Schrijf je in bij AB!

Protocollen in de agrarische sector -thema avond voor leden

In de agrarische sector komen protocollen steeds vaker voor. Deels ingegeven door de toenemende vraag van leveranciers naar bedrijven die werken volgens protocollen. Deze protocollen dienen als garantie voor de kwaliteit van het te leveren product en als borging van de voedselveiligheid. Wanneer u als ondernemer extern personeel inzet in uw bedrijf, dan helpt een protocol deze externe medewerker in het goed kunnen uitvoeren van zijn werk doordat het protocol de werkzaamheden in detail beschrijft en de werkzaamheden daarmee duidelijk worden.

Thema-avond protocollen in de agrarische sector

Tijdens de thema-avonden voor leden van AB Werkt is het thema "protocollen in de agrarische sector" op een interactieve wijze gepresenteerd. Waarom is het van belang om protocollen toe te passen in deze sector? 

Dat het zowel de bedrijfsresultaten alsook de betrokkenheid van het personeel positief zal beïnvloeden is duidelijk. Protocollen geven duidelijkheid binnen een organisatie en garanderen een constante kwaliteit van de te leveren producten of de diensten. 

Implementatie van protocollen

Implementeren van een protocol is echter vaak lastig. Want wat is een goed en werkbaar protocol? Wat zet je er wel in en wat niet? En hoe zorg je dat er ook actief mee gewerkt wordt?

AB Werkt kan de leden in dit traject begeleiden. Heeft u vragen hierover neemt u dan contact op met uw vaste contactpersoon of één van onze accountmanagers. 

Klik hier verder voor contactgegevens.