC frezer ben je bezig met het vervaardigen van diverse (fijn)mechanische onderdelen vanuit verschillende materialen, zoals staal, aluminium en RVS.
 • Je programmeert zelfstandig aan de machine en zorg ervoor dat de proces goed verloopt.
 • Je zorgt ervoor dat de onderdelen voldoen aan de hoogste nauwkeurigheid.
 • Je bent leergierig en denkt mee over over procesoptimalisatie.
 • Jij krijgt de opdrachten via de teamleider binnen en gaat vervolgens zelfstandig aan de slag met de 3 en 4-assige freesbanken.
 • De werkzaamheden bestaan uit het programmeren, instellen, aanpassen en bedienen van de machines.
 • Je freest voornamelijk stuk- en klein seriematige onderdelen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Trekkerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoer van vloeibare mest van varkensbedrijven en vloeibare reststoffen naar de bio-vergistingsinstallatie. Het gaat om 3/4 vrachten per dag van de recycling naar de vergisting en als er tijd over is enkele ritten van en naar de varkensbedrijven. Het vervoer vindt plaats met een 200 pk trekker en een tankoplegger van 40 kuub. Het kan gaan om een gespan met 50 ton gewicht.
 • ……… [eventueel_zaken_opsommen]

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van hovenier en / of stratenmaker ben je verantwoordelijk voor zowel aanleg als onderhoudsprojecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het gaat om alle voorkomende werkzaamheden op het vlak van grondbewerking, maaien, snoeien, planten en specifieke bestratingsprojecten of het bouwen van tuinornamenten.
 • ……… [eventueel_zaken_opsommen]

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van melker ben je verantwoordelijk voor met name het van de geiten. Eenmaal per dag, in overleg bij voorkeur ochtend, mag ook in avond.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden op de boonkwekerij zoals bomen planten, snoeien, aanbinden, opdraaien van kluiten, haspels zetten en bomen transporteren.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van medewerker boomkwekerij ben je verantwoordelijk voor:
 • teeltvoorbereiding
 • poten en rooien van coniferen
 • gewasverzorging
 • klaar maken bestellingen
 • uitvoeren gewasbescherming

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van medewerker groenvoorziening ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van gemeentelijke groenstroken op verschillende locaties. Het gaat om reguliere onderhoudstaken tijdens het hoogseizoen, zoals schoffelen, kanten snijden, blad ruimen, heggen knippen enz.

Plaats/regio

Regio Zeeland

Functieprofiel

Als algemeen medewerker akkerbouw ga je zelfstandig aan de slag met diverse werkzaamheden zoals graszaad selectie, onkruid kappen in uien en zaadbieten kappen. Je bent een persoon die graag buiten is en ook graag buiten werkt.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van sr. monteur ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het assembeleren van een zogenaamde "0-serie" van oogstmachines. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de assemblage van mechanische onderdelen. Hierbij hoort:
 • gaten boren in metaal
 • schroeven en logtites (schroefdraadborgmiddelen) aanbrengen
 • tekeningen lezen
 • werkzaamheden omschrijven als instructie voor het uiteindelijke assemblageproces.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van dumpermachinist werk je met Volvo 25 - 30 ton dumpers in de cultuurtechniek. De opdrachtgever is met name actief in het creëren van natuurgebieden, het omleggen van rivierbeddingen en andere complexe projecten. Daarbij ben je onder anderen werkzaam bij het aanleggen van waterpartijen en het verleggen van dijken. De werkzaamheden vinden plaats bij langer lopende projecten in met name Limburg en Brabant. Je reist zelfstandig naar het werk op locatie of maakt gebruik van een bedrijfswagen.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

Ben jij commercieel en servicegericht ingesteld? Lees dan gauw verder!
Als Medewerker Customer Support vervul je een afwisselende en dynamische functie.
Je dagelijkse werkzaamheden in deze baan bestaan uit:
 • persoonlijke, telefonische en schriftelijke contacten met (internationale klanten en onderaannemers
 • ondersteuning bij commerciële evenementen en het aannemen, uitwerken en coördineren van aftersales opdrachten
 • coördineren van de onderdelenstroom van leverancier naar gebruiker en vice versa
In deze functie assisteer en rapporteer je aan het Hoofd Customer Support. Met deze persoon werk je dagelijks nauw samen.

Plaats/regio

Regio Noordoost Noord-Brabant

Functieprofiel

In de functie van Medewerker Vleesvarkens ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
 • Gezondheidscontrole van de dieren
 • Bedienen van de droogvoercomputer
 • Verzetten en laden/lossen van de dieren
Werkzaamheden op het zeugen bedrijf kunnen als volgt zijn:
 • Spenen
 • Biggen behandelen
 • Enten
 • Taken opvangen bij afwezigheid van collega's

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze vacature assisteer je de straatmakers met alle voorkomende werkzaamheden zoals:
 • in- en uitladen van gereedschappen en materialen
 • aanreiken van materialen en gereedschappen aan de straatmakers
 • opruimen van puin en aanverwanten
 • nieuwe bestrating invegen met zand

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In deze functie van (assistent) teamleider dierverzorging ben je de rechterhand van de ondernemer. Je hebt je eigen taken en verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Onder andere ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de team-/afdelingsresultaten, en de daarvoor benodigde mensen en middelen. Bij incidentele problemen ga je eerst in overleg met de ondernemer. Bij bekende of vaker voorkomende problemen, neem je zelfstandig een besluit, en koppel je dit vervolgens terug aan de ondernemer.

Plaats/regio

Regio Zuidoost Noord-Brabant

Functieprofiel

Het betreft en leuke en afwisselende functie waarin je werkzaam bent binnen alle afdelingen van het bedrijf. In de functie van Allround Medewerker Zeugenhouderij werk je samen met de opdrachtgever op het bedrijf en voer je gezamelijk de volgende werkzaamheden uit:
 • Het voeren van de dieren
 • De gezondheidscontrole van de dieren
 • De geboortezorg
 • Het spenen van de zeugen en biggen
 • Behandelen van de biggen (o.a. het enten van de biggen)
 • Verzetten, laden en lossen van de dieren
Daarnaast help je incidenteel op de thuislocatie mee, waar ca. 3000 vleesvarkens gehuisvest zijn. Bij afwezigheid van de opdrachtgever zorg je dat alle dagelijkse werkzaamheden doorgaan.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van dierverzorger ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamhedne in de kraamstal, met name geboorte begeleiding, biggen verzorgen, controleren van de dieren op gezondheid, voergift bijstellen, warmte lampen ophangen, etc.

Plaats/regio

Regio Midden-Limburg

Functieprofiel

In de functie van Medewerker lammerperiode ben je verantwoordelijk voor het melken van de (jonge) geiten en het verzorgen van de lammeren. Het melken doe je zelfstandig. Het verzorgen van de lammeren bestaat uit het geven van de fles en verzorgen van huisvesting.