Personeel voor productie en food

De zaken gaan goed en je hebt voor kortere of langere tijd behoefte aan extra medewerkers. AB Werkt kan je ontzorgen door het selecteren en leveren van vakkundig personeel voor bedrijven in de sector food en productie.

Of het nu gaat om die ervaren operator, inpakmedewerker of een groep flexibele productiemedewerkers. Bij AB Werkt kun je terecht voor uiteenlopende medewerkers die uitstekend en snel inzetbaar zijn voor de food en productie. Van detachering van toegewijd personeel tot flexibele uitzendkrachten of internationale medewerkers om piekmomenten op te vangen.

Partner voor personeel

AB Werkt is je partner op het gebied van alle HR-vraagstukken. Je eigen accountteam staat voor je klaar om samen met jou te kijken wat er nodig is. Zij zijn goed op de hoogte van de arbeidsmarkt en weten wat er bij jou op het bedrijf moet gebeuren.

Via AB Werkt profiteer je van vakkrachten met flexibele contracten. Naast werving en selectie kun je bij ons terecht voor de gehele loonadministratie, het opstellen van het contract, de ziekteverzuimbegeleiding en de verloning. Desgewenst ondersteunen we je ook bij het personeelsmanagement. Je kunt erop vertrouwen dat AB Werkt voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Diensten die we bieden