Schrijf je in bij AB!

Remy Baeten, vestiging Horst

De juiste match tot stand brengen tussen een werknemer en werkgever. Elke keer dat ik daarin slaag, haal ik als recruiter de meeste voldoening uit mijn werk. Wat ook bijdraagt aan mijn werkplezier zijn de verschillende gebieden waarin ik actief ben. In Horst en omgeving zijn dat vooral de tuinbouw en de dierlijke sector. Daarnaast bieden we verschillende leuke banen aan in de niet-agrarische sectoren, zoals de groensector en logistiek. De belangrijkste vraag is natuurlijk: welke baan heeft de voorkeur van onze kandidaten?

Teeltmedewerker, hovenier, vorkheftruckchauffeur...

Om er een paar functies uit te lichten: we hebben geregeld vacatures voor teeltmedewerkers, varkenshouderijmedewerkers en hoveniers. Andere kandidaten geven aan dat ze het liefste op een vorkheftruck zitten. Weer iemand anders is meer het type bedrijfsleider. Ik wil mijn motivatie graag op onze kandidaten overbrengen. Dat doe ik door een werkplek voor hen te vinden die helemaal overeenkomt met wat ze kunnen en met wie ze zijn. Ook zorg ik ervoor dat ze meteen zekerheid krijgen als het gaat om een contract, salaris en arbeidsvoorwaarden. Samen met kandidaten bekijk ik ook wat hun doorgroeimogelijkheden zijn. Daartoe bieden we onder andere trainingen, cursussen of een BBL-opleiding aan.

Gemotiveerde kandidaten

Ik kijk elke dag of ik geschikte kandidaten kan vinden via social media, jobboards, het UWV of een van de opleidingscentra. Dat zal ik blijven doen. Maar wat natuurlijk ook kan en wat veel sneller gaat: ik nodig kandidaten graag uit om een afspraak te maken bij de AB Werkt-vestiging in Horst. Eén ding weet ik zeker. Mijn collega's en ik slagen erin om een baan te vinden voor iedere kandidaat die echt gemotiveerd is.

 

Ook Recruiter worden? Klik hier voor de vacatures.

AB Werkt op Twitter
AB Werkt op Facebook